312
-
DeltaHF #32 Sziasztok!
Örülök hogy másokat is érdekelnek a Laniak, bár itt a vége felé kicsit gúnyos hangnemet véltem felfedezni:-)
Minden esetre lehet bármit mondani a tények makacs dolgok ugye, és eddig mén senki, (legfőképpen a japánok, és a németek) közelébe sem tudott fingani a Hétszeres rally wb címszerzésnek.
Kár hogy kevesen vagyunk akik érdemesnek érzik a Lanciajukat hogy a lentebb is említett szétrohadástól megmentsék autójukat.
Nekem személy szerint semmi nem ér fel egy olasz autóval, de hát gondolom mindenki mással van igy.
Van aki a megbízhatóságot, van aki a megjelenést, van aki a motorerőtn és van aki technikai összetettséget keresi egy autóban. Kinek mi jön be.
Viva Lancia!
-
#31 ejnye -
-
#29 tartom és emelem 3500-tel
-
#28 tét? -
#27 az elmult het 10. autos topicja... akkor megkezdenem a fogadast.. szvsz husz hsz mulva elsullyed... -
#26 200kg jaaaa már levontad a szétrohadt alkatrészeket -
#25 Ha 200 kg körüli egy 6-7 százerer forintos delta, akkor megközelítőleg 4000 Huf :) -
#24 ha annyira szeretitek miért nem vesztek egyet mennyi is a vas kilója -
#23 :o Nanemá! :D
Neckem lefagy a böngésző mikor rákattintok a nagy kép mutatására -
#22 google ???? -
#21 Nahiszen
Valaki dobjon már be képeket Lancia Betaról
Olyan kocsija volt apámnak, még mielőtt megszülettem :P -
#20 -
#19 Legendák...
-
#18 a tüdőmben éreztem a motor erejét, azt hittem szétszed -
#17 nem tudom :( csak azt, hogy uigy nézett ki, hát gondolom, hogy delta... de hogy pontosan... :| -
#16 delta HF volt? -
#15 pff... fingod nincs róla milyen szerkezet van benne... egyszer nyílt napra bejött haverék sulijába egy ilyen... nem versenyautó, de olyan cucc volt benne...:
kezdjük ott:
novemberben volt, kb 5 fok maximum nappal, éjjelt hagyjuk
reggel volt 8 körül
bejött udvarra és olyan hangja volt, mint amikor a rally- autók indulnak startnál(hozzátartozik, hogy semmi optikai tuning nem volt az autón, sárga színe volt, ennyit lehetett belőle kivenni szvsz a hülye nem gondolná, hogy 183(!!!) Le ott csücsül benne)
Megkértük álló helyzetben adjon gázfröccsöket, és odálltunk a kipufogó mögé... hát... ezt nem lehetett minden autó kályhacsövéből hallani, mert ami abból jött, erő volt, nem pedig holmi felnyomott hangerejű gázkitávozás a motorból. A láng az már csak kis tölteléke volt a dolognak :) csak kisebb kicsapásokat lehetett látni, de ez egyértelműen a hideg miatt volt. A tulaj elárulta, hogy rendes 20-30 cm-es lángok is csapnak ki ilyen helyzetben, csak megvan a motor megfelelő idejig tartó felmelegítése és azt mondta ez kb annyit jelent, hogy hajtani kell vagy 2-3 órát és akkor az igazi :)
Egy szóval: nem semmi autó bármikor kellene, nekem akkor nagyon bejött és most is rábólintanék ha lenne lehetőségem rá -
-
#13 és plz ne csináljunk ebből is kép topikot, mint a többi autós topiknál, és szeretném kérni hogy a nagy képeket linkeljük, köszönöm -
#12 :) -
#11 ja, elegáns, szép -
#10 hát ha egy ilyenem lenne , örülnék mint majom a farkának -
blackgamer #9 nekem a Kappa a kedvencem, elegáns
-
#8 -
#7 Te kérdezted!! Én csak válaszóltam!! -
Ronny #6 tupitupi -
#5 Na, csak megnyílt az én topikom is! -
#4 legjobb -
#3 ha nem teccik ne gyere be... -
#2 hát nem!! -