107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bboyatty
    Remek, nem sürgetni akarlak csak érdeklődöm.
  • Norby646
    Nem sokat tudtam haladni vele a napokban, mert probléma jött probléma után, viszont TDUZoqqer csinál 3 ADV1 felnit a bömbihez. Jövőhéten folytatom ahol abbahagytam, addig meg kitalálom, hogy oldjam meg a problémákat. Igazából a legnagyobb problémát a beltér okozza, mivel az a technika ami nagyjából 5-6 óra munkát takarít meg és még pontosabb eredményt is nyújt, most nem működik 100%-osan és a hibákat a hagyományos módon kell kijavítgatnom. Elég pepecs munka, de megéri. Aztán ott van a hátsó lámpa amit próbálok tökéletesítgetni, hogy minél élethűbb legyen.
  • bboyatty
    Ne is koptasd a billentyűzeted, van aki nem hajlandó felfogni dolgokat.

Azt írd le inkább, hogy hogy áll a bömös. :D
  • Norby646
  • Roger6
    Nem reklám miatt, de a második része most csak 1.490 Ft, itt vehetitek meg. A fizikája nem nagy szám, de ezeröté megéri. :)
  • Roger6
    Jóval bonyolultabb ez, mint képzeled. Próbálj külföldi oldalakon anyagot találni hozzá, biztosan van.
  • Norby646
    Azt nem érted meg, hogy nekem se időm se kedvem nincs heteken át elmagyarázni az egész folyamatot. Használtál valaha zmodeler-t tdu-hoz? Nem lenézésről van szó, hanem arról, hogy a 3ds max-nak semmi köze a konvertáláshoz, a photoshop meg csak a textúrákhoz kell, de igazából többnyire az is csak a a textúra megnyitásához és dxt-be való kiexportálásához. A lényegi munka a zmodeler-el zajlik. Hangsúlyozom, nem lenézésről van szó, elismerem ha értessz a 3ds max-hoz, mert én meg ahhoz nem értek. Többesszám alatt meg magadat érted.

Egyrészt megígértem valamit valakinek, másrészt kedvem és időm sincs az egészhez. Ráadásul meg se kérdezel, máris leönzőzöl, ezek után azt várod, hogy több órás videó tutorialt készítsek a kedvedért?
  • Lacika1992
    Én megértem meg minden csak azért nem kell mindenkit lenézni vagy nem is tudom hogy mondjam ezt tehát én ezért mondtam mert én értek pl a 3DS MAX, photoshop ilyen programokhoz tehát nem a semmiből kellene szerintem elmagyarázni meg ha csinálnál egy tutorial videót vagy leírást amihez semmi féle képen nem férhet hozzá az az illető akitől te tanultad akkor azok akik szeretnének egy kocsit bekonvertálni legalább azoknak lenne rá lehetősége tehát pl egy youtube linken keresztül hogy csak az nézheti meg akinek elküldöd vagy ilyenek... de ha nem hát nem :)
  • Norby646
    Kösz! :D Hát a helyzet az, hogy ez a tudás édeskevés lenne egy játék fejlesztésénél. Autómodellezéshez nem értek, nem összekeverendő a két dolog. Ez csak egy hobby, de nem elég ahhoz hogy pénzt lehessen belőle csinálni. Viszont biztos lehetne bővítgetni ezt a tudást, olyan szintre ami ilyesmihez már akár elég lenne, de ez már bonyolult. :)

Lacika: Először is, ahogy előttem írták, aki segített nekem megkért, hogy ne terjesszem. A másik fele, hogy nekem nincs arra kapacitásom, hogy a tök 0-ról mindent elmagyarázzak mindenkinek. Nekem úgy segítettek, hogy már eleve volt egy erős alapom, aminek köszönhetően csak bizonyos dolgokban volt szükségem segítségre, és még így is sokat kellet segíteni.

