2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
  • grizzly21
    hogy valami kritika is legyen:
    probald meg a szurke feliratot (balalso sarok) pixelfontban. szerintem ugy stilusosabb, igy is egyben van az egesz, de a pixelfont azert megiscsak pixelfont:)
  • grizzly21
    ez jo, nagyon.
    azzal lehetne feldobni hogy a hatteret is feldarabolod, es ott is lenne 2-3 reteg.
    egyebkent mennyi ido egy ilyen js-tel? mert flashben kb 5 perc, maga a mozgas leprogramozasa, ugy hallottam jstel komolyabb munka annal joval.
    a jstes mozgas pedig ugy nezem kicsit mintha jobb lenne ha nem mozgatod gyorsan, viszont ha igen akkor a kepfrissites szakaszosan frissul.
    majd lehet megcsinalom ezt flashben hogy ossszevessem a sebesseget mert mindigis erdekelt, es a java-t nemreg kezdtem (igaz java, nem js)
    gondolom egyebkent a java sem fer hozza a videokarihoz hardveresen tehat csak a cpu van neki (mint flashnek)
  • PyRex
    na végre volt pár órám és jött egy (szerintem) nagyon jó ötlet, így elkezdtem csinálni a saját portfóliómat. még elég gyerekcipőben jár (ff, opera, ie7, vagy safari alatt megy, ie6 alatt nem az igazi, mert lusta voltam, de ott is jó lesz)

http://www.kreatura.hu/
  • Nerevarine
    Thx, :)

Mindig bütykölök vele valamit... :)
    Ez a hobbim. Nameg nem tudok aludni.
    Ma este kicsit megtvékeltem a stíluslapot. :)
  • kispeki
    és egyébként nekem is tetszik :)
  • kispeki
    Gratulálok :) Kinézetre jó, és a HTML Validator is jónak véli
  • Nerevarine
    Üdv all! :)

Szeretném ha megnéznétek kis Naplóféleségem, és kritizálnátok!

Szögezzük le, sokmindent loptam, valójában én csak gyúrom összefele
    a cuccot, de igyekszem. :)

Respect!
  • kispeki
    :):):)
  • Easy Rider
    igen, kb ez az egy tárgy, ami kivétel, meg az adatbázisok, a többi statisztika meg gazdaságtörténetnek semmi értelme

anyway, vmi php + mysqlbe kéne belefogni, alapok azért már vannak, fórum összerakása már nem akadály, de az még kispista, meg esetleg egy kicsi asp :)
  • grizzly21
    es meg valid is! jo hogy olyat kell csinalnotok egyetemen, aminek ertelme is van
  • Easy Rider
    HTML beadandó volt
  • kispeki
    már javitjuk is ;) :)
  • kispeki
    Köszi :) ezt észre se vettem :D
  • Lullaby
    lol sg...
    szal & copy; szóköz nélkül ofc.
  • Lullaby
    nem szokás titlébe írni hoy (c) 2008, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor © -nak írd mert sok helyen csak egy S látszik.
  • norbre
    szerintem képernyőn/weboldalaknál annyira nem jó választás a Times New Roman.. ha nem határozol meg háttérszínt akkor ha a böngészőnek van valami fehértől eltérő alapszín beállítva akkor kicsit mást lát a user mint amit szerettél volna..
  • kispeki
    Ez itt az én oldalam remélem tetszeni fog mindenkinek, HTML kóddal van irva, naponta frissül... várom az észrevételeiteket... csak öszintén ;) :)
  • passatgt
    portálnak nem nevezném:D
  • viizo
    talán egy picit túl minimal lenne ilyen tematikájú portálnak, de tetszetős
  • passatgt
    Üdv!

Régóta votl egy domainem, amit nem használtam, így összraktam ráe gy egyszerű oldalt:

http://magyarallam.hu

Lehet témája miatt nem kellett volna beraknom, ha gondot okoz, törötljétek:)

Vélemény?

Előre is kösz
  • passatgt
    igen értek drupalhoz is, épp egy ilyen horgászportálos boltos dolgot csinálok:)
  • joebacsi
    gondoltam, ezért írtam, hogy ha beteszel ide egy linket, az nofollow-ot kap, vagyis a kereső nem fog rajta továbbmenni :)
  • roli613
    Katt ide,jó mobilos oldal
  • passatgt
    Még work in progress, amikor kiírtam, hogy valid, még az volt:)

Azért írtam így, mert nem szeretném, ha google leindexelné.
  • grizzly21
    naja:) tenyleg nem.
  • joebacsi
    annyira azé nemnagymeló beletenni :)
  • grizzly21
    gondoltam ra..meg lehet h belekerul.
    csak lennek mar ott hogy megcsinalhatom ujra a portfoliomat is as3ban, (varhatoan januar kozepe), vannak elkepzeleseim..
  • grizzly21
    igen ahogy joe is irta
    ha mar kirakod hogy valid akkor legyen is az:)
    egyebkent nagyjabol korrekt, de szerintem eleg meresz kirakni, hogy 3 napos hataridore 10 E huf. nem keves az? raadasul nagyban fugg attol hogy milyen honlapot kapsz
  • joebacsi
    sg postokban nofollow linkek vannak, szal felesleges ilyen hülyén megadni az url-t :)

meg:
    3errors:
    line 75 column 89 - Error: duplicate specification of attribute "value"
    line 78 column 111 - Error: required attribute "alt" not specified
    line 85 column 12 - Error: ID "leiras" already defined
    line 18 column 12 - Info: ID "leiras" first defined here

amúgy jópofa, tetszik, drupal sminkeléshez is értesz?
  • joebacsi
    hangerőszabályzót de izibe! :)
  • grizzly21
    naja, de igy is epp eleg volt kivagni, nem is lett jo, mert siettem:)
    egyebkent..hat backsreet boys, es justin timberlake honlapjat mutatta, hogy neki olyan kene. mindketto eleg gaz..
  • passatgt
    Vélemény erről?

passatgt pont i-host pont hu / psd2html/index.php

Tegnap vettem meg domaint:)
  • passatgt
    teljesen jó, ínnyi észrevételem lenne, hogy az emberke lába jobb lenne, ha látszódna:)
  • viizo
    nálam annyi van, hogy a mostani trancekedvencek.hu-t leváltja 2008-01-01-től a most még csak trancekedvencek.extra.hu alatt lévő, jelenleg még nyers dizájn.
  • viizo
    igényes
  • grizzly21
    most keszult el, illetve meg nem, de nagyjabol a reszemrol igen. referencianak nem fogom felhasznalni, 2-3 napos munka volt vele, ugyhogy nem veszes. van benne egy easter egg, ha p-t nyomsz akkor sprezhetsz a falra:) c-vel meg torlod
  • PyRex
    a tinédzseres jobb:)
  • ZsirosKenyer
    felvágós topig? -.-

amúgy itt az enyém

illetve tinédzser korszakomból egy régebbi ;)
  • grizzly21
    ebbe szerintem semmi extra nincs
  • joebacsi
    Akkor mégis miért linkelted be? :)
    Amúgy maga az ötlet nem rossz, az önkormányzatoknál általában eléggé nagy böszmeség van az információáramlás területén. Viszont a kivitelezés hagy még némi kívánnivalót maga után (a térkép pl elég gagyi, nehézkes kezelni, sok helyen pontatlan, csúnya...szvsz egy google maps-ra épülő megoldás célszerűbb lenne)