107666
-
PSP 007 #17433 egyébként még régebben láttam hogy akadozás ellen lehet valamit tenni... de nemtom hol nemtudja valaki? valami ctrl+alt+delete aztán ott :f -
PSP 007 #17431 értem.. köszi -
#17430 Csinalj uj profilt es ne "ikszeld" be a Gamespy kockat akkor offline lesz a profil azzal tudsz jatszani. Egyebkent ha tenyleg visszaolvasol a tobbsegnek ugyanez a baja mar napok ota...es csak paran vannak azok akiknek nem. -
PSP 007 #17429 gamespyid.com nélkül(ha nem jön be) nem is játszhato a game? vagy mi? valakio elmondja pls :) -
FuckeR19 #17428 Hello
Valaki meg tudná mondani h mért van az hogy csak az extra küldetéseket tudom megcsinálni sikeresen, hiába versenyzek és leszek első nem sikeres küldetésként jelzi. Az infót megnéztem az extra küldetseket számolgatja viszont a TIME, SPEED vagy RACE küldetéseknél semmi
-
PSP 007 #17427 lol :f de mondom nem értem most tettem fel a gamet... -
#17426 az elmúlt 200 üzit -
PSP 007 #17425 melyik üzit olvassam?? -
PSP 007 #17424 jah és amik ott vannak new game meg ezek azokra se tok kattintani -
#17423 istenem... olvass már vissza -
PSP 007 #17422 sziasztok.. légyszi segitsetek mert ezt az egészet nem értem :S beakarok lépni és semmi menü nincs se options semmi..csatlakozni akar a netre és a gamespyid.com se jön most be.. nagyon megköszönném ha valaki leirná hogy is van ez kép.. -
#17421 már nekem se csatlakozik :)
tudom, lehet nem kéne megosztanom, de én megtettem :-bbbbb -
Tomy Lee #17420 De jó,hogy ma szabadnapos vagyok,lenne időm tdu-t tolni de a server miatt nem lehetséges ez
Offline profilom meg nulla:(
Én itt vagyok még Ausztriában és ua nem megy mint nálatok.
-
#17419 Hála az égnek, hogy néhány fejlettebb nyugat-európai országban is gond van, így talán van remény arra, hogy megcsinálják. :) -
#17418 ez igaz -
#17417 Nem hülyeség az összefüggés tényleg a szerverre való csatlakozás, és a gamespyid.com oldal között. Megnéztem az előbb, hogy vajon betöltődött-e az oldal, betöltődött, gyorsan néztem is a játékot, és az létrejött a kapcsolat :) -
#17416 Kinem szarja le hogy nem működik!?
Ennyire nem lehettek függők
Addig játszatok mással, vagy csajozzatok, vagy néztek TVét
Ürülnék ha nem minden egyes hozzászólás arról szólna hogy nekem megy, nekem nem megy, nekem ez bejön, amaz nem jön, stb....stb....
MAJD JÓ LESZ!
A PATCH IS MAJD JÖN!
Minek azt is mindig kérdezgetni, mikor jönn. -
#17415 ahogy Hmuda írta az atari fórumon is, ha te tudsz játszani, örülj neki, de attól hogy te be tudsz lépni, nem jelenti azt, hogy a probléma megoldódott. -
#17414 tőlem, nekem mind1... -
#17412 jaja :)
látod, hogy bekussolt egyből ? öröm nézni :)) -
#17411 Az bejon masnak is...nem eleg..mas szerver. -
#17410 Az nem elég, ha a www.gamespy.com bejön? Mert ez bejön nekem, de az -id-s változat nem. -
XRV #17409 Ha ez nekem szólt, akkor már megbocsáss, de sztem jó ha le van írva mert lehet hogy az egyik haverod kerül ebbe a bajba és akkor kapásból tudod a gyógyírt. -
#17408 Naja, tanult barátunk még tárgyi bizonyitékot is bemutatott, ha az én szavam nem lenne elég :D -
XRV #17407 Emberök újabb feljemény ááááá
Az az indulás csak egyszeri alkalom volt! Szépen visszafele megyegettem és kiderült a WindowBlinds egyik témája okozta a kavart. Most alapértelmezett XP téma van fent és (igen ) többször is elindult a game. :-)
Szal annak a frissitésnek semmi köze. #17387 -
#17406 Egyebkent nagy valoszinuseggel tenyleg valami DNS vagy valami nevfeloldasi hiba lehet..mert proxy-n keresztul mukodne ha talaltam volna olyan nyilt proxit amin "atmegy" a .aspx...de fennakadt minden..viszont a cimet feloldottak rendesen (https://login.gamespyid.com/index.aspx) -
#17405 Bazz elég már a hülyeségből! Majd megy, azt' kész, addig fölösleges hosszasan a szót fosni a semmiről... -
XRV #17404 egy szóval se mondtam hogy a connection lost-tal van a bajom, picit olvassgass figyelmesebben :-(
Maga a game nem indult
-
#17403 hejzetjelentes egyorakor:
-nem jon be a www.gamespyid.com (meg se probalom akkor elinditani a TDU-t..) -
#17402 tényleg csendben maradhatnál, mert akkora hülyeségeket beszélsz, hogy csoda
tényleg így gondolod, hogy nincs ? -
#17401 Na ezaz hogy van, csak akinek nemjön be annak a TDU szerver sem megy :D
www.gamespyid.com van és nekem mosst műxik :D -
Lyan Kyj #17400 nem a lost connectionről volt szó, de bertino már írta -
#17399 3 napja játszok, eddig nagyon örültem, hogy én mindíg tudok csatlakozni, de ez az öröm megszűnt nálam is :) Játék közben ma, úgy fél 12 tájban connection lost, azóta sem tudok visszacsatlakozni. -
#17398 Jo, mert ilyen site nincs, hogy gamespyid.com :D -
#17397 Nahh kíváncsi lkeszek mostmár bejön otthon a www.gamespyid.com
csak nemvaok otthon a játékot is elindítani, csak este leszek. -
#17396 "This is what one of our customers wrote:
Just phoned with EA.
When it will be fixed is unknown.(so can still be a few day's)
It effects the entire Netherlands/Belgium and several other European countries.
Gamespy hasn't released a official bug report.
EA told me just wait"
BF2-s irc csatin olvastam. -
#17395 -
#17394 csakhogy xrv-nek nem a connection lost-os problémára volt gyógyír, hanem játékelindítására... :DDDDDDDDDDddd -
#17393 De, komolyan azt hiszik :D Nem hogy korbeolvasnanak a vilagban, es rajonnenek, hogy az osszes gamespy-os jatek szarakodik (bf2, bf2142, tdu, stb), ehelyett hulyesegeket barmolnak a gepukon es meg a hulyeseguket a forumra is beirjak. -
#17392 Most ugye vicceltek Azt ti sem hihetetitek hogy a TDU connection lost a media format SDK frissítése miatt volt