A modokban mindenki a saját ötleteit, kreativitását alkalmazza, amit nem szívesen ad tovább, mert az ő ötletétől másabb a modja a másik modderénál. Kicsit furán hangzik ez, de amikor valamibe heteket ölsz bele (még ha csak a saját szórakozásod miatt is), akkor nem szeretnéd ha vki 1 az 1-ben lemajmolná, ami gyakran nem kivitelezhető ha nem mondod el hogyan csináltad. Az alapok majdnem ugyan azok általában de még ez is csak félig igaz, mert onnantól kezdve hogy beimportáltad a modellt zmodeler-be gyakorlatilag sokféleképpen kezdheted el a munkát. A lényeg engem megkért erre, én ezt tiszteletben tartom, de ha nem így lenne se lenne kedvem/időm elmagyarázni mindent. Laci, ha te ezt önzésnek fogod fel hát legyen.
    Ennek lenni is értelme, ha valakinek ezzel elvennék a kenyerét mert konkurencia. De mivel mindenki hobbiból csinálja, így semmi értelmét nem látom. Persze ezt nem Norbi esetére értem, hanem azéra, aki ilyen feltételekkel segített neki. Ő csak korrekt és betartja a szabályokat.
  • bboyatty
    Nem önzőség, meg volt mondva, hogy akitől segítséget kapott az olyan alapon tette, hogy nem adja tovább, ennyi. Szerintem meg lehet érteni...
  • Lacika1992
    Így hogy már megszűnt a multi és nem érdekel a játék elárulhattad volna hogy kell kocsit konvertálni
    De gondolom vagy olyan önző hogy megtartod magadnak :)
  • bboyatty
    Fasza lenne egy B vectrát bekonvertálni a játékba...:P gondolom nincs honnan.
    Am elég hülye vagy, hogy nem próbálsz meg a munkáiddal valami játékszoftver fejlesztői céghez bekerülni. Biztos vagyok benne hogy ezzel a tudással simán mehetnél crew-ba autómodellezőnek... Vagy bárhova
  • Norby646
    Úgy legyen márka társ! :)
  • bboyatty
    Hát igen, nagyon szar, hogy leálltak a szerverek, szerintem még így offline is jobb mint a második rész. Egyetlen remény most a Crew-ban van, remélhetőleg azt nem szarják el.
  • Norby646
    Köszönöm! Igazság szerint szívesen foglalkozgattam ezekkel a modokkal, de hát semmi sem tart örökké. A multiplayer megszüntetése eléggé megölte a játék feelingjét. A haverokkal való közös autózgatások, krúzok után eléggé kihaltnak tűnik a játék az ai forgalommal. Hát mind1, bízom benne, hogy a The crew beváltja a hozzáfűzött reményeket, és újra autózhatunk együtt, azon az orbitális pályán. :) Ha meg a későbbiekben lehet majd autókat konvertálgatni is bele, az csak hab lesz a tortán.
    Az igen! Nagyon szép munka! Látom sikerült azért nem kevés finomságot is bevenni a jóba! El se merem képzelni mi munka lehet benne és mennyi energia, idő, stb... Csak így tovább! :)
  • Norby646
    Köszi! :) 33 autót konvertáltam be eddig + a mostani.

Itt van az összes eddig elkészült modom listázva, képekkel, linkekkel: Link
    Szép! Mennyi autót moddoltál az utóbbi pár évben, nincs meg valahol a munkásságod összefoglalva?
  • bboyatty
    Csinos!
  • Norby646

Az eredeti felnikkel. :)
  • Norby646
    Majd még dobok képet róla, hogy halad a dolog. :)
  • bboyatty
    Ohh, szép...engem érdekel. :D
  • tothbalu99
    Ha ezt megcsinálod, visszarakom a játékot
  • Norby646
    Az utolsók egyike, szerintem:

Rengeteg a munka még vele, nagyon korai állapotban van, de gondoltam megosztom, már ha egyáltalán olvassa még valaki a topikot és érdekli is.
  • becsiati
    Igazoltattak, mert nem volt felkapcsolva a fényszóróm.
    Hát egyébként ehhez az archoz elégég kétoldalúan állok, elvileg egy elismert személyiség, de csak azok körében akik szeretnek fantáziálni. Másrészről meg nem tudom elhinni, hogy az ilyen légből kapott hülyeségeknek, amik meg sincsenek hivatkozva, van keletjük és tényleg pénzt keresnek az ilyenek. Én meg lassan 10 éve tanulok műszaki egyetemeken évről évre, hogy valahova jussak az életben....
    Viszont a mémek nagyon jók, amiket csinálnak :)
  • Norby646
    Nem elég nekem, hogy haldoklik a gépem, bejövök ide és egy ilyen pofa fogad engem. :D
  • Szabi #107396
    Giorgio A. Tsoukalos, hatalmas figura, főként miatta nézem a sorozatát :DD
    XD ezen sírok :D
  • Szabi #107394
    Na látod, mivel nem látok bele a témába, így nem látom a két dolog között az összefüggést se :D
  • Szabi #107392
    többekközött a Watch_Dogs miatt csúszik ez is :D
    Hát amennyi időt kihagytam, a nyár már nincs is olyan messze. Főleg hogy a Watchdogsra is vártam fél évet, aztán szeptemberben közölték, hogy megint várjak fél évet :D Ez a nyár már nincs is messze :D
  • Szabi #107390
    nyáron, bővebben még nem nyilatkoztak :/
  • Dante73
    Mikorra várható?
  • Norby646
    Na jó a "nemsokára" talán túlzás volt de nem ez a lényeg. :)
  • Norby646
    Nem, sajnos már nem mennek a szerók. Egy külföldi srác dolgozik rajta, de ez elég hosszú folyamat ráadásul nem garantált a siker. Viszont biztató dolgokat említett a turboduck-on, így nem tartom kizártnak, hogy jutott valamire. Egyelőre várunk, hogy mi lesz, aztán meglátjuk.

Nemsokára (remélhetőleg) megjelenik a The crew, amihez mindenki nagy reményeket fűz, hát bízunk benne, hogy nem okoz majd csalódást és kapunk végre egy normális open world autós játékot, normális fizikával.
    Látom már nem nagyon megy a topik, de azért megkérdezem, hogy mennek-e még a szerverek vagy ha az eredeti nem is, de valaki indított-e helyette újat. Vagy csak nosztalgiázni jártok vissza? :)