2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#886 kerestem a cimet, de nem találtam :( -
#885 Felvidítottad napom, köszi :) -
#884 kicsit túlértékeled magad :) -
#882 na meg ha linből van megnyitva az oldal,azt írja acces deined...de ha bemásolod címsorba akkor elfogadja
ez már jó -
#881 üdv
egyben meg is mutatom az oldalam,és help is kéne :)
szóval
link
ha bejön az oldal menjetek rá hogy kezdőlap,akkor behoz egy flash-t is az oldal,de ha a kezdőlap linkjét(http://users.atw.hu/battleforge/news.php) kimásolod és beírod a címsorba akkor viszont nem hozza be a flash-t.Valaki megtudná fejteni?remélem értitek. -
#880 A 90 es évek után is születtek emberek? :D -
#879 Ez lenne az, nem tudom kinek mi tetszik rajta és mi nem, kérlek adjatok véleményt :) -
#878 enyémre semmi reagálás?:) -
#877 Hat igazabol en nem vagyok kepzett webdesigner. :) Raadasul mar vagy 5-6 eve nem tartok lepest az uj dolgokkal sem. Ha igazan up-to-date szeretnek lenni, akkor az oldalam flash alapu lenne, full animalt meg minden. De a celjat igy is betolti... :) -
#876 Gyakorlatilag majdnem egyrol beszelunk... :)
Az egy dolog, hogy keves tehetseges grafikus van, de ettol a piac meg lehet tultelitett, hiszen a munkak nagyreszet (kis joindulattal) egy betanitott munkas is elvegezheti. Ezt onnan tudom, hogy reklamgrafikuskent dolgoztam egy ideig (mondjuk ez mar jo regen volt). Es igazabol maga az, hogy szarer hugyer akarnak grafikusokat alkalmazni a cegek is azt jelzi, hogy tultelitett a piac, hiszen ha hiany lenne grafikusokbol, akkor kenytelenek lennenek megfizetni oket.
Mellesleg ez Amerikaban sem megy maskepp. Kb. egy eve megkeresett egy grafikai studio, hogy szivesen alkalmaznanak. Mondom jo beszelhetunk rola, de az ajanlott ber olyan szinten bagatel volt, hogy a kepukbe rohogtem.
Sok olyan emberrol tudok, aki nagyon tehetseges, megsem a szakmaban dolgozik. Keresett maganak egy hetkoznapi jol fizeto allast, es fusiban otthon csinal egy ket weboldalt vagy egyeb grafikat amolyan kiegeszito keresetkent, mert megelni nem tudna belole. -
#875 szép, de a táblázatot használni layout kialakításra 2008ban már nagyon idejétmúlt -
viizo #874 no én pont egy webgrafikus vagyok, hidd el hogy nagyon ritka a jó webgrafikás, több tucatból jó ha egy akad, tapasztalat :)
sokszor kritikán aluli graft kapnak a még a többmilliós megrendelések is (webkettő haha), köszönhetően egyrészt az igényeknek, másrészt a cégeknél mindenki fillérekért akar alkalmazni grafikusokat, meg is van az eredmény. -
#873 Nezopont kerdese. DeviantArt peldaul tele van nagyon tehetseges grafikusokkal, sokuk megis mas teruleten dolgozik es csak hobby szinten uzi a grafikat. Esetleg keszit egy ket illusztraciot vagy konyvboritot, ha eppen van megbizasa, de megelni csak a legnagyobbak tudnak belole.
Nagyon felkapott szakma a szamitogepes grafikus, ennek megfeleloen jo sokan tanulnak is annak. Persze ennek a tomegnek csak egy egeszen kis hanyada az igazi tehetseg, de meg igy is tobben vannak, mint amennyit a piac el tud latni. Arrol nem is beszelve, hogy nem feltetlenul kell tehetsegesnek lenni ahhoz, hogy munkat kapj; egy egyszeru grafikusi aszisztens, aki csak kiosztott munkat csinal, mar egy alap PhotoShop tudassal elvegezheto es pont az ilyenekbol kell sok (es van is beloluk eppen eleg hidd el).
