BFC Siófok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
nah olvastam egy cikket az idei városi költségvetésrõl(11,6 milliárd) aminek a végén egy ilyen mondat volt:

"Szintén több pénz áll rendelkezésre pályázatokra,sporttámogatásra,amatõr sport támogatására,valamint az utánpótlás és a felnõtt labdarugás támogatására."

<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
😄DDDDDD

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

jah vagyis duna tv adja. összetévesztettem.
a sport klub majd szombaton fog 😊

Pápa-FTC 😊

bmffm856
melyiket? mit ad?

Hát nincs 😞 De van sport klub helyette 😊 Tudom nézni holnap a kiesési rangadót 😄DDD

bmffm856
nekem az is van...tehát mindegy...de nektek ezek szerint nincsen...😞

sport 1 biztos nem, max a sport 2 😞

bmffm856
ilyen nincsen...elegem van bazze...március 9-én hó esik...hihetetlen...mostmár jó lenne egy kis Siófok...talán a Sport 1 is adna pár meccset...

Nah valszeg elmarad a hétvégi forduló is <#boxer><#schmoll2>

9csöves9
szaladok😄

bmffm856
na...csináltam fórumot is a honlapra...😊 lehet regelni...😊 Hajrá Siófok! 😛

9csöves9
arról nem is beszélve hogy a tervek elkészítése is irdatlan összegbe került

Iwiw-es fórumba most írt az egyik játékosunk 😄DD

bmffm856
na jóvannakkor 😄😄😄

aha jó <#eljen>

bmffm856
ja...amúgy Zséé...kicsit változtattam a honlap fejlécén...😊 szerintem jobb lett...de azért nézd meg...😊

bmffm856
ja...tényleg csak az UTE rendelkezik normális stadionnal...pedig fantázia lenne több létesítményben is...

bmffm856
google earthel csináltam...nem tudom mikori az adatbázisa...😊 de ezek szerint nem túl friss...😄

bmffm856
egyébként csak a tisztázás kedvéért...😄

genetikusan nálam három csapat van kódolva...

1. Fradi...már nagyapám vére is zöld, mind a mai napig...😊

2. Siófok...minden nyaramat a Balaton partján töltöm, és nem ritkán haverokkal átruccanunk Siófokra is...születésem után egybõl a Balatonra vittek...😊

3. Nagykanizsa...az egész családom Kanizsáról származik, én is sûrûn megfordulok arrafelé...így tehát evidens, hogy szemmel tartom a kanizsai futballt...😊

jah, csak már nincsenek ott a fák körülötte 😄DDD

bmffm856
na ez viszont tui hogy a mostani...és a Siófoké...ez tuti az, mert ezt én töltöttem fel...😊

Jó a tervejk azért másabbak 😊 Nézd meg a fehérvéri stadion terveit és nézd meg milyen most 😊 Egyedül az újpest stadion néz ki valahogy...

bmffm856
híjj ez nem az...afaszomba...de elegem van abból ghogy más néven raknak fel képeket a netre, mint amit takar...<#mf3><#mf3>

bmffm856
na meg is van...itt a stadion terv....

nemmondom...szemrevaló lenne ha valaha felépülne...

bmffm856
😄DDDDDDDDDDDDD

bmffm856
igen...pedig már a satdion terve is meg volt...a napokban láttam róla valahol egy képet...meg is keresem...

de amúgy 2002-ben miután kormányváltás volt, a teljes stadion rekonstrukcuió program leállt...sõt...a napokban olvastam, hogy már a Bozsik-programot is fúrják-faragják...😞😞

ennek egyenes következménye hogy itt tart a magyar futball ahol tart, és hogy a Siófok példájához hasnoló esetek megtörténhetnek...(lásd Nagykanizsa, akikhez szintén közöm van, teljesen megszûnt a foci...idén alakult újra a csapat, és a Zala megye 2-bõl indulnak...ott simán feljutnak, és remélem hogy még egy nap az NB1-ben is találkozunk velük...Siófok-Nagykanizsa derbi...de szép is lenne 😄😄)

de mondhattam volna a Diósgyõrt, ésatöbbi ésatöbbi...

