2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#845 nagy betű? :D omg :D -
#844 nagy betű? :D omg :D -
#843 hm? -
#842 leakalappal -
#841 fúúúúúú a 9583935 <br> egymás alatt (mellesleg <br />... mind1), meg mit keres html forrásban nagy betű? notepad++ -> ctrl+u
egyébként szép, nekem tetszik, tartalmat nem néztem -
az előzőért meg bocsesz -
#839 saját weboldalam :)
http://slm.i-host.hu/ -
#838 pedig nem csak azért van hogy kitehesd a plecsnit az oldaladra, hanem mondjuk mert sokszor gyorsabb, és egyformán-helyesen néz ki mindenhol. -
#837 vaild hibákat egyszer elkezdtem javítgatni de beleuntam. -
#836 nagy baj nincs vele, bar a tipoval van nemi gond
oldalt a gombokon a feliratok tul nagyok, el van irva pl az udvozollek is rogton az elejen, a smiley-k nem tetszenek, meg hat nagyon nem valid az egesz -
#835 oldalam, asszem nem volt még. -
#834 http://supremelap.extra.hu
-
#833 jó a valid css logó ott mellette, csak pl css-t használhattál volna táblázatmentes kódolásra is :) -
#832 Nekem is lenne egy oldalam, ha ezt lebuktatjátok, csak gratulálni tudok hozzá, ugyanis én magam írtam HTML-ben :) Kérnék szépen véleményeket: http://kispeki.extra.hu/ -
#831 "csúnya lebukás :)"
Ez nem annyira "lebukás" mint amikor valaki plagizál, más layoutját és tartalmát egy az egyben lemásolja (igen, ebben a topikban volt már ilyesmi). Inkább "sablonosság". -
#830 jj pedig pont irni akartam, hogy a grafikaban vannak jo elemek -
#829 ebben a topikban nem először fordul elő ilyesmi -
#828 hihi :D
csúnya lebukás :) -
#827 1. Keretes szerkezet (<frameset>) a múlté. Transitional Doctype-pal meg pláne.
2. E-mail címet ne adj meg, mert spamet kaphatsz rá.
3. "Internet Explorer ajánlott" - nekem aztán ne ajánlgasd. De másnak se (egy vacak böngészőt minek?).
4. xml:lang="en" lang="en-AU" - na most ez egy angol nyelvű (pontosabban ausztrál) oldal? Vagy magyar?
5. missunderstood ;) -
#826 Fúhát, az a logó elég csökkentett költségvetésű (érts ronda), sorry. :)
A helyesírási hibák meg vááááááááááááááááááá :)))
-
weber #825 A helyesírási hibákkal nem kell foglalkozni :P -
#824 Akad nem kevés helyesírási hiba. Meg igazából ilyen oldal már van elég szerintem, persze én nem vagyok nagy messengeres, csak beszélgetésre használom. Amúgy elég egyszerű meg korrekt. A logó/fejléc ne legyen már fehér hátterű, ha az oldalé szürke..:) -
weber #823 *véleményeket :) -
weber #822 Itt az oldalam. Kérném a vélemények. -
#821 Áhh már jó :) Legalábbis nálam :) -
#820 Sziasztok!
Én csináltam egy oldalt csupán HTML-el és CSS-el, a validator helyesnek találta mindkettőt, be is raktam a képet az összes HTML fájlomba, ám ha csak simán a címet (http://kispeki.extra.hu/)-t írom be, akkor a Valid CSS nevű képet nem rakja be. Tudna nekem segíteni valaki?
Köszönöm! -
#819 Háttér már alakul de még mindig angol a fele. -
#818 a footer-háttér lekerekítése hibás, és még mindig saját sablonként hírdeted :) -
#817 így?:) -
#816 One Response to “Elindult a blogom”
Leave a Comment
Ajánlom tegyél fel egy magyarosítást és nem lesz gond. Szürke háttér még mindig unalmas és nem szép, tegyél be valami patternt. -
#815 na kicsit módosítottam -
#814 a színek nagyon gyengék sztem
szürke alapon szürke nem túl szerencsés, főleg kenyérszöveg esetén
meg ez a kék se szép -
#813 néhány dolog:
ad1, a fejléc és a lábléc közé kellene valami. igen, tudom ott a tartalom, de én valami háttérre gondolok. miután betöltődött az oldal, még másodpercekig vártam mikor jön be a háttér, de csak nem jött. márpedig ez így igencsak bután néz ki, arról nem is beszélve, hogy baromira egybefolyik a szöveg színe a háttér színével. szóval egy ugyanolyan lekerekített hátteret kéne a content mögé betenni mint ami a fejléc, értelemszerűen a szövegtől elütő színnel.
ad2, el kellene dönteni, hogy akkor most itten kéremszépen magyarul vagy angolul beszéljen a blog. mert ha már ki van írva, hogy kategóriák, meg friss kommentek, akkor a bejegyzés alatt is komment(ek) legyen, és ne comments, és még sorolhatnám. egyikkel sincs baj, se az angollal, se a magyarral, de legyünk következetesek, egy nyelvet használjunk.
ad3, ha már a bannerban ott vannak a főoldal-ref-konktakt kiírások akkor belinkelni lenne célszerű :)
ad4, a témát nem te készítetted, te csak némileg átszabtad (igen, ott van a forráskódban, hogy a Darkwater nevű Wordpress témáról beszélünk), ilyenkor illik odabiggyeszteni a footerbe, hogy kié a sablon, maxium odaírod mellé, hogy modified by ... -
#812 Blogom
Még elég work in progress, de jöhetnének kommentek-vélemények:) -
#811 static ip, es SSL mire jo es mennyit er? evi 60 dolcsiert megeri? -
#810 semmi....... csak.....öööö.... olyan...... bugyutácska? :)amugy tetszik.Tényleg nagy egy kicsit minden, de ha nem magambol indulok ki, hanem a szüleimből, na ők tuti flesselnének rá...végre egy oldal, amit lehet is látni :D -
#809 nemtetszik valami?:D -
#808 gtpassatgt (kukacocska) gmail (pontocska) com
ezt igyhagyod? :D -
#807 gondolom rajtad kívül senki:) -
#806 :ASD:SD:SD ki gondolta volna? D: