2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
  • Bexter
    nagy betű? :D omg :D
  • Bexter
    nagy betű? :D omg :D
  • passatgt
    hm?
  • j0nNyKa
    leakalappal
  • j0nNyKa
    fúúúúúú a 9583935 <br> egymás alatt (mellesleg <br />... mind1), meg mit keres html forrásban nagy betű? notepad++ -> ctrl+u

egyébként szép, nekem tetszik, tartalmat nem néztem
  • passatgt

az előzőért meg bocsesz
  • ALIENwoods
    saját weboldalam :)

http://slm.i-host.hu/
  • BiG G
    pedig nem csak azért van hogy kitehesd a plecsnit az oldaladra, hanem mondjuk mert sokszor gyorsabb, és egyformán-helyesen néz ki mindenhol.
  • Bexter
    vaild hibákat egyszer elkezdtem javítgatni de beleuntam.
  • grizzly21
    nagy baj nincs vele, bar a tipoval van nemi gond
    oldalt a gombokon a feliratok tul nagyok, el van irva pl az udvozollek is rogton az elejen, a smiley-k nem tetszenek, meg hat nagyon nem valid az egesz
  • Bexter
    oldalam, asszem nem volt még.
  • mademan
    http://supremelap.extra.hu
  • BiG G
    jó a valid css logó ott mellette, csak pl css-t használhattál volna táblázatmentes kódolásra is :)
  • kispeki
    Nekem is lenne egy oldalam, ha ezt lebuktatjátok, csak gratulálni tudok hozzá, ugyanis én magam írtam HTML-ben :) Kérnék szépen véleményeket: http://kispeki.extra.hu/
  • Dj Faustus #831
    "csúnya lebukás :)"
    Ez nem annyira "lebukás" mint amikor valaki plagizál, más layoutját és tartalmát egy az egyben lemásolja (igen, ebben a topikban volt már ilyesmi). Inkább "sablonosság".
  • grizzly21
    jj pedig pont irni akartam, hogy a grafikaban vannak jo elemek
  • BiG G
    ebben a topikban nem először fordul elő ilyesmi
  • Blasta
    hihi :D
    csúnya lebukás :)
  • Dj Faustus #827
    1. Keretes szerkezet (<frameset>) a múlté. Transitional Doctype-pal meg pláne.
    2. E-mail címet ne adj meg, mert spamet kaphatsz rá.
    3. "Internet Explorer ajánlott" - nekem aztán ne ajánlgasd. De másnak se (egy vacak böngészőt minek?).
    4. xml:lang="en" lang="en-AU" - na most ez egy angol nyelvű (pontosabban ausztrál) oldal? Vagy magyar?
    5. missunderstood ;)
  • Blasta
    Fúhát, az a logó elég csökkentett költségvetésű (érts ronda), sorry. :)
    A helyesírási hibák meg vááááááááááááááááááá :)))
  • weber
    A helyesírási hibákkal nem kell foglalkozni :P
  • totya24
    Akad nem kevés helyesírási hiba. Meg igazából ilyen oldal már van elég szerintem, persze én nem vagyok nagy messengeres, csak beszélgetésre használom. Amúgy elég egyszerű meg korrekt. A logó/fejléc ne legyen már fehér hátterű, ha az oldalé szürke..:)
  • weber
    *véleményeket :)
  • weber
    Itt az oldalam. Kérném a vélemények.
  • kispeki
    Áhh már jó :) Legalábbis nálam :)
  • kispeki
    Sziasztok!

Én csináltam egy oldalt csupán HTML-el és CSS-el, a validator helyesnek találta mindkettőt, be is raktam a képet az összes HTML fájlomba, ám ha csak simán a címet (http://kispeki.extra.hu/)-t írom be, akkor a Valid CSS nevű képet nem rakja be. Tudna nekem segíteni valaki?

Köszönöm!
  • Lullaby
    Háttér már alakul de még mindig angol a fele.
  • BiG G
    a footer-háttér lekerekítése hibás, és még mindig saját sablonként hírdeted :)
  • passatgt
    így?:)
  • Lullaby
    One Response to “Elindult a blogom”
    Leave a Comment

Ajánlom tegyél fel egy magyarosítást és nem lesz gond. Szürke háttér még mindig unalmas és nem szép, tegyél be valami patternt.
  • passatgt
    na kicsit módosítottam
  • joebacsi
    a színek nagyon gyengék sztem
    szürke alapon szürke nem túl szerencsés, főleg kenyérszöveg esetén

meg ez a kék se szép
  • BiG G
    néhány dolog:

ad1, a fejléc és a lábléc közé kellene valami. igen, tudom ott a tartalom, de én valami háttérre gondolok. miután betöltődött az oldal, még másodpercekig vártam mikor jön be a háttér, de csak nem jött. márpedig ez így igencsak bután néz ki, arról nem is beszélve, hogy baromira egybefolyik a szöveg színe a háttér színével. szóval egy ugyanolyan lekerekített hátteret kéne a content mögé betenni mint ami a fejléc, értelemszerűen a szövegtől elütő színnel.

ad2, el kellene dönteni, hogy akkor most itten kéremszépen magyarul vagy angolul beszéljen a blog. mert ha már ki van írva, hogy kategóriák, meg friss kommentek, akkor a bejegyzés alatt is komment(ek) legyen, és ne comments, és még sorolhatnám. egyikkel sincs baj, se az angollal, se a magyarral, de legyünk következetesek, egy nyelvet használjunk.

ad3, ha már a bannerban ott vannak a főoldal-ref-konktakt kiírások akkor belinkelni lenne célszerű :)

ad4, a témát nem te készítetted, te csak némileg átszabtad (igen, ott van a forráskódban, hogy a Darkwater nevű Wordpress témáról beszélünk), ilyenkor illik odabiggyeszteni a footerbe, hogy kié a sablon, maxium odaírod mellé, hogy modified by ...
  • passatgt
    Blogom

Még elég work in progress, de jöhetnének kommentek-vélemények:)
  • grizzly21
    static ip, es SSL mire jo es mennyit er? evi 60 dolcsiert megeri?
  • RIZLA
    semmi....... csak.....öööö.... olyan...... bugyutácska? :)amugy tetszik.Tényleg nagy egy kicsit minden, de ha nem magambol indulok ki, hanem a szüleimből, na ők tuti flesselnének rá...végre egy oldal, amit lehet is látni :D
  • passatgt
    nemtetszik valami?:D
  • RIZLA
    gtpassatgt (kukacocska) gmail (pontocska) com
    ezt igyhagyod? :D
  • passatgt
    gondolom rajtad kívül senki:)
  • PyRex
    :ASD:SD:SD ki gondolta volna? D: