2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#564 Hali
Szabadidőmben készítettem egy oldalt, mert úgyis szükségem volt egy webes képgalériára, plusz egy helyre, ahova a mixeimet feltehetem.
Íme az oldalam
0 tudással álltam neki, de hála az egyik help topiknak és a tutorial.hu-nak , ezt sikerült összeraknom, és így az iskolában is ha vesszük ezt a részt, már tudni fogok egy-két dolgot.
Dreamweaver-rel készítettem a lapot.
Észrevételeket, tanácsokat meghallgatok :) -
#563 notepad2 + ps :) -
#562 E Forever:) -
#561 PSPad FTW! :) -
#560 notepad++ roxx! -
#559 Front page és html mankót használok.A word-öt dobtam.
Lehet a FP bekavar, érdekes....
Köszi ismét a tippet. Rágyúrok még. -
#558 Na ez már egy kicsit jobb.
De a Word továbbra sem weboldalkészítésre jó. A Publisher se.
Hála a jó égnek kevesebb az angol szöveg.
Bár ahogy a főoldalra tévedek olyan zanzásított az egész. Nincs rendszerbe rakva.
Van egy "Garázs" menüpont amibe minden bele van rakva, meg egy Racer's (megint az a funkció nélküli ronda angol szöveg. minek?) - abba is az előzőhöz hasonló módon minden be van rakva és közötte - mint ha kimaradt volna - Képek 1. 2. 3...
Legyen inkább az alábbi menüszerkezet:
* Képek - ide jön az összes kép (Autók, versenyek, lányok, balesetek, külföldi képek, az autód, a nőd, stb...)
* Videók
* Cikkek - újságcikkek, riportok, tuningolási eljárások, jegyzőkönyvek (ha elkapott a körzeti meghízott)
* Linkek - külső oldalak elérhetőségei
* Fórum
Így az egész egy áttekinthetőbb felépítést kap.
" A videó lejátszásához kattints a képre, a letöltéshez pedig a kék sávra." - de miért a fejlécbe odadobva? Ejj... Az is kerüljön be szépen a menü melletti jobb blokkba. -
#557 Hello
kissé változtattam az oldalon.
megnéznétek még egyszer ? Köszönöm.
www.melygarazs.extra.hu -
#556 szerintem is jó. én a paparazzia szóra figyeltem fel.:) -
#555 nekem teccik a design..
a hirdetés viszont nem hírdetés hanem hirdetés.. sztem :) -
#554 Ez a mi szerény weboldalunk: képek vannak itt mindenfajta kategóriában kb 3,5 hónapja működik érdemes benézni és kiványi vagyok a véleményekre.
pixmix.hu -
#553 Ha király kocsikat akarsz látni akkor látogas el ide:www.autoskepekfoto.extra.hu
Auditól a volvóig. -
#551 Sztem ha kész van akkor gyere ide vissza, vagy ha help kell -
#550 de ilyenekről ne kérjünk már kritikát, gyakorlatilag semmit nem csináltál az oldalon, csak kiválasztottál egy skin-t -
#549 pl a fejléc kapásból keskenyebb, mint a tartalom.. azt érdemes megcsinálni, hogy az oldal széléig kiérjen. -
#548 php fusionnal csináltam,tehát nem kellett sokmindent csinálnom,úgy nem menne,csak nagyon kezdetlegesen,marha sok melóval -
#547 Ez nem egy template? -
#546 Sziasztok!
