1051
BFC Siófok
-
#1051 az szar.most mondjuk amúgy se lesz olyan nagy ünneplés mint legutóbb.az utolsó pár fordulóban akkor már azért elég sokan kint voltunk,most meg terjeng a hullaszag -
Zséé #1050 Én sajnos nem tudok ott lenni, de most tudtam meg, hogy adja a Sport1 úgyhogy mégis tudom követni :P -
#1049 nem,dolgoztam.az uccsó két hazain is be voltam osztva,sőt jövőhét szombatra is.na de azt elcseréltem,szóval ünneplés lesz:D -
Zséé #1048 Nagyon kellett
Ottvoltatok meccsen? -
#1047 THOMAS BASZKI!!!:D -
Rudee #1046 Lehet, hogy vállalnák. Most is fellebbeztek, igaz hiába. -
#1045 nem hinném hogy bevállalnák az nb1-t,de az tuti hogy végig idegesítően ott lesznek az élbolyban -
Rudee #1044 Meg ott a most igen jó Gyirmót is. -
#1043 hát igaz,elég érdekes lenne ha jövőre se jutna fel a Pécs -
#1042 Kár:(
Ha most a Pécs nem jön fel, jövőre nem lesz esélyetek, de legalább emelkedik a nívó. -
#1041 na és csak megmondtuk.Détári miatt kiestünk.a tavaszi szezonért maximális tisztelet a csapatnak
az uccsó fordulóban a meccs végén a pacsizásnál mindenkinek mondtam hogy maradjatok,Aczél Zoli azt mondta hogy mindenki ezen van.bízok benne,szerintem jövőre visszajutunk.hiába nem való nekünk ez az első osztály -
#1040 tényleg végetek van -
#1039 itt a vég -
Zséé #1038 Détári -
#1037 csoda...én végül nem mentem ki -
Zséé #1036 Győztünk! -
#1035 jobbulást természetesen -
#1034 jóvan nepoénkoggyá ilyenekkel:D -
#1033 megmagyarázza katona?
:D -
#1032 nem volt semmiféle infarktus,csak arra gyanakodtak legelőször.jobb félni mint megijedni ugyebár
Jobbulást Lali! -
#1031 vírusos infarktus ? -
Zséé #1030 Szerencsére nem nagy a baj, csak valami vírusfertőzés lehet... -
Csesza #1029 Szívinfarktus-gyanúval kórházba vitték a Siófok fiatal kapusát!
Jobbulást neki! -
kék #1028 Nyerjetek ma! :-))) -
#1027 szerencsétlen diósgyőriek meg amennyire hangoztatják hogy utálják az Újpestet,azért sikerült benyomatniuk azt a lila füstöt:D -
#1026 kinézett először Aldora,aztán utána integetett előre a többieknek:) -
Zséé #1025 "Lalinak engedhették volna a 11-est,szegény ott jelentkezett a félpályán"
Azt nem is láttam :D Aszittem hogy Magasföldi lövi, mert ő vitte oda a 11-es ponthoz.
Azért ha 1-0-nál belövi a Diósgyőr az egyik helyzetét akkor meleg lehetett volna. Viszont mi is kihagytunk 2-3 ziccert. De nembaj. Így is szép lett :)
Kozmor meg volt azért már szarabb is, de lehet hogy Gajda jobb formában van most, legalábbis a ligakupa meccsen egész jó volt. Igaz ő meg lassú mint egy beteg tehén... -
#1024 kurvajó volt:D
nem is tudom mikor láttam utoljára hogy így berúgjuk a helyzeteinket.sok idegesítő momentum volt,de a 4 gól az feledtetette.Lalinak engedhették volna a 11-est,szegény ott jelentkezett a félpályán:D
Kozmor kezdőhelye számomra továbbra is talány...
Magasföldi -
Zséé #1023 Jó kis meccs volt :P
Reméljük Magasföldi is így folytatja :) -
#1022 fú Zsolti milyen meccsidőnk van:D
eső,viharos szél de Aldo szakálla még mindig tart! -
#1021 hát ez most nem esett jól... a második félidőt nagyon elbasztuk -
Zséé #1020 még1 védelmi megingás... -
#1019 jah csak Basara "gólpassza" kicsit rányomja a bélyegét a teljesítményére.Bonifert jól tolja csak többet foglalkozott a reklamálással.Nagy Lajos kurvajó,de mit érünk vele ha nincs csatárunk... -
Zséé #1018 Azért az Basara eddig nem volt olyan rossz, meg Bonifert se. A védelembe vannak azért még gubancok, de ez érthető. Tusi elég bizonytalan, Sütő játéka viszont tetszik. Így ki lehet kapni, mert teljesen egyenrangú ellenfél vagyunk. -
#1017 egész jó akciókat vezetünk,de hátul katasztrófa
az új igazolásoktól nem vagyok elájulva -
Zséé #1016 Jah. Eddig egész jók vagyunk... -
#1015 nah ma végre meccs,közvetíti a sport 2 élőben
fel kellett volna menni -
Zséé #1014 Úgy tűnik nem, de jött 3 külföldi... -
#1013 Schindler mégse jön? pedig erősítés lett volna -
kell is előre ember