2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
drob #644 nem az enyém, remélem nem fogtok megkövezni e miatt, de szerintem jó :)
Digitális Magyarország -
#643 Hmmm, érdekes, nálam nem recés a zöld csík.
Hogy miért jpeg-ek? Sztem véletlenül, mert az elemek többi része már gif, és csak véletlenül felejtettük így :) -
#642 Sorry, egyikünk sem hivatalos grafikus/dizájner. :)
Ketten csináljuk, és nagyon köszönjük a látogatást!!! ;) -
#641 Minden esetre azt javaslom, hogy tanuld meg a webes nyelveket (HTML, CSS, Javascript, PHP).
Minél többet akarsz annál inkább szükséged lesz rá, annál jobban rá leszel utalva a tudásra.
A grafikus szerkesztő programok (grafikus szerkesztő nézetei) nem tudnak annyira optimális kódot generálni, így az oldal máshogy fog kinézni a különböző böngészőkben. No meg a HTML forráskódot nem csak a böngészők dolgozzák fel, hanem felolvasószoftverek (gondoljunk csak a vakokra), keresőrobotok (ha nem optimális a kód a keresőrobotok nehezebben indexelik be az oldalt), validátorok (ugyebár a minőségi munka rendes kódolást feltételez - így átmegy mindenféle teszten).
"frame vagy iframe.."
Inkább az utóbbi (vagy Ajax). A keretek (<frame>) nem éppen jók keresőbarátság, navigálhatóság és akadálymentesség szempontjából (bővebben Jakob Nielsen Web design című könyvében).
A zenelejátszót és az oldal statikus részeit (menüpontok, fejléc, lábléc) rakd az oldalra, a változó tartalmat meg az <iframe>-be. A menüpontokat meg irányítsd az <iframe>-re.
Példa.
Flashben készült zenelejátszó beillesztéséhez meg ott az SWFObject. -
#640 hát én a namo web editort használom nekem nagyon tetszik,frontpage nem tetszett :S
meg mivel nem értek htmlhez marad ez!
de azt megkérdezhetem h van egy htm. em amiben egy lejátszó van zenékkel de eccerűen nem tom beilleszteni a meglévő oldalamba,ugy lenne az egy framben alul..
hogy hogy kéne megoldani azt? -
#639 pl? -
#638 hanem grafikus webszerkesztőkkel is sztem :/ -
roli613 #637 a notepad nem jó webszerkesztésre? -
#636 1. nem csak szerkesztőkkel lehet jó oldalt csinálni! Ha már ismered a html-t (esetleg css-t), akkor egyszerű jegyzettömbbel is naon faxa oldalakat lehet létrehozni
2. ha php-t akarsz, akkor nem elég egy szerkesztő! A php már programozás!!! Ismerned kell hozzá a szintaktikát, és elég nagy előny ha tudsz is programozni! Ahogy azt grizzly21 is írta, a php nem csak amolyan "egyet kattintok ide egyet meg oda és kész is" dolog. -
#635 hanem? :) -
roli613 #634 www.fozocske.blog.hu
-
#633 hát ez az hogy nem alkalmi dologra kell :/
hanem a csapatunknak akarok oldalt csinálni és nem ien sablonos izét :S
há de nem csak php meg html szerkesztőkkel lehet csinálni normális oldalt?! -
#632 hát az nem túl pozitív, hogy a wordpress sminketek dízájn elemei kimerülnek a ps bevel effectjén :)
de ezen az oldalon úgyis a videó tartalom lesz a lényeg...milyen gyakran lesz friss videó? hányan csináljátok? -
#631 most nézem, többi oldal már nem táblázatba van.
Design nem rossz, csak a bal oldali zöld csíknek az alja picit recés, de ha megnyitom külön, akkor már jó.
Ezek a képek miért jpg-k? -
#630 nekem így elsőre táblázat és css használata eléggé nem jön be:) -
#629 sztem igy nem sok ertelme van, illetve nem tudom...
forum, uzenofal, php tudas kell hozza, flash-hez flashben programozni, ajax szinten egy kulon dolog, ez nem ilyen varazslo szinten mukodik, hogy egy ket kattintas es kesz is. gondolom csak alkalmi dolgokra kell, akkor kesz dolgokat keress, templateket vagy nem is tudom -
#628 huh :O
full flash oldal,ajax ?
ezeket hogy csináltad? mivel?
de akkor csak annyi hogy frame-el kettéosztom s kész? oda meg beteszek zenét vhogy? :)
jah meg fórumot és üzifalat h kell pls az is kéna majd! -
#627 csak flash:)
Meg spectrum-ot is adhatsz hozza, itt van nehany egyszerubb pelda, amit nemreg csinaltam:
spectrum1
spectrum2
spectrum3
-
#626 vagy full flash oldal, vagy ajax :) -
#625 azaz hogy megosztom a lapot?
mert azzal probálkoztam hogy a másik kis részbe teszek vhogy zenét de nem játsze le
ezt a progiban csináltam.