itt található az oldalam,ma kezdtem el csinálni,vagyis hogy így nézzen ki ma csináltam meg -
#545 nem álmodtál :) -
#544 Az a kiirástól függ, de több olyan van ahol jpg ben elküldöd igy fog kinézni és ha tetszik manusznak akkor kapsz előleget megcsinálod megkapod a másik felét is. -
#543 csak posztolod a portfoliot, és az árat? azt hittem tervet is kell csinálni -
#542 Na mindegy, akkor hagyjuk, lehet csak álmodtam :D
Amúgy nem értem, miért lenne ez rossz a designernek, nem full munkát kell leadni, aztán abból választanak, hanem csak postolod a portfóliódat, meg hogy mennyiért érné meg neked, aztán ha tetszik nekik, téged választanak. Nem látok benne több kockázatot, mint bármelyik másik melónál, és így esélyed is van, hogy rád találjanak. -
#540 hát persze, de az ilyen vevő kapja be. ez nem üzletpolitika, bár aki ilyenre jelentkezik az meg is érdemli. csak én nem ajánlom senkinek -
#539 A vevőnek viszont jó mert több munkábol választhat. -
#538 ja látom nem templatekre gondoltok.
webdesign cégek meghirdetnek egy munkát? erre többen is jelentkeznek? nem hangzik valami jol -
#537 templateket kerestek? templatemonster.com a no1 abban a témában -
#536 Nem ez volt sajnos.
Google-lel legalább 1 órát szórakoztam, nem vagyok újreg. Semmire nem jutottam vele, úgy gondoltam vki emlékszik rá. -
#535 Például - de egyébként a Google a barátod: web project hire -
#534 Nem, hanem ahol pl. webdesign cégek meghirdetnek egy munkát (mondjuk egy kisvállalkozás teljesen honlapjának elkészítése pl. 750$-ért), és ezeket lehet elvállalni. -
ITI93 #533 [saját kérésre ban] -
#532 kész weblapokra gondolsz amibe már cask a szöveg kell? -
#531 Vmelyik topikban volt egy link egy oldalhoz, ahol webes projecteket lehetett venni (ha jól emlékszem grizzly-nek jött válaszul). Ennek a címét tudja vki? -
#530 Image readyben hol lehet beálítani hogy amikor a képet mentem mint weblap akkor a gif képként mentet képek átlátzsóak legyenek? -
#529 hát igen a narancs valóban nem profi szín, egy web studio-nak nem áll jól. kérdés persze hogy ez miez az egész,
nem akarlak megsérteni de én a robotot nem raknám ki, mert az viszi el az egészet, és gyakorlatilag az az egyetlen amit nem te csináltál rajta -
viizo #528 nagyon köszi mindenkinek a véleményét, figyelembe véve őket kicsit alakítok még a grafikán a héten, utána pedig bedobom a Flashbe a cuccot :) -
#527 dynamic és pyro már leírták előttem a lényeget, sztem a színek teljesen korrektek (bár hosszabb szövegnél lentebb már gondok lesznek az olvashatósággal, mivel világos a háttér)
viszont azt a robotot én kisebbre venném, így egyrészt nem lenne aránytalanul hangsúlyos, másrészt a felette lévő üres terület megnőne, amit ezáltal értelmesen is ki lehet használni (változó, tartalomhoz kapcsolódó képek, galériánál hely a thumbnail-eknek, etc, etc...)
jaigen, a szöveg pedig legyen sorkizárt, és innen vedd a próbaszöveget, mert ezzel is igényesebbnek tűnik :) -
#526 keszuloben levo blog oldalam:
katt -
#525 dettó, pontosan ugyanez a véleményem és a narancs nekem is a favourite :) -
#524 Szal ne érts félre, mert amúgy nagyon kúúlnak találom, profi szintű, nem vitás:) -
#523 Őszintén szólva mint látvány kitűnő, de én kicsit "mozgalmasnak" érzem.
Úgy értem kicsit sok a grafikai elem, ami elvonja a figyelmet, elveszlik benne a szöveg.De végül is ha egy "szimpla" bemutatkozó oldal, portfólió kevés szöveggel, akkor nincs gond.Mondjuk én inkább a minimál híve vagyok, bár ugyanakkor a látványos megoldások is nagyon tetszenek, csak vigyázni kell el ne vesszen a lényeg.Egyébként a színe nagyon tetszik.Egyik kedvenc színem amúgy is narancs, főleg feketével v. sötét színnel kombinálva:)