Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pateszi
Hali,

Kis ösztönzés a nagy Magyarországos festéshez: Festés vetélkedõ
Esetleg egy újabb Justice for Hungary?

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
Nalunk a VA-ban a heten lesz megint multiplayer race flight, max 4000feet cesna 172, mindenki ugyan arrol a repterol kezd. egy idoben, aytan minden ay utvonalban levo repteren le kell szallni lelassitani aztan a server adja a OK-t es az ujabb repter celt es ez igy megy amig veget nem er a race kb 8-10 leszallas.
itt egy reszlet a szabalyzatbol:
Players are automatically disqualified if they do any of the following during the race:

* Slew
* Pause (including changing scenery or date/time)
* Use a simulation rate other than the normal 1X
* Change planes
* Crash

* Fly higher than the maximum altitude for the race (if a maximum is specified)
* Skip a hop (or take off from an airport before waiting for FSHost to give them the next hop instructions)

Jo kis moka

Falconer
Van olyan i7 lap, ami csak DDR2, valami Asrock féle megoldásról tudok X38 chipsettel, de az eléggé kerülendõ dolog szvsz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

alert
Ha fel tudod tuningolni majd az i7-et mert egy jó sorozatszámú akad a kezedbe és egy jó alaplap is, akkor igen, bõven érezhetõ lesz a javulás a megfelelõ beállításokkal. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az új LGA1366-os foglalatú alaplapokba, amik ugye a Core i7-hez vannak, mûködnek a DDR2-es ramok. Szerintem az már csak DDR3-at visz, de ebben nem vagyok biztos.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Papirzacsi
Azt a föstésedet nem is tudod használni ebben a missönben. :-)))
Gondoltam rá, hogy multiplayeresbe kéne megcsinálni a missint, de nem tudom hogy kéne úgy megcsinálni (lehet, hogy alapból tudja ezt?), de úgy sajna egymást másolnák a pléjerek, és így valószínûleg nem születnének gyökeresen más taktikák. Bár lehet úgy is kialakulhatna valami komoly verseny.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

berczy
No, elolvastam a bejegyzést. Hát sajna nincsen mindere pénzem. Jelenleg szinte tuti, hogy a proci a szûk keresztmetszet, mert ez még "csak" Dual Core-os, még csak nem is Core2Duo. Igen lassú. 😊
Sajnos pillanatnyilag nicnsen másra pénzem csak eme két dologra. Mint mondottam a többi maradna amit látható az alábbi konfigban.
Véleményetek szerint ezzel - mármint az új Proci/alaplap+régi cuccok - lehet kezdeni valamit? Élvezhetõ lesz részletesebb scenerynél is?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

#7779 nagyjából, ami rád vonatkozik.
A jelenlegi alaplapod, processzorod lecserélése helyett sokkal ésszerûbbnek tûnik az az optimalizálás, amirõl éppen az elõbb írtam. Annélkül a csere sem hozna igazán jó eredményt, úgyhogy ezzel kezdd, azután lehet, hogy meggondolod magad.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

berczy
Hát RAM-ot annyira nem terveznék, mert 4GB Geil Black Dragon ketyeg, azért bízom benne, hogy ez még elég lesz... 😊 Erre a GigaByte-ra rálesek. 😊 Köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hypo
Nem baj az ha fel tudod huzni akkor nem baj hogy a legkisebb.
alaplapban eleg szeles a valasztek szoval az nem olyan konnyu:
GigaByte GA-EX58-UD3R
es ha esetleg ramot is vasarolsz: OCZ 3 x 2048MB 1600MHz GOLD XTC Kit

berczy
Sziasztok!

Itt is feltenném a kérdést amit az FS9-es topicban feltettem, bár ahogy látom a "lakók" között találok már ismerõs neveket... 😊
Szóval most tervezek fejleszteni gépet, mégpedig azzal a nem titkolt szándékkal, hogy rendesen tudjam futtatni az FSX-et. 😊
Kérdésem az lenne, hogy milyet érdemes venni? Másik topicban rögtön i7-et javasoltak, nem is zárkózom el elõle. 2.66 GHz az már oké lenne? Ugyanis ez a leggyengébb, de egyben ugye a legolcsóbb is. 😊
Másik pedig, hogy milyen alaplapot vegyek? Számít ez? Konkrét javaslatokat is szívesen fogadok. 😊
A konfig többi része maradna a jelenlegi, alább látható.
Szerintetek?

Hypo
ha megvan az mas en azt hittem az is a megeendok listajan van sorry

A saját esetembõl kiindulva, nem tûnik gyenge pontnak. Mivel úgy látom mintha már meglenne ez a kártya, akkor viszont semmiképpen sem tanácsolnám, hogy lecseréld. Viszont fontos lenne azokat a tanácsokat megfogadnod amiket az elmúlt hetekben itt kaptam, mert az FSX különleges bánásmódot igényel. Külön wincseszter, lehetõleg Raptor, amin csak a lehetõ legjobban "lebutított" oprendszer van és amellett csak az FSX van telepítve. A WIN 7 RC adja a legjobb eredményt. Az FSP limiter használata is jelentõs javulást hozott. Max 4-5 oldalnyit olvass vissza!

