33535
  • I.C.ram
    Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én csalódtam ebben a játékban... :(

Grafika ronda mint a bűn, és lassú is mint az állat... Nincs jó gépem, de azért mennek rajta sokkal szebb játékok is prímán.
  • Crazy Mate
    Nekem is ilyen az ultra high,és szerintem ez ronda.
  • Sleeper
    Köszi. Egyébként 6.9 FPS :D Zurich, hegyek felett minden maxon.
    Nem sokkal job mint FS2004, sőt. Inkább visszább veszem és játszok, mert ez a nézegetés csak idegesít.
  • Matth3w
    Shift+Z 3*
  • Sleeper
    Készitettem pár képet 1920x1200ba aa af minden maxon, x2 5000+, 3gb ram, 7900GT SLI, minden húzva, v.mod..., inno vízzelhűtve. Elég érdekesek. Mindjárt belinkelem. FPS-t hogy irja ki?
  • nagykispeter
    Engem is kidob az instal végén 1934 fatal errorral!
    Valami reggel kapcsolatos.
  • Bucser
    reptér sincs igazából csak egy kifutópálya:D
  • Matth3w
    Neeem itt már telepatikusan , meg mutogatással kommunikálnak a toronnyal...És a gépek egymás között
    De most őszintén szerinted van vagy nincs?!
  • alert
    Nem vagy béna ez van :D
  • Sleeper
    Lehet én vagyok béna, de az FSX-be szereplő Budapesten nincs se duna se hid.
  • alert
    lol
  • Crazy Mate
    Hát olyan rádió,amivel az irányítótoronnyal vagy valamivel lehet beszélni.
  • ColdFire
    adó vevő xDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Crazy Mate
    Ebbe a játékban van ilyen adó-vevő?Ha igen,akkor mire jó,milyen más játékokban van még?
  • ColdFire
    enis akarok ilyent :'(
  • Falconer
    Egy budapestet is pls a duna felett
  • samhun
    tudtok valami megoldást a fatal erroros hibára? (www.nitroforce.atw.hu/hiba.JPG)
    vistán is ugyan ez. már sokszor összeraktam a fájlokat, akkor installlnál mindig más fájl hibás. már szinte mindent próbáltam, "de a jó megoldást nem" (ha van)
    ha eredetiben venném meg, akkor is ezek a hibák lennének?
  • terasz
    balaton ultrahigh-on

mindezt olyan 20 fps környékén, a lejjebb írt cuccok nélkül. Városban (new york) viszont diavetítés, 1-2 fps ultra highon. Íme:

(core 2,6ra húzva, 1 giga ram, GeForce 7600GT, ősrégi winyó)
  • alert
    Ronda? Valami nem oks nálad, ultra high-on elég szép, lesd meg itt vannak screenshotok: képek
  • Crazy Mate
    Leszedtem a final demot,de nekem ultra highon szaggat kicsit,de nem ez a probléma,hanem az hogy nagyon ronda a játék ultra highon is,a teljes is ilyen?
  • kerek1224
    Hmm az luxus...aszittem lehet összerakosgatni az újonnan vett kártyát, az eggyel ezelőttivel....úgy lenne értelme.
  • samhun
    Akiknek elindult , azoknak fennt van a .NET Framework 2.0? Mert nekem nincs. lehet azér volt fatal error? akinek megy a jatek annak van NFrame2je?
  • Falabu #888
    A teendő annyi hogy leszeded a második dvd-t is, mert amit te letöltöttél az a hibás 1. dvd javított változata.
  • Naxos
    mi a teendő akkor amikor telepítésnél kéri a disc2-t??? ez a változat van meg nekem: Microsoft_Flight_Simulator_X_Deluxe_DVD1_REPACK-Razor1911
  • samhun
    hiába kapcsoltam a d.t ben a securomot meg a többit, nem lett jó :(
  • Bucser
    tök azonos kell. (típus, memória mennyisége meg kell ,hogy egyezzen)
  • kerek1224
    OFF: SLI-hez két tök azonos videókártya kell, vagy lehet 2 különböző, SLI képes egyed?
  • samhun
    jah bocs, redownload, értem. securom bekapcs a daemon ba és jo?
  • samhun
    mi az a redown? daemon tools securom és jo?
  • Sleeper
    Az 1335-ös hibára visszatérve: mindent kipróbáltam ami google-al fellehető a neten. /MAXMEM msconfigba, kivettem a ramokat 1GB-ra, Installer cleaner, WINXP reinstall bontatlan vinyóra, Net keretrendszer, dll-eket cserélgettem, Daemon, Alcohol, msiexec /unreg, 3.1 Installer telepítés stb. stb. (ezért voltam fent 4ig :D) SEMMI! Ugyanúgy megállt a telepitő.
    Ma reggel dvd2-redown és jó.
    Ugyhogy este én is nyomom SLI-be. Lyuhély.
  • Sleeper
    Nah, ezt akartam irni amúgy
  • terasz
    sajna 1ébként még nem tudtam személyesen kipróbálni, legkésőbb este megteszem. remélem tudtam segíteni, ha meg nagy baromságot írtam, javítsatok ki :)

