Mutasd meg a weboldalad !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pixmix.hu
Auditól a volvóig.<#nezze>#nezze>
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
itt található az oldalam,ma kezdtem el csinálni,vagyis hogy így nézzen ki ma csináltam meg
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Amúgy nem értem, miért lenne ez rossz a designernek, nem full munkát kell leadni, aztán abból választanak, hanem csak postolod a portfóliódat, meg hogy mennyiért érné meg neked, aztán ha tetszik nekik, téged választanak. Nem látok benne több kockázatot, mint bármelyik másik melónál, és így esélyed is van, hogy rád találjanak.
webdesign cégek meghirdetnek egy munkát? erre többen is jelentkeznek? nem hangzik valami jol
Google-lel legalább 1 órát szórakoztam, nem vagyok újreg. Semmire nem jutottam vele, úgy gondoltam vki emlékszik rá.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
nem akarlak megsérteni de én a robotot nem raknám ki, mert az viszi el az egészet, és gyakorlatilag az az egyetlen amit nem te csináltál rajta
viszont azt a robotot én kisebbre venném, így egyrészt nem lenne aránytalanul hangsúlyos, másrészt a felette lévõ üres terület megnõne, amit ezáltal értelmesen is ki lehet használni (változó, tartalomhoz kapcsolódó képek, galériánál hely a thumbnail-eknek, etc, etc...)
jaigen, a szöveg pedig legyen sorkizárt, és innen vedd a próbaszöveget, mert ezzel is igényesebbnek tûnik 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szarok a configodra! :|
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Úgy értem kicsit sok a grafikai elem, ami elvonja a figyelmet, elveszlik benne a szöveg.De végül is ha egy "szimpla" bemutatkozó oldal, portfólió kevés szöveggel, akkor nincs gond.Mondjuk én inkább a minimál híve vagyok, bár ugyanakkor a látványos megoldások is nagyon tetszenek, csak vigyázni kell el ne vesszen a lényeg.Egyébként a színe nagyon tetszik.Egyik kedvenc színem amúgy is narancs, fõleg feketével v. sötét színnel kombinálva😊
tegnap elkapott a csavar, és nekiálltam a PS-nek hogy készítsek már egy rendes új oldalt magamnak (a régebbit elõször idõm, aztán már kedvem nem volt rendesen leprogramozni), vessetek már rá egy pillantást légyszi...
nincs még szétszedve, szal nem is mûxik: ennél jobban nem akarom már csicsázni, de kíváncsi vagyok pár véleményre, mielõtt nekiesem a flash-nek és beanimálom az oldalt.
egyébként azért tettem fel ide mert 1-2 ismerõsnek megmutogattam nemrég msn-en, de a pirosba hajló narancs / narancs színével nincsenek kibékülve...
ajánlott az 1280x1024 egyébként! köszi
építõ kritikát szívesen fogadok
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Mondjuk nem akármilyet (Gportal, privi.hu kizárva)... például az alábbi oldalakon levõket.
Meg javaslom az alábbi jegyzetet: http://nagygusztav.hu/files/web/Web_programozas_0.5.pdf
Meg...
Már ha az ember jól akarja csinálni (és itt nemcsak a professzionalitásra gondolok, hanem az egyszerû lelkes amatõrökre is).
legelsõ oldalam nekem is piros fekete volt, de én azzal mennyit szenvedtem 😄
mára (elvileg) sokkal jobban megy, pedig csak neten olvasgattam pár ehhez kapcsolódó anyagot ill. 1-2 szaktekintély oktatgatott néha.
legjobb az ha rengeteg oldal megnézegetsz így könnyen lejön hogy mi az amit kéne és mi az amit nem. nekem is ez segített sokat.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
2. A Word nem éppen weboldalkészítésre alkalmas. Inkább NVU vagy Amaya (ingyenesek, tudnak magyarul), vagy méginkább valamilyen kódszerkesztõ (de az is megfelelõ tudás birtokában).
3. Magyar oldalra magyar szöveget (sajnos ezt a szokást nehéz meghonosítani egyeseknél). Newest updates (legújabb frissítések), Affiliates ("felvettek" - mondhatjuk kapcsolatoknak is), Contact me (vedd fel velem a kapcsoltatot), Content (tartalom), Spotlights (pontfény) - ez mind angolul van; másrészt egyiknek-másiknak semmi köze az alatta levõ tartalomnak (mint ha más oldalról lenne másolva).
4. A sötétpiros (#4a0000) háttér és a fekete (#000000) szöveg éppenséggel nem jönnek ki jól egymással - nem lesz látható a szöveg.
A szürke (#c0c0c0) háttéren már jobban olvasható a fekete szöveg, de Csak egy bekezdésnek nem jól néz ki.
5. Egy jó weboldalnak jól elszeparált logikai struktúrái (fejléc, lábléc, menü tartalom, oldalsávok, címsorok, bekezdések, stb...) annak, hogy a látogató könnyedén használhassa, gyorsan megtalálja a számára fontos információt. Ez az oldal bár próbálkozik a három hasábos oldalszerkezettel, de rondán szétcsúszik vékony hasábokra.
Jótanácsként mondom: ha jó weboldalt akarsz készíteni, és azt szeretnéd, hogy legyen is értelme (látogassák, mûködjön, ugyanúgy nézzen ki IE, Firefox, Opera, Safari,... alatt, jó keresõhelyezést érjen el), akkor a webes nyelveket bizony meg kell tanulni.
A csötök meg milyen perverz szexuális segédeszköz? Vagy új zöldségféle? Netalántán csõszerelõ vagy? Tessék már elfelejteni ezeket a "vok", "tok", "szijjasztok", "szejetem" és hasonló állatságokat - a privi.hu-ra, a gportálra, meg egyéb kritikán aluli oldalakra való...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
várom a véleményeket, meg mindent......köszömm
www.melygarazs.extra.hu
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
eleven2 nél 5.2 van.
ha gondolod lecsekkoltatom egy ismerösömmel külföldõl, én nem hiszem hogy olyan jo lenne a kinti elérése. én ugy vagyok vele hogy évi 14 K vagy 10K az nem különbség, ellenben az hogy full service van, max szolgáltatásokkal, az már különbség😊 na de nem akarlak én meggyõzni, csak azért postoltam az eleven2 linkjét, mert minõség, és nem is drága
a magyar szolgáltatóknak eleve nincs jó sávszélességük külföld felé. csomo ismerösöm szop ezzel hogy külföldiek nem látják a honlapjukat..
egyébként is, miben jobb ez mint eleven2? semmiben
sokkal jobb, olcsóbb
Blues, Peace and Jimi Hendrix...