3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Thanatos #570 és ezt a bejelentést miért nem tudtad szintén priviben megtenni??? -
Thanatos #569 a fearnél tény hogy jobb, elég gáz game volt az szvsz a hype ellenére is..., az rvs-el meg nem érdemes hasonlitgatni emrt elég más..., multit kéne kiporbálni és kiderülne ott a nyomába ér-e :) -
strebacom #568 Ha nekem lenn van adok kódot is meg oldalt is akinek kell(egyszerre csak egy),természetesen priviben!!! -
#567 még a fear-el hasonlítgatod?
meg a régi RS-ekkel?
és a source engin meg bűn ronda? nézd már meg az ep2 countdown5 movie-t
és utána szolj be... köszi :)
jó a FAQ. congrat -
#566 source motort minek, az regen is ronba volt mint a bun, hatha meg osszehasonlitanad ezzel, komolyan kedvet kaptam bemenni egy plazaba nezelodni, ha csak fele igy neznek ki mint ez a jatek. Meg mindig nem tertem magamhoz.
Regen mi is szet jatszottuk a ranbow sixet, de ez a nyomdokaba lephet.
Bar ahogy szamolom a palyakat egy fel nap se kell hozza hogy vegig vigye az ember normalon, de az is csak azert mert nincs mentes, csak amikor a jatek gondolja.de hat marad a multi moka akkor, mint ahogy regen is ez volt a ereje.Bar ez csak sajat velemeny, ennyit folyamatosan iden meg egy fps-el se jatszottam, szoval magasan viszi a palmat fear es mindenek felett. -
strebacom #565 Mindjárt lennn vannn hurrááá!!! -
#564 na véééégre vegasban vagyok. hát meg kell mondjam ai nagyon ottvan elég sok időbe telt míg a kaszinó közelébe tudtam jutni sok ellen jött meg elég jol bujkálnak a kis genyok, de mostmár bentvagyok, jótanács minden szobánál használjátok a snake cam-et meg jópár helyen jól jön a night vision :) nagyon tetszik :) -
#563 jó igazad van... neki áltam FAQ-nak... -
#562 épp te cseszed most szét, egy alap faq. kéne szép nagy pirossal kiirni és ennyi.... -
#560 a source motort miért nem licence-elik le a fejlesztőcégek?
könnyen alakítható - gönyörű - kis gépigényű ...
én jelenleg a legjobb motornak tartom ami kinntvan a piacon -
#559 Játszogattam kicsit. :)
Szvsz maga a gameplay k*rva jó. Nekem tetszik. Bár a régi R6 rajongóknak nem fog bejönni.
800x600-ba maxon 2xAA-val tűrhetően megy. 1024-be már sajna elég gázos. -
Hellsing47 #558 soha... -
#557 ha irni tudsz olvasn is...
ugyhogy hajrá -
#556 Estleg ha vennéd a fáradságot, és méltóztatna uraságod visszaolvasni. -
#555 hali mikor adják ki a gémet ??
vagy már kiadták?
valaki lécci informáljon engem -
#554 -
#553 nagyon nagyon utos lett.Meg a GRAW-ot igen hamar megunta az ember ezt nehez letenni.
coopba is vegig lehet vinni storyt akar negyen is.
hangulat 10/10 mar el is felejtettem hogy nem lyukad ki a kocsi kerek, bar azert darabokra esik ha kelloen neki esunk.Bar ezt a konnyiteses kikukucskalast nem tettem volna bele, hianyzik a lean is de ez van.
