5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#907 Csak nem a "súlyos karmú" ??? :) -
W B #906 ja! ne csaljatok! ne katíntsatok a képre -
W B #905
ha kell adok segítséget. ez nem fog, sem lábon lévő karam. (kezén volt a pikejesnek) -
W B #904 Achelousaurus
a Stryracosaurus egyik legközelebbi rokona, jó helyen kerestetek... csak nem merítetétek ki az arzenált -
#903 Hát én biztos, hogy nem tudom! -
W B #902 feladjátok??? -
W B #901 ja, van még tipp? -
W B #900 mindenki száljon be!
-
#899 Azt! Szállj be! ;) -
SHARK13 #898 Azt kell scinálni,hogy eltalálni mi látható a képen? Régen nagy dino-mániás voltam,de azóta sok idő telt el és nem követtem a híreket. Ezt a ceratopsidát még eddig nem láttam. A gallérja olyan mint a Styracosaurus-é de a "szarvai" tök ismeretlenek. Passz. -
W B #897 amúgy csak mi hármanjátszunk és kb még 10 ember biztos nézelődik itt! Jó lenne ha ti is beszálnátok!
Meg mondom őszintén én sem vagyon nagy dínó szakértő, jó párszor utána nézek könyvekben és neten mert a neve nem jut eszembe. (de tudom mi az) -
W B #896 nem -
#895 Einiosaurus? -
W B #894 feladjátok? vagy mi? -
W B #893 nem -
#892 Syracosaurus -
W B #891
nya tesék -
W B #890 ok akkor keresek egyet -
#889 Dobd csak te -
W B #888 tényleg! mind1 dobhatod a képed -
#887 #774 -
W B #886
a Pterosaurusok nem kellenek -
W B #885 -
#884 Hááát izé, majdnem. Mussaurus. De elfogadjuk! :) -
W B #883 Massaurus -
#882 Ezért mondtam eleinte plesio-t. No mindegy:
-
W B #881 igen.
de megmondom őszintén: nem vagyok benne biztos, hogy Elasmosaurus, mert annak a nyak hosszabb. de eredetileg a Tylot és az Aechelot kérdeztem.
dobjad a képed -
#880 Elasmosaurus és Archelon? -
W B #879 tudnikéne. 3 tonát is elérte -
W B #878 nem, nem plesio. de ami lenne annak a nyaka hosszabb. őőőő vagyis egyiksem. fene, akkor a plesiosauriát nem kérdem -
#877 A háttérben egy plesiosaurus látható, a teknőcökhöz nem értek -
W B #876 Igen! És a Teknőc? és a hátérben a mássik hüllő? -
#875 Tylosaurus -
W B #874 jo a harmadikat is akinek van tipje, most láttam meg. de teudom mi az. -
W B #873 szupi!
mind két állat érdekel (tudom, nem dínók de velük egy időben éltek + ezt is ismerni kell/kellene) -
#872 Alioramus, nyert :) -
#871 Nanotyrannus? -
W B #870
erről lenne szó? (a barna az albertosaurus) -
W B #869 kus! ez játék -
sigmavirus7 #868 De talán bennevan a linkben a neve, vagy nem?:) Persze csak végső esetre.