107666
-
Gabor_(HSF) #19601 nemtom,próbáld...
milyen neted van és honnan? -
Deathbringer79 #19600 Hostolnék megint, ha fel tudnék menni. Megpróbáljak egy restartot? Hátha nálam van a baj? -
Gabor_(HSF) #19599 akkor 6?vagy hadjuk meg a hostelőnyt a bringásnak? -
bronco #19598 nem még nem próbáltam 10 perc múlva...
-
Gabor_(HSF) #19597 ja azóta is -
bronco #19596 *ne legyen -
Deathbringer79 #19595 Te még mindig fent vagy? Engem nem enged fel! :( Fent vagyok a ventin, a Poi adott. -
Gabor_(HSF) #19594 majd akkor apu hostol,nálam bírja a 8 embert is -
bronco #19593 Ha okés a szerver akkor megyek mindjárt, 5-nél legyen több embernek ehly mert belassul nálam nagyon. :( -
Deathbringer79 #19592 Megyek, csak most már tényleg ledobott a szerver, és nem tudtam visszamenni, most újrapróbálom! :) -
Gabor_(HSF) #19591 nem látlak! másik TDU-val jáccol?? -
#19590 Van egy Ventri menjetek be oda ilyenkor
pointer4.dyndns.org
password: TDU
Itt úgysincs soha senki :) -
Deathbringer79 #19589 Haha, rankedot nyomtam két sráccal, majd az első kör vége fele kiírta, hogy server nem elérhető, menjek vissza később, de nem nyomtam rá az ok-ra, és lenyomtuk a versenyt, és sikerült megnyerni úgy, hogy közben ott virított a nagy fehér buborékban a hibaüzenet! :DD Aztán leok-tam, és a szerveren maradtam. :) -
Gabor_(HSF) #19588 jaja,csak még kaja van,meg sör -
#19587 nem mondod...
nna így még inkább baxa a csőröm, hogy kidobott...
-
Deathbringer79 #19586 Bronco, Gábor, jöttök megint pár versenyre mint tegnap? Már megint a Gábort üldöztem ezen a hülye mapon, de nem találja, nem rakná ám be elém, és most meg még a ventri se megy! ÁÁÁÁÁÁÁ :) Azt nem értem, hogyha ráklikkelek az emberre, hogy oda akarok menni hozzá, akkor az miért nem egyértelmű, hogy valszeg vele akarok gamelni?! Aztán várhatok fél órát, és még mindig nem rak egy helyre minket :( -
#19585 A 70.000$ at azthiszem bármivel lehet, de érdemes A+ al. Enzo, Mclaren,Saleen meg ezek a veszélyesebb dögök.
Az amit te írsz az is jó, csak nincs meg 14-15 sec alatt. Legalábbis én valami ilyesmi miatt csináltam a másikat inkább. -
#19584 igazzigaz, bár sztem a teljes belső nézetben, normalis -a valóságnak megfelelő- fejpozicióban a látószög kissé beszűkült + az A oszlop meg a műszerfal zavarja rendesen a kilátást, mondhatni túságosan valósághű , csakhogy rílben forgatod, mozgatod a fejed vezetés közben, itt meg statikus (persze ha van trackIR, az más...), szval, ha közelíteni akarunk a valóságos látótér viszonyokhoz a motorházas a nyerő (bár jó lenne, ha el lehetne itt is csúsztatni oldalra) -
#19583 Hát azért egy 43 perc , kellemesen tempós autókázásnál kevés kicsúszással. -
InfiniteReality #19582 Ha ez ugyanaz mint az enyém, akkor ez nem 70 hanem 75-öt ad. Milyen verdával kell telejsíteni? -
Gabor_(HSF) #19581 rajt után,rögtön 180 fok,aztán gyi 290+ ig -
Gabor_(HSF) #19580 "lovés" 5 23482.44 246.12 28134.08 0.407 0.059 -0.912 427898714 -
#19579 persze DA off, meg belső nézet (háát félig belső: motorháztetős, de azé ez még belfér ) -
#19578 jaja...
najó neeem, most mentem először, lent jártam a honolulu után kicsivel(így egyébként kb mennyi lett volna?) -
InfiniteReality #19577 Hol van ez a verseny? Kép/térkép/bookmark?
