288
  • jerome86
    Sziasztok!
    Nekem nagyon tetszik a játék csak az lenne a probléma, hogy mivel nem eredeti ez ért haverokkal hamachin keresztül játszunk. Elég sokáig kell szórakozni az időtúllépésekkel mire beenged, de jó, ha ketten játszunk. Ha már hárman akarunk akkor egyszerűen nem tudjuk összehozni..
    Valakinek valami ötlet?
    A patchekkel meg nem lehet játszani, mivel mindig azt írja ki hogy a host módosította a játékot, pedig ugyan az a patch van fent.
  • Peti0011
    Ez volt ám az értelmes beszolás szerinted ki kiváncsi arra hogy neked mi a vélemyényed a Multirol?
    Nekem pl tetszik
  • Dante16
    tiszta fos az egész multi
  • Dante16
    miért van az hogy nem tudok csatlakozni haver szerverére, vagy időtullépés miatt vagy mert használt a serial
  • faszeci
    mármint 1.6 patch hoz
  • faszeci
    nemtudtok 1.6 hoz cracket?
  • Peti0011
    Jeah fentartju kezt az odlalt és ne feled kitartás!!!!
  • Hedic
    ja én is itt avgyok,de csak mint néző.Mivel nem megy fel a játék a gépemre igy csak néha betoppanok ha erre járok....
    na csá
  • Peti0011
    azért én még mindig itt vagyok:D
  • Peti0011
    De hát nekem ez mondtatni törzshelyemmé vált
    bár lejet akkor ot osztom meg gondolataimat
  • Kiswarga
    Miért? Itt tilos? De legyen. Ha úgy adódik akkor oda fogok írni.
  • NEOreg3
    nagyon jó lenne, ha a továbbiakban itt beszélnétek meg:|
  • Hedic
    na ahogy elnézem egyre feldobottabb és felobotabb lesz ez a fórum.csak igy tovább,ha egyszer lesz egy normál netem talán én is gyakrabban fogom látogatni ezt a fórumot!!
  • Peti0011
    Eswetleg még azt megprobálhatod hogy elkezded torrentel szedni mivel hogy korlátos neted van ezért mindig csak egy kicsit öltessz le belőle bár ez igy roppant lassu és idegestitő megoldás
    hát én kifogytam az ötletekböl
    Olyan Sakk matt helyzetben vagy:(
  • Kiswarga
    Oké. Bár én már beletörődtem, hogy ebből nem lesz semmi.:(
  • Peti0011
    Jaa mégvalami ha netán a battle egy hamarabb lessz meg vagy van és azzal szeretnél jacani csak szolj azt segitek beállitnai rajta mindent
  • Peti0011
    Hát én egy kicsit iylen filozofus alkat vok szoval még álmomdan is iyleneken gondolkodok:D
    Amugy kössz a válszt
    csátok
  • Kiswarga
    Nem lehet túl sok gondod az életben ha ilyeneken gondolkozol.
    Egyébként sztem az utóbbi.:D
  • Peti0011
    Jaa téleg akartam egy tudományos kérdést is felteni
    Na azt mondja hogy mindjájan tudjuk hogy a balrgohoz a törpök ástal le és a Balrog maga a Vulnánbol jött ki szoval jo erős krom van rajta:D
    Na egy kis viszonyitási alap ahhoz amit kérdek
    a föld belső magmája a mag kb 5-6 ezer fokos a nap hőmérséklete viszont kb 15 millió C fok
    na szoval szerintetek a Démon a Blarog kibirná ezt a hőmérsékletet vagy meegsűlne mitn a szar?

• Peti0011
    Akkor jó
  • Kiswarga
    Ezeket mind ismrem.
  • Peti0011
    Hy már majdnem megyogyultam igy hát jöhetnek a jó tanácsok bár
    Hát figyelj ennek most nem tudom mi köze lesz ide de
    "De mint azt midenki tudja isten tudod a vizen jarni Chuck Norris pedig istenen"
    2 Amerikában a 3 legfőbb halálzoási ok
    1: Chuck Norris
    2 szivelégtelenség
    3Chuck Norris"
    Jaaaa és még valami Chuck Norris nem él rosszabul mint 4 éve!!!
