3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#731 Hát "barátom" nagyon melléfogtál, mert akármilyen furán is hangzik, a gépem összes alaktrészét a fizetésemből vettem.
(bár nem nagy só konfig, de ez van..)
ui: Az őseid a buzik maximum, nem én.. -
Thanatos #730 van benne valami, de azért gépigényhez tegyük hozzá hogy vna nem egy ilyenebb is..., pl nézd meg graw, ot és utána ezt :D vagy scda..., ezek után már már felüdülés :)
én még a multira lennék kiváncsi mert ott állitolag nem ilyen csilivili a graf + kissebb géigény... :) -
#729 Én úgy vártam, hogy az én gépemen maxon majd menni fog olyan 25-30 fps-el. Erre megy 12-vel. Az még tűrhető lenne, hogy maxon így megy, de hogy mindent minimunra tolva is csak átlag 25 fps-t produkál...
Nagyon remélem, hogyha ez valóban ue3, akkor ezt a remek gépigényt a készítőknek és nem a motornak köszönhetjük, mert ha megnézzük mennyi gém fog kijönni ezzel a motorral és mindegyik így fog menni, akkor én megőrülök (...vagy veszek egy xboxot :D ) -
Thanatos #728 idiota... -
priluki #727 kösz megpobálom.. -
#726 daemon tools uninstall - 4.0.6. reinstall, összes emuláció bekapcsol (ez nem tom kell e de nálam így jó.
amúgy iszonyat addiktív a gém vagy csak én játszottam rég lövldözős cuccal :D -
priluki #725 #716 -
#724 Ne szólogass buzikám.Kérdeztem valamit te meg bunkóskodsz.Fogadok neked a szüleid mindent a segged alá tesznek aztán egész nap vered a faszod. -
#723 -
#722 Fogd már fel hogy nem megy sm2-es vgan. Ennyire nehéz? -
#721 egy elégedett vásárló véleményét hallottuk :D -
#720 A shader model 3.0-ás kártyahiány miatt nem menne?Van aki shader model 2.0-ás karin viszi a játékot. -
Petko #719 egy vélemény: Én pl. kurvára nem vagyok elégedett az engine teljesítményével. Nekem 7600gs, 3,2 p4, 1gig ram mal megy szépen, de a rohadt hulladék geci (bocs a szóhasználatért) akkor akad be amikor rázoomolok és lövök valamire. Hát hogy a jó kibaszott k**va annyát annak a programozónak aki nem tud egy enginet normálisan leprogramozni (egyébként is ez gyakorlatilag megint egy sima Xbox port amit pcre csak ráerőszakoltak). Ez egy beltéri, illetve szűk kültéri terepes játék, illene még egy középszintű gépen is gyönyörüen futnia reccenésmenetesen 2006-ban. Csak hogy pl.-nak hozzam az Armed Assaultot, lehet akad a fáktól (mert nem vettek bele Speedtreet), de azért ott több négyzetkilóméternyi terepet látsz be és elfogadom ha egy középszintű kártyával csúcs beállításokkal nem megy full speeden, - de ez?
De az is könnyen lehet hogy a nagy portolásba valamit nagyon elcsesztek, és a 7 es és 8 as (mert ahogy olvastam a 8800 asoknak is akadt) sorozat kártyái valami bug folytán jóval alulteljesítenek.
Másik nagyon személyes vélemény: Hát hogy szép a grafika, - én nekem teljesen mást jelent a szép... agyon van baszva a motion blur, HDR effektekkel (ha kikapcsolom akkor is elmosodík marhára) és a rohadt csillogástól meg elmosodástól lófaszt se látok. Nekem ez nemhogy szép de kurvára ocsmány és idegeítő is (senkit se akarok megsérteni ezzel hogyha neki tetszik), olyan mint valami avant-garde fotóművész képsorozatai. Lehet hogy egymagukban állóképként tényleg elgondolkodtatóak és szépek, de egy taktikai lövöldözös játékban engem csak kurvára zavar hogy nem látom át a terepet, meg a célpontokat normálisan a mosódás és csillogás miatt, amikor egyébként is egy 19 inch átmérőjű négyzeten kell a világot belátnom egy olyan katona szemében aki valójában 200 fok horizontális és vertikális perifériás látószöggel rendelkezne. -
Thanatos #718 lipotmező jó hely..., sok a vicces ember... -
Thanatos #717 ugorj inkább ki az ablakon, az jobb móka..., barom... -
priluki #716 hali bocs hogy ezt igy itt megkérdem de nem tok mást csinálni,daemon 4.08 van fennt elinditom a Yasu-t és ezt irja:
NOTE:This tool is intended for use with DAEMON tools v4.0.6 (or newer)stb..
