312
-
#72 nyugodtan,
közben csináltam egy bannert:
ha megfelel, akkor szólok is hogy berakhatják. -
#71 ez gyilkos 1969 Lancia Fulvia 1600:
-
#70 ha nem gond rakok még egy pár képet -
#69 Integrale a beszteszt. Abból is a legerősebb 250 LE (mármint, amit utcára gyártottak) De jó lenne az alap 230 lovas is állandó 4x4-gyel :) Impreza verő :D -
#68 na ez nekem is új Lancia kamion:D
-
#67 új stratos....csak már nem a lancia fogja csinálni megvásárolták tőlük a nevet.Ez a teljes: fenomenon_stratos -
#66 na ezt most látom először, milyen autó ez?:$ -
#65 na még egy,de ezt is hamar megszerettem,bár ez nem is igazi Lancia:( :
-
#64 az biza:)az új lanciák közül nem mindegyik tetszik de esz bizony szerintem szép lett -
#63 Fulvia ugye? -
#62 itt van még egy kis finomság ha megengeditek:
-
#61 amúgy köszi.Ebbe a makettbe beleadtam apait anyait -
#60 jaja.A következő egy 92-es delta hf integrale lesz ha végre meghozzák:) -
ahogy látom, Lanciákat makettezel, helyes
szép:D -
#58 király mind -
#57 Ez azért király(mint a többi is):
-
#56 egy ilyen jó autó ilyen kihalt topikot érdemel? -
#55 Nagyszerű! :-)
A pályabérlet pontosan nem tudom mennyi, viszont az biztos, hogy igazán csak nagy csapatoknak éri meg, ősszel a szponzorok is beszálltak a költségekbe, így lett végül -ha jól emlékszem- 3500 Forint autónként a költség. -
DeltaHF #54 Szuper!
Minden esetre a fehér Delta, meg én tuti ott leszünk.
A Kerepesi Jani haverom, akinek van ugye 155-ös Alfája úgy is jobban figyeli az eseményeket, és szól ha nem tudnám mikor is van a találkozó.
Egyébként te tudod mennyibe kerül az Euroring bérlés, és lehet menni egész évben??
-
#53 :-)
Tavasszal szinte biztos, hogy újból lesz találkozó, örömmel látunk minden olaszautó-rajongót, kuriózum erőgép tulajokat pláne.
Én csak egyike voltam a szervezőknek, a pályaautózásnál terelgettem fel-le a kocsikat a pályáról. -
DeltaHF #52 Igen tudom...ismerem a srácot.
Előtte nem sokkal rakta nullába a jobb elejét az autónak, és még benne volt a félsz.
Ott volt Ő is tegnap este, de már lényegesen jobban tolja neki:-)
Remélem a köv talitokra én is el tudok menni, mert mindenki jókat mesélt róla.
A szerelőmnek is egy 155-ös Alfája van, és Ő is csábított, csak akkor még darabokban volt az autóm.
Ha jól értem te szervezed is ezeket a talikat? -
#51 biztos csak elegánsan akart vezetni^^ -
#50 na ide vele -
#49 Hát nagyon aktív magyar Lancia-sokról nem tudok, de Alfásoknak és Fiatosoknak rendszeresen van találkozó. A legutóbbi Fiat-talin ha jól emlékszem több, mint 140 autóval voltunk, volt egy hófehér Integrale is, pályaautózáskor direkt a sor elejére tettem, de nemigen tolta neki, többen elmentek mellette. :-\ -
DeltaHF #48 NGCS...Most nézem hoyg a topik túlélte a 20Hsz-s.
Mehetsz kaszírozni.
És még mindíg se híre se hanva a Japán autócsodának ami mindent tud! -
DeltaHF #47 Nálunk miért nincs ilyen?
http://www.londontobrightonrun.com/2005.htm
A világon mindenhol tisztelik az olasz versenygépeket, itthon meg német és japán autóknak van kultusza. Kint ezeket 4 évesen kibasszák a roncstelepre.