A vasigenyt meg lehet szidni, egy reszben jogos persze, de ha onnan nezzuk, hogy egy 3200+ 7800 gt parositas szerintem mar legalabb ket eve ha nem tobb meg lehet venni, akkor mar illik kihasznalni, es nem a vegtelensegig visszafele skalazni es butitani a dolgokat. -
Thanatos #552 nah megnéztem énis, nekem eddig elég kellemes csalódás...,a gépigény amit itt terjesztenek rémhirként elgé fals szeirntem..., 1.5 giga rammal, és 6600gt-vel olyan közepes/high beállitásokon, very low árnyékkal, nekem full játszható (tehát magamat ismerve olyan 25 fps magassága, és nem ingadozik), bár lehet csak azért kellemes csalódás mert én full scda meg graw gépigényre számitottam de annál sokkal jobb..., ha a multi meg rosszab grafikájú ennél akkor valszinű joban optimalizált az a rész, emg kéne nézni azt is :P a játékmenet is jobb picit mint amire számitottam, nem hozza régi r6ok szinvonalát,de nem is olyan agyatlan hent mint lockdown, kb republic commandó stilusu a csapatiránygatás, ami nekem anno eléggé bejött, van nightvision, thermal vision,ajtórobbantó cuccok, elégsok fegyver amik már ismerősek lehetnek azoknak akik rvs-eztek, szal a cuccok menyisége a játékban szerintem rendben van..., és thermal vision pl még elég jól is hazsnálható smoke-al megtámogatva, tehát nem egy rvs legalábbis a szingle, de nekem kellemes caslódás midnent összevetve, ha valaki generál tört multi szervert az ordicson, megnézném aztis :) -
hitch #551 Csáó.Egy kérdés:Ezzel a vassal birni fogja magát a gém?
Intel Core 2 Duo
1024mb ram
Nvidia 7600 GT.
A választ elöre is köszönöm. -
#550 valaki nem akar megdobni 1 wanadoo pass-al (privibe)?? -
#549 A vasigény..
Grin-ék pöppet elbaxták a dolgokat. -
#548 Ja,lockdownban k.... buták az ellenfelek!amúgy semmi más bajom nem volt a játékkal! -
cuccok #547 a graw szerintem nagyon jó kis játék volt bődületes gépigénnyel meg hülye m.i.-vel de azért nem volt olyan rossz!!Vannak sokkal rossszabbak is pl:lockdown -
Alien1024 #546 Mostrakják fel wanadoo ra:) -
#545 Na igen. A graw óta én is így gondolom. -
#544 alapjaiban akkor senkinek sem esett le az álla... -
#543 Néha lehet,hogy jobb lenne! -
#542 Mert nem kell olyan szinten otpimizálni mint PC-re.
1ébként olyan pletykák is terjengenek külföldi forumokon, hogy az UBI ki akar szállni a pc-s üztletágból. -
#541 Tudnának csak az a kérdés akarnak-e egyáltalán? Szerintem csak "muszályból " csinálják pc-re a játékot, hogy ez az üzletág se álljon le náluk. Régebben meg a legfőbb profiljuk pc-re volt kihegyezve.Lassan átváltottak konzolra. Állítólag (én nem tudom pontosan) egyszerűbb konzolos játékot megcsinálni mint pc-t. Talán ez is lehet az ok. -
#540 az nem olyan egyszerű.. ameddig meg megveszik a játékokat és van haszon addig nem nagyon fogják ezt tenni azt hiszem... -
csoola #539 itt jön a képbe a másik kérdés: miért nem fejlesztenek PC-re RENDESEN, ha nem tudnak jot csinálni, mondják azt és huzzák le a rolot -
csoola #538 hm, más alapján nehé lenne informálodni egy játékrol, de az ha hazudnak, ugyis kiderül, szal én lehet h naiv vok, de bizom a fejlesztökben, ha sokszor átbasznak, akkor majd nem fogok -
#537 Ha azokon is rossz lenne akkor miként dnák el a gamet? -
csoola #536 én az ubi-t tartottam idáig legnagyobbra, mert a "semmiböl" óráisi neveket hozott fel, és odabaszott az EA-nek egy nagyot, de sajna a 2006-os év után azt kell mondjam, nagyon csalodtam bennük, remélem a késöbbi játékaikkal vissza tudják szerezni a "régi jó hírüket" -
Thanatos #535 és a videok meg a képek mióta mérvadóak?? istenem te olyan naiv vagy hogy az már fáj... -
csoola #534 na ze az amit nem értek, majd kiderül nálam h milyen is, de az a bajom, h a vidikben, meg a képeken ami idáig volt simán volt olyan szép mint a gears of war... -
#533 Amúgy állítólag azért késik,mert optimalizálják a gyengébb konfigokhoz! -
#532 nincs és nem is lesz -
Hellsing47 #531 ja..ha van hozzá sliben 8800GTX-ed :D -
Thanatos #530 nem kapom fel,én már megszoktam, kb enyit vártam ettől amiket eddig itt irnakj..., crysis-től meg megint nem várok el semmit, nekem a agyon hypeolt farcry se jött már be...