>>>Bexter
Koszi. -
#872 -
viizo #871 túltelített?
amatőrőkkel, az lehet, de ügyes profikból kevés van -
#870 Az ember legyen sokoldalu, meg a grafikusi szakma amugy is tultelitett. Political Science alatt amugy nemzetkozi kapcsolatokat kell erteni, mert arra specializalodom.
Milyen Texas? Legkiralyabb hely a Foldon; home of the Dallas Cowboys! ;)
Komolyra forditva a szot tenyleg jo, de ebbe nem mennek bele, mert nagyon off topic meg amugy is konyvet lehetne belole irni. -
#869 nincs vele nagy baj, de hogy van ez political science, meg arts in english es megis webdesign? Milyen texas? -
#868 Sajat oldalam (azthiszem itt meg nem volt). Flash-ben jobb lenne, de ahhoz sajnos nem ertek, igy megelegszem ezzel is. -
drob #867 Eskuvoi video -
Strici Frici #866 Reszelt őzláb -
#865 http://i-tv.hu/index.php -
#864 igen, az is én voltam, csak senkit nem érdekelt:)
és köszi, ilyesmire gondoltam, jó lesz -
#863 ezt talaltam most:
klikk
de google-n eleg sok talalat volt.
Mas tema: a psd2html nem valtott grafikat nemreg, vagy az egy masik oldal volt amire gondolok? Volt egy site ahol psd bol html-be vagdosast vallaltak validan, meg olyan is volt hogy pl 1-2 nap 20 K , 3-4 nap 15 K vagy hasonlo.. -
#862 ;) -
#861 aha, szóval ti regeltétek le az imusic.hu -t :DDD -
#860 koszi! -
#859 Én most ezt csinálgatom, ehhez kellene az mp3 lejátszó is:) -
#858 ez nagyon durván jól néz ki, gratulálok!! -
#857 odabaszós, grat
Ha már a flashnél tartunk:
flash-hez csak nyomokban értek, ezért én nem igen tudok elkészíteni egy xml playlistes mp3 lejátszót
Ha valaki keresett már ilyesmit, vagy használt és emlékszik a nevére, megoszthatná velem. Semmi extrát nem kell hogy tudjon, egy pozíció jelző, lejátszás gomb, előre, vissza gomb és hangerőszabályzó.
Design sem annyira érdekes, egy sima kb 30px magas kis lejátszó:)
Szóval, ha valaki találkozott ilyennel, légyszi szóljon:) -
#856 Igen, hat rament az augusztus, meg meg egy het juliusbol, hetvegeket is beleszamolva, de vegulis lassan tenyleg kesz..ha hibat latsz/lat vki akkor szoljon, mert ezt a loop-ot (ha minden betoltodott, akkor mar nincs vege egyik oldalon sem a galerianak, ezt csak csalassal lehetett megoldani ami okozott kis gondot, de ragaszkodtak hozza...) -
#855 ezt te csináltad? -
#854 Ez lassan elkeszul
Win Initiative Gallery -
#853 Szamlazott mar valaki usanak? mi kell ahhoz? -
#852 fain! koszi szepen, akkor megnyugodtam. -
#851 igen, 2.0 és 3.0-ban is -
#850 tehat nalad behozza? Egy A meg S betunek kene lennie -
#849 safari külön chacheli favicont és persze nem szívesen frissíti, talán ez lehet a gondod
User Root/Library/Safari/Icons-ban törölj, hátha utána behozza:) -
#848 Egy darab bug nincs az oldalon mivel nincs kesz, a faviconhoz tehat hozza se tudsz szolni, azert koszi.. -
#847 elég hiányos meg bugos még ez :) -
#846 Miert nem latszik a favicon safarin?
itt
(csessze meg)