Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis ösztönzés a nagy Magyarországos festéshez: Festés vetélkedõ
Esetleg egy újabb Justice for Hungary?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
itt egy reszlet a szabalyzatbol:
Players are automatically disqualified if they do any of the following during the race:
* Slew
* Pause (including changing scenery or date/time)
* Use a simulation rate other than the normal 1X
* Change planes
* Crash
* Fly higher than the maximum altitude for the race (if a maximum is specified)
* Skip a hop (or take off from an airport before waiting for FSHost to give them the next hop instructions)
Jo kis moka
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Gondoltam rá, hogy multiplayeresbe kéne megcsinálni a missint, de nem tudom hogy kéne úgy megcsinálni (lehet, hogy alapból tudja ezt?), de úgy sajna egymást másolnák a pléjerek, és így valószínûleg nem születnének gyökeresen más taktikák. Bár lehet úgy is kialakulhatna valami komoly verseny.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Sajnos pillanatnyilag nicnsen másra pénzem csak eme két dologra. Mint mondottam a többi maradna amit látható az alábbi konfigban.
Véleményetek szerint ezzel - mármint az új Proci/alaplap+régi cuccok - lehet kezdeni valamit? Élvezhetõ lesz részletesebb scenerynél is?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
A jelenlegi alaplapod, processzorod lecserélése helyett sokkal ésszerûbbnek tûnik az az optimalizálás, amirõl éppen az elõbb írtam. Annélkül a csere sem hozna igazán jó eredményt, úgyhogy ezzel kezdd, azután lehet, hogy meggondolod magad.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
alaplapban eleg szeles a valasztek szoval az nem olyan konnyu:
GigaByte GA-EX58-UD3R
es ha esetleg ramot is vasarolsz: OCZ 3 x 2048MB 1600MHz GOLD XTC Kit
Itt is feltenném a kérdést amit az FS9-es topicban feltettem, bár ahogy látom a "lakók" között találok már ismerõs neveket... 😊
Szóval most tervezek fejleszteni gépet, mégpedig azzal a nem titkolt szándékkal, hogy rendesen tudjam futtatni az FSX-et. 😊
Kérdésem az lenne, hogy milyet érdemes venni? Másik topicban rögtön i7-et javasoltak, nem is zárkózom el elõle. 2.66 GHz az már oké lenne? Ugyanis ez a leggyengébb, de egyben ugye a legolcsóbb is. 😊
Másik pedig, hogy milyen alaplapot vegyek? Számít ez? Konkrét javaslatokat is szívesen fogadok. 😊
A konfig többi része maradna a jelenlegi, alább látható.
Szerintetek?
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
A lényege, hogy minél gyorsabban keresztülrepüljetek az USA-n az F/A-18-cal. A gép nem képes egy tankolással erre a távra, ezért le kell szállni tankolni. Aki gyorsan megy, annak többször, aki lassabban annak kevesebbszer, aki méglassabban, annak megint csak többször.:-)))
Így mindenki tesztelheti, elmélyítheti ismereteit abban, hogy viszonyul a sebesség a hatótávolsághoz, a magasság a fogyasztáshoz, stb stb.
Minden fontos dolgot megtaláltok a mission leírásában, fõleg a szabályokat.:-)))
Akinek van kedve, meg egy kevés ideje (idõgyorsító használható), az essen neki, kíváncsi vagyok az eredményekre (addig nem árulom el a sajátom) :-)
Transzkontinentális verseny
A küldi szabadon terjeszthetõ, de át nem szerkeszthetõ, pénz érte nem kérhetõ!:-) kérdés?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
vki torrent kinket tud adni pls me nincs most fölös pénzem megvenni:S
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Lehet, hogy láma a kérdés, de lehet FSX-ben valahogy olyan Wing View-kat csinálni, mint az FS9-ben?
Ha igen, hogyan?
Szabad tudni, hogy melyik az a gyorsabb winyó, mert épen vásárlás elõtt vagyok. Eddig a raptort ajánlották. A raid 0 nem jött be teljesen bár gyorsult a gép,
Ugyanakkor minden érintettõl elnézést kérek tévedésemért, mivel megnéztem semidim által ajánlott füleket és ott is "csak" minden ultra high-ra van állítva és a tolókákon látszik, hogy lehetne még rajtuk feljebb tolni! Azonban nekem így is megfelel, mivel nekem sincs pénzem erõsebb gépet venni, számomra így is élvezhetõ a game...
Szóval ez a config jó idõs repülésre, ultra high beállításokhoz elég!
Még egyszer bocs, ha megtévesztettem valakit, nem volt szándékos!
Ha a customize menübe lépsz és végigmész az egyes "füleken" és ott állítasz mindent maximumra, bejapcsolsz minden effektet, akkor lesz full. Ha megteszed, akkor látatod majd, mekkora különbség van a kettõ között.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Csináltam egy képet Rio de Janeiro felett. Hihetetlen élethû.
http://www.flickr.com/photos/40286290@N05/3708331222/sizes/l/
Akit érdekel itt tudja letölteni 100%-os méretben:
FSX Robinson
2 giga RAM-om van és a procim 2,4-es.
Nálam a manuális konfigban azért lentebb van egy fokkal az autogen és a scenery komplexitás is.
Akarok procit és RAM-ot, mert inkább azt szereti az FS. Karira most nincs keret.
Pár nagyon sûrû területnél bedöccen, de összességében jó. Pl Rio, hibátlan, vagy a trópuse területek.
Manhattan felett még nem repkedtem, de meg fogom nézni....
És kb. mennyi egy olyan? 10-13k kifussa?
Csak meglepõdtem mert sok embernek jobb konfigon is vannak gondjai, de örülök a sikereidnek és nincs bennem rossz indulat.
Én az alábbi beállításokon használom a game-t. Én ezt nevezem full-nak! És ezen ha elhiszed, hanem szaggatás nélkül fut a game! Ha Te mást tartasz full-nak, akkor elnézést a félreértésért, de ha ez a full, akkor meg légyszi nyugodj bele.
Döntsd el magad, hogy neked mi a jó! Teszel egy próbát ezzel, vagy mégy az FS9-re...
2048MB Ram, Gforce 8600 GT videokártya.
Ilyen konfig mellett szerintetek megpróbálkozzak a játékkal, vagy inkább a régebbi, Flight Simulator 2004 Century of Flight résszel próbálkozzak?