33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#912 Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én csalódtam ebben a játékban... :(
Grafika ronda mint a bűn, és lassú is mint az állat... Nincs jó gépem, de azért mennek rajta sokkal szebb játékok is prímán. -
Crazy Mate #911 Nekem is ilyen az ultra high,és szerintem ez ronda. -
Sleeper #910 Köszi. Egyébként 6.9 FPS :D Zurich, hegyek felett minden maxon.
Nem sokkal job mint FS2004, sőt. Inkább visszább veszem és játszok, mert ez a nézegetés csak idegesít. -
Matth3w #909 Shift+Z 3* -
Sleeper #908 Készitettem pár képet 1920x1200ba aa af minden maxon, x2 5000+, 3gb ram, 7900GT SLI, minden húzva, v.mod..., inno vízzelhűtve. Elég érdekesek. Mindjárt belinkelem. FPS-t hogy irja ki? -
#907 Engem is kidob az instal végén 1934 fatal errorral!
Valami reggel kapcsolatos. -
#906 reptér sincs igazából csak egy kifutópálya:D -
Matth3w #905 Neeem itt már telepatikusan , meg mutogatással kommunikálnak a toronnyal...És a gépek egymás között
De most őszintén szerinted van vagy nincs?!
-
#904 Nem vagy béna ez van :D -
Sleeper #903 Lehet én vagyok béna, de az FSX-be szereplő Budapesten nincs se duna se hid. -
#902 lol -
Crazy Mate #901 Hát olyan rádió,amivel az irányítótoronnyal vagy valamivel lehet beszélni. -
#898 adó vevő xDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Crazy Mate #897 Ebbe a játékban van ilyen adó-vevő?Ha igen,akkor mire jó,milyen más játékokban van még? -
#896 enis akarok ilyent :'( -
#895 Egy budapestet is pls a duna felett
-
samhun #894 tudtok valami megoldást a fatal erroros hibára? (www.nitroforce.atw.hu/hiba.JPG)
vistán is ugyan ez. már sokszor összeraktam a fájlokat, akkor installlnál mindig más fájl hibás. már szinte mindent próbáltam, "de a jó megoldást nem" (ha van)
ha eredetiben venném meg, akkor is ezek a hibák lennének? -
#893 balaton ultrahigh-on
mindezt olyan 20 fps környékén, a lejjebb írt cuccok nélkül. Városban (new york) viszont diavetítés, 1-2 fps ultra highon. Íme:
(core 2,6ra húzva, 1 giga ram, GeForce 7600GT, ősrégi winyó) -
#892 Ronda? Valami nem oks nálad, ultra high-on elég szép, lesd meg itt vannak screenshotok: képek -
Crazy Mate #891 Leszedtem a final demot,de nekem ultra highon szaggat kicsit,de nem ez a probléma,hanem az hogy nagyon ronda a játék ultra highon is,a teljes is ilyen? -
kerek1224 #890 Hmm az luxus...aszittem lehet összerakosgatni az újonnan vett kártyát, az eggyel ezelőttivel....úgy lenne értelme. -
samhun #889 Akiknek elindult , azoknak fennt van a .NET Framework 2.0? Mert nekem nincs. lehet azér volt fatal error? akinek megy a jatek annak van NFrame2je? -
#888 A teendő annyi hogy leszeded a második dvd-t is, mert amit te letöltöttél az a hibás 1. dvd javított változata. -
#887 mi a teendő akkor amikor telepítésnél kéri a disc2-t??? ez a változat van meg nekem: Microsoft_Flight_Simulator_X_Deluxe_DVD1_REPACK-Razor1911 -
samhun #886 hiába kapcsoltam a d.t ben a securomot meg a többit, nem lett jó :( -
#885 tök azonos kell. (típus, memória mennyisége meg kell ,hogy egyezzen) -
kerek1224 #884 OFF: SLI-hez két tök azonos videókártya kell, vagy lehet 2 különböző, SLI képes egyed? -
samhun #883 jah bocs, redownload, értem. securom bekapcs a daemon ba és jo? -
samhun #882 mi az a redown? daemon tools securom és jo? -
Sleeper #881 Az 1335-ös hibára visszatérve: mindent kipróbáltam ami google-al fellehető a neten. /MAXMEM msconfigba, kivettem a ramokat 1GB-ra, Installer cleaner, WINXP reinstall bontatlan vinyóra, Net keretrendszer, dll-eket cserélgettem, Daemon, Alcohol, msiexec /unreg, 3.1 Installer telepítés stb. stb. (ezért voltam fent 4ig :D) SEMMI! Ugyanúgy megállt a telepitő.
