3901
  • dante3
    Ne kapd fel a vizet! Majd a crisis megmutatja mit tud a pc!
  • Thanatos
    és az mikor volt már? mellsleg én a tnedenciára céloztam..., ha megnézet ucso négy gamelyuk (legalábbis amit én rpobáltam) mind szar , lebutoitott konzolos fos volt és még a gépigényük is az egekben... (lockdown, graw, scda, és ez a csoda, ami minyá kideürl nekem is tényleg ekkora szar -e...)
  • dante3
    Nekem azért a Splinter Cell Chaos Theory tetszett az Ubitól!
    Úgyhogy nem minden esetben igaz az állításod,de azért egyet értek veled!
  • Balumann
    az unreal engine 3 támogatni fogja az sm2-t, ati x800-ast is, ezért is érdekes.
  • Thanatos
    szvsz ubinak nem is volt célja hogy érdemelegeset csináljon az enginel..., itt még probálkozás se volt ezt látatlanba megmodnom..., egyszerüen ubinak annyi votl a lényeg hogy doairhassák hogy ue3.0 ...
    mellesleg fel lehetne már végre fogni hogy ubinál NEM a játékélmény a lényeg..., egy kaptafa az ea-val, aki élvezni is akarja gamekat az ne az ea meg az ubi házatáján ekresse azt...
  • dante3
    Kár ,hogy megjelenési dátumot nem írnak a movie végén,mondjuk manapság nem lehet rá adni!
  • dante3
    Király
  • VRSDM
    ezaz... ugyen ez a motor
    klasszisokal szebb
    nem grafikai buzi warezhörcsög vagyok, de most csak arra figyelünk, ugyanis ha egyszerüen élvezhetetlenül lassu egy ÁTLAGOS gépen akkor az a játék a saját sírját ásta fejlesztés közben
  • N3v3rland
    Ez nagyon jó game lesz, már várom :)
  • VRSDM
    de mielőtt még bárki is elkezdené szidni hogy micsoda szar ez az ue3.0
    nemis akkora szép és igy tovább... nézze meg EZT... és utána szóljon be

#519 - erről van szó... első próbálkozások a motorral és várható kudarcok
  • grebber
    Hm akkor érdekes hogy mennyire szarrá tudják azt is butitani a képek alapján egyszerűen ha megnézem a Gears of Wart klasszisokkal szebb.
    Ezek is megvették a drága engine-t de használni azt nemtudják.
  • VRSDM
    pontosan
  • grebber
    Amúgy ez most akkor Unreal Engine 3?
  • Maxtreme
    dézet az 1ik forumról:

na meglestem, minden maxon, 30fps 7800gt-vel, épphogy jétszható ,viszont a grafika abszolut nem egy nagy szám, sőt, nekem személy szerint nem is teccik.

