Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Külön wincseszter amin csak a jól beállított oprendszer és az FSX van és nincs telezsúfolva defrag állapotban. Win7 64 bit, Accelerator, vagy SP2, FS LImiter program használata. A te konfigod nagyon jó ehhez.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Szerintem ha erdekel a repules es a ralisztikus eljarasok elsajatitasa, navigacio...stb akkor fs2004 nem kell tokolni a beallitasokkal annyit szepen fut millio kiegeszito van hozza es amig azzal nyomod szepen beletanulsz mindenbe, es addigra lehet mar a hardware fejlodik annyit hogy atterhetsz fsx re. FSX latvanyban nyuthat max tobbet, ha sikerul annyra belonod, viszont fs2004 el nincs jelenleg annyi gond ugy hogy szerintem azzal kezd.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A dx9-et javaslom, mert az kevésbé bugos. De majd talán más is elmondja a véleményét. Nekem a Dx10 nem hozott akkor látványbeli javulást az fsxben mint számítottam. Sõt, a bugok miatt romlott is.:-)
HA szarul fut az fsx,akkor ajánlanám az fs2004-et. Régebbi, de kiegészítõkkel van ilyen szép, és sokkal jobban fut.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
http://ipon.hu/webshop/product/logitech_wingman_extreme_3d_pro/14146
Egy utolsó kérdés, kicsit visszaolvastam, és látom a jó gépem ellenére nem biztos hogy túl jó FPS-ekre számíthatok. Mely hozzászólást vegyem figyelembe a graf. beállításoknál? Továbbá DX9 vagy DX10?
5000ft-tol az 500 ezer ft ig eleg szeles a skala, ugy hogy ird meg mennyit szansz ra es ugy mar lehet otletelni, tudod az AUTOT SZERETNEK VENNI MILYET IS? tipus kerdesekkel eleg nehez mit kezdeni, meg ha a legjobb szandek is vezerel.
Itt van par:
logitech WingMan Extreme
logitech WingMan Attack
Saitek Cyborg Evo
Saitek Fligth Sim Aviator
Saitek X52 - egyik legjobb valasztas
Saitek FlightSim Pro System- A masik legjobb valasztas
Szóval érdemes egy 8e forint körüli áron kapható joystickot beszerezni, ha komolyabban érdekel a program.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen játékvezérlõt érdemes használni ehhez a játékoz? Megfelelõ a bill+egér páros is? Elõre is köszi!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
ugyan ott a masina saját erejébõl gurul (props at BETA range)
egy prószát megér
Sziasztok!
REX-vel az alábbi a problémám. Telepítés simán lemegy, beálítások, stb. lefut, használatra kész.
Beírom a flight plane adatokat, utánna töltené az metear adatokat a ruote-hoz. Ekkor jön az üzi, hogy a progi leálll. Ahányszor csak ezt csínálom, mindig le áll. Elõsször azt hittem, ez a VISTA miatt van, de ez megy W7 alatt is és XP alatt is.
Valaki tapasztalt ilyet? -
Elõre is köszi.
eagle
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
DE, erdemes letolteni ezt itt: Ground Handling Gauge
( FSX Gauges: Pushback, Taxispeed control, etc. This archive contains version 5.0 of my "groundhandling" gauges, like automated pushback with conversation sounds, a Taxispeed controller using throttle AND brake settings, and more😉
Ez jobban kezre all majd.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
REX-vel az alábbi a problémám. Telepítés simán lemegy, beálítások, stb. lefut, használatra kész.
Beírom a flight plane adatokat, utánna töltené az metear adatokat a ruote-hoz. Ekkor jön az üzi, hogy a progi leálll. Ahányszor csak ezt csínálom, mindig le áll. Elõsször azt hittem, ez a VISTA miatt van, de ez megy W7 alatt is és XP alatt is.
Valaki tapasztalt ilyet?
Elõre is köszi.
eagle
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
30-40% FPS növekedést értem el a 20 alatti kritikus tartományban. Nem akartam hinni a szememnek, de több teszt után meggyõzõdtem róla, hogy valóban igaz.
Feltettem a legújabb Beta Nvidia drivert a Win7 64bithez. (190.38)
Vista 64 biten már nem tudom mit hozna, de azt már semmiképpen sem tenném vissza,
Az jó ha nincsenek illúzióid, eddig még senkitõl sem látok meggyõzõ eredményt.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
conrtol+enter/backspace
control+shift+enter/backspace
illetve a zoomot lehet még váltzotatni, ami selection increase/decrease néven fut.
Tökölön mindig úgy indítanak útnak, hogy "fly runway heading, climb 8000 feet" stb. Ez azt akarná jelenteni, hogy indulás után a pálya irányában repülök, és emelkedem, amíg át nem adnak Budapestnek, és onnan nem kapok irányváltási utasítást?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"