107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    Az egyik videóban látható, hogy ki lehet kapcsolni a törést, szóval ettől nem kell félni, viszont igen, az benne van, hogy néhány elmebetegnek a roncsderbizés lesz a szórakozása, de ezt már a TDU-ban megszokhattuk, remélem meg lesz oldva, hogy nyugodtan lehessen gurulni.. A nitrót én is faszságnak tartom, szerintem semmi helye egy ilyen játékban, ahol a nyílt világon van a hangsúly, az utcán se használja senki :D
  • Norby646
    A tdu 2-nél biztosan csak jobb lehet, és az eddigi videókból nekem úgy tűnik, hogy nem lesz az olyan rossz, bár ez nitro-s hülyeség nagyon gáz sztem, mint valami ócska nfs, ráadásul ez megint a kissebb korosztály mániája. A másik probléma hogy mivel törés is lesz meg ilyen "tanká alakítás" és még hozzá jön a nitro is, az összes fogyatékos takony idióta roncsderbit fog csinálni a játékból. Szinte már látom ahogy kigurulok a vadi új verdámmal az útra, hogy elkocsikázzak vele nyugisan 300km-t, erre egy debil faszláma a gallytörős szarjával és az első kereszteződésnél, 300-al belemaszírozza a kocsim az összes létező objektumba a közelben. :D Ezt leszámítva én nagyon várom, remélem tényleg egy tdu szerű dolgot kapunk, függetlenül ettől az idióta nitrós baromságtól meg az egyéb hülyeségektől.

Azért egy isolate szerű dolog nagyon nagyon hasznos lenne. :)
  • Entex
    Kár, hogy ez csak render, vannak már róla gameplayek, elég fura a fizika, meg hogy erőltetik a nitrót, de majd ha kijön akkor meglátjuk. Mindenesetre a TDU2 fizikájánál csak jobb lehet :D
  • becsiati
    Alig várom
    Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=d4JnshyKOOQ
  • Entex
    oksa :D
  • Norby646
    1 órát voltam fent csak leraktam tálcára csak közbe sztem ez a szar origin megint berakot láthatatlanba pedig elérhetőre raktam. Amikor megnéztem akkor em voltál fent, mondom biztos nem láttad hogy írtam aztán kiléptem. :D Na mostmár mind1 majd holnap! :)
  • Entex
    Fent voltál kb. 10 mp-ig :D
  • Norby646
    A videók alapján is jónak tűnik, ráadásul uborkaszftos lesz. :) Hát kíváncsian várjuk. :P

Off: Megyek fel origin-re aztán van 1-1.5 órám hogy lőjjünk pár fejet a bf3-ban ha van kedved.
  • [HUN]FaTaL
    Egyre kiváncsibb leszek erre. :)
  • Entex
    Volt régen egy tutorial hozzá turboduckon, de már nincs fent, legalábbis nem találom, fejből meg nem megy :(

OFF:

Most olvastam egy interjút a The Crew fejlesztőivel, kiemelnék néhány mondatot, ami bizakodásra ad okot, hogy lesz a TDU-nak méltó utódja.

"Yes, The Crew is about cars, cars…and, well, cars. “The Crew is developed by people who are passionate about cars,” Gerighty smiles. But traditionally, many car-based games place the primary focus on one thing: racing. “We are passionate about driving,” Gerighty says. “Not just racing, but driving.""

Igen a The Crew az autókról szól.. autók, autók és nos, autók. A The Crew-t olyanok fejlesztik akik rajonganak az autókért -Gerighty (a riportalany) mosolyog-. De alapjában sok autós játék a hangsúlyt egyetlen dologra helyezi: a versenyzésre. "Mi rajongunk a vezetésért" -mondja Gerighty-. Nem csak a versenyzésért, hanem a vezetésért.

Leírja az interjúban, hogy több száz verseny lesz a játékban, de inkább a vezetésre helyezik a hangsúlyt, magyarán azt mondja, hogy lehet versenyezni is, de minek mikor krúzolhattok is... :D

http://blog.ubi.com/how-fatherhood-influenced-the-crew/

Másik interjú:
    "There will be a wide range of features for the customization of your car! These include: 200 unique stickers (along with the option to design your own), 500 colors, liveries, rims, front and rear bumpers, skirts, rear wings, motor hoods, front and rear fenders, front and rear lights, and side mirrors. Basically, you can take the same vehicle from asphalt to off-road…and anywhere in between."

Széleskörű módosítási lehetőségek lesznek ami az autókat illeti, ez azt jelenti: 200 féle egyedi matrica (a lehetőséggel, hogy megalkosd a sajátodat is) 500 féle szín, felnik, első és hátsó lökösök, oldalszoknyák, hátsó szárnyak, motorháztetők, első és hátsó sárvédők(?), lámpák és tükrök (tiszta NFSU feeling már csak neon kell meg hifi :D). Szóval viheted ugyanazt a kocsit aszfalttól az offroadig.. vagy a kettő között bárhova.

