2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
  • zolo
    Hali

Szabadidőmben készítettem egy oldalt, mert úgyis szükségem volt egy webes képgalériára, plusz egy helyre, ahova a mixeimet feltehetem.

Íme az oldalam

0 tudással álltam neki, de hála az egyik help topiknak és a tutorial.hu-nak , ezt sikerült összeraknom, és így az iskolában is ha vesszük ezt a részt, már tudni fogok egy-két dolgot.
    Dreamweaver-rel készítettem a lapot.

Észrevételeket, tanácsokat meghallgatok :)
  • totya24
    notepad2 + ps :)
  • passatgt
    E Forever:)
  • joebacsi
    PSPad FTW! :)
  • Lullaby
    notepad++ roxx!
  • otrosinka
    Front page és html mankót használok.A word-öt dobtam.
    Lehet a FP bekavar, érdekes....
    Köszi ismét a tippet. Rágyúrok még.
  • Dj Faustus #558
    Na ez már egy kicsit jobb.
    De a Word továbbra sem weboldalkészítésre jó. A Publisher se.
    Hála a jó égnek kevesebb az angol szöveg.

Bár ahogy a főoldalra tévedek olyan zanzásított az egész. Nincs rendszerbe rakva.
    Van egy "Garázs" menüpont amibe minden bele van rakva, meg egy Racer's (megint az a funkció nélküli ronda angol szöveg. minek?) - abba is az előzőhöz hasonló módon minden be van rakva és közötte - mint ha kimaradt volna - Képek 1. 2. 3...
    Legyen inkább az alábbi menüszerkezet:
    * Képek - ide jön az összes kép (Autók, versenyek, lányok, balesetek, külföldi képek, az autód, a nőd, stb...)
    * Videók
    * Cikkek - újságcikkek, riportok, tuningolási eljárások, jegyzőkönyvek (ha elkapott a körzeti meghízott)
    * Linkek - külső oldalak elérhetőségei
    * Fórum

Így az egész egy áttekinthetőbb felépítést kap.

" A videó lejátszásához kattints a képre, a letöltéshez pedig a kék sávra." - de miért a fejlécbe odadobva? Ejj... Az is kerüljön be szépen a menü melletti jobb blokkba.
  • otrosinka
    Hello
    kissé változtattam az oldalon.
    megnéznétek még egyszer ? Köszönöm.
    www.melygarazs.extra.hu
  • totya24
    szerintem is jó. én a paparazzia szóra figyeltem fel.:)
  • norbre
    nekem teccik a design..
    a hirdetés viszont nem hírdetés hanem hirdetés.. sztem :)
  • lajungera
    Ez a mi szerény weboldalunk: képek vannak itt mindenfajta kategóriában kb 3,5 hónapja működik érdemes benézni és kiványi vagyok a véleményekre.
    pixmix.hu
  • beneizs
    Ha király kocsikat akarsz látni akkor látogas el ide:www.autoskepekfoto.extra.hu
    Auditól a volvóig.
  • Bexter
    Sztem ha kész van akkor gyere ide vissza, vagy ha help kell
  • grizzly21
    de ilyenekről ne kérjünk már kritikát, gyakorlatilag semmit nem csináltál az oldalon, csak kiválasztottál egy skin-t
  • totya24
    pl a fejléc kapásból keskenyebb, mint a tartalom.. azt érdemes megcsinálni, hogy az oldal széléig kiérjen.
  • bardocz
    php fusionnal csináltam,tehát nem kellett sokmindent csinálnom,úgy nem menne,csak nagyon kezdetlegesen,marha sok melóval
  • Bexter
    Ez nem egy template?
  • bardocz
    Sziasztok!
    itt található az oldalam,ma kezdtem el csinálni,vagyis hogy így nézzen ki ma csináltam meg
  • joebacsi
    nem álmodtál :)
  • Bexter
    Az a kiirástól függ, de több olyan van ahol jpg ben elküldöd igy fog kinézni és ha tetszik manusznak akkor kapsz előleget megcsinálod megkapod a másik felét is.
  • grizzly21
    csak posztolod a portfoliot, és az árat? azt hittem tervet is kell csinálni
  • 2XP
    Na mindegy, akkor hagyjuk, lehet csak álmodtam :D

