1051
BFC Siófok
  • 9csöves9
    baszki:D

hát végülis eddig én csak két mezt láttam egy tiszta kék meg egy sárga kék választhattak volna valami elütőbbet mondjuk vendégnek:D

Balázs Árpi mindig eléri amit akar:D
  • McFrost
    :DDDD
  • Zséé
    Ilyen mezben sem láttam még a csapatot. (bocs a képminőségért)
    Csak nehogy feljelentsék a csapatot kampánycsendsértésér :DDDD

• Zséé
    jah jóeredmény győrben, mivel mostanában őkis nagyon meneteltek
  • 9csöves9
    0-0 idegenben nem rossz,pláne hogy itthon hogy szenvedtünk ellenük ősszel
  • Zséé
    :DDDD
  • McFrost
    áruló:)
  • Zséé
    sajnos nem :( nem akartam ilyen esőbe fényképezőt vinni
  • 9csöves9
    köszi,megnézem

képek készültek?
  • Zséé
    Kár, pedig jó meccs volt. Ha kíváncsi vagy akkor holnap Sió TV-n 17:30-kor leadják elvileg.
  • 9csöves9
    szép volt fiúk!

sajna az uccsó pillanatba kibaszott rosszkor jött vmi ugyhogy nem tudtam kint lenni:(
  • Zséé
    BFC Siófok - Barcs 3-1
    Gól: Disztl M., Disztl D., Hegyesi
  • 9csöves9
    a győzelemért szívesen elázok:D

én is megyek elött kicsit beülünk melegedni maximum a Pókerbe:DD
  • Zséé
    törőcc?
    én mindenhogy megyek :DD
  • 9csöves9
    Kellemes húsvéti ünnepeket

na mi lesz ma,elázunk?
  • Zséé
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek aki benéz ide!
  • McFrost
    :DDDDDD
  • Zséé
    alapos hátszél volt volt végig ezen a "ferde" pályán :DDDD
  • McFrost
    Lengyel Ferenc: – A Siófok ellen az első félidőben a szél minket segített, s támogatásával sikerült is megszereznünk az előnyt. A fordulás után megtaláltuk az elemek ellenszerét, újabb gólokat rúgtunk, szép támadásokat vezettünk, azaz olyan negyvenöt percet produkáltunk, amely alatt a szurkolók is remekül szórakoztak. A csapat felszabadultan futballozott
  • Zséé
    Eyah Eugene Fomumbod a becsületes neve és ha jól tudom akkor volt már camerooni u21-es válogatott (de ez nem biztos) Amúgy télen igazoltuk Tatabányáról. Jó vétel volt az biztos :)
  • McFrost
    :P
  • 9csöves9
    akkor csak a szél miatt nyertetek:P
  • McFrost
    mi megyei lapunk:
    Hartyáni már tud valamit?
    Labdarúgás - Hazai pályán nem érte be kettővel a PSE gárdája
    Zerza József

Az őszi 2–0-ás idegenbeli siker után ezúttal három góllal nyert a Paksi SE a Bodajk-Siófok ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 22. fordulójában.

Paksi SE–Bodajk-Siófok 3–0 (1–0)

A mérkőzés osztályzata: 3.

Paks, 700 néző. V: Kassai 8 (Vámos, Tompos). Paksi SE: Kovács A. 0– Tóth P. 6, Salamon 7, Benedeczki 6, Csehi T. 5 (Barics 5., 46 p.)– Tamási 7, Mészáros 5 (Böde 5, 46.)– Kiss T. 6, Buzás 8, Báló 6 (Heffler –, 82.)– Nógrádi 8. Edző: Lengyel Ferenc. Siófok: Kovács Z. 5– Telegdi 5 (Ladóczki 5, 46.), Eugéne 6, Forgács 5, Köntös 6– Bartyik 5, Disztl M. 5 (Hegyesi –, 62.), Kecskés 7– Disztl D. 7, Gajda 6 (Tuson –, 82.), Miklósvári 5. Edző: Hartyáni Gábor.

Az első félórában az erős széllel támogatott hazai csapat birtokolta többet a labdát, de igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani a PSE. A 38. percben aztán a kapura törő Tamási lábát Kovács Z. elhúzta a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Buzás a jobb sarokba lőtte. 1–0.

Fordulás után, az 56. percben Báló lövése Forgácsról Nógrádi elé pattant, s a csatár 12 méterről nagy gólt lőtt a jobb sarokba. 2–0. A 75. percben Báló ugratta ki Buzást, a középpályás 14 méteres lövése a bal kapufáról vágódott a mezőnybe. A 80. percben Kovács Z. ismét csak szabálytalanul tudta megállítani Tamásit. Kassai újra a 11-es pontra mutatott, Buzás pedig ezúttal sem hibázott. 3–0.

Végig a hazai csapat akarata érvényesült. A paksiak tavaszszal még hibátlanok, a Balaton-partiak azonban elveszítették nyolc mérkőzés óta tartó veretlenségüket.

Lengyel Ferenc: – Bosszantó a rengeteg kihagyott helyzet, ez egyszer még megbosszulhatja magát.

Hartyáni Gábor: – Úgy érzem, az eredmény nem tükrözi hűen a játékot. Gratulálok a paksiaknak a bajnoki címhez.
  • 9csöves9
    írják a csapat összeállítást és Eugene helyett Juzsint írnak
  • McFrost
    mit írt az újság?
  • 9csöves9
    az utóbbi meccseken szerintem rendre ő nyújtja a legjobb teljesítményt

az nsmár sokadszorra megint lazán leírja újságban hogy "Juzsin"...
  • McFrost
    de azt nem tuttuk eldönteni hogy Zsuzsi vagy Judit a beceneve:)
  • McFrost
    csapatotok legjobbja volt, melegítésnél elrúgta a labdát , felénk gurult erre oda futott azt sziszeget,hogy rúgjuk vissza:)
    montam is hogy állítsa már ki a Kassai mer q...va jó:)
  • 9csöves9
    Eugene:)

iszonyat jól nyomja
  • McFrost
    mi a neve a blackman-nek?:)
  • 9csöves9
    semmi gond,a Paks idén mindenki felé kerekedett
  • Zséé
    Köszi!
  • McFrost
    PSE-Siófok
  • McFrost
    nem vok fotóművész:P
  • Zséé
    Még jópár kép szombatról
  • 9csöves9
  • Zséé
    Képek eredeti méretben
  • 9csöves9
    fasza lenne István,köszi
  • Zséé
    sima fotókat, de ha sikerül elkapni egy gólt akkor videó is jöhet azt megy fel oldalra.
  • McFrost
    csinyálok, de mond mit akarsz mer úgy készülök:P