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Hypo
a 9600gt talan a gyenge pont

melfoy
Szevasztok,most szeretnék elkezdeni a játszani az fsx-el..eddig xboxoztam,de nagyon megtetszett ez a simulator,és emiatt fogok most szerválni egy gépet...tanácsotokat kérném hogy érdemes-e megvennem a gépet a játékhoz..konfig:core duo2 e8400 3ghz---geforce 9600 gt 1gb mem ddr3---6gb ram?

Hypo
😊)))) es ezt milyen jo multiban csinalni ihaj csuhaj, epp este tettem le a kis cessnat egy 8 repteres alaska hopping race -en😊 f/a18 al mondjuk gyorsabb, csak hat nem talaltam a nagymagyarorszag matricas wunderbah f/a18 festesemet😊)

Papirzacsi
Új kérdés helyett inkább egy missiont adnék azoknak akik rendelkeznek az FSX Acceleration packkal.
A lényege, hogy minél gyorsabban keresztülrepüljetek az USA-n az F/A-18-cal. A gép nem képes egy tankolással erre a távra, ezért le kell szállni tankolni. Aki gyorsan megy, annak többször, aki lassabban annak kevesebbszer, aki méglassabban, annak megint csak többször.:-)))
Így mindenki tesztelheti, elmélyítheti ismereteit abban, hogy viszonyul a sebesség a hatótávolsághoz, a magasság a fogyasztáshoz, stb stb.

Minden fontos dolgot megtaláltok a mission leírásában, fõleg a szabályokat.:-)))
Akinek van kedve, meg egy kevés ideje (idõgyorsító használható), az essen neki, kíváncsi vagyok az eredményekre (addig nem árulom el a sajátom) :-)

Transzkontinentális verseny
A küldi szabadon terjeszthetõ, de át nem szerkeszthetõ, pénz érte nem kérhetõ!:-) kérdés?

Papirzacsi
Két hónapja tettem fel itt egy kérdést pár Gripenes képpel kapcsolatban. Érkezett pár találgatás, de egyik se volt helyes. A helyes válasz a fékszárnyban rejlik, ugyanis az nincs az eredeti gépen. Legalábbis olyan módon, ahogy az a screenshotokon látható.:-)

Szerintem nézd meg itt. Amúgy elég feltûnõen ki van írva hogy TILOS A WAREZ .Ráadásul ebben az egy mondatban nem egy helyesírási hiba van :"vki torrent kinket tud adni pls me nincs most fölös pénzem megvenni:S".......Nem bántani akartalak vagy kifikázni sõt vitázni sem szeretnék mert nem ítélem el azt aki nem veszi meg eredetibe de akkor se itt kunyerálj linket ........(Nagyon régen engem is leb***tak mert így írogattam figyelem nélkül .......)Tényleg ezt majd elfelejtettem a szimulátorból direkt hagyták ki a törésmodellt(pl.: ha lezuhan a gép vagy kényszerleszállásnál )?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Köszönöm, de én arra gondoltam, hogy mondjuk rear left nézetben egy ilyet lássak ablakkal együtt.
adikakk
hy all
vki torrent kinket tud adni pls me nincs most fölös pénzem megvenni:S

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Hypo
Ha ismereteim nem csalnak FSX ben kicsit mas de annyira nem veszes, itt camera definiciok vannak, az adot repcsikhez, azt tudod valtoztatni.

Sziasztok!

Lehet, hogy láma a kérdés, de lehet FSX-ben valahogy olyan Wing View-kat csinálni, mint az FS9-ben?
Ha igen, hogyan?
Én nem tudom, de tegyük fel hogy van. Már a Raptort is csak kéz alól érdemes beszerezni, akkor meg tulajdonképpen mindegy, hogy van, vagy nincs,

7990 bocs
Sziasztok!
Szabad tudni, hogy melyik az a gyorsabb winyó, mert épen vásárlás elõtt vagyok. Eddig a raptort ajánlották. A raid 0 nem jött be teljesen bár gyorsult a gép,
L Viper
Ahh ezért ne kérj elnézést :-)
Kösz a választ.
Rubio
Megnéztem és szakadó esõben már egy kicsit szaggat nálam is, de ahogy elállt az esõ a szaggatás is megszûnt.

Ugyanakkor minden érintettõl elnézést kérek tévedésemért, mivel megnéztem semidim által ajánlott füleket és ott is "csak" minden ultra high-ra van állítva és a tolókákon látszik, hogy lehetne még rajtuk feljebb tolni! Azonban nekem így is megfelel, mivel nekem sincs pénzem erõsebb gépet venni, számomra így is élvezhetõ a game...

Szóval ez a config jó idõs repülésre, ultra high beállításokhoz elég!

Még egyszer bocs, ha megtévesztettem valakit, nem volt szándékos!

