2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#765 vótmá
[:P] -
#764 enyémhonlap fototévé :) -
#763 Májusig én nem leszek odahaza de weblapon látod a kiirást mindig mikor hol miért lesz. Csapat magja maradt a régi de sok uj arc is lesz -
zero_cool51 #762 Szasz Bex :D
Hamarosan kéne, már hiányzik... -
#761 Tutira :D
Amugy zero mikor jösz airsoftra? :) -
zero_cool51 #760 Ebből sztem ban lesz... -
W3bmester #759 [moderálva] -
#758 hát ha ütni kell valakit szójjá :)
amúgy meg "no pain, no gain" :P -
#757 próbáltam jóhiszemű lenni...lehet, hogy AE-hez ért, csak flashez nemannyira :)) -
#756 legegyszerűbb, ha leszeded a jqueryt
http://code.jquery.com/jquery-latest.pack.js
Ezt töltsd fel a tárhelyedre egy "js" nevezetű mappába, majd az oldalad head részébe szúrd be ezt:
<script type="text/javascript" src="oldaladcíme/js/jquery-latest.pack.js"></script>
Ezek után szükséged lesz egy kis kiegészítőre, amit megtalálsz itt:
http://letmehaveblog.blogspot.com/2007/10/haccordion-simple-horizontal-accordion.html
Innen letöltesz mégegy .js fájlt, és ugyanúgy berakod a head részbe, mint az előbbit. Ezen az oldalon találsz példakódot, próbáld meg úgy átalakítani az oldalad szerkezetét.
Utolsó lépésként el kell indítani a js-t, amit ha a példakód szerint alakítottad az oldalad, így tudsz megtenni(szintén a Head részbe tedd)
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$(".haccordion").haccordion();
});
</script>
Remélem minden világos:) -
#755 a javascriptet hogyan kell betenni? -
#754 tabot nyomtam a szerkesztőben, nem 15 sorközt. Tudom hogy úgy látszik, majd azt is javitom :) kösz az észrevételeket! -
#753 ja és Magamról menüben elég furán néz ki a függőbehúzás helyetti "berakok elé 15 szóközt" megoldás:) -
#752 esetleg menühöz megpróbálhatnál egy javascriptes efectet, googleban keress rá:
horizontal accordion -
#751 Majd holnap lekicsinyitem.. ma már eleget dolgoztam vele, meg is untam :) -
#750 Valaki tud ajánlani egy jó leírást arról, hogy hogy lehet flash oldalt készíteni? -
#749 1280*1024-ben is nagy, minek ekkora betűk... -
#748 1024x768-as felbontásban nagy, tudom, de 1280x960-ban nálam tökéletes :) -
#747 elég minimal, ami miatt tetszik
viszont túl nagy minden :) -
#746 Az enyémhez mit szoltok? -
#745 bazzeg Joe, te csinaltad jol, ez a bme full szopas:SSS
bocs az offert -
#744 Akkor bocsánat uram, lépek máshova zavarni! -
#743 hogy lenne saját? :) nézd mármeg hogy elüt a text -
#742 egyrészt rossz topikban vagy, másrészt először a html illetve a webszerkesztés alapjaival próbálj tisztában lenni, és akkor látod, hogy miért is lett olyan bugyuta hozzászólás ez :) -
#741 hát így első ránézésre igényes, és igénytelen részek kusza ötvözete :)
sry, nincs most időm részletesebbre, elsőként talán azzal az aránytalanul nagy és üres header-el kéne valamit kezdeni...
az intro after effects animjai sajátok?
-
#740 PS-ben megcsinálom az alapot, de hogyan írok rá? Mert ha csak PS-ben ráírok egyszerûen és elmentem a szeleteket, akkor képként kezeli a szöveget. -
zero_cool51 #739 Notepad 2... -
#738 kb 70%-os állapot...
zenei honlap. -
#737 Adobe photoshop, notepad -
#736 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ti milyen programmal csináljátok a honlapokat? -
#735 Mondom ez még csak vázlat, az eredeti kép nem volt meg és gyorsan hirtelejében kénytelen voltam leszedni haver myvipjéről, tudom, hogy az komolytalanná tenné, de csak szemléltetésképp van ott... -
#734 myvip logo nagyon ut :DDDD -
#733 Az a myvip-es logó a képen eléggé komolytalanná tezs a dolgot.. amúgy nincs vele különösebb baj.. -
#732 SaintZ FC. Egyelőre még nagyon kezdetleges állapotban van csupán az alap koncepciót csináltam meg, várok esetleges ötleteket és észrvételeket. -
zero_cool51 #731 Nem, sima html, a roster részben van kis css, de az még csak béta állapotban van. -
#730 Akkor oda ird :) -
#729 megsértődnélre volt a válasz a nem olyan rossz az, többi #725-re ment:) -
#728 ?? -
#727 nem olyan rossz az, pár dolog van ami kissé elavult, nézegess googleban a typography szóra keresve oldalakat
fotóid nagyon jók -
#726 megsértődnél