107666
-
#107261 :D Köszi!
Megvetted a premium-ot? :D Fasza, majd felavatjuk! ;) -
Entex #107260 Nemrossz a cucc :D
OFF: na ki lett premiumos? hát én!:D -
#107259 Kész az 1. ajtó a kocsin.
Ilyen matt volt miután lelakkoztam:
Ilyen lett egy kis csiszolás és polírozás után:
Az ajtó kicsit maszatos volt a képpeken, illetve a kilincset még megtisztítom valamint leápolom fekete műanyag ápolóval, mert a maszkolás ellenére kicsit festékes lett... :) -
#107258 Az előtted lévő hozzászólásomban írtam hogy nem lehet még leszedni, készül! -
#107257 Szia! Honnan lehet letolteni,rakerestem de nem talalom sehol,kosz elore isa linket! -
#107256 Még nem lehet leszedni, egyelőre készül.
Balu: Szeretném bekonvertálni de mostanában egyre kevesebb időm/kedvem van az egészhez és van pár más fontosabb projektem is, szóval egyelőre nem tudom. -
becsiati #107255 Norby, mi ez a progi? Honnan lehet leszedni? Köszi -
tothbalu99 #107254 Norby, egy olyan kérdésem lenne, hogy szerepel még a terveid közt a 2011-es S60 R-design? Csak mert még a karácsonyi szavazásban benne volt -
tothbalu99 #107253 Norby, egy olyan kérdésem lenne, hogy szerepel még a terveid közt a 2011-es S60R? Csak mert még a karácsonyi szavazásban benne volt -
#107252 Úgy értem a gyári felni, mivel a képen látható nem annyira részletes mint a forzás felni illetve, ahhoz külön textúra is kell, ehhez nem. -
#107251 Köszi! :D LOL Természetesen lesz egy gyári verzió is, bár a kipufogó és az antenna mind2 verzióban ugyan az lesz, mivel így jobban néz ki sztem. :) Viszont a felni kérdéses lesz hogy vajon belefér-e a méret limit-be, mivel ezúttal új, részletesebben lemodellezett gumik is lesznek a verdán. ;) -
Entex #107250 Fincsi a Merci, csak legyen belőle olyan verzió is amin rajta van a hátsó ebédlőasztal :D -
#107249 Egy kis finomság:
"And this time, the Network tab has more than one option..."
"Ezúttal az internet fül többet tartalmaz 1 beállításnál"
Jól hangzik... ;)
És akkor már még 1 finomság tőlem is:
-
becsiati #107248 Pár kép...
-
#107247 Az advanced options miatt sajnos időnként nyavalyog a szerverért de leokézod osztcsá'. A forgalmat meg a legegyszerűbb egy ideiglenes mappába bepakolni amikor nincs szükséged a forgalomra, bár gondolom erre te is rájöttél. :)
Ezt a szerós dolgot én is támogatnám de ilyen nem hiszem hogy lesz. -
#107246 Üdv!
Meg találtam a hiba okát.
Fel raktam egy trafic kiszedő programot és az tet be neki. (TDU No Traffic Hack)
Habár azért néha ki írja még így is de gondolom az meg a Test Drive Unlimited Advanced Options miatt van max nem használom. -
#107245 Amúgy ilyen dedikált szerver programért én fizetnék is. -
#107244 Ez a védelem.
1.66-os patchet told rá, akkor elvileg ilyen nem lesz. (Elvileg, ha jól rémlik)
Am ezt nem értem. Miért nem adnak ki hivatalosan támogatást magán szerverekhez? Akár némi pénzért? Mert nem igaz, hogy nem tudják, hogy a 2. az nem alternatívája a játéknak. Talán félnek, hogy akkor sikerül egy jobb játékot összerakni, mint amire Ők képesek lesznek?
Áhhh. -
#107243 Üdv!
Nem rég fel raktam a tdu-1 nosztalgiázás-ból.
Készítettem egy offline profilt és egyfolytába azt írja nekem a game hogy az internet kapcsolat el veszet és oké gom ha rá megyek meg ki lép a játék.
