1051
BFC Siófok
-
#411 fú nagyon megy a srácoknak
sajnos történt valami ami miatt nem tudtam kint lenni,remélem legközelebb már kint tudok lenni -
Zséé #410 nah fasza!
Sajnos most kivételesen nem tudtam kimenni a meccsre :(
De legalább nyertünk :P -
blueyellow #409 BFC Siófok - Gyírmót SE 1:0
Megy ez!!! Csak így tovább!!! -
blueyellow #408 Mellesleg ha továbbjutottunk volna a Kaposvárral játszottunk volna otthon... -
#407 nem nagy katasztrófa,de ezen a szabályon fennakadtam
no mindegy koncentrálhatunk a bajnokságra -
blueyellow #406 Azért, mert a Vác olyan jó csapat, hogy kijár naeki még egy esély a hosszabbítással...
Ott sem volt hosszabbítás, hanem a meccs ráadásában rúgták a gólt a rendes játékidőben értsd ezt -
Zséé #405 én már végképp nemtudom
A létavértes-vác meccsen 0-0 lett és hosszabbításban jutott tovább a vác. Akkor ott miért nem a létavértes jutott tovább? -
#404 mi ez a baromság? -
Zséé #403 pff röhej...
jó hogy nem vereség esetén is az alacsonyabb osztályú jut tovább... -
blueyellow #402 Jah és azért nem volt hosszabbítás, mert az új rendszer szerint a magyar kupa ezen szakaszában az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább döntetlen esetén. -
blueyellow #401 Most idézek egyik kedvenc filmemből (Fűrész) : "........mert ezek a szabályok!"
Megjegyzem nekem se tetszik ez a rendszer! -
Zséé #400 bakker...
De miért estünk ki? Milyen idióta rendszer ez?
Miért nem volt hosszabbítás vagy valami? -
blueyellow #399 Magyar kupa, 3.forduló:
Csesztreg - Siófok 1:1
Gyengébbek kedvéért: ez azt jelenti, hogy kiestünk.....
-
#398 még nincs lefixálva,ha megyünk akkor 17-18 körül a Perczelnél leszünk -
Zséé #397 Énis épp azt néztem. Már azt hittem, hogy megint kiállították, de nem...
Mentek ma ki focizni valahova? -
Eugene 4 ?? -
Zséé #395 SOROKSÁR
SIÓFOK 1–2 (0–1)
A mérkőzés osztályzata: 3
Haraszti út, 250 néző. Vezette: Gergely S. (7) (Deutsh, Hima)
SOROKSÁR: Szűcs L. 6 – Baranyai N. 5, Szepessy D. 5, Hegedűs N. 4, Hauser 4 – Kurucz L. 6, Boér 5 (Németh T. –, 65.), Vass 5, Kovács H. 5 – Nagy P. 5, Havrán 5 (Szepessy R. –, 68.)
Vezetőedző: Elekes József
SIÓFOK: Hegedűs L. 6 – Tereánszki-Tóth 6, Tusori 5, Sütő 5, Forgács 5 – Homonyik 7 (Telegdi –, 82.), Disztl M. 7, Eugene 4 (Sipos 5, 60.), Köntös 5
– Kozmor 5, Ladóczki 6 (Horváth B. –, 88.)
Vezetőedző: Botos Antal
Gólszerző: Disztl M. (14.), Homonyik (58.), Szepessy R. (69.)
Mestermérleg
Elekes József: – A vártnál gyengébben teljesítettünk, így nem érdemtelen a Siófok győzelme.
Botos Antal: – Úgy vélem, a mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyertünk. -
#394 Szép volt fiúk!
gólszerzőket sehol nem látom,nincs vmi infó? -
Zséé #393 Jah...
Remélem mostmár beindulunk :) -
blueyellow #392 Soroksár - Siófok 1:2
Nagyon megy idegenben... :) -
#391 hát igen azért a "könyöklésért" egy életre el kéne tiltani... -
Zséé #390 nem is játszott :DD
lehet több meccsre tiltották már el mert visszaeső :) -
#389 na végre
sajnos nem tudtam kint lenni
a változatossák kedvéért nem állították ki Juzsint? -
Zséé #388 BFC Siófok - Felcsút SE 1-0
Gól: Kozmor
Most így elsőre Kozmor gyönyörű gólját emelném ki, valamint Forgács sztem nagyon jól játszott. Nagyon magabiztos volt a védelem közepén.
Amúgy végre kezd összeállni a csapat, csak elől vannak még gondok... -
Zséé #387 kötelező házifeladat! -
#386 sima továbbjutás,hétvégén viszont kemény meccs lesz jó lenne már villantani valamit itthon is -
blueyellow #385 Magyar kupa 3. fordulójában:
FEMAT Csesztreg (NB III) - BFC Siófok
A meccs szeptember 20.-án 15:30-kor kezdődik.
A továbbjutás 1 meccsen dől el. -
#384 jaaa
őőőhá:DDD -
Zséé #383 :DDDDDDDD
őaz
-
#382 Mert volt itt Pakson edző egy Botos Antal nevű csóka , az akkor nb3-ban jó esélyű és "gazdag" Atomerőmű SE-nél....jól is ment a gárdának , majd a sors döntő hazai meccs előtt egy bottal a pályát körülvevő salakos futórészre felírta:
ASE---> NB2 (Botos)
aztán nem jött be:P -
Zséé #381 Sztem max tőle lehetne szerezni. De miért érdekel? :) -
#380 régebbi kéne , a kezdetektől -
#379 "...Botos Antal a siófoki vezetőedzői posztért a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetségnél betöltött utánpótlás és edzőképző instruktori állását adta fel. A szakember jól ismeri a fiatalokkal való munkát, így vélhetően nem lesz gondja a meglehetősen ifjú játékosokból álló siófoki csapatnál. Korábban több NB II-es és NB I B-s klubnál is volt már tréner, és hosszú éveket töltött Garami József mellett a Pécs és a Győr pályaedzőjeként is. Információnk szerint leendő klubjánál az is elképzelhető, hogy a vezetőedzői és pályaedzői posztot is egyaránt ő látja majd el..."
bfcsiofok.atw.hu -
#378 gratter az X-hez
Botosról egy önéletrajzot plíz! -
Zséé #377 Hauser sztem már visszament az mtk-hoz, mert én még 1x sem láttam itt siófokon, se a pályán, se a nézőtéren. Bár lehet, hogy sérült és addig pesten van... -
kék #376 Nem voltatok rosszak. Az elején kicsit bátortalanul játszott a Siófok, de a második félidőben többször is megszerezhették volna a fiúk a vezetést. Sajnos, Hegyesi még nincs 100%-os formában. Nekem Sipos játéka tetszett a legjobban. Hegedűst elég bizonytalannak tartom. Nem értem, miért nem játszott Hauser, ha nem sérült, nagyon hasznos tagja lehetne a csapatnak. -
blueyellow #375 Ladóczki -
#374 én sem láttam a meccset,de a Pápa ellen bőven jó az x idegenben
csak mostmár itthon is alkossunk valamit
ki lőtte a gólunkat? -
Zséé #373 Sajnos én sem láttam. De nem értem, hogy miért csak idegenben tudunk játszani... -
blueyellow #372 Pápa - Siófok 1:1
Sajna én nem láttam mert nincs sport2-őm... :(
Valaki aki nézte írhatna vmit hogy milyenek voltunk stb...