és fórumot azt végképp nem tom hogy kell meg üzifalat! -
#624 frame vagy iframe.. -
#623 Hali.
én arra lennék kíváncsi hogy hogy kell azt megoldani hogy az oldal alatt zenék szóljanak úgy hogy ha rákattintasz hogy bejöjjön a következő lap pl akkor is szóljon tovább!
a html hez nem nagyon értek :S
szal ien grafikus progit használok /namo web/
vagy ha tudtok ajánlani valami jot/jobbat grafikusat akkor köszi :)
mert azt meg tudom csinálni hogy szóljon zene de ha elkattintok akkor ugye elmegy a zene :/
pls help.kösz -
#622 a hibajavítás még ok.. de a várakozós cuccal egy bibi van sztem.. engem most pl érdekelne az oldal, de délután dolgom lesz és egyrászt nem fogom tudni megnézni 5kor, másrészt valszeg el is fogom felejteni és talán holnap v holnapután fog eszembe jutni..:)
namost ha ezzel még van így pár ember, akkor talán logikusnak tűnő következtetés az hogy a most kiváncsi emberek egy része fogja megnézni az oldaladat :) persze lehet hogy nem jól láto ma pszichológiáját :) -
#621 Ez egy kis várakozás-fokozó cucc egyrészt. :)
Másrészt pedig -ahogy az lenni szokott- nemrég találtunk pár (elég húzós) hibát, amit még jelen pillanatban is javítunk.
-
#620 és mér jó ez hogy várni kell az elindulására? -
#619 Attól még az én oldalam :)
És hamarosan értékelni is lehet ;) -
#618 így viszont kicsit reklámíze van a dolognak..
-
#617 Íme ez az enyém. Még annyira új, hogy nem is megy, csak du. 5 után :) -
#616 1: igazad van
2: szintén, lehet berakom
3: ilyet akartak :) -
#615 azt jelenti, hogy nem az enyém a cég :) -
#614 Hát tudom, hogy nem az a kategória, mint #600 (az naon profi)! És mondtam is, hogy nem nagy szám, de sztem amatőr szinten elviselhető! Köszi a véleményeket! -
#613 ja es referencia miert nincs hogy te csinaltad ? (aljan v valami) meg a szokasos jogi szovegek is hianyoznak, copyright stb -
#612 1-2 megjegzes kozben:
a logora kattintva vissza lehetne vinni a main-re az egeszet,
a kapcsolat menu altalaban ures szokott lenni, mas oldalaknal is, egy email kuldot ezert neha oda szoktak rakni, kenyelmes..
a kenyer kicsit tul egyszeru, 1 szinu hatteren van a szoveg, aminek a szineit jol eltaltad, de a hatteret lehetett volna varialni meg kicsit talan -
#611 nyugodtan kuld be, azokat a szovegeket az sg csak azert rakta ki mert ki kell. attol hogy egy linket postolsz semmi bajod nem lehet. -
#610 ez a netes munka dolog nem valami jo tema, az oldalrol inkabb nem mondanek semmit, mint lelkes amator nem is kell belekotni szerintem, de azert ez nem az a kategoria mint #600 -
#609 ez egy korrekt letisztult stilus, azt hogy nem a sajatod ugy erted hogy nem magadnak csinaltad?
szep munka -
#608 "Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük."
:) -
#607 Én azért is gondolkodom, hogy melyik oldalamat tehetem be és melyiket nem.
Pl ha van egy saját oldalam, ahol reklámozom is magam a munkáim által. Az minek számít?:) -
#606 thx. nekem kicsit vastagoknak tünnek a vonalak.
-
#605 Nagyon szép munka!
Egy havernak csináltam én is egy oldalt, nem nagy szám, de nekem teccik.
netesmunka.ws Vélemény?