Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tényleg elég bosszantó, de szerintem nem sok embernek sikerültek eddig ezek a feladatok.
Pedig úgy tudom, hogy a valódi vizsgákon is hasonló feltételeknek kell megfelelni.
Esetleg érdemes a repülésed adatait visszanézni, abban talán megtalálod, hogy miben hibáztál.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Hát mostmár feladom ezt a Lesson3: Steep Turn-t :S 😞 Elegem van. Egy ideig irkálta hogy nem elég jó a bedõlés meg a magasság mega sebesség, de egy kis gyakorlással elértem hogy minden tök jó volt, és eccercsak nem irt semmi hibát. Na mondom ezaz! Aztán meg hirtelen elkezdi mondani hogy nem volt rossz de tudod te ezt jobban is azt ujraindítja az oktatást:S:S Hát mondom nemigaz. Ha meg nem ezt mondja akkor meg azt hogy nagyon rossz volt. 😞 Pedig a megadott feltételek között vagyok minden téren 😞 Nem értem mi lehet a baj.
AffinityMask=n
n= 255 ig szam es nezegesd a proci terheleset! Tedd 254-re , majd probald ki 15-el is!!
Alaskaban erdo felett meg nincs akkora forgalom😊
Mas:
Volt szo lejebb I7rol, remelem sikerul majd belonod ne add fel ne csuggedj, itt egy kis kedvcsinalo
Video
Én azt hiszem egy barátomnál láttam az 1.2-es verziót, de abban szerintem még nem volt benne Tököl, illetve megmaradt olyannak, mint ami az eredeti játékban volt.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mindegy, ez itt úgysem verseny.
Mert én 2-t is találtam, de mindet aktiválni kéne és nincs hozzá kódom. Így viszont pár perc múlva kilép a szimulátor, mert nincs aktiválva az SP1/SP2! És más kiegészítõket sem tudok ezáltal telepíteni 😞
Plííííz HELP!!!! Köszi
FSX-hez? Honnan lehet leszedni? A Mega Airport az tudom, hogy fizetõs?
Nekem a Mega Airport Budapestes Tököl scenery van meg, plusz Clidey és Papírzacsi Redbull Airrace-es Tököl kiegészítõje. Nagyon jók.
Más
Mit jelent a a "taxi and HOLD SHORT OF runway 14"? Azt értem a 14-es pályára irányít, de mit takar a hold short of?
A fát egy exclude négyszög hozzáadásával lehet eltávolítani. Ehhez kell az FSX SDK-ban levõ bgl compiler progi, vagy egyszerûbben az Airport Design Editor használatával tudod megoldani. Ha van kedved egy kis scenery barkácsoláshoz .
Sajnos nem igazán van más trükkje, mint a megadott tûréseken belül kell maradni. A feladat leírásában megtalálod, hogy max. mennyivel térhet el a magasságod, a dõlésed, a sebességed, a haladási irányod, stb. Szóval, ha van türelmed és sokat gyakorolsz, talán elõbb-utóbb sikerül. Arra rá kell érezni, hogy a meredek fordulónál mennyire kell a magassági kormányt elmozdítani, hogy ne süllyedj le túlzottan.
Jó gyakorlást!
No, sikerült kipróbálni az új gépemmel az FSX-et. Mit mondjak, kicsit lefelé görbült a szám. Default scenery melett 10-15 FPS... 😞😞😞
Elsõre nem volt valami bíztató...
Ultra High beállítás, de csak a kezdõképernyõn és így is ilyen lassú. Mit rontok el?
A msik meg mintha a "nyolc" magból, csak egyet hajtana meg. Mit kellene tenni, hogy jó legyen a teljesítmény?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
A NAV2 rádióval, pedig a VOR indicatort (amit te OBSnek nevezel), ez van a mûszerek közül az alsó sorban jobb odalt.
Üdvözlet itt a fórumon.
Nekem nincs meg a gép, de rápillantottam a Carenado oldalán látható screenshotra. Két VOR mûszert és két NavCom rádiót látni.Gondolom, hogy a Nav1-rõl megy az ILS-es mûszer, a másik pedig a Nav2-rõl.