Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltelepítettem az FSX-et (már kb. 4-5x) és a hang állandóan rossz. Mindent hallok, amit normál esetben is kéne, viszont van egy nagyon idegesítõ "hangvibráció", ami egyfolytában "zörög". Mintha a frekvenciák harcolnának egymással. Ha a hangkártyát újra telepítem és elindítom a játékot egy repülésnél jó, de ha választok egy másikat (és csak a játékot indítom újra, a gépet nem), akkor megint elõjön. Viszont a többi hang tökéletes, gondolok itt a winamp-ra + videók, stb.
Ugyanez a helyzet a MS Train Simulátornál is...
Szerintetek mi lehet a gond? Teljesen tanácstalan vagyok és nem akarom óránként telepíteni a hangkártyát...
Köszönöm!
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
A World of AI ingyenes progit próbálta valaki? Milyenek a tapasztalatok? Angol fórumokon azt írják, hogy messze ez a legbarátibb AI forgalom FPS ügyileg.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Hát nagyon tanácstalan vagyok 😞 Egy hibába ütköztem , de szerintem ez másnál is fennáll. Miután oklevelet szerzek, az fsx felajánlja,hogy kinyomtassam. Igenám csak amikor kiválasztom a nyomtatót meg minden és rányomok hogy nyomtatás nem örténik semmi se 😞 Nemtudom, lehet hogy azért van ez mert Vista m van. Esetleg valaki valami ötlet?
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Megvettem a MyTraffic X-et és az lenne a kérdésem hogy amikor betölti 89-91% között a forgalmat az FSX egyszerûen kidob a játékból. Mi lehet ennek az oka?
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
Azok a beállítások hun vannak? Alertét megtaláltam, de a tiedet még nem. plS!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nálküle még nem próbáltam, mert mindenki SP2-t írt és ebben találtam. Láttam Alert képeit Manhattan-el 50 FPSt-t produkál. Na ezt kell nekem is elérni, mert kb. olyan gépem van, sõt még jobb is. 😊 Most 10-12...
bizakodó vagyok, elõre az FPS.ekért... 😊
Ellenben engedj meg egy kérdést. Ha mondjuk sikerül belõnöm jó az FSX-et akkor megvenném a BP sceneryt hozzá. Namost olvasgattam visszafelé, de számomra nem derült egyértelmûen, hogy most akkor benne vannak-e a kisebb reptereki (Budaörs, Dunakeszi, stb.) Mint a Bp 2007-ben. Mintha az írtad volna, hoyg az 1.4-es patch felrakja õket, de az aerosoft oldalán csak FS2004 onlyra írja ezeket. Én nagyon szerettem Bp felett BVFR-ezni, most sem nélkülönzém, ha nem muszáj. Azért hozzád e kérdés, mert ha jól emlékszem volt némi közöd a készítéshez! 😊😊
Régebben már érdeklõdtem, ha emlékszel, hogy az FSX.cfg-ben, vagy valahol máshol ki lehet-e kapcsolni esõs idõben a kifutó és gurulóutak, betonfelületek vízcsillogását?
Az én konfigomon ilyenkor is esik az FPS.
#6180. HSZ
A leredukált felhõkkel és autogen textúrákkal, amit adtál, meg mégjobb lett.
Egy nagyon fontos dolog, minél kisebb felbontásban tolni !!! Bizony nekem 1024*768-b an van és nagyon sokat számít. Egy régi 17-es CRT monitorom van, annak elég is.
A limiter progival meg tényleg sokkal simább lett.
Sokszor csak hüledezek, hogy bika gépeken meg nem jó az FPS.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Hypo: Igen ezt a Limitert használom én is. Bár még nem teljesen értem, hogy milyen összefüggésben mûködik, de igyekszem. 😊
Alert: Köszi, tanulmányozni fogom, ha megtalálom..😊 De rajta vagyok. 😊 Összetenném a két kezem, hogy Manhattan felett 25-30 FPS produkálna... 😊
Azért mindenesetre megnyugtattatok, hogy jó lesz ez a gép, csak állítgatni kell. 😊
Alul eirod hogy 24 a maximum fps-hez
Hypo, köszönöm a beállításokat, otthon kipróbálom. Legujabb nVidia driver van fent. Próbálkoztam régebbivel is, semmi különbséget nem láttam. Driverbeállítások default-on vannak. A régebbivel + nhancer próbáltam az élsimítást kicsikarni, de nem igazán jött össze. Viszont azt sikerült tapasztalni, hogy az FSX FPSlimitere valami förtelem. 😊
Ha az affinitást kiszedem, akkor drasztikusan romlik a teljesítmény, egy mag pörög százon oszt annyi, többi piheg... Akkor azért nem megy az FPSlimiter, mert az Affinitás benne van a cfg-ben?
Egyébként ezzel a konfiggal elérhetõ jobb teljesítmény is, vagy ne nagyon legyenek illúzióim?
