2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
  • pyrohun #966
    szuper lett! bár én nem flash-t fogok használni. Simán css-sel oldom meg, vagy ha cifrászni akarom, akkor javascript :)
  • Bexter
    ránézésre flash :)
  • SrAta
    hogycsináltad ezt a menüt???
  • joebacsi
    nagyon régen én is csináltam próbaképp ilyen kockamenüt :)
  • Bexter
    tetszetős
  • pyrohun #961
    új weboldalam vázlatai :)
  • Martin Rome
    kikivankozott belollem
  • pyrohun #959
    mostjólmegmondtad..
  • Martin Rome
    ez nem vicces max egy "n00b" beszolast erdemel, de semmikep se lehet rajt rohogni :P
  • bp
    Örülök neki, de írtam, hogy még nincs kész...
  • Bexter
    <title>Új lap - 1</title>
    Ez haláli :D szereztél nekem egy vidám estét :D
  • bp
    Retro Music Band

ha egyszer kész lesz.........
  • PrisonMan
    Tartalom tényleg jó, de tanács: Nem kellene az a belépős oldal, hanem egyől a főoldalnak kellene lennie. Szerintem így semmi jelentősége a belépős oldalnak, ha még ott linkelnéd, hogy "Fórum, Vendégkönyv, Belépés az oldalra", akkor még igen, de szerintem így felesleges. + Még a kép mérete sem jó. Ha nagyon akarod a beléptetősoldalt, akkor méretezd át, hogy az egész oldalon a háttérképen csak az legyen
  • kispeki
    egyetértek Bexterrel, viszont a style-on még van mit alakítani :)
  • amigos00
    Kösz!
  • Bexter
    tartalom az jó
  • amigos00
    Véleményeket várok!
  • solikka
    A dizájn nekem nagyon tetszik!
  • voyager84
    Üdv nektek!

Szeretném megosztani veletek a saját weboldalam ,bár még eléggé kezdő szinten vagyok weboldal szerkesztésből,de szorgalmasan tanulgatom!
    Szóval itt van a weboldalam: http://djvoyi.extra.hu
  • voyager84
    Üdv nektek!

Szeretném megosztani veletek a saját weboldalam ,bár még eléggé kezdő szinten vagyok weboldal szerkesztésből,de szorgalmasan tanulgatom!
    Szóval itt van a weboldalam: http://djvoyi.extra.hu
  • pyrohun #946
    Hmm, igazából ezek az oldalak valahogy nem az én stílusaim. A rózsaszín inkább azért van benne, mert a pólók design-ja is olyan emo / rap / hiphop stílust követ, van csomó rózsaszín, alapú, de igazából ez msot csak úgy jött. Nem is én fogom valószínű csinálni a design-t, csak amikor meghallottam, hogy milyen oldal készül, összedobtam valamit és ez lett elsőre :)
  • grizzly21
    szerintem ehhez a stilushoz ezek a szinek nem igazan jok. Izles kerdese, de en semmikepp sem ilyen rozsaszint hasznalnek, a glow szerintem folosleges a betuk moge.

Nem mondom, hogy koppints, de itt van divat kategoriaban nehany oldal, ami szerintem jo:

stylewars.hu
    (magyar)

marcecko.com

wrangler

sean john
  • joebacsi
    szép sablon
  • Dobronski
    rtsarena.com
    pls nézzétek meg :)
  • pyrohun #942
    Őőő.. az ugyanaz a betütipus, csak nagybetűkkel :)
  • joebacsi
    haláli :)
    a fenti "brand" betűtípusa nagyon elüt a többitől
  • pyrohun #940
    Egy terv egy ruházati termékeket áruló cégnek. A temrékek fiatalosak és követik a mai trendeket, ezért lett ilyen a tervem, amilyen:

• loghboy
    bazz rossz helyre írtam:) ez az átka ha egyszerre 6 témát olvasgatok...bocsi!
  • loghboy
    na....törölték a régi freemail-t a http://freemail.hu/fm/login címről....ez a freemail "szimpla" télleg nem a legjobb, de talán az előző "béta"-ánál jobb...
  • pyrohun #937
    lol
  • Hegi90
    ja nem. csak három helyiértékkel nézem el. sry xD
  • Hegi90
    at sg kb annyit ér mint a youtube. érdekes.
  • chilios
    Website Value Report for google.com
    Based on publicly available information, this report outlines estimated traffic levels received by the submitted URL, overviews possible income sources for the site, and proposes a resale value.

Your site is worth $742,166,748

• Dzsez
    Értékelni? Minek. Azt úgyis maguk a felhasználók értékelik.
  • pyrohun #932

Website Value Report for www.apple.com
    Based on publicly available information, this report outlines estimated traffic levels received by the submitted URL, overviews possible income sources for the site, and proposes a resale value.

Your site is worth $136,882,366

:)))))))))))
  • passatgt
    hány találat van keresőbe, van e rss, digg és iylesmin hányszor van megemlítve, ilyenek
  • passatgt
    nyertem
  • pyrohun #929
    Website Value Report for www.index.hu

Your site is worth $1,589,329

:))
  • grizzly21
    ez mekkora fos:D

$78
    $103
    $111 ilyesmik jottek ki

beirtam a sajatjukat:$33,042 :D
    sg.hu 127 $
  • pyrohun #927
    "111 dollárt" ér :) természetesen