2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
JackMeadow #725 http://www.jmwpictures.atw.hu/ -
#724 php-val csináltad?:) -
Desolator #723 Honlapom:Infomaniac
Hárman irjuk,osztálytársaimmal.Érdekes cikkek,és történetek találhatóak meg rajta. -
#722 nincs ezen semmi szegyelni valo:)
tokelets a celnak, nem is ronda. -
zero_cool51 #721 Az én kis oldalam (illetve csapaté, de én írom)
Tudom nem valami csúcs, de autodidakta módon készült :)
Szombathely Fighters -
Gibor #720 HWRMT ez lenne az én közösségi portálom... nerég készült el még nem teljes de folyamatos frissítés alatt van. -
drob #719 úgylátom rájöttek, h nem a legjobb és lecserélték google-ra :)Cég és közintézmény kereső -
#718 A weblapom
BUX honlapom
Egy csomó webkamera
Na ennyi -
#717 tegnap 23:08-kor már nem szerepelt:) -
#716 ejj sry, de :(
bár gmailt nem féltem :) -
lolka01 #715 CMS World: http://cmsworld.extra.hu -
#714 de. -
#713 a spamet azért fogod kapni mert az oldaladban szerepel :P :D -
#712 igaz, javítom
Nem fogok spamet kapni, amiért kiírtad mailcímemet?:) -
Sempronius #711 csak poénból:
http://hellfires.extra.hu/
:D:D:D -
#709 Üdv!
Végre megvan domain, véleméyneket szívesen várnék:)
http://psd2html.hu/
Seo folyamatban van, azért nincs meta stb...:) -
#708 K soka reklám és nincs semmi értékelhető! -
#707 ez most reklám tessar? -
#706 et az én homepagem
mypage -
#705 igen meg lehet hivni js fuggvenyeket flashbol, utanatudakolodtam -
#704 na ez jól hangzik, akkor azt hiszem megcsinálom a clearboxot is flash-ben, remélem az is gyors lesz! -
#703 js-bol flash tudom hogy van, visszafele meg nem csinaltam, de megkerdezem:) vannak nalam azert profibbak ezen a teren..
egyebkent kell is osszedolgoznia a flashnek js-el, pl as3ban megoldhato hogy a jobbklikk-re teljesen custom fuggvenyt futass le, es ne jojjon fel semmilyen ablak, mint eddig. az is js-el megy. -
#702 js-flash kommunikáció működik, de csak egyoldalúan (jsből tudsz változót átdobni flashnek), és az is nehézkes, nem is túl elterjedt...így az utóbbi sem megoldható sztem, bár grizzly ebből jelenleg kicsit naprakészebb :)
de pl futásidőben tudsz php-t futtatni flashen belül, tehát a szuperinnovatív ajaxot megeszi reggelire egy optimalizált full flash oldal -
#701 na ez tök jó, köszi! megmondom őszintén én nem erre számítottam, de elég meggyőző. még az is lehet, hogy a clearboxot megírom flash-ben is. a flash tud a javascripttel összedolgozni? tehát js változókat átlehet adni neki? vagy van arra mód az actionscriptben, hogy mondjuk adott id, meg class alapján a html objemtumaival kezdj valamit? -
#700 ne tunjon okoskodasnak, de igen erre szamitottam nagyjabol,
kevesebbet eszik a flash, es a kepfrissitese is joval finomabb, mint js-tel, nem tudom ha AS2ben irtam volna mi valtozna, de szerintem az is jobban vinne talan (ezzel neked nyilvan semmi felronivalo, a flash kifejezetten mozgasokra van)
link -
#699 és a clearbox.hu-t azóta sem csináltad meg...:) pedig már mióta is van meg a domain? szeptember? :) -
#698 ez kib jó... grat..
-
#697 csináld meg mással és ha nagyon nem egyértelmű hogy attól gyorsavv vagy lassabb, akkor elküldöm a sajátokat :) -
#696 okes, akkor kuld el a kepeket (info qkac vargaandras p0nt com) , ha felted oket akkor megcsinalom massal is, de akkor nem foghatod arra hogy mas kepeket hasznaltam:P
most nehany orara lelepek, de mara ugysincs tobb melo ugyhogy este megcsinalom.
-
#695 ja meg a flash animáció mérete (byte-ban) is érdekelni fog. lefogadom, hogy az én megoldásomál jóval nagyobb :) -
#694 vessük össze: csináld meg ezt, amit én, egyszerű:
van egy 900x450-es ablakod, amiben van 2 "layer", az egyik (esetemben a háttér) 1350x450-es, a másik (esetemben a menüpontok) 2250x450-es layerekre vannak rakva és ugye az meg egyértelmű, hogy ha az egérmutatót a 900x450-es box fölé viszed, akkor a layerek mozognak, pont fordítva, mint ahogy az egeret húzod. kiváncsi vagyoka flash-re. meg arra is, hogy mennyi idő alatt lesz kész. ha kell, akkor a képeket tudom majd mellékelni. -
#693 nem hiszem el hogy tobbet eszik csak azert sem:)
legalabbis az uj nem.
ha raersz osszevethetjuk egyszer, megcsinaljuk ugyanazt es leteszteljuk. persze olyat kellene ami nem vesz el sok idot, te is melozol gondolom -vagy legalabbis remelem, mert azert ertesz annyira hozza hogy legyen melod -
#692 igen de hidd el nekem: a flash jóval többet eszik ugyanolyan körülmények között. viszont sokkal több mindenre használható. csak én utálom :) -
#691 de mindegy, rossz pelda volt mert teljesen mas a 2 dolog -
#690 hat de nezd meg mekkora a kep:) es azert ott van mas is mint a kep -
#689 NEM LASSÚ? :)))
100%-on van végig a proci, akadozik az egér és ha megfogok és mozgatni akarom akkor úgy akad, hogy hihetetlen :) -
#688 a link nem AS3, de mindegy, nincs azzal gond. -
#687 irtam is hogy nem ugyanaz:)
nezd meg az apple.com-ot tele van px fonttal, kell az szerintem, de csak egy otlet volt.
nem hiszem hogy olyan lassu az:
lasd itt
de a maps.google.com is mukodik flashben -
#686 direkt ilyen, apple design-t majmolom (élsimított betűk, lekerekítések, stb) :) -
#685 hát ugye java az nem egyenlő js. 2 külön dolog és a nevükön kívül sok sözük nincs egymáshoz :) js-ben valóban hosszabb idő, DE: egy ekkora méretű kép scrollozása flash-ben szerintem jóval lassabb lenne. a háttért több layer-ből próbáltam de úgy már lassú volt sajnos.