ha esetleg valaki addig nyomul ilyen beállításokkal vele, beírhatná a tapasztalatait!

• terasz
    Ahogy én eddig átnéztem, a következőket kell tenni:

1. leszedni és átírni a MATT féle autogen filet. Ez a 30 féle fát redukálja fajtánként 1 félére, ha jól értelmeztem.

itt ni

2. megnyitni az fsx.cfg -t, és abban bűvészkedni. Először beilleszteni ezt a sort a MAIN rész alá:

FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=0.33

3. végül ugyanitt (fsx.cfg) beilleszteni a TERRAIN rész alá ezt ni:

TERRAIN_MAX_AUTOGEN_TREES_PER_CELL=4500
    TERRAIN_MAX_AUTOGEN_BUILDINGS_PER_CELL=3000

és a két számmal játszadozni.
    Egyes tapasztalatok szerint egy defaulton hagyott building és egy 800ra lehúzott fa ezekkel a beállításokkal olyan 20 fps-t húzott Seattle felett, ami azért már tekintélyes. (traffic nélkül természetesen, mert úgy tűnik, az a másik nagy zabáló)
  • Bucser
    A fő lényege annak mait ide írtak, hogy alapból az autogen egayütt kezeli a fákat és az épületeket így nem lehet a krajzolásuk sűrűségét külön állítani. De a FSX.CFG-ben ezen sorok változtatásával manuálisan állíthatod, hogy miből mennyit akarsz. Bár ha a csúszkát a programban a legmagasabb állásra rakod az 4000-et jelent, a cfg-ben 6000-ig felhúzható.
  • Sleeper
    Hát, nem vagyok angolból egy nagy ász, de úgy vettem ki, hogy a két parancssor az fsx.cfg-be kell beirni, majd hatásukra a sűrű fás helyeken 9 egyéb helyeken átlag 25 FPS-t lehet velük nyerni. Egy másik oldalon találtam bővebb leirást is, majd belinkelem. Lényeg hogy géptől függően a Trees oan 1500-2000 a Buildings pedig 1000-1500 környékén nyerő. De akinek Quad procija meg VGA ja meg RAM-ja van az föltolhatja 6000-re is :)
    Közbe megtaláltam a linket.
  • ColdFire
    e mi? forditás vmi? :D
  • Sleeper
    AutoGen Tweak
  • Sleeper
    A fatal error: http://pcforum.hu/tudastar/23447/Fatal+Error.html
    http://de.flyawaysimulation.com/postt709.html
    http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q111019
  • Sleeper
    Nekem is ezt a hibát dobta ki a másik gépemen, de miután leszedtem a demo-t rendesen felment a teljes. Bár nemtom miköze.
  • Bucser
    Beteszem mielőltt bárki megkérdezné:)

Akinek van TrackIr 4-e és nem működik FS X alatt az szedje le az új drivert hozzá innen