Ez miért van?
Hiszen offline profilt készítettem.
Segítségeteket előre is köszönöm . -
becsiati #107242 Valaki betudta tölteni az online profilját? Nekem nem sikerült. -
#107241 A botok eltüntetéséhez már írtam egy jobb megoldást, amihez nem kell külső program. -
#107240 Én is le töltöttem mert már idegesít a sok bot, működik, párszor írja hogy jelenleg a TDU szerver nem elérhető :D -
#107239 Köszi, megpróbálom. -
becsiati #107238 Pedig a mentésem az offline!
-
becsiati #107237 Nekem csak az offline profilnál működik, az online profilt nem tölti be. Van valami ötleted?
De annyiba jó, hogy áttudod nevezni a "régi" profilodat, ami offline-osra, meg nincsenek benne a sok köcsög botok. -
#107236 Hát talán az advanced options-el menni fog de nem tudom. Elindítod a játékot, ha megvan még ne csinálj semmit csak húzd le tálcára, indítsd el az advanced options-t, pipáld be a fake server-t, aztán vissza a játékba betöltöd a profilod és reménykedsz. :D
Letöltés -
#107235 Hy emberek, kéne nekem az a mod ami lehetővé teszi, hogy az online profilom használjam offline. Régebben láttam, hogy van valami. Köszi. -
becsiati #107234
-
#107233 -
#107232 Ez Illusion island paradise modjáról egy videó, eleve 2011-ben töltötték fel a videót, hát akkor még vígan ment a szeró, és a project paradise tervbe se volt. Egyébként újra dolgozik a PROJECT Paradise-on a srác, de sztem csak az advanced options új változatát fogja kiadni és annyi. Állítólag írt pár ismerősének akik vágják ezt a szerós témát de szinte biztos vagyok benne hogy nem lesz ebből semmi sajnos.
akyyy: Hát azon nem sokat nyernél sztem. Az már nem az ő hibájuk hogy neked nem volt megfelelő géped hozzá. Sajnos semmi sem örök életű ahogy a tdu 1 sem volt az. Ezzel nem is lenne baj ha jött volna egy érdemleges folytatás de mint tudjuk ez nem jött össze. -
becsiati #107231 -
Entex #107230 -
#107229 2009-be tönkement a laptopba a vga kártya, azóta nem volt olyan gép itt, amin futott volna, tavaly ősszel jött össze annyi zsé hogy egy delt tudjak venni, mióta is nincs szerver? simán beperelném a mocskos céget, ha usába lennénk:D -
#107228 Amik a játékban az utcákon mennek bus, autó, kamion, stb, azoknak át lehet írni valahogy a sebességét, hogy mondjuk autópályán ne 100, hanem vagy 230-al menjenek? -
becsiati #107227 Itt van róla 1 kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=ZESWWADr0yM -
becsiati #107226 Tud valaki valamit erről a TDU Paradiseról? Mert már nem lehet róla hallani semmit. -
Entex #107225 Nem nagyon kellett könyörögni nekik, jöttek maguktól :D Amúgy elég viccesen viselkednek a pályán, össze-vissza kanyarognak gondolom túl széles nekik aztán ki akarják használni a teljes sávot:DD Az is komoly mikor sorfalat állnak a versenypályán.. -
becsiati #107224 A zsarut, hogy sikerült oda bevinned? Nagyon jó! -
Entex #107223 Így ám ;)
De hogy nem csak OFF legyen:
-
#107222 Ja azt nem tudtam. Hát ha tényleg úgy lesz akkor fasza. :) Nagyon várom, jó lenne ha lenne vmi érdemleges folytatása a tdu 1-nek, mert a 2 az csak egy elfuserált próbálkozás lett, amit én is nagyon sajnálok de hát ez van. Viszont már ideje lenne egy igazi online autós open world játékra, amibe van pár újdonság, na meg hát egy hatalmas bejárható/felfedezhető terület. Bár sztem ezzel itt mindannyian így vagyunk... :)