"Ezalatt vitézkedtünk a kupában, és 1984. június 9.-én elsõ NB II-es csapatként megnyertük a Magyar Népköztársasági Kupát, a székesfehérvári döntõben 2-1-es gyõzelmet aratva a Rába ETO ellen."

Majd megcsinálom a klubtörténelmet akkor majd kiderül 😄

Naigen...
Valamint aláírt megállapodás volt, hogy kapunk valamennyi állami támogatást az új stadion építésére, csak ezt 4 éve megvonták 😞 Azóta is épül az új stadion , a telek ott tátong üresen <#boxer>

bmffm856
ezt ígyí konkrétan nem tudom...der azt igen, hogy nagy bravúrnak számított...😊 bár még nem éltem...😄😄

bmffm856
én is így gondolom...ha Sallói nem megy el, akkor még mindig NB1 és még mindig Balaton FC néven...én ezt azóta sem bocsájtottam meg Sallóinak...<#boxer>

nem szép dolog, ha a süllyedõ hajót a kapiotány hagyja el elsõként...de legalábbis az elsõk közt...😞

ha marad, és kitartóbb, akkor tudott volna csinálni valamit szerintem amivel benntartja a csapatot...

az önkormányzat opedig szerintem azért nem ad pénzt, mert amúgy sincsen neki...egy lyukas garas nem sok, annyit nem kapnak az államtól...ugye nem kell magyarázni...más politikai oldalhoz tartozik Siófok mint a kormány, és ezért eshet meg az, hogy míg az elvtársi városok, így pl. Székesfehérvár, kapnak pénzt, addig Siófokról még a sztrádára sem lehet ingyen felhajtani, nemúgy mint az elõbb említet koronázóvárosból...de ez van...talán lesz valami változás...

Hajrá Siófok!

Így van, mivel egyedüliként sikerült kupát nyerniük másodosztályú csapatként 😊 (asszem)

bmffm856
ha már képek...akkor szerintem ez is ide való...kár lenne kihagyni...😊

bmffm856
jaja...😊 balatoni gyerek révén ez kötelesség 😄😄

Borsodi labdarugó Teremtorna gyõztese (2002)

Sallói most a Diósgyõrnél van hasonló poszton mint amit itt nálnuk töltött be, szóval nem valószínû hogy visszajön 😞

Köszi szépen! Elkél a segítség 😄

gabber_saviola
hajrá Lajos -.-

gfigyuztam , hogy kiszurod-e ezt a topikot, de látom igen ^.^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
most olvasom az Ns-es fórumot,akkor ezek szerint te is szurkolsz😊

9csöves9
tudja vki hol dolgozik Sallói? mert ha õ visszajönne ismét lehetne itt vmi futball...

ha nem megy el szerintem még mindig elsõosztályban lennénk,no meg ha az a mocskos önkormányzat szánna vmit a futballra

9csöves9
azok a régi szép idõk...no mindegy,jövõre feljutás😄

9csöves9
te jó isten😄 tavasszal megpróbálok mégtöbb meccsre kijárni

Bojinov,láttam van honlap is szívesen segítek majd ha kell valami

szanics
A halasztott forduló majd március végefelé szerdán kerül megrendezésre, tehát hétvégén a 2. tavaszi fordulóval, menetrend szerint folytatódik a bajnokság.
Már ha folytatódik, mert jelen állás szerint 99%, hogy ezen a hétvégén még nem tartják meg a mérkõzéseket.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

komoly <#taps><#worship>

bmffm856
már van is 😊😊

bmffm856
na...lehet hogy hamarosan abnnerünk is lesz...😊

bmffm856
én sem...de az NB1.hu szerint Lelle jön...

Vagy megyünk gyirmótra. Nem tudom hogyan lesz megoldva a halasztás miatt.

bmffm856
na...örülök hogy van a Siófoknak topik is 😊 már korábban is lehetett volna 😊😊

hétvégén forduló 😊

Balatonlellét ütni kéne...😊

remélem én is, hogy sokan leszünk...😊