Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kamera nézeteset elmagyarázná valaki ?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Illetve van egy progi is ez a neve: Addit Pro az elvileg orvosolja ezt. vagy amit egyik haver javasolt
1. open FSX
2. open Settings
3. click Scenery Library...
4. click Add Area
5. mark scenery you want to add and
6. click OK ( it will open selected Addon scenery so you can now see it's subfolders, scenery & texture)
7. now RIGHT CLICK anywhere on the white area in that open folder
8. Dialog will now close and selected scenery will be added in the list
9. click OK in the lower right and FSX will build new scenery database with your scenery added to it
Ezután a scenery.cfg-t átszerkesztve(title=akármit beírva) már lesz címe is.
A másik problémám a scenery.cfg volt. Nos mint kiderült megõrizték az fs2004 "jó" szokását, hogy két scenery.cfg van a gépen, az egyiket nem használja az fs, ez van az fs gyökerében, a másik pedig a c meghajtón van, de a korábbi fs9es szokásoktól eltérõen nem az fsx.cfg mellett, hanem egy teljesen másik mappában. Win7 esetén ez a mappa a c:\program data\microsoft\fsx mappában talaláható. Ezt szerkesztve már minden oké.
Komolyabban nem néztem utánn a poblémának, így lehet van rá értelmes magyarázat és megoldás, nem pedig ez a fapados.
Nyaralás miatt lemaradtam az elmúlt napokban a témákról. Papírzacsi, megvan már Win7 alatt a scenery-k regisztrálására a megoldás? Anno a francia FS fórumon láttam, hogy kitárgyalták és ki is próbáltam, tényleg egy egyszerû hülyeség, ami szivatja a népet rendesen.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
konfigurációm:
CPU : 3.06 ghz
VGA : Ati radeon x1300t 512mb
2gb ram
egyenlõre ez a gépem de most lessz egy új proci benne de még nem tudom mire lessz pénzem :S .
Meg ha elmagyarázná nekem a kamera nézetes mókát mert elolvastam a faq-t de a programot meg már a többit nem értettem . Meg kompatibilisek az fs2004 es repülõk az fsx -el ?
Köszönöm elõre is a válaszokat!
Egy dolog meg ami eszembe jutott bar lehet mondtak mar masok.
TERRAIN_MAX_AUTOGEN_TREES_PER_CELL=2000
TERRAIN_MAX_AUTOGEN_BUILDINGS_PER_CELL=1700
ezt a ket szamot valtoztatod es fsx settingsben autogen dense vagy very dense
es erdemes egy probat adni a bufferpoolsnak, bar a kartyad 8800gtx annal nem biztos hogy javit lehet hogy epp ront szoval csak ovatosan😊
PoolSize=300000000 - erdemes probalni annyit meger.bar lehet mivel a kartyad 768MB igy lehet 200 mega eleg a bufferpoolsnak.
AffinityMask=15
Erdemes veginyalazni egy probat meger.
No, szeretném megosztani a tapasztalataimat i7-es vs. FSX... 😊
Elöljáróban annyi, hogy millió köszönent Alert-nek és Hypo-nak a rengeteg jó tanácsért és leírásért és mindenkinek aki segített. KOnfig alul látható.
Eredmények: Bp. Mega Airport + Wilco 737 = 20 FPS stabilan!!!... 😊😊😊
Beállítások amit Hypo és Alert javallott, csúszkák úgy vannak csak az autogen van Very Dense-en és a Water fullon. Limiterrel 20 FPS. Belsõ AA, mert még az nHancerest nem sikerült belõni...
Aerosoft Tahiti X = 30 FPS stabilan.
Manhattan X = 20 stabilan.
Szóval nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek aki segített, így már kifejezetten élvezetes repokedni.
Egy idõjárásgenerátortól félek kicsit, hogy lehúzza, de még meglássuk.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Es ahol van ott is tobb fajtajat kulonboztetjuk meg. Altalaban a kisreptereken ha van ott info mukodik, aktualis palya, szel, es esetleges forgalom. Ez az amit tesz pl Tokolon. Ami ferihegyen van az egy teljesen mas dolog. A nagyon kicsi reptereken meg meg ennyi se mukodik, ha ilyen helyre mesz akkor erdemes elrepulni a repter felett megbizonyosodni a szeliranyrol ( keresd a zsakot) es megnezni tiszta e a leszallo hely, illetve van e meg valaki a kornyeken. Ez a valosag, ami a jatekot illeti ott is a repter bersorolasa adja meg hogy van e iranyitas vagy nincs. Elvileg van ra lehetoseg hogy egy adott repter e tulajdonsagat megvaltoztasd en meg nem probaltam mert nem lattam ertelmet.
Itt tobbet is megtudsz ajanlom elolvasni
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Kérdés : Saját utat tudok csinálni vagy csak a missionsban lévõket tudom repülni ?
Mert megtaláltam a free flight gombot de ott nincs semmmi mission csak felszálok azt annyi :S legalábbis én erre jutottam ! Elmagyarázná nekem valaki hogy hogy lehet saját utat csinálni ?(persze ha lehet)
Bocsi ha nagy baromságot írtam de lehet hogy csak én vagyok vak 😄!
utálom ha hangos a gép.. ezért ez is csak egy szivacs párnán tronol és ha nem próbálok 2 dolgot egyszerre másolgatni akkor gond nélkül mûkszik.
