9806
Foci EB 2008
-
#448 A B csoportra nem mozdultatok rá, de tippeljetek akkor a C-re. Na, aki azt eltalálja.
Teljes erőből szurkolok az oranjének, de ezzel együtt is bravúr lenne innen a továbbjutás. Nagyon speciális ez a csoport, mert három végső győzelemre is esélyes bombaerős ország található itt, akiket a kispadról viszont nem a megfelelő kvalitás irányít. Főleg Domenech, de van Basten és Donadoni sem a megfelelő ember a posztján. Sokkal töbet ki lehet hozni ezekből a gárdákból, amit ezek tudnak, és ki fognak. Ezzel együtt lehet, hogy valamelyik megnyeri az EB-t, akkor így jártam. Erre legnagyobb esélye a franciáknak volna, ha a pályán dőlne el, de amit Domenech ámokfut arra rámehetnek. Az olaszok világbajnokként érkeznek, és a csapatuk is csak erősödött, de semmiképp sem gyengült. Mármint nem a pályán, de a kispadon már nem Lippi taktikázik, hanem a jóval tapasztalatlanabb Donadoni.
A csoport végeredménye megjósolhatatlan, a francia, olasz, holland triót várom az élre 5-5 ponttal. Aki elrontja a bekkelő románok elleni meccsét, az búcsúzott.
A tippem Olaszország, Franciaország, Hollandia, Románia. -
#447 Néhány hír
- A török válogatott pénteki edzésén megsérült Hamit Altintop lehetséges, hogy nem léphet pályára a labdarúgó Európa-bajnokságon. Altintop kéthónapos kényszerpihenő után tért vissza Uruguay ellen, de az edzésen elszenvedett sérülés kérdésessé teszi Eb-szereplését. A középpályást megvizsgálták a Bayern München orvosai: véleményük szerint a török válogatott első mérkőzését valószínűleg ki kell hagynia, és nem biztos, hogy felépül a további csoportmeccsekre.
- Bejelentette visszavonulását a svájci válogatottól Marco Streller, az FC Basel 26 éves csatára. Streller a 2006-os vb óta finoman fogalmazva sem a közönség kedvence, hisz ő volt az egyik, aki tizenegyest hibázott az ukránok ellen a tizenhat között. A csatárt a svájci–liechtensteini mérkőzésen hatalmas füttykoncert búcsúztatta, mikor az 57. percben lecserélték – ez is hozzájárulhatott a döntés meghozatalához.
- Ryan Babelnek a Liverpool csatárának a holland válogatott edzőtáborában egy edzés során sérült meg a bokája, így nem vehet részt a hamarosan rajtoló Európa-bajnokságon. Helyette Boulahrouz utazik, aki az utolsó keretszűkítésnél maradt ki, de most Dubai nyaralása helyett Svájcba veszi az irányt. -
campy #446 de amugy is logikus hogy az M1 adja hiszen nem mindenkinek van Sport 1, Sport 2 vag Sport klub... M1 még a legszegényebb vidéki területeken, a leggagyibb szolgáltatónál is fogható..és egy ilyen eseményt még szép h nem olyan csatornán fognak közvetíteni amit kevsebben fognak...amugy eddig az összes VB-t(2 éve a Sportklub is) EB-t eddig csak az M1 M2 közvetített eddig -
#445 gyááá legyen szives vki írja ki 72-es betűmérettel a banner alá hogy az M1 ADJA ÉLŐBEN A MECCSEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert már kiborító, hogy senki se képes visszaolvasni -
Csesza #444 thááá elnéztem a topikot :SSSSS -
#443 m1, hányszor elmondtuk hogy ők adják élőben, sport tv pedig felvételről adja. -
Csesza #442 élőben szerintem semelyik :S -
#441 Most igazából melyik TV közvetítity élőben a meccseket? Mert a Sport1 csak később adja, és nem élőben a Sport 2-n meg egyáltalán nem látom. -
campy #440 sokkal jobb a keretük mint az említett 3 csapatnak... esetleg a Hollandokkal fognak megszenvedni mivel ők nagyon védekező stílus...Van Bastennel legalább is...de sztem elég nekik hogy leikszelnek a Fro-kal és megverik a Románokat... -
QPR #439 Azt írja a nemzeti sport, hogy Pogrebnjak a szerdai sérülés miatt nem is játszhat az EB-n, helyette a Sevilla támadója, Kerzsakov lett meghíva a keretbe... -
#438 abban a csoportban bármi megtörténhet -
campy #437 báto vagy h az Olaszokat utsó helyre teszed:D most nyertek 3-1 re a Belgák ellen lazán:P -
#436 mai barátságos meccsek:
Ausztria 5-1 Málta,Olaszország 3-1 Belgium,Svájc 3-0 Liechtenstein,Csehország 3-1 Skócia -
QPR #435 csehek bukni fognak ezen az EB-n
-
#434 Köszönjük Emese... -
#433 (Y)
esetleg még valami effekt az euro 2008 felirattal?mondjuk hogy rajta "ülne" a csoportok csíkján.bár nekem már így is nagyon tetszik,legyen kicserélve könyörgöm!irritál az a két kis majom a mostanin :) -
#432 ok, nemtudtam:D
megnéztem szótárba és tényleg:D:D -
Csesza #431 :D
ez amugy tökéletes -
#430 viszot én meg felcseréltem franciaországot és hollandiát P
mármint a magyarnál -
#429 mindkettő használatos :) -
#428 Hollandia az nem Netherlands?