Amúgy nem értem, miért lenne ez rossz a designernek, nem full munkát kell leadni, aztán abból választanak, hanem csak postolod a portfóliódat, meg hogy mennyiért érné meg neked, aztán ha tetszik nekik, téged választanak. Nem látok benne több kockázatot, mint bármelyik másik melónál, és így esélyed is van, hogy rád találjanak.
  • grizzly21
    hát persze, de az ilyen vevő kapja be. ez nem üzletpolitika, bár aki ilyenre jelentkezik az meg is érdemli. csak én nem ajánlom senkinek
  • Bexter
    A vevőnek viszont jó mert több munkábol választhat.
  • grizzly21
    ja látom nem templatekre gondoltok.
    webdesign cégek meghirdetnek egy munkát? erre többen is jelentkeznek? nem hangzik valami jol
  • grizzly21
    templateket kerestek? templatemonster.com a no1 abban a témában
  • 2XP
    Nem ez volt sajnos.
    Google-lel legalább 1 órát szórakoztam, nem vagyok újreg. Semmire nem jutottam vele, úgy gondoltam vki emlékszik rá.
  • Dj Faustus #535
    Például - de egyébként a Google a barátod: web project hire
  • 2XP
    Nem, hanem ahol pl. webdesign cégek meghirdetnek egy munkát (mondjuk egy kisvállalkozás teljesen honlapjának elkészítése pl. 750$-ért), és ezeket lehet elvállalni.
  • ITI93
    [saját kérésre ban]
  • Bexter
    kész weblapokra gondolsz amibe már cask a szöveg kell?
  • 2XP
    Vmelyik topikban volt egy link egy oldalhoz, ahol webes projecteket lehetett venni (ha jól emlékszem grizzly-nek jött válaszul). Ennek a címét tudja vki?
  • Bexter
    Image readyben hol lehet beálítani hogy amikor a képet mentem mint weblap akkor a gif képként mentet képek átlátzsóak legyenek?
  • grizzly21
    hát igen a narancs valóban nem profi szín, egy web studio-nak nem áll jól. kérdés persze hogy ez miez az egész,
    nem akarlak megsérteni de én a robotot nem raknám ki, mert az viszi el az egészet, és gyakorlatilag az az egyetlen amit nem te csináltál rajta
  • viizo
    nagyon köszi mindenkinek a véleményét, figyelembe véve őket kicsit alakítok még a grafikán a héten, utána pedig bedobom a Flashbe a cuccot :)
  • joebacsi
    dynamic és pyro már leírták előttem a lényeget, sztem a színek teljesen korrektek (bár hosszabb szövegnél lentebb már gondok lesznek az olvashatósággal, mivel világos a háttér)
    viszont azt a robotot én kisebbre venném, így egyrészt nem lenne aránytalanul hangsúlyos, másrészt a felette lévő üres terület megnőne, amit ezáltal értelmesen is ki lehet használni (változó, tartalomhoz kapcsolódó képek, galériánál hely a thumbnail-eknek, etc, etc...)

jaigen, a szöveg pedig legyen sorkizárt, és innen vedd a próbaszöveget, mert ezzel is igényesebbnek tűnik :)
  • raise an issue
    keszuloben levo blog oldalam:

katt
  • PyRex
    dettó, pontosan ugyanez a véleményem és a narancs nekem is a favourite :)
  • Dynamic
    Szal ne érts félre, mert amúgy nagyon kúúlnak találom, profi szintű, nem vitás:)
  • Dynamic
    Őszintén szólva mint látvány kitűnő, de én kicsit "mozgalmasnak" érzem.
    Úgy értem kicsit sok a grafikai elem, ami elvonja a figyelmet, elveszlik benne a szöveg.De végül is ha egy "szimpla" bemutatkozó oldal, portfólió kevés szöveggel, akkor nincs gond.Mondjuk én inkább a minimál híve vagyok, bár ugyanakkor a látványos megoldások is nagyon tetszenek, csak vigyázni kell el ne vesszen a lényeg.Egyébként a színe nagyon tetszik.Egyik kedvenc színem amúgy is narancs, főleg feketével v. sötét színnel kombinálva:)