2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#966 szuper lett! bár én nem flash-t fogok használni. Simán css-sel oldom meg, vagy ha cifrászni akarom, akkor javascript :) -
#965 ránézésre flash :) -
#964 hogycsináltad ezt a menüt??? -
#963 nagyon régen én is csináltam próbaképp ilyen kockamenüt :) -
#962 tetszetős -
#961 új weboldalam vázlatai :) -
#960 kikivankozott belollem -
#959 mostjólmegmondtad.. -
#958 ez nem vicces max egy "n00b" beszolast erdemel, de semmikep se lehet rajt rohogni :P -
#957 Örülök neki, de írtam, hogy még nincs kész... -
#956 <title>Új lap - 1</title>
Ez haláli :D szereztél nekem egy vidám estét :D -
#955 Retro Music Band
ha egyszer kész lesz......... -
#954 Tartalom tényleg jó, de tanács: Nem kellene az a belépős oldal, hanem egyől a főoldalnak kellene lennie. Szerintem így semmi jelentősége a belépős oldalnak, ha még ott linkelnéd, hogy "Fórum, Vendégkönyv, Belépés az oldalra", akkor még igen, de szerintem így felesleges. + Még a kép mérete sem jó. Ha nagyon akarod a beléptetősoldalt, akkor méretezd át, hogy az egész oldalon a háttérképen csak az legyen -
#953 egyetértek Bexterrel, viszont a style-on még van mit alakítani :) -
amigos00 #952 Kösz! -
#951 tartalom az jó -
amigos00 #950 Véleményeket várok! -
solikka #949 A dizájn nekem nagyon tetszik!
-
voyager84 #948 Üdv nektek!
Szeretném megosztani veletek a saját weboldalam ,bár még eléggé kezdő szinten vagyok weboldal szerkesztésből,de szorgalmasan tanulgatom!
Szóval itt van a weboldalam: http://djvoyi.extra.hu -
voyager84 #947 Üdv nektek!
Szeretném megosztani veletek a saját weboldalam ,bár még eléggé kezdő szinten vagyok weboldal szerkesztésből,de szorgalmasan tanulgatom!
Szóval itt van a weboldalam: http://djvoyi.extra.hu -
#946 Hmm, igazából ezek az oldalak valahogy nem az én stílusaim. A rózsaszín inkább azért van benne, mert a pólók design-ja is olyan emo / rap / hiphop stílust követ, van csomó rózsaszín, alapú, de igazából ez msot csak úgy jött. Nem is én fogom valószínű csinálni a design-t, csak amikor meghallottam, hogy milyen oldal készül, összedobtam valamit és ez lett elsőre :) -
#945 szerintem ehhez a stilushoz ezek a szinek nem igazan jok. Izles kerdese, de en semmikepp sem ilyen rozsaszint hasznalnek, a glow szerintem folosleges a betuk moge.
Nem mondom, hogy koppints, de itt van divat kategoriaban nehany oldal, ami szerintem jo:
stylewars.hu
(magyar)
marcecko.com
wrangler
sean john -
#944 szép sablon -
Dobronski #943 rtsarena.com
pls nézzétek meg :) -
#942 Őőő.. az ugyanaz a betütipus, csak nagybetűkkel :) -
#941 haláli :)
a fenti "brand" betűtípusa nagyon elüt a többitől -
#940 Egy terv egy ruházati termékeket áruló cégnek. A temrékek fiatalosak és követik a mai trendeket, ezért lett ilyen a tervem, amilyen:
-
loghboy #939 bazz rossz helyre írtam:) ez az átka ha egyszerre 6 témát olvasgatok...bocsi! -
loghboy #938 na....törölték a régi freemail-t a http://freemail.hu/fm/login címről....ez a freemail "szimpla" télleg nem a legjobb, de talán az előző "béta"-ánál jobb... -
#937 lol -
#936 ja nem. csak három helyiértékkel nézem el. sry xD -
#935 at sg kb annyit ér mint a youtube. érdekes. -
#934 Website Value Report for google.com
Based on publicly available information, this report outlines estimated traffic levels received by the submitted URL, overviews possible income sources for the site, and proposes a resale value.
Your site is worth $742,166,748
-
Dzsez #933 Értékelni? Minek. Azt úgyis maguk a felhasználók értékelik. -
Website Value Report for www.apple.com
Based on publicly available information, this report outlines estimated traffic levels received by the submitted URL, overviews possible income sources for the site, and proposes a resale value.
Your site is worth $136,882,366
:))))))))))) -
#931 hány találat van keresőbe, van e rss, digg és iylesmin hányszor van megemlítve, ilyenek -
#930 nyertem -
#929 Website Value Report for www.index.hu
Your site is worth $1,589,329
:)) -
#928 ez mekkora fos:D
$78
$103
$111 ilyesmik jottek ki
beirtam a sajatjukat:$33,042 :D
sg.hu 127 $ -
#927 "111 dollárt" ér :) természetesen