1051
BFC Siófok
-
#291 ma megint nem tudok menni a meccsre max a második félidőre...
18 kor a Feyenoord ifijei ellen játszunk a Krúdyban -
Zséé #290 engemis... :( -
#289 áhh... kirázott a hideg
teljesen bennem él ez a meccs,Sonka góljánál valami olyan extázisban törtünk ki hogy az hihetetlen
aztán a lefujás után,kiürült az E szektor 3-an ültünk egy szó nélkül vagy 45 percig... -
Zséé #288 Egy kis nosztalgia...
Istenem ha az a csapat együtt marad, meg kicsit ráerősítünk akkor simán bajnokok lehettünk volna... -
Zséé #287 Nah itt a program :)
BFC SIÓFOK- BKV ELŐRE 08.12. szombat 17.30
CELLDÖMÖLK- BFC SIÓFOK 08.19. szombat 17.30
BFC SIÓFOK -KAPOSVÖLGYE 08.26. szombat 17.30
LOMBARD PÁPA-BFC SIÓFOK 09.03. vasárnap 19.00
BFC SIÓFOK -FELCSÚT 09.09. szombat 16.30
SOROKSÁR- BFC SIÓFOK 09.16. szombat 16.00
BFC SIÓFOK- GYIRMÓT 09.23. szombat 16.00
BFC SIÓFOK -HÉVIZ 09.30. szombat 16.00
BARCS- BFC SIÓFOK 10.08. vasárnap 15.00
BFC SIÓFOK- HALADÁS 10.14. szombat 15.00
BALATONLELLE -BFC SIÓFOK 10.22. vasárnap 14.30
BFC SIÓFOK- BUDAÖRS 10.28. szombat 13.30
DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ -BFC SIÓFOK 11.04. szombat 13.30
BFC SIÓFOK -INTEGRÁL-DAC 11.11. szombat 13.30
MTE 1904 -BFC SIÓFOK 11.18. szombat 13.00 -
Zséé #286 bocsánat rosszul írtam egy nevet :)
Nem Sütöri hanem Sütő...
Kicsit gondban vagyok még az új pléjákkal :DD
Gyere ki Lali. Én valszeg ottleszek :) -
#285 fú de jók vagyunk
Marcali ellen kint kell lennem utálom őket mint a szart:) -
Zséé #284 BFC Siófok - Mór 6-0
Gól: Sipos(2), Kozmor, Horváth B., Sütöri, Tereánszky-Tóth
Következő meccsünk szombaton 6 órakor a Marcali ellen :) -
Zséé #283 még nem tom pontosan, de majd beírom ide is ha kiderül :) -
#282 jah aki nagyon jó lesz azt visszaviszi az mtk...
ki jön legközelebb? megpróbálok kimenni -
Zséé #281 Nagyon jók az újak. Csak az a gondom velük, hogy ugye csomóan az MTK-tól vannak kölcsönben, és így nem tud kialakulni egy fiatal állandó csapat. Pedig a jelenlegi keretből remek csapat lehetne 1-2 éven belül. Sztem nb1-ben is megállnák a helyük.
Az új edző is szimpatikus eddig és szépen szervezetten játszik a csapat... :) -
#280 sosem árt az elfogultság:)
az új fiúk hogy tolták? -
Zséé #279 BFC Siófok - Pécs 2-2
Gól: Sipos (2), illetve Horváth P., Vujic.
Lehet hogy kicsit elfogult vagyok, de jobbak voltunk mint a Pécs... -
Zséé #278 kösz :) -
#277 csak így tovább -
Zséé #276 BFC Siófok - Tamási 11-0
Gólszerzők: Hegyesi 3, Telegdi, Forgács, Ladóczki, Kecskés, Miklósvári, Ribi, Sipos (1 gólnál pedig sajnos lemaradtam a gólszerzőről)
Amúgy remekül játszott a csapat. Főleg a második félidőben. A meccshez tartozik, hogy rögtön a meccs elején Telegdi 11-est hibázott. Mindenesetre bíztató volt a játék a jövőre nézve. -
kék #275 Hogy játszottak tegnap a fiúk? A sajtóban elég jókat írnak Hegedűsről. -
#274 én is megyek persze.de elég durvára fordult az idő:D már már armageddon kategória -
Zséé #273 jaja :)
felőlem eshet is, akkor is kimegyek... -
#272 Juzsin hatalmas fogás volt remélem nem csak egy fellángolás volt nála ez a fél szezon
fasza hogy pont akkor lesz szar idő amikor meccs van...nem baj legalább nem lesz dög meleg:) -
Zséé #271 biztosak sztem. Hát őt énis sajnálom. De amint látod igazoltunk már 2 kapust tehát biztosan elmegy. a többi távozó akit a cikkben írnak nem olyan hatalmas veszteség, mert nem voltak stabil kezdőemberek. A védelemben remélem marad Eugéne, mert akkor hátul nem lesz sok gondunk :) -
#270 hát igen,én ezt betudtam a tapasztalatlanságnak remélem tanulnak belőle
a cikkben írt távozók biztosak?főleg Kokót sajnálnám ha elmenne -
Zséé #269 ez igaz, de azon kell javítani, hogy nagyon hullámzó volt a csapat teljesítménye (pl nyertünk 6-1-re a lelle ellen asszem, és utána szintén hazai pályán csak 0-0-t játszottunk egy kieső helyen álló csapattal) -
#268 tényleg nehéz lesz.én azt nem értem hogy most miért lett annyira fontos a támadófoci.nem hinném hogy olyan gyönyörű támadójátékot lennénk képesek mutatni,hogy egyből ezrek járjanak ki a meccsre.a városnak azonosulnia kell ezzel a csapattal,nem feltétlenül ezzel lehet csak elérni
arról nem is beszélve,hogy a legutóbbi két nb1-es szezonunkban éppen a nagyon szervezett védelmünk miatt voltunk jók -
Zséé #267 Bátor célokra van szükség -
#266 jól jártatok! -
Zséé #265 kösz :)
Akkor hátvédünk lesz dögivel :DD -
kék #264 Persze. :-)
Hegedűs kapus, elég megbízható.
