2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#684 hogy valami kritika is legyen:
probald meg a szurke feliratot (balalso sarok) pixelfontban. szerintem ugy stilusosabb, igy is egyben van az egesz, de a pixelfont azert megiscsak pixelfont:) -
#683 ez jo, nagyon.
azzal lehetne feldobni hogy a hatteret is feldarabolod, es ott is lenne 2-3 reteg.
egyebkent mennyi ido egy ilyen js-tel? mert flashben kb 5 perc, maga a mozgas leprogramozasa, ugy hallottam jstel komolyabb munka annal joval.
a jstes mozgas pedig ugy nezem kicsit mintha jobb lenne ha nem mozgatod gyorsan, viszont ha igen akkor a kepfrissites szakaszosan frissul.
majd lehet megcsinalom ezt flashben hogy ossszevessem a sebesseget mert mindigis erdekelt, es a java-t nemreg kezdtem (igaz java, nem js)
gondolom egyebkent a java sem fer hozza a videokarihoz hardveresen tehat csak a cpu van neki (mint flashnek) -
#682 na végre volt pár órám és jött egy (szerintem) nagyon jó ötlet, így elkezdtem csinálni a saját portfóliómat. még elég gyerekcipőben jár (ff, opera, ie7, vagy safari alatt megy, ie6 alatt nem az igazi, mert lusta voltam, de ott is jó lesz)
http://www.kreatura.hu/ -
Nerevarine #681 Thx, :)
Mindig bütykölök vele valamit... :)
Ez a hobbim. Nameg nem tudok aludni.
Ma este kicsit megtvékeltem a stíluslapot. :) -
#680 és egyébként nekem is tetszik :) -
#679 Gratulálok :) Kinézetre jó, és a HTML Validator is jónak véli -
Nerevarine #678 Üdv all! :)
Szeretném ha megnéznétek kis Naplóféleségem, és kritizálnátok!
Szögezzük le, sokmindent loptam, valójában én csak gyúrom összefele
a cuccot, de igyekszem. :)
Respect! -
#677 :):):) -
Easy Rider #676 igen, kb ez az egy tárgy, ami kivétel, meg az adatbázisok, a többi statisztika meg gazdaságtörténetnek semmi értelme
anyway, vmi php + mysqlbe kéne belefogni, alapok azért már vannak, fórum összerakása már nem akadály, de az még kispista, meg esetleg egy kicsi asp :) -
#675 es meg valid is! jo hogy olyat kell csinalnotok egyetemen, aminek ertelme is van -
Easy Rider #674 HTML beadandó volt -
#673 már javitjuk is ;) :) -
#672 Köszi :) ezt észre se vettem :D -
#671 lol sg...
szal & copy; szóköz nélkül ofc. -
#670 nem szokás titlébe írni hoy (c) 2008, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor © -nak írd mert sok helyen csak egy S látszik. -
#669 szerintem képernyőn/weboldalaknál annyira nem jó választás a Times New Roman.. ha nem határozol meg háttérszínt akkor ha a böngészőnek van valami fehértől eltérő alapszín beállítva akkor kicsit mást lát a user mint amit szerettél volna.. -
#668 Ez itt az én oldalam remélem tetszeni fog mindenkinek, HTML kóddal van irva, naponta frissül... várom az észrevételeiteket... csak öszintén ;) :) -
#667 portálnak nem nevezném:D -
viizo #666 talán egy picit túl minimal lenne ilyen tematikájú portálnak, de tetszetős -
#665 Üdv!
Régóta votl egy domainem, amit nem használtam, így összraktam ráe gy egyszerű oldalt:
http://magyarallam.hu
Lehet témája miatt nem kellett volna beraknom, ha gondot okoz, törötljétek:)
Vélemény?
Előre is kösz -
#664 igen értek drupalhoz is, épp egy ilyen horgászportálos boltos dolgot csinálok:) -
#663 gondoltam, ezért írtam, hogy ha beteszel ide egy linket, az nofollow-ot kap, vagyis a kereső nem fog rajta továbbmenni :) -
roli613 #662 Katt ide,jó mobilos oldal -
#661 Még work in progress, amikor kiírtam, hogy valid, még az volt:)
Azért írtam így, mert nem szeretném, ha google leindexelné. -
#660 naja:) tenyleg nem. -
#659 annyira azé nemnagymeló beletenni :) -
#658 gondoltam ra..meg lehet h belekerul.
csak lennek mar ott hogy megcsinalhatom ujra a portfoliomat is as3ban, (varhatoan januar kozepe), vannak elkepzeleseim.. -
#657 igen ahogy joe is irta
ha mar kirakod hogy valid akkor legyen is az:)
egyebkent nagyjabol korrekt, de szerintem eleg meresz kirakni, hogy 3 napos hataridore 10 E huf. nem keves az? raadasul nagyban fugg attol hogy milyen honlapot kapsz -
#656 sg postokban nofollow linkek vannak, szal felesleges ilyen hülyén megadni az url-t :)
meg:
3errors:
line 75 column 89 - Error: duplicate specification of attribute "value"
line 78 column 111 - Error: required attribute "alt" not specified
line 85 column 12 - Error: ID "leiras" already defined
line 18 column 12 - Info: ID "leiras" first defined here
amúgy jópofa, tetszik, drupal sminkeléshez is értesz? -
#655 hangerőszabályzót de izibe! :) -
#654 naja, de igy is epp eleg volt kivagni, nem is lett jo, mert siettem:)
egyebkent..hat backsreet boys, es justin timberlake honlapjat mutatta, hogy neki olyan kene. mindketto eleg gaz.. -
#653 Vélemény erről?
passatgt pont i-host pont hu / psd2html/index.php
Tegnap vettem meg domaint:) -
#652 teljesen jó, ínnyi észrevételem lenne, hogy az emberke lába jobb lenne, ha látszódna:) -
viizo #651 nálam annyi van, hogy a mostani trancekedvencek.hu-t leváltja 2008-01-01-től a most még csak trancekedvencek.extra.hu alatt lévő, jelenleg még nyers dizájn. -
viizo #650 igényes -
#649 most keszult el, illetve meg nem, de nagyjabol a reszemrol igen. referencianak nem fogom felhasznalni, 2-3 napos munka volt vele, ugyhogy nem veszes. van benne egy easter egg, ha p-t nyomsz akkor sprezhetsz a falra:) c-vel meg torlod -
#648 a tinédzseres jobb:) -
ZsirosKenyer #647 felvágós topig? -.-
amúgy itt az enyém
illetve tinédzser korszakomból egy régebbi ;) -
#646 ebbe szerintem semmi extra nincs -
#645 Akkor mégis miért linkelted be? :)
Amúgy maga az ötlet nem rossz, az önkormányzatoknál általában eléggé nagy böszmeség van az információáramlás területén. Viszont a kivitelezés hagy még némi kívánnivalót maga után (a térkép pl elég gagyi, nehézkes kezelni, sok helyen pontatlan, csúnya...szvsz egy google maps-ra épülő megoldás célszerűbb lenne)