Valóban nem ártott ez a pontosítás, mivel az Ultra High messze nem full. Az csak Ultra High.
Ha a customize menübe lépsz és végigmész az egyes "füleken" és ott állítasz mindent maximumra, bejapcsolsz minden effektet, akkor lesz full. Ha megteszed, akkor látatod majd, mekkora különbség van a kettõ között.

Nekem E8600 4.0Ghz-en ment stabilan egy 9800GX2-vel(fûtõtest) 4Gb RAM-al 64bit-es Vistán és voltak gondok az FSX-el , ha mindent fullra raktam. Persze kiegészítõkkel( REX, FTX Australia, stb.) Most tuningolgatjuk az új gépet Core I7 ,GTX 285, sok RAM, majd +látjuk, de elég pesszimista vagyok. Ja és van a Raptornál lényegesen gyorsabb vinyó.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

A "Customize" alatt toljál fel mindent maximumra, ez a képen nem full. Akkor diavetítés lesz.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hi all!

Csináltam egy képet Rio de Janeiro felett. Hihetetlen élethû.

http://www.flickr.com/photos/40286290@N05/3708331222/sizes/l/

Akit érdekel itt tudja letölteni 100%-os méretben:

FSX Robinson

L Viper
Azért kérdem, mert a "videókarim" az nekem is olyan. A felbontás is ugyanaz nálam is.
2 giga RAM-om van és a procim 2,4-es.
Nálam a manuális konfigban azért lentebb van egy fokkal az autogen és a scenery komplexitás is.
Akarok procit és RAM-ot, mert inkább azt szereti az FS. Karira most nincs keret.
Pár nagyon sûrû területnél bedöccen, de összességében jó. Pl Rio, hibátlan, vagy a trópuse területek.
Rubio
Nekem a felbontás állandóan 1024x768-ra van állítva és a game is ezen fut...

Manhattan felett még nem repkedtem, de meg fogom nézni....

ok kösz a gyors segítséget
Na, akkor itt kérdezem meg: Hol lehet kapni jó, repülõszimulátor irányítót(másképp nem tudom leírni, nem jut eszembe a neve:S) Amivel jól lehet a gépeket felszállás után irányítani? Botkormány naXD. Csak játékhoz.?
És kb. mennyi egy olyan? 10-13k kifussa?

Papirzacsi
FSX az alap. FSX delux, több gépet tartalmaz, meg az SDK-kat a lemezen, GOLD pedig az FSX delux + Acceleration packot.

L Viper
Milyen felbontásban tolod?
Manhattan is szaggatás nélkül fut, esõs idõben?
hello ismét.!remélem nem baj hogy már megint kérdezek de sehol nem kaptam arra választ hogy mi a külömbség az fsx, fsx deluxe vagy az fsx gold edition között?<#hawaii>
Nyugtalanságot olvastál a soraim között?
Csak meglepõdtem mert sok embernek jobb konfigon is vannak gondjai, de örülök a sikereidnek és nincs bennem rossz indulat.
Rubio
Csak azért, hogy biztosan egyrõl beszélünk-e.

Én az alábbi beállításokon használom a game-t. Én ezt nevezem full-nak! És ezen ha elhiszed, hanem szaggatás nélkül fut a game! Ha Te mást tartasz full-nak, akkor elnézést a félreértésért, de ha ez a full, akkor meg légyszi nyugodj bele.

Azért köszönöm!
sajnos ezt nem tudom, de szerintem integrált vga-val nem sokra mész
az igen, azt hittem még i7-el se megy maxon
Elég realisztikusan vannak a gépek modellezve, lehet kapcsolgatni bõven, joystickra szükséged lesz
Értem, köszi😊. Még egy kérdésem lenne: A gépeket belülrõl is el lehet indítani, szóval így a kapcsolókat állítgatva, vagy billentyû nyomogatással kell felszállni? Lehet hülye kérdés, de nagyon nem értek hozzáXD.

Köszönöm a véleményed. Másik kérdés, és ez persze nyitott kérdés mindenki számára, hogy vajon az integrált Intel chipset-ek (pl. G33/G31) támogatják a "Hardware Transform & Lighting" technológiát, ami manapság egyre több 3D-s játékhoz szükséges? Vagy felejtõs és meg kell venni külön az AGP vagy PCIe videókártyát?
Rubio
Az én configom annyiban tér el a tiedtõl, hogy nekem 4 GB RAM-om van (ebbõl XP alatt 3,25 látszik), minden fullra van beállítva és szaggatás nélkül megy a game...

Döntsd el magad, hogy neked mi a jó! Teszel egy próbát ezzel, vagy mégy az FS9-re...

ezzel a configgal gondjaid lesznek fsx-ben, ha max beállításokkal szeretnéd használni, közepes beállításokkal elmegyeget, én inkább fs2004-et ajánlom
elég az a felbontás
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU e8200 @ 2.66GHz (2 CPUs)
2048MB Ram, Gforce 8600 GT videokártya.
Ilyen konfig mellett szerintetek megpróbálkozzak a játékkal, vagy inkább a régebbi, Flight Simulator 2004 Century of Flight résszel próbálkozzak?