1051
BFC Siófok
-
#251 -
Zséé #250 Azért jó, hogy ilyen vezetőink vannak :)
Legalább biztos a háttér :PP -
kék #249 Ha ő lesz az edzőtök, akkor biztos visz majd magával pár játékost a bajnok tarcsiból kölcsönbe. -
#248 :DDDDDDDDDD -
#247 valami nagy nevűt hallottam én : Lucho Choby, segítője Xée -
Zséé #246 a fórumon írta valaki (az egyik játékos hozzátartozója), hogy az U19-es válogatott edzője is szóba került, aki Teodoru Vaszilisz. De ez a támadófoci sokban függ a játékosállománytól is... -
#245 kiváncsi vagyok ki lesz az új edző,nemhiszem hogy talál a vezetőség olyan edzőt aki azt a hőn áhított támadófocit nyomatná -
Zséé #244 Siófok: elköszöntek a szakmai stábtól
Várható volt :) -
Zséé #243 friss cikkek az oldalon :) -
Zséé #242 Kösz :)
Bár a vége elég szoros lett :DD -
#241 gratula Zsé:) -
#240 valamennyien biztos leszünk
nekünk már mindegy,mi kiesünk a picsába:D -
Zséé #239 Mi is érdekesen fogunk kinézni. Én pl full nátha vagyok, de ottleszek. Max ha nem lesztek meg akkor játszunk egymás közt egyet úgy hogy átáll valaki hozzátok :) -
#238 Zséé előfordulhat hogy nem tudunk kiállni eddig 1 csatár,2 hátvéd,1 kp és a kapusunk jelezte hogy lehet nem tud jönni:D -
#237 ha elviszik őket,maximum majd küldenek újakat van nekik bőven fiatal tehetségük
beszéltek a saját neveléseinkről is,számít a rájuk a csapat -
Zséé #236 sssimán
bár mondjuk nemtudom, hogy az mtk mit tervez az itt kölcsönben levő játékosokkal. De következő szezonban remélem egy tehetséges fiatal csapat maradunk :) -
#235 ha összetartják nagyjából a csapatot,és igazolunk még hozzájuk pár jó spílert akkor reális az 1-3.hely -
Zséé #234 nah ez jóhír :) -
#233 tegnap volt a Sió tv-n Csorba Ottó meg Vigyori
nem láttam az egészet,Csorba Ottó arról beszélt hogy Hartányi Gábor nem lesz a következő szezonban a gárda edzője,mert látványos támadófocit akarunk
nagy erősítések lesznek a célkitűzés az 1-3.hely valamelyike -
Zséé #232 nemsokára megírom :) -
#231 na azért:) -
#230 dehogyis,úgy értettem hogy ebben a szezonban:)
-
#229 mi az , hogy utoljára?
Luchokám,elköltözöl? -
#228 biztos megírja Zsé
nem tudom örüljek e hogy nem voltam kint,de azért jó lett volna utoljára látni a fiúknak
semmi szégyenkezni valónk nincs az elvárásokat teljesítettük,ha jövőre kitudjuk egészíteni ezt a jó társaságot,akkor előrébb léphetünk
Hajrá Siófok! -
#227 megvan az összefoglaló a Siófok oldalon?
[elolvasná] -
Zséé #226 érdekes módon a végén lőttek még 1 gólt és ezzel bennmaradtak. a bíróról meg most nem írnék... -
#225 vazze:)
minek a szörme?:) -
Zséé #224 BFC Siófok - Dunaújváros 1-2
egy bundaszagú meccsen :) -
Zséé #223 elég jóvolt -
kék #222 Tényleg olyan jól játszott? -
Zséé #221 Hévíz-Bodajk 1-1 -
#220 Homot sztem elviszik:( nagyon jól tolta idén -
Zséé #219 Siófok: kötelező az erősítés
Remélem legalább Homonyikot sikerül megtartani :) -
#218 baszki és pont a motim ellen...
Hévíz is idegenben lesz,nyerni kell -
Zséé #217 MOTIM - BFC Siófok 3-2 -
Zséé #216 BFC Siófok - BKV Előre 1-1 :( -
#215 ok...:) grat a csapatnak...:) Forza Siófok! :DD -
Zséé #214 6-1 :P
majd írom a "cikket" róla -
#213 mennyi lett a vége? és egyáltalán milyen meccs volt? erről most totál lemaradtam így az érettségi közben... -
#212 basszus és ezen nem tudtam kint lenni,meccsem volt:(
nagy grat a fiúknak,jó kis társaság ez jövőre alkotunk vmi maradandót