és persze aztán kéri az eredeti lemezt
valaki segitsen pls mert megkattanok.. -
#715 nem jó neki. -
#714 Csá.Ez a játék csak sm3-as videokarival megy?Radeon 9600 256rammal jó neki? -
MEDVESZ #713 Please valaki a menü beálításairól csináljon egy screenshotot és rakja be,fontos lenne:( -
Thanatos #712 pontosan, nekem bőven elég ha NEKEM játszható, hogy más mit gondol azt emg leszarom, sose voltam ennek hiva hogyha nem 642000fps akkor az má fos...
ez igy nekem oylan 20-25 fps ami singleben bőven elég, multi meg állitolag ugyis lebutitott graffal rendelkezik :) -
#711 Hát kinek mi a játszható ugye.. :) -
Thanatos #710 nemtom nekem 1024*768 med körül simán játsztható 6600gt-vel... -
#709 hát. Sima 6600-tól ne várj sokat. :)
Sajan még GT-vel is épp hogy játszható 800x600 highba.
ps: Ramra nálam nem panaszkodik. Ezexerint a 1.5gb elég neki. -
#708 és nem a netes detect-et használtam, hanem a játékét, ami a játék könyvtárában van, amit telepítés után kiadott. -
#707 1 giga ram is kevés neki a netes detect szerint nálam :) -
#706 Hello.
Kipróbáltam játékot. Nekem bejön, a grafika is, de sajnos eléggé akad a gépemen. VAn egy 2800+-os Sempronom (tudom elég szar) egy 6600-am, meg 768MB ramom. A detect program a ramra, meg a procira panaszkodik, de azt írja, hogy a proci a minimumnak jó, csak recommended-nek nem. Ha 1 Gb ram lenne a gépemben, akkor lehetne vele normálisan játszani minimum grafikán? -
#705 20 fps viszont kevés a folyamatos actionökhöz -
#704 20 fps elég, sajnos ezt kell mondani, de 7600-on játszható bőven ennyivel!
belső kidolgozottságba spanyolviaszt nem találja fel... nem is tudom, prey grafikája ott van a szeren nagyon!
pont ez a poén, hogy nem bújtatott reklám :)
-
strebacom #703 Bocsánat cfg..... -
strebacom #702 Valahogy nem lehet állitani a felbontást, mondjuk 1280*1024-be, valamiféle
cgf. turkálásra gondoltam, esetleg tudja valaki??? -
#701 még jo hogy odairtad hogy pc-n :D:D külömben mondtam volna :D:D -
#700 de jó képek ezek -
#699 Mi a véleményed róla? Nyomjuk majd? -
#698 öhh.. Mondok én. Tr legends.. :D
Bár a fene tudja h szebb -e.. :) -
#697 Eddig bírta a 7600 GST-m, 15-20fps a játék alatt, ezt így nem fogom végig nyomni annál többre tartom mert tényleg jól sikerült, majd januárban visszatérek rá 8800GTX-el. -
BladeW #696 Már miert lenne bujtatott? -
#695 1 játékot mondj PC-n!! ami szebb :]:D -
#694 azért hátast nem kell dobni a grafikától meg a törhető környezet is elég statikus, áthatja a konzolszag az egészet... embernagyságú szellőző, lábonlövöm meghal, aszongya: situation a kaszinónál, érted 3 század terror van benn :) mindezektől függetlenül élvezetes!
bújtatott reklám? :)
-
#693 jobabn persze :)
Az nem baj ha belógtak, én a fenti álványos géppityuval (amint a képen látszik) direkt leamortizáltam mindent xD :D -
#692 de vicces, ugy belogattak ezeket az uveg diszeket, nincs olyan jozan es nem jozan eszu kommandos ki nem lone szet ezeket csak azert is :)