Sok keleteurópai meg meny nyugati verdát venni. Hazahozza és addig nyomja a süket dumát még a végére már szinte mindenki ez skandálja:
Húú a német autó ám a megbízható....és hasonlók:-(
Lélektelen mérnöki remekek. Semi tűz semmi életérzés.
Nekem olyan mintha minden nap rántotthúst kéne enni sültkrumplival.
Jó jó, de ennél öttletteleneb egysíkúbb kaját nehéz csinálni. Bár igaz elbaszni is nehéz.
Kíváncsi vagyok hogy meddig tart ez, mert azért abban biztos vagyok hogy 100 éve jómódban élő nyugatiaknak igazuk van, és nem a "jó autót kell megvigyázni, és ápolgatni hanem azokat amiket szível csináltak.
Azok csak használati tárgyan...az olasz autó pedig életérzés!
Viva Lancia! -
#46 lol -
DeltaHF #45 Neem!
Csak egy csapatós jobbosban elindult egy nénike keresztbe. Sajnos ahelytt hogy elbasztam volna belefékeztek. Az autó azonal kereszte megúszott, és telibevágtam a patkát!:-(
Ez van.
Szerencsére van már másik kormánymű, de szerelő meg csak 3.-án lessz.
Addig a céges asztrát kell büntessem.:-) Egy igazi fostalicska, de most megtudja mit kell kiálni a egy Integralenak. :-)
Remélem Januárban még lesznek nagy havak.! -
#44 szabálytalankodunk? -
DeltaHF #43 Ja , dee azért tovbra is várom a Japán autócsoda megnevezését ami ugye mindent tud egyben!! :-))
Egyébként tegnap végre lehetett csapatni....
Sajnos egy patkán sikerült szétcsapni a kormányművet:-((, na de addigg!!!
Remélem ti szerencsésebbek voltatok, és ma is tele lesznek a parkolók pörgő autókkal!:-)
Viva Lancia! -
DeltaHF #42 A nem esik szé minden sarkon a korábbi megbízhatóság felvetés miatt krült bele, nem pedig "bezzeg a Lancia" miatt. Mem én mondtam hogy bezzeg a Japán aut egyben tud mindent!!!
Pont ez a lényeg....Valami kompromiszum mindig van.
Ha egy autót gyárilag atomra kihegyeznek, anak megvannak a buktatói.
Van aki ezt hátránynak, és van aki ezt előnynek éli meg. -
#41 Talán tapasztalatból mondja... nem mint Te. -
#40 ez a topik lanciásoknak van fenntartva...és ez nem vitatopik.. -
#39 Thema?
2,5 TD? -
#38 "nem esik szét minden sarkon" és ezt egy lancia-s mondja -
DeltaHF #37 De olyan legyen ami összkerekes, legalább 240 paci, 3 sper difi,nem a gép vezet a latabár sofőr helyett, és még szép is! Ja és ne essen szét minden sarkon, + legyen némi [ nem kell 7 Wb cím:-)] verseny múltja is!!
Na dicsak!!!:-) -
DeltaHF #36 Ha ha ha.. kérlek mondj egy példár minderre!!
Subi vagy mitsu? Ugyan mááá... hogy néznek ki??
De mielőtt véleményt alkotnék kíváncsi vagyok tényleg mire gondolsz..
-
#35 "Van aki a megbízhatóságot, van aki a megjelenést, van aki a motorerőtn és van aki technikai összetettséget keresi egy autóban" és aki mindezt szeretné egyben az vesz "igazi" japán bármit -
#34 -
DeltaHF #33
Hali
Na a maestéhez hasonló forgalmat kéne bevezetni minden nap a városba!!
Végre lehetett rendesen csapatni a kicsit nyálkás úton.
Bárcsak lesne a hó is végre...akkor lenne csak nagy móka!!:-))