Ma reggel dvd2-redown és jó.
Ugyhogy este én is nyomom SLI-be. Lyuhély. -
Sleeper #880 Nah, ezt akartam irni amúgy -
#879 sajna 1ébként még nem tudtam személyesen kipróbálni, legkésőbb este megteszem. remélem tudtam segíteni, ha meg nagy baromságot írtam, javítsatok ki :)
ha esetleg valaki addig nyomul ilyen beállításokkal vele, beírhatná a tapasztalatait!
-
#878 Ahogy én eddig átnéztem, a következőket kell tenni:
1. leszedni és átírni a MATT féle autogen filet. Ez a 30 féle fát redukálja fajtánként 1 félére, ha jól értelmeztem.
itt ni
2. megnyitni az fsx.cfg -t, és abban bűvészkedni. Először beilleszteni ezt a sort a MAIN rész alá:
FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=0.33
3. végül ugyanitt (fsx.cfg) beilleszteni a TERRAIN rész alá ezt ni:
TERRAIN_MAX_AUTOGEN_TREES_PER_CELL=4500
TERRAIN_MAX_AUTOGEN_BUILDINGS_PER_CELL=3000
és a két számmal játszadozni.
Egyes tapasztalatok szerint egy defaulton hagyott building és egy 800ra lehúzott fa ezekkel a beállításokkal olyan 20 fps-t húzott Seattle felett, ami azért már tekintélyes. (traffic nélkül természetesen, mert úgy tűnik, az a másik nagy zabáló) -
#877 A fő lényege annak mait ide írtak, hogy alapból az autogen egayütt kezeli a fákat és az épületeket így nem lehet a krajzolásuk sűrűségét külön állítani. De a FSX.CFG-ben ezen sorok változtatásával manuálisan állíthatod, hogy miből mennyit akarsz. Bár ha a csúszkát a programban a legmagasabb állásra rakod az 4000-et jelent, a cfg-ben 6000-ig felhúzható. -
Sleeper #876 Hát, nem vagyok angolból egy nagy ász, de úgy vettem ki, hogy a két parancssor az fsx.cfg-be kell beirni, majd hatásukra a sűrű fás helyeken 9 egyéb helyeken átlag 25 FPS-t lehet velük nyerni. Egy másik oldalon találtam bővebb leirást is, majd belinkelem. Lényeg hogy géptől függően a Trees oan 1500-2000 a Buildings pedig 1000-1500 környékén nyerő. De akinek Quad procija meg VGA ja meg RAM-ja van az föltolhatja 6000-re is :)
Közbe megtaláltam a linket. -
#875 e mi? forditás vmi? :D -
Sleeper #874 AutoGen Tweak -
Sleeper #873 A fatal error: http://pcforum.hu/tudastar/23447/Fatal+Error.html
http://de.flyawaysimulation.com/postt709.html
http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q111019
-
Sleeper #872 Nekem is ezt a hibát dobta ki a másik gépemen, de miután leszedtem a demo-t rendesen felment a teljes. Bár nemtom miköze. -
#871 Beteszem mielőltt bárki megkérdezné:)
Akinek van TrackIr 4-e és nem működik FS X alatt az szedje le az új drivert hozzá innen