na,megyek vissza bf2142zni.. :D

Ennyit a vasigényről. (NEM, NEM CELERON CPU-JA VAN MELETTE)
  • ThugEdge
    mind1 ez a konzolos/pc vita télleg meddő,de hosszabb távon mondjuk egy 5-6 éves intervallumban költségekeben egyértelműen next gen konzol a nyerő
    1 hónappal ezelőtt még én sem tartottam semmire a konzolokat,de megnéztem pár videót,utána jártam technikai infóknak,kinyitottam a buxát,megnéztem mennyi van benne,mennyi kerülhet bele az elkövetkezendő évben és hát arra jutottam bye-bye pc fejlesztés-már 4-5x megtettem többet nem rakok a vas kereskedelem zsebébe
  • VRSDM
    visszaolvasol és rájössz hogy annyira nem király minden
  • Paranoia
    király nah akkor mostmár kezdek vissza olvasgatni
  • jakewyler
    teljes
  • Paranoia
    uha 85 üzenet:D
    demo van?
  • ThugEdge
    persze tök igazad van,de tudod,hogy ezen a szinten ők nem szociális munkást játszanak
    egyértelműen beteg az egész, vas gyártók szoftver gyártók mind a maguk szeletjére áhítoznak és ezért összejátszanak
    szvsz
  • jakewyler
    5gb de azé megpróbálom
  • sleepyhead
    nincs lebutítva, cska multiban, és ott is csak azért, hogy jósok legyen az fps, pcn is így van.
  • csoola
    khm-hkm, azért h nextgen konzol graf lebutitás... én azt mondom pölö nézd meg a gears of wart, de a vegas vidik nagy része is x360-as... sokkal jobb arra fejleszteni, mert csak egy tipusra kell optimalizálni, és ráadásul, azért az a 3 magos proci elég jol eldolgozgat...
  • alma2
    Neha amulok es bamulok azt gondolom igy kell kineznie egy jateknak 2006-ban, de amikor lovom az autok abroncsat es melle pattog az egesz jarmu, mar nem gondolom igy.Neha el van nagyolva, amire azt gondoltak nem kell energiat aldozniuk, de amikor 20 auto van az utcan es meg a lampajukat se lehet kiloni, mar nem annyia szep latvany. Mindesetre a hangok nagyon el lettek talalva.
  • VRSDM
    én ezzel leszedem, aztán meglátom
    mindenképp megér egy próbát!
    /amd3,8+dualcore_512ddr/400_gef7300se tavasszal uj vidkari, addig kibírom :)
  • dante3
    Kár ilyenen vitatkozni,kinek a pap kinek a papné,vagy a lánya!
  • jakewyler
    Érdmes leszedni az én konfigommal szerintetek?
    aláírásomba...
  • Eisenhower
    grat az 500. hsz-hez, és igazad van azért a hl2 is van ilyen szép és az gyengébb konfigon is vígan elszaladgált.... na tipli vissza game ^.^
  • sector512
    Hát egy 360 85 ezer, egy fullos pc meg 2-3 kiló. Azért nem mindegy.
  • Istencsászár
    Hát akkor kaphassák be ezek a "fejlesztők is" mer ahogy nézem alant a képeket ezt semmi sem indokolja, vannak ennél sokkal szebb gémek... na mind1.
  • Eisenhower
    mintha a nextgen konzol olyan olcsó lenne, mellesleg konzolon az r6 vegas grafikája ugy levan butítva mint a szél....
  • sector512
    Akinek nem telik high-end gépre, az vegyen egy xbox360-at vagy majd egy ps3-at. Egyébként a fejlesztőket se kell szídni, ha nem kéne pc-re fejleszteniük szerintem ők lennének a legboldogabbak. A mostani jobb játékokat már egyébként is nagyon sokáig tart elkészíteni, nemhogy még optimalizálgassák is millió konfigra. Megjegyzem a kiadó meg nem hinném hogy foglalkozik vele hogy Mo-n valakinek nincs pénze jó gépre, ahol meg a fő piacok vannak ott ez nem probléma.
  • Eisenhower
    sajna nem indul. ezért is cseréltem le én is az x800xl-emet épp tegnap jött meg :)
  • Istencsászár
    Szal ehhez is kell sm3.0, és az ótvar elvavult szemét x800omon már elsem indul?
  • Eisenhower
    jah indításnál ne legyetek türelmetlenek :) kicsit piszmog a progi de utána elindul^^
  • k8bal
    van nfo...

Install Notes:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
    2. Mount with Daemon Tools (latest version)
    3. Install Game
    4. Run YASU tool incl. with this rls.
    5. Play
  • Maxtreme
    Ahogy modod. De sajna ahogy látom nem mindenki így gondokozik.
  • Eisenhower
    és azon nem gondolkoztál hogy nem mindenkinek telik high end gépekre így minél kevesebb embernek van high end gépe annál kevesebben veszik meg a játékot... és minél kevesebben veszik meg annál nagyobbat buknak mind a kiadó mind a fejlesztő cég....
  • heliosz007
    elindítása ?? simán indul??
  • dante3
    Szerintem,sokan még csak most vásárolják!