1051
BFC Siófok
  • 9csöves9
    ma megint nem tudok menni a meccsre max a második félidőre...

18 kor a Feyenoord ifijei ellen játszunk a Krúdyban
  • Zséé
    engemis... :(
  • 9csöves9
    áhh... kirázott a hideg

teljesen bennem él ez a meccs,Sonka góljánál valami olyan extázisban törtünk ki hogy az hihetetlen

aztán a lefujás után,kiürült az E szektor 3-an ültünk egy szó nélkül vagy 45 percig...
  • Zséé
    Egy kis nosztalgia...
    Istenem ha az a csapat együtt marad, meg kicsit ráerősítünk akkor simán bajnokok lehettünk volna...
  • Zséé
    Nah itt a program :)

BFC SIÓFOK- BKV ELŐRE 08.12. szombat 17.30
    CELLDÖMÖLK- BFC SIÓFOK 08.19. szombat 17.30
    BFC SIÓFOK -KAPOSVÖLGYE 08.26. szombat 17.30
    LOMBARD PÁPA-BFC SIÓFOK 09.03. vasárnap 19.00
    BFC SIÓFOK -FELCSÚT 09.09. szombat 16.30
    SOROKSÁR- BFC SIÓFOK 09.16. szombat 16.00
    BFC SIÓFOK- GYIRMÓT 09.23. szombat 16.00
    BFC SIÓFOK -HÉVIZ 09.30. szombat 16.00
    BARCS- BFC SIÓFOK 10.08. vasárnap 15.00
    BFC SIÓFOK- HALADÁS 10.14. szombat 15.00
    BALATONLELLE -BFC SIÓFOK 10.22. vasárnap 14.30
    BFC SIÓFOK- BUDAÖRS 10.28. szombat 13.30
    DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ -BFC SIÓFOK 11.04. szombat 13.30
    BFC SIÓFOK -INTEGRÁL-DAC 11.11. szombat 13.30
    MTE 1904 -BFC SIÓFOK 11.18. szombat 13.00
  • Zséé
    bocsánat rosszul írtam egy nevet :)
    Nem Sütöri hanem Sütő...

Kicsit gondban vagyok még az új pléjákkal :DD

Gyere ki Lali. Én valszeg ottleszek :)
  • 9csöves9
    fú de jók vagyunk

Marcali ellen kint kell lennem utálom őket mint a szart:)
  • Zséé
    BFC Siófok - Mór 6-0
    Gól: Sipos(2), Kozmor, Horváth B., Sütöri, Tereánszky-Tóth

Következő meccsünk szombaton 6 órakor a Marcali ellen :)
  • Zséé
    még nem tom pontosan, de majd beírom ide is ha kiderül :)
  • 9csöves9
    jah aki nagyon jó lesz azt visszaviszi az mtk...

ki jön legközelebb? megpróbálok kimenni
  • Zséé
    Nagyon jók az újak. Csak az a gondom velük, hogy ugye csomóan az MTK-tól vannak kölcsönben, és így nem tud kialakulni egy fiatal állandó csapat. Pedig a jelenlegi keretből remek csapat lehetne 1-2 éven belül. Sztem nb1-ben is megállnák a helyük.
    Az új edző is szimpatikus eddig és szépen szervezetten játszik a csapat... :)
  • 9csöves9
    sosem árt az elfogultság:)

az új fiúk hogy tolták?
  • Zséé
    BFC Siófok - Pécs 2-2
    Gól: Sipos (2), illetve Horváth P., Vujic.

Lehet hogy kicsit elfogult vagyok, de jobbak voltunk mint a Pécs...
  • Zséé
    kösz :)
  • McFrost
    csak így tovább
  • Zséé
    BFC Siófok - Tamási 11-0
    Gólszerzők: Hegyesi 3, Telegdi, Forgács, Ladóczki, Kecskés, Miklósvári, Ribi, Sipos (1 gólnál pedig sajnos lemaradtam a gólszerzőről)

Amúgy remekül játszott a csapat. Főleg a második félidőben. A meccshez tartozik, hogy rögtön a meccs elején Telegdi 11-est hibázott. Mindenesetre bíztató volt a játék a jövőre nézve.
  • kék
    Hogy játszottak tegnap a fiúk? A sajtóban elég jókat írnak Hegedűsről.
  • 9csöves9
    én is megyek persze.de elég durvára fordult az idő:D már már armageddon kategória
  • Zséé
    jaja :)
    felőlem eshet is, akkor is kimegyek...
  • 9csöves9
    Juzsin hatalmas fogás volt remélem nem csak egy fellángolás volt nála ez a fél szezon

fasza hogy pont akkor lesz szar idő amikor meccs van...nem baj legalább nem lesz dög meleg:)
  • Zséé
    biztosak sztem. Hát őt énis sajnálom. De amint látod igazoltunk már 2 kapust tehát biztosan elmegy. a többi távozó akit a cikkben írnak nem olyan hatalmas veszteség, mert nem voltak stabil kezdőemberek. A védelemben remélem marad Eugéne, mert akkor hátul nem lesz sok gondunk :)
  • 9csöves9
    hát igen,én ezt betudtam a tapasztalatlanságnak remélem tanulnak belőle

