1051
BFC Siófok
  • 9csöves9
    Etyeknek idegenben hármat szórni nem gyenge :D

ma reggel pakolásztam és nagy örömre megtaláltam az eredeti Schultz Levi által hordott Siófok mezemet:D rajta van 12 aláírás az akkori csapatból
  • Zséé
    kösz az infót :)
    legalább ez siekrült...
  • blueyellow
    Magyar Kupa 2. forduló:
    Etyek - BFC Siófok 0:3
    Még egy körrel beljebb... :D
  • Zséé
    bazze
    jó tudni :)
  • 9csöves9
    de :D én is meglepődtem rajta... most kedden a csapatunk megint nincs meg egyenlőre
  • Zséé
    fogalmam sincs :DD
    de ugye nem most 29-én kezdődik? :)
  • 9csöves9
    elvileg 5 körül a Perczelnél

tényleg kivel kezdtek 29-én? mi Támadó Menyét
  • Zséé
    Kecskés lenne elvileg a szervező, sztem jól is játszott, csak a labdákat nem tudtuk megtartani amiket osztogatott...

Mentek ma ki valahova focizni?
  • 9csöves9
    naja meg egy rendes szervező sem ártana aki vmi ötletet dobna a játékba,mert ez a kapu elötti tili-toli meg belevezetem az ellenfélbe nem lesz jó
  • Zséé
    Jah azt láttam, hogy ki verekedett kivel csak azt nem hogy miért :)
    Amúgy én abban látom a hibát, hogy nincs egy normális csatárunk. (talán Hegyesi aki a 2. félidőben állt be)
    A Bencében azt bírom, hogy néha vannak jó szólói, csak a végét bassza el mindig.
    Ami pedig a legjobban idegesít, hogy az eddigi 2 hazai meccsünkön volt az ellenfeleinknek 7 helyzete és ebből kaptunk 6 gólt. Ez már röhej, hogy ha az ellenfél félpályáról rúg kapura az is gól lesz...
  • McFrost
  • 9csöves9
    Juszint pedig nagyon sajnáltam,látszott rajta,hogy tényleg nem csinált semmit,alig lehetett megvigasztalni
  • 9csöves9
    az ilyen meccsektől megy el az ember kedve a meccsrejárástól.hihetetlen,hogy az NB 2 ilyen kritikán aluli bírók vannak,és itt nem csak a kiállításra és az elmaradt kiállításra gondolok hanem az egész mezőnybeli teljesítményükre is...ennek ellenére győzelmet nem érdemeltünk,igaz volt egy 20 perces olyan periódusunk amikor tényleg mindent megtettek a srácok,és a második félidőben át sem ment a félpályán a kaposvölgye,de nem bírtunk rendes támadásokat a végén kialakítani,mindenki próbálta egymaga megoldani.nem tudom bennem van e a hiba,de amikor bejön Bence mindig csalódok benne.az első pár csele jó,de vagy nem fut a labda után vagy elszórakozza.na mindegy a gólunk gyönyörű volt

láttam a fórumon kérdezted miért volt a verekedés.egy srác járt végig a szektoron és mindenkit szurkolásra búzdított(nagyon helyesen) és volt több srác akinek nem akaródzott.az egyik közülük(egy szemüveges olyan 20-30 közötti srác,nem volt valami keménykötésű) megelégelte és csak azt vettük észre hogy a szemüveges srác elkezdte ütni,volt egy kis ütésváltás fent a leláton aztán mindaketten leestek a fűre,ott is cibálták egymást,aztán pár szurkoló végre odament és lefogták őket.a szemüveges srác szemüvege még a pályára is berepült :D utána már kibékültek oda is ült mellé a szurkoló srác aztán bezsélgettek egyet.

ő volt az egyébként a bal szélen aki benne volt a verekedésben

a hangulat pedig nem volt rossz,ismét olyan beszólások voltak beszartam a röhögéstől:D ugyebár a kaposvölgyében játszott 17-essel Horváth 'Tippmix' Gyula ő lett megtalálva rendesen:D " Mi lesz az eredmény Gyula?"

mindegy lesz ez jobb is de ha legközelebb is ekkora 3 faszkalapot kapunk akkor nemtudom mi lesz
  • Zséé
    BFC Siófok - Kaposvölgye 1-2

