312
-
#272 jogos:)
engem ez érdekel mostanában Lancia thema 8.32/ferari mocival
-
Jeff24 #271 Nemrossz de a HF Integrale az ISTEN:) -
#270 nekem tetszik.nem a legszebb autó a világon ,de jól néz ki,mutatós -
#269 -
#268 kicsit nagy a pangás...
na de nehogy csak a szép múltról legyen szó...itt a jövőkép
Az új delta:
-
Jeff24 #267 Nekemis úgyhogy beszéljünk róla:) -
#266 helyes akkor itt a helyed! -
Zoltánka9 #265 Sziasztok nekem a kedvenc autóm a lancia delta az utcai autók közül!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#264 kötelező minden Lanciásnak -
#263 egyenes út: hívd fel őket.
másrészt a hf integrale olyan, hogy megveszed 1 milla körül, és szép lassan ráköltesz még 3-at, de akkor már egész jó lesz. -
#262 Ilyet lehetett boltba kapni???? És ha igen mennyibe kerülhetett????
-
#261 Már egy pár tulajnak irtam emailt, de egyiksem irt vissza.Szerintem a delta egy színvonalas auto, és elég könnyen hozzá lehet jutni.Mégcsak nemis drága.De azt nemtom hogy mivel jár a fenntartása. -
#260 ha tényleg hf integralét akarsz, nem nézed a fogyasztást, és nem itt a hozzáértő sg-s bandát kérdezed, hanem felhívsz egy pár tulajt akinek van, és elmondja.
-
#259 hát tudod hogy van ez pedál függő.Nem akarok hülyeséget mondani de én olyan 9L/100 ra tippelek,de mondom ez csak tipp -
#258 Sziasztok!Mennyit fogyaszt egy hf integrale?Csakmert ez az álmom de mielött vennék ( ha veszek egyáltalán ) tudni akarom hogy mennyit fogyaszt mert erről nem találtam semmi adatot!Köszi -
#257 érdekes belsőtér elrendezés:
-
#256 mekkora feeling lehet ilyen autókázni
-
#255 Hy ez lenne az..ehez kéne pár alkatrész..!!
-
:D -
#253 én sajna nem tudok segíteni:(De ha van időd egy-két képet tegyél már fel róla -
#252 Sziasztok!! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Van egy 1972-es LANCIA FULVIA COUPE 1.3 RALLY-m, és ehez keresnék alkatrészeket.Pl:első szériás díszrácsot,és irányjelzőket.Ha valaki tud segíteni kérem írjon. Előre is köszönöm!!!!!! -
#251 VIVA-Lancia
-
#250 hijjnye de csendes lett a topic:) -
#249 -
#248 megezt is
no megezt is -
#247 Érdemesmegnézni:D -
#246 Köszi. :O) -
#245 ok! -
#244 Aztán szósz nekem is! -
#243 Ó, étem. :-C -
#242 de csak lehet itthon is ilyet szereni....ha látok egyet biztos megveszem -
#241 sajna külföldön volt...különben már én is visszamentem volna érte:( -
#240 Hol láttad?
[VENNE] -
#239 az első képen lévő lanciát mert láttam valahol valamelyik boltban.Gondoltam rá,hogy megvesezm de nem volt nálam pénz:( -
#238 a legalsó képen lévő stratos nagyon gyilkos -
LC1 Barchetta(?):
stratos:
-
#236 #235: ez nem az ECV1, ez csak a Delta S4-es
az ECV1 prototípus volt, gondolom nem használták rallyn
az már másik dolog hogy az ECV1-re építették az S4-est. -
#235 -
#234 pontosan! -
#233 igaz most idén nem teljesen gyári csapat van.De jövőre az lesz és új autó érkezik!