a cikkben írt távozók biztosak?főleg Kokót sajnálnám ha elmenne
  • Zséé
    ez igaz, de azon kell javítani, hogy nagyon hullámzó volt a csapat teljesítménye (pl nyertünk 6-1-re a lelle ellen asszem, és utána szintén hazai pályán csak 0-0-t játszottunk egy kieső helyen álló csapattal)
  • 9csöves9
    tényleg nehéz lesz.én azt nem értem hogy most miért lett annyira fontos a támadófoci.nem hinném hogy olyan gyönyörű támadójátékot lennénk képesek mutatni,hogy egyből ezrek járjanak ki a meccsre.a városnak azonosulnia kell ezzel a csapattal,nem feltétlenül ezzel lehet csak elérni

arról nem is beszélve,hogy a legutóbbi két nb1-es szezonunkban éppen a nagyon szervezett védelmünk miatt voltunk jók
  • Zséé
    Bátor célokra van szükség
  • McFrost
    jól jártatok!
  • Zséé
    kösz :)
    Akkor hátvédünk lesz dögivel :DD
  • kék
    Persze. :-)

Hegedűs kapus, elég megbízható.
    Sütő (nálunk csak Süti) hátvéd, játszott a Fradi ellen is. Kemény középhátvéd, egyetlen gyengepontja a válla, már kétszer műtötték.
    Hauser tud szűrő, és hátvéd poszton is játszani.
    Janta szintén hátvéd, elég sokszor gólt is szerez.
    Sipos támadó kp, kissé laza a srác, szvsz sokkal több van benne. Gyors, és jól cselez.
    Ribi hátvéd, de játszatnak vele védekező kp-t is, szerintem még nem találták meg a posztját.

Dióhéjban ennyi. :-)
  • Zséé
    remélem :)
    Azokról a játékosokról tudnál mondani valamit akik tavaly nem voltak nálunk? (Sütő, Ribi, Janta, Hauser, Sipos, Hegedűs). pl hogy milyen poszton játszanak meg hogy milyen játékosok.
  • 9csöves9
    tényleg, akkor már játszhatnak csütörtökön?
  • kék
    Szvsz nagyon jó kis csapatotok lesz. :-)))
  • Zséé
    ááááádefasza!!! kösz az infót!
  • 9csöves9
  • kék
    WWW.MTKHUNGÁRIA.HU:

Mint az elmúlt évben is, a klubvezetés idén is több olyan labdarúgót kölcsönad NBII-es csapatoknak, akik csak epizódszerephez jutnának a szezon során.
    Garami József szakmai igazgató weblapunknak elmondta, kilenc játékos már biztos, hogy az NBII-ben szerepelhet a következő szezonban, ráadásul ők mind egy csapatban adhatnak tanúbizonyságot tudásukról:
    -Akárcsak az elmúlt évben, idén is minden játékosunknak meg kívánjuk adni a lehetőséget a fejlődésre, ezért azokat, akik még nem tudnak bekerülni az NBI-es csapat keretébe, kölcsönadjuk olyan NBII-es gárdáknak, ahol biztosítottnak látjuk folyamatos fejlődésüket.
    Eddig kilenc játékosunk ügyében született megállapodás, így a következő szezonban Ladóczki, Kecskés , Sütő, Ribi, Janta, Hauser, Sipos, Homonyik és Hegedűs a Siófok gárdájánál szerepelhet majd.
  • 9csöves9
    sok sikert
  • Zséé
    Botos Antal váltotta Hartyáni Gábort a siófoki kispadon

A siófokon készülő magyar válogatott ellen csütörtökön már az új vezetőedző irányítja a BFC Siófok csapatát. A szakember ezt megelőzően a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség edzőképző instruktora volt.

Botos Antallal várhatóan hétfő délután kötik meg a szerződést a siófoki klubnál, így kedden már ő vezényli az alakulóban lévő csapat edzéseit. Mint ismeretes, a BFC Siófok vezetősége nem volt elégedett az NB II-es csapat előző szezonban elért helyezésével és teljesítményével, ezért egy olyan edző szerződtetését helyezte kilátásba, aki a látványos támadófutballt részesíti előnyben, ezáltal pedig eredményesebb szereplést is produkál.

Botos Antal a siófoki vezetőedzői posztért a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetségnél betöltött utánpótlás és edzőképző instruktori állását adta fel. A szakember jól ismeri a fiatalokkal való munkát, így vélhetően nem lesz gondja a meglehetősen ifjú játékosokból álló siófoki csapatnál. Korábban több NB II-es és NB I B-s klubnál is volt már tréner, és hosszú éveket töltött Garami József mellett a Pécs és a Győr pályaedzőjeként is. Információnk szerint leendő klubjánál az is elképzelhető, hogy a vezetőedzői és pályaedzői posztot is egyaránt ő látja majd el.

Hogy kiket fog irányítani, az egyelőre még kérdéses, hiszen több olyan játékos is akad, akinek a hónap végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub. Az átigazolási szezon pedig most kezdődik.

Az azonban biztos, hogy csütörtökön este 18 órától edzőmérkőzést játszik a csapat a siófoki stadionban éppen összetartáson lévő magyar válogatottal. Bozsik Péter csapata ellen még az elmúlt szezonban szereplő BFC Siófok lép majd pályára. A mérkőzés nyílt kapus lesz, és mivel aznap szünnap lesz a foci vébén, így várhatóan szép számban érkeznek majd futball-rajongók a siófoki stadionba.

• 9csöves9
    csodálkozom hogy most nem több ezer forintos belépők lesznek
  • Zséé
    Hohóóóó!! :PP
  • 9csöves9
    há(H)
  • EmIn3m02
    ^cssobitím^