Sütő (nálunk csak Süti) hátvéd, játszott a Fradi ellen is. Kemény középhátvéd, egyetlen gyengepontja a válla, már kétszer műtötték.
Hauser tud szűrő, és hátvéd poszton is játszani.
Janta szintén hátvéd, elég sokszor gólt is szerez.
Sipos támadó kp, kissé laza a srác, szvsz sokkal több van benne. Gyors, és jól cselez.
Ribi hátvéd, de játszatnak vele védekező kp-t is, szerintem még nem találták meg a posztját.
Dióhéjban ennyi. :-) -
Zséé #263 remélem :)
Azokról a játékosokról tudnál mondani valamit akik tavaly nem voltak nálunk? (Sütő, Ribi, Janta, Hauser, Sipos, Hegedűs). pl hogy milyen poszton játszanak meg hogy milyen játékosok. -
#262 tényleg, akkor már játszhatnak csütörtökön? -
kék #261 Szvsz nagyon jó kis csapatotok lesz. :-))) -
Zséé #260 ááááádefasza!!! kösz az infót!
-
#259 -
kék #258 WWW.MTKHUNGÁRIA.HU:
Mint az elmúlt évben is, a klubvezetés idén is több olyan labdarúgót kölcsönad NBII-es csapatoknak, akik csak epizódszerephez jutnának a szezon során.
Garami József szakmai igazgató weblapunknak elmondta, kilenc játékos már biztos, hogy az NBII-ben szerepelhet a következő szezonban, ráadásul ők mind egy csapatban adhatnak tanúbizonyságot tudásukról:
-Akárcsak az elmúlt évben, idén is minden játékosunknak meg kívánjuk adni a lehetőséget a fejlődésre, ezért azokat, akik még nem tudnak bekerülni az NBI-es csapat keretébe, kölcsönadjuk olyan NBII-es gárdáknak, ahol biztosítottnak látjuk folyamatos fejlődésüket.
Eddig kilenc játékosunk ügyében született megállapodás, így a következő szezonban Ladóczki, Kecskés , Sütő, Ribi, Janta, Hauser, Sipos, Homonyik és Hegedűs a Siófok gárdájánál szerepelhet majd.
-
#257 sok sikert -
Zséé #256 Botos Antal váltotta Hartyáni Gábort a siófoki kispadon
A siófokon készülő magyar válogatott ellen csütörtökön már az új vezetőedző irányítja a BFC Siófok csapatát. A szakember ezt megelőzően a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség edzőképző instruktora volt.
Botos Antallal várhatóan hétfő délután kötik meg a szerződést a siófoki klubnál, így kedden már ő vezényli az alakulóban lévő csapat edzéseit. Mint ismeretes, a BFC Siófok vezetősége nem volt elégedett az NB II-es csapat előző szezonban elért helyezésével és teljesítményével, ezért egy olyan edző szerződtetését helyezte kilátásba, aki a látványos támadófutballt részesíti előnyben, ezáltal pedig eredményesebb szereplést is produkál.
Botos Antal a siófoki vezetőedzői posztért a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetségnél betöltött utánpótlás és edzőképző instruktori állását adta fel. A szakember jól ismeri a fiatalokkal való munkát, így vélhetően nem lesz gondja a meglehetősen ifjú játékosokból álló siófoki csapatnál. Korábban több NB II-es és NB I B-s klubnál is volt már tréner, és hosszú éveket töltött Garami József mellett a Pécs és a Győr pályaedzőjeként is. Információnk szerint leendő klubjánál az is elképzelhető, hogy a vezetőedzői és pályaedzői posztot is egyaránt ő látja majd el.
Hogy kiket fog irányítani, az egyelőre még kérdéses, hiszen több olyan játékos is akad, akinek a hónap végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub. Az átigazolási szezon pedig most kezdődik.
Az azonban biztos, hogy csütörtökön este 18 órától edzőmérkőzést játszik a csapat a siófoki stadionban éppen összetartáson lévő magyar válogatottal. Bozsik Péter csapata ellen még az elmúlt szezonban szereplő BFC Siófok lép majd pályára. A mérkőzés nyílt kapus lesz, és mivel aznap szünnap lesz a foci vébén, így várhatóan szép számban érkeznek majd futball-rajongók a siófoki stadionba.
-
#255 csodálkozom hogy most nem több ezer forintos belépők lesznek -
Zséé #254 Hohóóóó!! :PP -
#253 há(H) -
#252 ^cssobitím^