1051
BFC Siófok
-
#51 nah olvastam egy cikket az idei városi költségvetésről(11,6 milliárd) aminek a végén egy ilyen mondat volt:
"Szintén több pénz áll rendelkezésre pályázatokra,sporttámogatásra,amatőr sport támogatására,valamint az utánpótlás és a felnőtt labdarugás támogatására."
-
#50 :DDDDDDD -
Zséé #49 jah vagyis duna tv adja. összetévesztettem.
a sport klub majd szombaton fog :) -
Zséé #48 Pápa-FTC :) -
#47 melyiket? mit ad?
-
Zséé #46 Hát nincs :( De van sport klub helyette :) Tudom nézni holnap a kiesési rangadót :DDDD -
#45 nekem az is van...tehát mindegy...de nektek ezek szerint nincsen...:( -
Zséé #44 sport 1 biztos nem, max a sport 2 :( -
#43 ilyen nincsen...elegem van bazze...március 9-én hó esik...hihetetlen...mostmár jó lenne egy kis Siófok...talán a Sport 1 is adna pár meccset... -
Zséé #42 Nah valszeg elmarad a hétvégi forduló is -
#41 szaladok:D -
#40 na...csináltam fórumot is a honlapra...:) lehet regelni...:) Hajrá Siófok! :P -
#39 arról nem is beszélve hogy a tervek elkészítése is irdatlan összegbe került -
Zséé #38 Iwiw-es fórumba most írt az egyik játékosunk :DDD -
#37 na jóvannakkor :D:D:D -
Zséé #36 aha jó -
#35 ja...amúgy Zséé...kicsit változtattam a honlap fejlécén...:) szerintem jobb lett...de azért nézd meg...:) -
#34 ja...tényleg csak az UTE rendelkezik normális stadionnal...pedig fantázia lenne több létesítményben is... -
#33 google earthel csináltam...nem tudom mikori az adatbázisa...:) de ezek szerint nem túl friss...:D -
#32 egyébként csak a tisztázás kedvéért...:D
genetikusan nálam három csapat van kódolva...
1. Fradi...már nagyapám vére is zöld, mind a mai napig...:)
2. Siófok...minden nyaramat a Balaton partján töltöm, és nem ritkán haverokkal átruccanunk Siófokra is...születésem után egyből a Balatonra vittek...:)
3. Nagykanizsa...az egész családom Kanizsáról származik, én is sűrűn megfordulok arrafelé...így tehát evidens, hogy szemmel tartom a kanizsai futballt...:)
-
Zséé #31 jah, csak már nincsenek ott a fák körülötte :DDDD -
#30 na ez viszont tui hogy a mostani...és a Siófoké...ez tuti az, mert ezt én töltöttem fel...:)
-
Zséé #29 Jó a tervejk azért másabbak :) Nézd meg a fehérvéri stadion terveit és nézd meg milyen most :) Egyedül az újpest stadion néz ki valahogy... -
#28 híjj ez nem az...afaszomba...de elegem van abból ghogy más néven raknak fel képeket a netre, mint amit takar... -
#27 na meg is van...itt a stadion terv....
nemmondom...szemrevaló lenne ha valaha felépülne... -
#26 :DDDDDDDDDDDDDD -
#25 igen...pedig már a satdion terve is meg volt...a napokban láttam róla valahol egy képet...meg is keresem...
de amúgy 2002-ben miután kormányváltás volt, a teljes stadion rekonstrukcuió program leállt...sőt...a napokban olvastam, hogy már a Bozsik-programot is fúrják-faragják...:(:(
ennek egyenes következménye hogy itt tart a magyar futball ahol tart, és hogy a Siófok példájához hasnoló esetek megtörténhetnek...(lásd Nagykanizsa, akikhez szintén közöm van, teljesen megszűnt a foci...idén alakult újra a csapat, és a Zala megye 2-ből indulnak...ott simán feljutnak, és remélem hogy még egy nap az NB1-ben is találkozunk velük...Siófok-Nagykanizsa derbi...de szép is lenne :D:D)
de mondhattam volna a Diósgyőrt, ésatöbbi ésatöbbi... -
Zséé #24 "Ezalatt vitézkedtünk a kupában, és 1984. június 9.-én első NB II-es csapatként megnyertük a Magyar Népköztársasági Kupát, a székesfehérvári döntőben 2-1-es győzelmet aratva a Rába ETO ellen." -
Zséé #23 Majd megcsinálom a klubtörténelmet akkor majd kiderül :D -
Zséé #22 Naigen...
Valamint aláírt megállapodás volt, hogy kapunk valamennyi állami támogatást az új stadion építésére, csak ezt 4 éve megvonták :( Azóta is épül az új stadion , a telek ott tátong üresen -
#21 ezt ígyí konkrétan nem tudom...der azt igen, hogy nagy bravúrnak számított...:) bár még nem éltem...:D:D -
#20 én is így gondolom...ha Sallói nem megy el, akkor még mindig NB1 és még mindig Balaton FC néven...én ezt azóta sem bocsájtottam meg Sallóinak...
nem szép dolog, ha a süllyedő hajót a kapiotány hagyja el elsőként...de legalábbis az elsők közt...:(
ha marad, és kitartóbb, akkor tudott volna csinálni valamit szerintem amivel benntartja a csapatot...
az önkormányzat opedig szerintem azért nem ad pénzt, mert amúgy sincsen neki...egy lyukas garas nem sok, annyit nem kapnak az államtól...ugye nem kell magyarázni...más politikai oldalhoz tartozik Siófok mint a kormány, és ezért eshet meg az, hogy míg az elvtársi városok, így pl. Székesfehérvár, kapnak pénzt, addig Siófokról még a sztrádára sem lehet ingyen felhajtani, nemúgy mint az előbb említet koronázóvárosból...de ez van...talán lesz valami változás...
Hajrá Siófok! -
Zséé #19 Így van, mivel egyedüliként sikerült kupát nyerniük másodosztályú csapatként :) (asszem) -
#18 ha már képek...akkor szerintem ez is ide való...kár lenne kihagyni...:)
-
#17 jaja...:) balatoni gyerek révén ez kötelesség :D:D -
Zséé #16 Borsodi labdarugó Teremtorna győztese (2002)
-
Zséé #15 Sallói most a Diósgyőrnél van hasonló poszton mint amit itt nálnuk töltött be, szóval nem valószínű hogy visszajön :( -
Zséé #14 Köszi szépen! Elkél a segítség :D -
#13 hajrá Lajos -.-
gfigyuztam , hogy kiszurod-e ezt a topikot, de látom igen ^.^ -
#12 most olvasom az Ns-es fórumot,akkor ezek szerint te is szurkolsz:)