Ilyen egy idióta fsszpó bírót én még az életbe nem láttam. Az tény hogy az első félidőben szarok voltunk és a kaposvölgye 2 lövésből 2 gólt lőtt (a másodiknál sztem oldalról lecsúszott egy beadás és behullot a kapuba), erre a félidő vége előtt kiállították Eugéne-t mert állítólag hátba könyökölt valami hitványt. Ezt még tetézte azzal, hogy a második félidőben utolsó emberként lerántották a kitörő emberünket és képes volt felmutatni neki egy sárgát. Aztán 70. perc környékén kiállított egy kaposvölgyeit is ütés címén (lehet rájött hogy mit művelt eleinte).
    Az azért számomra elég érdekes, hogy Eugénet minden második meccsen kiállítják pedig egyáltalán nem durva játékos. lehet kicsit hátrányos helyzetben van a bírók szemében...
    Most így első felindulásból ennyi. Lali ha kinnvoltál akkor kíváncsi vagyok a véleményedre...
  • McFrost
    gólesőőőőőőőőőőőőőőt:)
  • 9csöves9
    megyek persze,lehet hogy az első 10-15 percről lecsúszok de sietek,nehogymár lemaradjak a gólzáporról:D
  • Zséé
    Az biztos. Remélem ma is leszünk legalább annyian. Te jössz?
  • 9csöves9
    csak nem:D

de hát megkapta a vezetőség amit akart,közönségcsalogató meccs volt
  • Zséé
    jah, reméljük nem kapunk 4-et :DD
  • 9csöves9
    nah este végre megint meccs,Kaposvölgyének esélye sincs
  • blueyellow
    Szerintem nyugaton a Pápa, a Haladás, a Gyírmót, a Felcsút, az Újváros, az IDAC, és mi is elég sanszosak vagyunk a dobogóra....
    Össze sem lehet hasonlítani a csapatok erősségét a keletivel...
    Mellesleg Siófok környéki vagy kb 20 km-re lakom tőle.
  • McFrost
    Újváros nagyon erős , de most nyugat brutál erős lett
  • Zséé
    Úgylegyen :)
    Netán Te is siófoki vagy?
  • blueyellow
    Remélhetőleg a Kaposvölgye elleni szombati meccs sétagalopp lesz a srácoknak!
    Hajrá Siófok!!!
  • 9csöves9
    Mocskos Celldömölk sálálálálá :D
  • Zséé
    kösz :)
  • McFrost
    gratterr!
  • Zséé
    Celldömölk - BFC Siófok 1-2
  • Zséé
    Tegnap sajnos nem készültek, de legközelebb csinálok képeket.
    Amik a galériában vannak azok csak egy része, de nembiztos hogy fel fog kerülni az összes kép...
  • 9csöves9
    Zsé,fotók készültek?

meg olvastam a fórumon,hogy kapsz egy cd-nyi anyagot,azok azok amik fent vannak a galériában,vagy még azon kívül is van?
  • 9csöves9
    azt mondták többen hogy hollandok voltak,meccs után is találkoztunk velük olyasmi nyelven beszéltek:D

már látom lelki szemem elött,hogy alakulnak Hollandiában a Siófok fan clubbok

az E ben ülltem/álltam
  • Zséé
    Hollandok voltak? Az elején még fennvoltak az ülőhelyeken, de elég hangosak voltak :DD
    Te merre ültél?
  • McFrost
  • 9csöves9
    hát baszki ez milyen meccs volt...

az a vén kopasz köcsög kétszer ért a labdába mind a kettő bement...tényleg megérdemelnek a fiúk egy gratot mert más már feladta volna ilyen gólok után.

mondjuk a mi egyenlítő gólunk 3-3-nál vagy 4-4-nél nem volt semmi a Bkv játékos rúgott egy nagy luftot a kapuja elött asszem Sütő vitte el a kapus még elkapta a lábát de sikerült elhúzni mellette :)

a bíróról meg már ne is beszéljünk,idióta volt utolsó emberként a békávé kapusa felrúgott valakit,várjuk a pirosat erre szögletet ítélt

na mindegy lesz ez jobb is, HAJRÁ SIÓFOK!

a holland srácok kemények voltak a meccs végére ki is tudták mondani,hogy Siófok:D
  • McFrost
    még szerencse hogy nem jött hozzánk:)
  • Zséé
    Dehogy adtuk. Csak el volt tiltva a mai meccsen mert az utolsó fordulóban kiállították :DD
    Tudom hogy jó ez a fiatal csapat, csak még hiányzik a rutin :) Az a fattyú Rósa Henrik meg kettőt mozdult azt lőtt két gólt. Mi meg sorra hagytuk ki a helyzeteket...
  • McFrost
    eladtátok????
    remélem nem !
    mikor itt játszott a csapatod nálunk Ő volt a legjobb
    az pedig,hogy fiatalok vagytok , ne zavarjon , onnét lehet építkezni,fejlődni
  • Zséé
    hát nem volt egyszerű...
    Sajnos nagyon fiatal csapat vagyunk (kb 21-22 az átlagéletkor), és ezért történhet meg az ilyen... Eugéne nagyon hiányzott a védelemből :(
  • McFrost
    O_O
    nem lehetett semmi :(
  • Zséé
    ja és a gólszerzők: Sipos(2), Kecskés, Sütő ill. Rósa H(2), többit nemtom

Mindenesetre dícséret illeti a csapatot, hogy 3x sikerült kiegyenlíteni...