amúgy jó -
#427 -
#426 ..vagyis SWI, CZE ... fene tudja hogy szokják -
#425 Vagy a zászlók után ne magyarul, hanem CH, CZ, POR, TUR, AUT, CRO, GER, POL ... -
#424 mondjuk lehetne két sorban
HORVÁT-
ORSZÁG
DE ígyis fura kicsit -
#423 Erről beszéltem
DE a hoszabb országok nem férnek be akkora helyre -
#422 sztem is -
Csesza #421 jó igy is csak kigyit fura hogy valahol nem írod ki az országot valahol meg ugye hollandia románi... :)
de sztem be lehetne rakni -
#420 Most az ország nem fért volna ki mindenhol ezért kihagytam mindegyiknél
de lehet így meg fura hogy pl OLASZ, meg ROMÁN(IA)
DEha azt írom OLASZO. azis fura kicsit -
#419 Na megcsináltam ilyenre
-
#418 A portugálokban úgy látszik nagyon egyet értünk, tán az se lenne meglepetés, ha az utolsó meccsen is pályára lépnének.
Az ág másik csoportja: Ausztria, Horváto., Németo., Lengyelo.
A német és a horvát tizenegy tán egyenlő eséllyel pályázik a csoportgyőzelemre, könnyen lehet, hogy csak a gólarány fog dönteni. A horvátoktól nagy durrantásra számítok. A lengyeleket harmadikra jósolnám, bár ők is megnyerték a saját selejtezőcsoportjukat. Ausztriának nem sok esélyt látok.
Tehát Németország, Horvátország, Lengyelország, Ausztria. -
Grenzjager #417 jó, de vlahok csak kinyomják a francuskákat.... -
#416 további tippjeim:
B.csoport
1.Németország 9p.
2.Lengyelország 4p.
3.Horvátország 2p.
4.Ausztria 1p.
C.csoport
1.Hollandia 7p.
2.Franciaország 6p.
3.Románia 3p.
4.Olaszország 1p.(ez kicsit durva lenne)
D.csoport
1.Spanyolország 9p.
2.Oroszország 4p.
3.Görögország 3p.
4.Svédország 1p.
Gólkirály lehet:C.Ronaldo,Klose,Smolarek,Torres -
#415 buzeráns Zidane?:o elismerésem neked... de tényleg-.- -
campy #414 remélem lebőgnek a Franciák...:D nagy mázlisták voltak a multban a buzeráns Zidane-nal...90. perc utáni góljaikkal takarodnának haza olyan undorítóak voltak... Ribery az egyetlen akit bírok a Franciáknál... -
campy #413 nem tudom Anelka és Ljungberg mit keres a borítón... -
campy #412 Attól még h a Zenit megnyerte az UEFA kupát ugyan már... -
campy #411 Törököket majdnem mi is elkaptuk ugy akartam mondani:D -
#410 sztem a meglepeéscsapat az orosz lesz -
campy #409 sztem
1. Csehország lesz
2. Svájc (hazai pálya miatt)
3. Portugália
4. Törökország
de ez egy elég merész tipp és elfogult is vagyok mivel a Portugáloknál ott van C.Ronaldo akit nagyon utálok.... Törököket még mi is elkaptuk azok nem jok...
Csehek mindig jok főleg EB-n, Svájc meg megbízható csapat a multkori VB.n se kaptak gólt ugy estek ki ( Ukránok 11-sekkel pfff...)