Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a fórumon még új vagyok, de az FSX-et is most tanulgatom. Nem tudom, hogy ismeri-e valaki a Carenado féle Piper Senecát. Ebben azt a furcsaságot találtam, hogy csak egy OBS van, de két VOR rádió. Arra eddig még nem sikerült rávennem az 1. VOR rádiót, hogy mûködtesse az OBS-t. Csak a 2. VOR rádióról mûködik. Van valami trükk? Mert gondolom, hogy az 1. VOR rádiónak is van valami funkciója.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
vagy szar a joy😊
Van egy jó kis progi: Water Configurator. Azt szeretem. Nagyon jó vizfelületeket lehet kreálni "csúszkák" húzgálásával és sok jó beépített vízséma is van benne. Szerintem REX szintû vizet is lehet csinálni, ha valaki arra vágyik.
Felhõket amúgy is azt használom, amit Alert adott, azok a kisebb méretû "lebutítottak". Nekem tökéletes így is.
viszont ha mar rex akkor az oldalukon a free szekciobol javaslom a road texturakat letolteni es a grass 2-t. elobbi eleve megkoveteli hogy ne legyen fennt UTX.
Smoke System ((on/off)): I
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
UTX et azert nem javaslom mert
1. a toltesi ido drasztikusan meg tud noni
2. road traffic night lighting eszi a rendszert es valljuk be annyira nem nagy szam, en kulonben is a global dolgokat annyira nem csipem, GEX nem rosz es legalabb latvanyos javulast hoz UTX nel neha eszre se veszed.
Hat akkor eloszor korlatozodjunk europara es magyarorszag kozvetlen szomszedsagara.
Aerosoft Mega scenery-k a jelentosebb eu-s nagyreptereket tartalmazzak.
Itt valogass
Repcsikbol: Leveld767, PMDG md 11, 747, Cheyenne, Pilatus PC-12, real air scout-champion, es hat a amiket szeretsz.
De ha javasolhatom ne pakold tele fsx et, erdemes kisebb teruleteket lefedni bejarni aztan amikor mar uncsi uninstall es johetnek az ujabb sceneryk.
Mert egy ido utan nagyon tele tud lenni fsx es hipp hopp egyik pillanatrol a masikra belassul.
Otthon meglesem , hogy D0-s e. Ezek után remélem. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
A dobozon ez kell, hogy alljon SBLEJ, FPO szam meg 3-4ik 38 folott kell,h legyen!! En kapasbol 13k hutovel kezdtem ra es mondhatom meg D0-as is melegedett!!
Szerintem ilyen PMDG volumenû nagygépek és Carenado féle kisgépek.
VFR.-ezni úgy szoktam, hogy elrepülök itthonról az adott helyre egy nagyobb géppel és ott repkedek VFR-t, oda teszem fel a kiegeket. Én annyire nem tudnám specifikálni, hogy pontosan merre ahogy az Te tetted.
UTX-el mi a baj? GEX, FEX? Ezek micsodák?
Ombika: Azt honnan tudom meg, hogy D0-ás? Ha nem az akkor nem is lehet húzni?
Mondjuk azért elhaltam, mert a régi fasza kis Zalman procihûtõ nem ment rá az újra, mert persze a röhzítõlukak szélesebben... Fõ a kompatibilitás... Úgyhogy most gyári hûtés van rajta, azzal is lehet próbálkozni a húzással?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
RAM ban igazam volt😊
Hat ami a kerdesedet illeti: Mivel szeretnel repulni? Merre? IFR? VFR?
Mert csak ugy nem kell telepakolni fsx et mindenfele addonal aztan a felet se hasznalod.
En pl fsx el "csak" GA gepekkel repulok es csak alaska es british columbia es kornyekere koncentraltam az addonokal, illetve altalanos addon bol GEX,FEX. utx et kihagytam anyira nem eri meg.
Szoval ha megvan mivel merre akarsz akkor lehet erdemben valaszolni a kerdesre, igy csak millio addont tudnek felsorolni.
Elõször is köszönöm mindenkinek aki tanáccsal látott el az új gépem megvásárlásában, mind itt, mind az FS2004-es topicban.
VÉgül is akövetkezõ lett: Intel Core i7 2.66 GHz, Gigabyte EX58-UD3R, OCZ 3x2 GB platinum.