FSX-ben sokszor nem tetszik hogy olyan realisztikus a repmodell.. piper cheyenne is totál másként viselkedik fsx alatt.
minél realisztikusabb egy játék annál jobban igényli a drága hardveres kiegészítõket amiktõl az egész már olyan hárdkór, és drága lesz a hobby.
példa: DCS Black Shark-ot példul sztem nem is érdemes komplett HOTAS meg pedálok nélkül érdemben futtatni
Termeszetessen a jovo valoszinu ez lesz, es van mar egy ket tipus ami igencsak jol muzsikal, bar azoknak az ara meg igencsak borsos. Illetve a kapacitas, fsx egy rakat addonal siman megtolt egy 150 gigast😊)
Remeljuk az aruk lejebb megy bar ez erdekes eszrevetel vele kapcsolatban:
"If this is not the new Intel SSD, its not worth it
and, you can only have 1 SSD drive on the entire 3GB/s motherboard plug system
you -can- have a PCIe SATAII controller card run more than 1 SSD drive but you can not have a SSD and another HDD on the 3GB/s SATAII controller or they both suffer which means you lose speed on both drives
If you only have a SATAI plug on the motherboard, forget SSD as it would be a complete waste of money
A single SSD drive saturates the 3GB/s bandwidth and they are upgrading the standard to SATAIII soon for 6Gb/s for SSD
The cost per gig is rediculous for SSD
FSX with addons.. and if you installl mesh, airports, texture upgrades scenery like UTX.. aircraft you can easily go 150GB over time
So until SSD comes down to a reasonable price per gig, the motherboards have 6Gb/s controllers on them I suggest you put 300 bucks into a VelociRaptor for FSX...
best money you can spend
If you are going to buy SSD.. wait till the new Intel drives are released and on the market. They resolve several issues the platform suffers from
http://goo.gl/gd6Zi5
Lasd SLC tipusu ami jo!
Millió szebbnél szebb térség van ahol kiválóan fut. Pl: Trópusi területek, Rio, Alpok, hadd ne soroljam.
Egyszerûen még azokon a helyeken sincs idõm kijátszani.
Bevallom az FS9-et tolom inkább, mert az fut igazán szépen. Annyira széppé tehetõ.
Volt nekem is egy idióta gyûjtõs, minden kellene bekapzsulós idõszakom, de rájöttem, hogy nem marad idõm játszani :-)
Csak I7 nem segit, de nem egy emberkenel az I7 es rendszer eleg frankon muzsikal. Ebben nem tudok erdemben nyilatkozni mivel nekem quadom van. Nekem eleg😊
A XI-et természetesen átvitt értelemben használtam, én is úgy tudtam, hogy valószínüleg nem lesz :-)
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Ismerek jo par emberket akinek megy siman fsx sokat repulnek vele napi szinten es szarnak a tweak re meg a tobbire. Anno fs9 et en majdnem minimum beallitason jatszottam de igy is annyi roomet okozott, aztan szep lassan egyre szebb lett game. Most meg barmivel repulve barmilyen addonal is gyonyioruen muzsikal. FSX kijott mindenki szivrohamot kapott. Lassu nem ment, kifagyott stb, mara meg mar eleg sokaknak sikerult hozzafejlodni ennyi.
FSXI et meg szerintem nem kell varni, ha lesz uj szim talan aerosoft jovoltabol az meg mar teljesen mas lesz, inkabb mint egy oprendszer ami alapbol eleg ures es majd lesz hozza addon hegyek.
De akarki akarmit is mondjon ha szereted a repulest akkor fs9 es fsx is ki tud szolgalni. Eyecatchingre meg ott vannak a screenshotok.
Egy aprosag, van egy 65 eves pilota baratom amerikaban, mar nem repul hivatas szeruen de sokat repulget azert GA gepekkel, nagyon nagy tapasztalat, van egy regi p4 ese fs9 et hasznal, a screenek alapjan ronda mint az anyosom ( ha lenne) de minden percet elvezi, es amikor megosztja velunk az fs9 ben az utazasait mindig csodajara jarunk. Sose hallottam meg optimalizaciorol beszelni, csak REPUL REPUL REPUL.
Spyy55, neked viszont jobb lett volna 1 Gigas kártyát venni hozzá. A procrsszor névleges mellé mindenkinek oda illene írni a ténylegest is, hogy tudjuk mirõl van szó. Mit tettél az optimalizáció érdekében?
Csalódás, csalódás, csalódás.....
- ASUS Radeon EAH4770/HTDI/512MD5 512MB DDR5 PCIExpress
- ASRock P43DE alaplap
- 4GB 1066MHz DDR2 RAM OCZ Platinum kit (OCZ2P10664GK) ( 2x2G😎
- Intel Core2 Quad 2.3GHz 4MB dobozos Socket 775 Q8200
Egy ilyen gépnél is beakad az FSX, ha "szép" beállítást szeretnék.
Ehhez tényleg olyan gép kell, ami még "nincs is"... [<#gonosz3>#gonosz3>
Azért beállítom a megfelelõ és "élvezhetõ" játékélményhez... bár akkor is idegesítõ...
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Hazaér, pianínó meg sehol....
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
amúgy a közvetlen scenery.cfg szerkesztés se jár eredménnyel. Igaz csak egy scenery.cfg-t találtam, nem úgy mint az fs9ben amihez kettõ van.. (LÓL). De a lényeg, hogy átszerkesztettem manuálisan, de cseszk rá a genyó. Tehát még csak nem is írásvédett a cfg.
Olvassá FAQ-t, használd a keresõt, gugli a te jóbarátod, egyébként is uninstalld a stuffot mer nem értesz hozzá! 😛