Ír még a helyszínekről meg a rádióról, de ha van rá igény majd lefordítom az egészet mert így nem sok értelme van :D

http://blog.ubi.com/the-crew-collision-detection-customization-car-radios-community-questions/

• Norby646
    Common_car.bnk-ban van három darab .2db fájl. plate.2db, plate_lr.2db és ws_plate.2db.. Azokat kéne átalakítani... Igazság szerint ezt így nagyon hosszú elmagyarázni, de lényegében nem egy bonyolult dolog.
  • becsiati
    Ami ehhez kell az valamelyik adobe photoshop egy bnkfileeditor egy tdu modding tools
    és egy dxtbmp . Asszem nagyából ennyi :)
    Részletesen ne kérdezzetek mert nekem sem írták meg.
    Bocs
  • tothbalu99
    Sziaztok! Valaki eltudná magyarázni, hogy lehet saját, egyéni rendszámot csinálni? Megköszönném
  • [HUN]FaTaL
    Mert ez az atari.

Nem lehet megvenni a dlcket a tdu2höz :D Miért nem nyitják ki őket?
  • Roger6
    Mondjuk továbbra sem értem, hogy mért nem tudtak kiadni egy privát szerveres peccset. Gyanítom nem lett volna évekig tartó munka.
  • [HUN]FaTaL
    Az van, hogy 6 éves játék, mit vártál, hogy a végtelenségig lesz multi? :D

Aki nem fejezte be az így járt, a profilod egyébként is buktad, mert nem lehet offlinera váltani, mint a tdu2-ben.
  • Dj Tommy
    Az van, hogy leállt a szerverek bérlése, mivel ugye már bevétel sem volt a játékból, és persze nem tudod beváltani TDU2 vételbe.
  • akyyy
    mi az hogy nincs szerver?? és aki még nem fejezte be?:( bukta vagy be lehet váltani tdu2-re esetleg? :|
  • [HUN]FaTaL
    Néhányan gurulnak / néha én is előszedem, de nincs szerver, úgyhogy csak offline.
  • akyyy
    xboxon elkezdtem a tdu2-vl játszani csak hát ugye az nem origi, mint az első rész PCn.
    Játszik még valaki ezzel?:) fel kéne tenni folytatni
  • becsiati
    Köszi
  • CamelX
    Azt adom! Kizárt hogy többet menjen.
  • Norby646
    Amúgy nekem is kicsit lassúnak tűnt először de ez csak azért van mert a tdu-ban gyorsabb autók vannak többnyire amikhez már hozzászoktunk. Még le is húztam tesztelés közben tálcára a játékot hogy gyorsan megnézzem mennyit megy az életben, de 5,5 körül van 100-on és 250 a vége ami sztem teljesen reális egy 340 lovas v8-astól ami ráadásul 1660kg. Természetesen a játékbeli fizikában is így lett beállítva minden. :)
  • Norby646
    Reális fizika lett hozzá készítve, ez ennyit megy az életben is.
  • becsiati
    Norby. Nagyon faxa lett le a kalappal előtted a graf. qrva jó, csak szerintem 1 kicsit lassú. Nem?
  • Norby646
    Köszönöm!
  • [HUN]FaTaL
    Ez bizony nem semmi lett :)
  • Norby646
    Egy újabb taggal bővült az elkészült autóim listája... :)

Link
  • ffxi
    Napot!

Vettem egy Logitech F710 gamepadot. Hogyan kell beállítani, hogy működjön a játék alatt? Nem kompatibilis TDU-ra? :S Fifa, Mortal alatt működik. És még vibrál is. TDU-ban süket, nem reagál semmire :(
  • becsiati
    és még ez
    http://www.youtube.com/watch?v=amhpPawhKmc
  • becsiati
    http://www.youtube.com/watch?v=ly3O6H666ZA

• becsiati
    valószínűleg nem jó a cracked! a vitality crack az jó!
  • stalker001
    Tud valaki arra megoldást hogy ne legyenek bugosak a civilek? hiába nem online már meg mióta offline lett már 3x lett ujra rakva a gép full alap offline játékba össze vissza teremnek a civilek meg láthatatlan a fele stb így nagyon szar játszani
  • becsiati
  • becsiati
    én csak azt kérdezem, hogy nem járt e már valaki így ahogy most én.
  • [HUN]FaTaL
    Ha mindenki beírná az összes olyan kérdésre, hogy "nem tudom", amire nem tudja a választ, akkor tele lenne spammelve a topic és a rendes választ meg sem találnád (ha van).
  • becsiati
    A megoldásra vagyok kíváncsi. :)
  • becsiati
    A megoldásra vagy kíváncsi vagyok. :)
  • Norby646
    Azt hittem a megoldásra vagy kíváncsi nem arra hogy ki nem tudja rá a választ. :)
  • becsiati
    Értelek, de ezt már le lehetett volna írni korábban is. Azért köszi