  • Kiswarga
    Azt nem lehet.:D
    1., Nem tudom hol lakik.
    2., Soxor segített már ki a szarból gép ügyben.
    3., Rokon.
  • Peti0011
    Hát ez télleg nagyon szar helyzet
    Hát nekem se lene pofám rácsörögni de azért kézitestápólóval (bézbólütő) kicsit felkelteném a figyelmét:D
  • Kiswarga
    Hát muszály lesz. De sztem nem lesz belőle semmi. Csak a csávóra már nincs pofám rácsörögni mert azt mondta majd hív.:(
  • Peti0011
    Sokadik napja döglödök de azért ide mindig felnézek
    Asszem jobban jársz ha megvárod amig meg lessz a 2:(
  • Kiswarga
    Oké. Beállítottam de még mindig nem találja azt a mappát.:(
  • Peti0011
    Hát én se örülök neki amugy a multkori kérdésedre a válasz
    vezérlőpult \ mappa beálitásai ott felül a kis füleknél nézet és akkor bead egy listát oylat keress,hogy rejtett fájlok és mappák megjelenitése ott lehet választani hogy megjelenités vagy elrejtés ott értelem szerűen megjelenités
  • Kiswarga
    Fhú. Nem lennék a helyedben.
  • Peti0011
    Bocs hogy nem volta mmsn be csak megvok fázva
  • Kiswarga
    Azt a rejtett fájlt amúgy még mindig nem találom.
  • Peti0011
    Áh hát azért nem amig itt vagyok addig azért irogatok ide is
    Amugy ha vagy ne számitson hogy nem vagyok bejelentkezve mert a legöbb esetben csak rejtett szoval egyöl válaszolok vagy egy pár perc multán
  • Kiswarga
    Csak nehogy az msn a fórum rovására menjen.:D Akkor nem lesz ki fenntartsa.XD

Egyébként felvettelek.
  • Peti0011
    Oksa mijen cimet tudzs adni amire elküldhetem vagy valami lyesmi?
    esetleg msn-be CIMEM:[email protected] ha akarsz vegyél fel és én meg átdobok egy párat
  • Kiswarga
    Az jó lenne. Addig csuroghat a nyálam, hogy miből maradok ki.:D
  • Peti0011
    Hát azt jobb ha nem tudod amugy küldhetek visszajátszást és azt meg tudod zéni még a DEMO-val is azt meglátod hgy tarolok :D
    Retegjetek:D
  • Kiswarga
    Azt akarod mondani, hogy elvileg ketten sem bírnak veled??? Mit csinálsz te??
    Tényleg amúgy mit szoktál csinálni? Legyártasz egy egységet és már mész is támadni?
  • Peti0011
    na vestzetem igaz keten voltak de hát muszájj marhán örültek neki nagy sunyin bedobozoltam az emberimet azt hagyat őket egy kicsit had üröljenek ja amugy a páyla 3\4-e az enyém volt de hát muszáj egyszer 2x nyerni hagyni őket:(
  • Kiswarga
    Ebben igazad van. Dehát akkor lehet tanulni ha pro ellen játszik az ember. CoD-ban is úgy fejlődtem, hogy folyton elvertek. Annak semmi értelme ha hagyja magát a másik (mondjuk azért első összecsapáskor hagyd magad egy picit:P).
    AMúgy tényleg jó, hogy fenntartjuk a fórumot.:D
  • Peti0011
    Azért örülök hogy igy keten fentartjuk ezt a forumot:D
    Hát igen tanulni és se fogok nagyon csak a lecke van annyi mint a ház amugy még csak gimnazista vok:(
    Őszintén remélem hogy az utolsó sorban neked lesz igazad:D "Hbár úgyis szarrá fogsz verni.:P"
    Amugy muszáj lessz sajnos ugy jacanom hogy ne én nyerjek mert senki nem akar jacani velem:'(
    csak anyak nem sok értelme