THX! -
Gabor_(HSF) #19576 Ráadásul,ha rajtam múlna egyetlen1 autós játékban sem engedélyezném a külső nézetet...
én nem tartom korrektnek,hogy belátja a pályát,azokkal szemben akik érzésből nemmek... -
bronco #19575 Nekem meg egy rohadt jó online verseny közben... :( -
#19574 Tehát a vége előőt 1 percel ? -
bronco #19573 Persze, hogy nincs köze a valósághoz, ez egy erősen arcade játék (bár nem amolyan sínen versenyzek NFS).
Ha mindenki csak rankedet nyomna a 100-ban sem lennék... :) -
#19572 nahh, úgy néz ki, megint off a server...
csak sajna a tour of island 30. percében hívta fel erre a figyelmem -
Gabor_(HSF) #19571 de hát ez erről szól,jó helyen jó időben,sosem arról valójában kiis a legjobb..
Hisz aki tényleg ült már versenyautoba vagy esetleg pályaversenyző motorral,az tudja,hogy ennek semmi köze a valósághoz..
Na meg persze függ a PC-től is és ugye akkor még nemis beszéltünk egy 147cm-s plazmáról vagy a g25 ös kormányról.... -
Gabor_(HSF) #19570 ja lehet nem egyről beszélünk,amit én használok gyors pénzkeresetre,az A_B trafic és az 70ezret ad,az a leggyorsabb,10-15 mp egy kör... -
bronco #19569 Fogok még rankedezni, de már így is egy csomó olyan srác előtt vagyok a 30. helyen online, akik simán jobbak nálam. -
Gabor_(HSF) #19568 annál nincs,azt én is lenyomtam kb 50x,de lehet hogy többször is..
amúgy én minden versenyt 3x játszottam le,más-más verdákkal
engem nem kaptak el egyszer sem a zsaruk,ha már nemtudtam kivédeni,inkább újrainditottam a versenyt.. -
InfiniteReality #19567 Már minden megvan. De így is csak 300.000 pénzem van (jó... online 2x elkaptak a rendőrök, 1x 300.000?! 1x 160.000?! volt a bünti). Van 1-2 verseny, amit többször ismételgetve aránylag nagy pénzt lehet elérni. 180mph downtown nevű versenyt szoktam Jaguár XJ220-al tolni soxor, 10 után 750 pénz van. Ha tud valaki gyorsabb meggazdagodást, szóljon (cheat meg trainer nem érdekel, savegame átírása sem). -
Gabor_(HSF) #19566 Mint az őskorban..gyüjtügetés..
ha lenyomsz 550 single versenyt és mindet meg is nyered,akkor lesz neked is,még úgy is hogy az összes autód megvan és a fele tuningos.... -
InfiniteReality #19565 Ha megveszed eredetiben a játékot, tuti nem lesz 10x ára a kocsiknak -
#19564 NEM BUG!
Azok online árak. Nyomd Te is online, és Neked is annyiba fognak kerülni a kocsik.
Ha pedig valamiért nem tudod online nyomni, akkor nézz körül kicsit feljebb!
(A PIROS BETÜS SZÖVEGET AJÁNLOM FIGYELMEDBE!)
Dante. -
n3whous3 #19563 Nekem megy mindig egyel több, mint nektek beeee. -
#19562 Hogy van az, hogy offline módban nyomom a gamét, és nálam a kocsiárak kb. 10-szer olyan magasak, mint amik itt vannak írva http://negg.net/TDU/. Ez is egy bug?