Mégegy adalék: Aerosoft Tahiti + Carenado Cessna 152 + Ulrta High = 11-12 FPS. Kicsit néztem... nagygéppel, mondom még ki sem mertem próbálni, nem akartam sírni.
Viszont FS2004-et is megnéztem, no az megtáltosodott.... 😊😊😊 Eddig Budapest2007 Kb. 15-16 FPS állandó, most meg... : 55-60, állandó. Azért ez nem semmi... Kár, hogy ez is csak egy prcit hajt alapból, mi lenne ha mindel dolgozna... 😊
Hogy a limiter miért nem megy, jó kérdés, bár nálam csak két módozat van. Ebbõl melyik a jó verzió? Azt már meg sem említem, hogy az élsimítás sem megy az nHancerrel, pedig végigcsináltam a leírt lépéseket.
HIrtelen ennyi, ha van még kérdés mondom. 😊 Igyekszem minél kevesebbet kérdezni, magam rájönni a dolgokra, de kicsit szomorú vagyok, jobb eredményt vártam. Bele sem merek gondolni, hogy egy PMDG 747-el egy részletes reptéren mmilyen lehet...
FPS_Limiterben allits eloszor 24 et viszont ha megy akkor az affinityt ki kell szedni az fsx.cfg bol ergo vagy az egyik vagy a masik.
FSX ben allisd az fsp-t unlimitedre.
Aztan:
Display Settings/ Customize
GRAPHICS TAB:
Filtering Trilinear
Global texture MAX
lensflare nem kell semmi ertelme, bloom detto,
Advanced anim legyen bepipalva
Aircraft TAB:
Aircratf shadow on the ground es a landing light legyen bepipalva
SCENERY TAB:
Radius: LArge
Mesh: 100
mesh res 5m
TExture res 7cm
water eff Low 2.x
Land detail legyen bepipalva
Scenery complex: extremely
autogen: DEnse
Special eff: high
WEATHER TAB:
Cloud draw: 60
Cloud detail: detailed
coverage: Low
TRAFFIC TAB:
15%
15%
LOW
road 5% ships 5% boats 10%
Ez megvan lepj ki. Csinalj egy alapos defragot. Aztan indisd el es default repter default gep szalj fel es csinalj par kort ne az fpst nezd, hanem hogy milyennek erzed simabb fordulok akadnak e. Aztan a kovetkezo hogy fps limiterben 27 re allitod ellenorzod 24 es 30 kozott lesz az igazi. Fps Limiternel nem az fps el kell jatszani HANEM AZ AUTOGEN BEALLITASSAL, eloszor dense es ha pl 29 fps nel neked konstans erzed meg van ott ero akkor autogent eggyel feljebb veszed es tesztelsz.
Elore mondom olyan beallitas ami mindenutt jo ritkan van. ezert lehet elmenteni pl vfr re es nagy magassagu repulesre kulon kulon beallitast,
Driver melyik a vga hoz? a villano texturak miatt illetve mik a beallitasaid a vga-n?
Az FPS limiter nem tudom miért nem mûködik nálad jól, nem volt még ilyen processzorom, de az aligha számít, hogy direct X 10 vagy 9, mivel nálam mind a három beállításban mûködött kis eltéréssel, végigpróbáltam mindegyiket és azután a legelsõnél maradtam.
Kérdések: Milyen sebességen mûködik a processzor? A 2.66 az nagyon kevés lenne.
Mi van azon a wincseszteren amire az FSX-et telepítetted, egy partícióból áll-e és van-e más rajta, mint az oprendszer és az FSX? A Win7-et használod-e?
nos, nagyon köszönöm az eddigi segítségeket. A következõ az eredmény. (sajnos még mindig nem túl bíztató. A jobschedulerrel sikerült elérni, hogy mind a nyolc magot hajtsa az FS, meg is lett az eredménye. Default, nem túl zsúfolt tájon van 50-60 FPS. Node egy kicsit sûrûbbnél ismét nem az igazi. Pl. default Manhattan mág csak 16-17, Aerosoft ManhattanX-el pedig 11-12 egy sima, default GA géppel.
Fura, hogy az FPS limiter marhára nem limitál... 😊 MOndjuk gyanús, hogy csak D3D9-et lehet kiválasztani, ha jól sejtem ez diretctx 9-esre van az X meg már ugye 10-es.
Ezek vannak fent egyelõre: FSX + Accleration (SP1,SP2)
Budapest valamiért katasztrófa, bár olvastam visszább, hogy SP2-vel igencsak nem mûködik jól. Erre van már megoldás.
Mégegy problem: Villognak a default texturák is, valamint BP-nél és ManhattanX-nél szét is esnek, ilyenkor az FPS 1-2-re esik és teljesen szétesik a kép. Ez mitõl lehet?
Ha kicsit megy az angol, akkor erõsen ajánlott ezzel elszórakozni picit. Ennél jobb eszközt szerintem keresve se lehet találni.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)