Igazatok volt, kellett sajnos memória is, a DDR2-es nem volt jó... 😊 Tényleg nem kell valakinek egy 2x2GB Geil Black Dragon? 😊 Nagyon jó... 😊
A gondom az volt még, hogy a Vista nem igazán tûrte jól a hardvercseráét, ezért összeborult, és persze ilyenkor van kölcsönadva a telepítõ, ezért ki sem tudtam próbálni. Majd ma... 😊
Aláírásban az új config, remélem ezzel már faszán élvezhetõ lesz az FSX... 😊
http://www.youtube.com/watch?v=qbQpJB7vj38
Vagy beállítás probléma lehet? Pedig minden max.on van...
Mindenesetre LOL, hogy uninstallálni nem engedte a startmenübõl, mert szerinte nem vagyok rendszergazda a saját gépemen... A programok eltávolításából meg szó nélkül végrehajtotta. Elmehetnek a csába ezzel a ránkeröltetett, jujj nem vagy biztonságban maszlaggal. Hülye amcsiknak lehet ez bejön, de nekem ne akarják már beadni.
Nálam is elõfordult ez, újból végig kell csinálni az egész feladatot, pontosan a megadott tûréseken belül maradva. Ha valamit nem jól csinálsz, egy párszor rád szól, utána vége az órának, repülhetsz tovább egyedül. Nem tudom, hogy ez hibának tekinthetõ-e, mindenesetre így látták jónak a fejlesztõk.
Szerintem a pilótavizsgák megszerzése nehezebb feladat, mint a küldetések teljesítése.
Kérdésem mindenkihez:
Melyik vizsgákat tudtátok (PPL, CPL, stb.) már az FS-ben megszerezni? Van már valaki, aki az összeset begyûjtötte?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Amúgy ez a hibüzi:
az errorlog.txt-ben pedig ez a hiba van hozzá:
ERROR TRAPING FOR REAL ENVIRONMENT XTREME
Class Location: frmREXConvert.runProcess
Error: Nem megfelelõ a bemeneti karakterlánc formátuma.
elindul a témák telepítése, megjelenik az óra mellett a texture conversion tool ikonja is, darál a vinyó szépen, majd megjelenik a hibaüzi, oszt onnantól nem darál a vinyó, de a program továbbra is olyan mintha futna. Fél ór után is van pofája azt írni, hogy kb. 6 perc.
Visoznt az UI nagyon szep letisztult, a WASYS is jol nez ki a flight plannerol nem tudok nyilatkozni, jon nemsokara a 2.0 as verzio is szoval Tim-ek nyomjak a fejlesztest. Amugy csak egy erdekesseg a srac aki elkezdte magyar szarmazasu😊 kicsi a vilag😊
Lenne egy kérdésem. Most csinálgatom FSX ben a Lesson öket és most elakadtam. Pontosan most ennél tartok: Lesson 3: Climbs and Descents. Na az lenne a problémám, hogy jónéhány dolgot megcsinálok meg minden amit az oktató mond. De eljön egy olyan manõver ami után kiírja hogy Well done! You did well! És ezután nem történik semmi. De ha az adott sebességröl lecsúszok, vagy emelkedek akkor az oktató egybõl rámszól. De ha ugyanugy repülök tovább is nem történik semmi. Most ilyenkor ez azt jelenti hogy vége az órának? Vagy ez egy játékhiba? Mert utána még repültem ugy vagy fél órát és továbbra sem történt semmi. Plss help 😞
Lehet h már volt, de az érdekelne, hogy szerintetek melyik jobb, egy gyorsabb kétmagos (2,4-2,6 GHz) vagy egy lassabb (2,0 GHz) négymagos proci FSXhez? Kezel a progi egyáltalán kettõnél több magot?
FSX - PMDG 737
Igaz a VC-ben olyan kicsit mint a régi 737-es, de akkor is jó lenne. 😊
REX crash
vagy ez
Theme crash
De ha nem akkor itt tuti megleled a hibát:
REX Win 7
Velem olyan volt,, hogy feltelepítettem és amikor a második lépésben biztonsági másolatot akart csinálni, akkor állandóan visszadobott és nem engedett tovább. Uninstall majd mindenhonnan töröltem a maradványokat utána újra install és jó lett. Ha nem megy Alert megoldása akkor próbáld ezt.
Amúgy szerintem a REX felhõi sokkal szebbek a FEX felhõinél, vagyis nekem jobban tetszik. 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
REX v. HiFi X Graphics + FSX-Active sky v. Ultimate Weather FX - Zinertek
Megvan az új gépem, ami 4x okosabb az elõzõnél = azaz jöhet az FSX teszt!!!!
Viszont: az idõjárásban ismét elcseszték azt, hogy ha esõre állítom be az idõjárást, akkor pár perc múlva eláll? és még sorolhatnám.... (lehet tele leszek kérdésekkel, de ez egy ilyen oldal, ugyebár)