9806
Foci EB 2008
-
#648 nem tudom:D -
#647 Jó neked, h letudtad őket. Nekem még 3 gyakorlati megy 1 szóbeli vizsgám lesz. Úgy volt ma is tanulok már, de vmi miatt megint ellustultam. :D
na ok Off vége ^^ -
#646 Mértvan eza szarérzésem, hogy egész EB alatt esni fog az eső?:S -
#645 én szerencsére letudtam eddig mindet, csak egyikből meghúztak, mehetek újra...
és pont kedden, pont előző este lesz az Olasz-Holland..:S
mindegy, csak meglesz...,meg nem épül rá semmi, úgyhogy...de nem kéne bukni -
#644 nekem hétfőtől szerdáig van :c -
#643 akkor már tippelek én is:D
Svájc - Cseho. 1-2
Portugália - Töröko. 1-0 -
#642 Végre, mindjárt kezdődik:D
kár hogy kedden még vizsgázom, de nem érdekel, nézni kell a meccseket:D
Mai Tippem:
Svájc - Cseho. 0-2
Portugália - Töröko. 1-1 -
#641 már csak 1 óra:P -
#640 +fav -
Csesza #639 http://port.hu/pls/w/eb.place_list -
#638 Orczy placc ott lesz a legnagyobb kivetítő Pesten,igaz 500ft,amiből 300 leiható.Gondolom a Városligetben ill. a Margit szigeten is lesz -
#637 valaki esetleg tud egy nagykivetítőt valahol BP-n?
mert most hallom, hogy a millenárison nem lesz. -
#636 Na már csak 2 óra van hátra a nyitómeccsig.:) -
#635 Én Németországnak és Portugáliának szurkolok!
A németeknek azért, hogy győzzenek, a portugáloknak pedig azért, hogy minél előbb essenek ki. Remélem, Ronaldo szépen felsül ma este, személy szerint ki nem állhatom: irritált mindig is.
Sajnálatos, hogy az angolok nem jutottak be. Valahogy hiányérzetem van emiatt. Nem mintha rajonganék értük, de azért jó kis meccseket szoktak vívni.
Uh, most nézem a fenti felosztást: a C csoportban nagy zúzások lesznek! -
#634 EB játékvezetői hát remélhetőleg nem Busacca-n vagy Gonzalezen dől majd el egy-egy továbbjutás :( -
QPR #633 Öreg, te nem szoktad mostanság nézni az m1-t? Nem, ha ilyeneket írsz... -
#632 nekem tipp
Svájc - Csehország 1-2
Portugália - Törökország 3-1 -
#631 M1 még a nyitányt is leadja. Ilyen reklámos dolgok miatt meg ne aggódj. Nem kereskedelmi csatorna, hogy sok menyétséget adjanak le meccs előtt meg közben..
ja a tippem pedig:
Svájc 2-1 Csehország
Portugália 2-2 Törökország -
#630 ehh,ha a retek közvetítené,jogos lenne ez a hsz.az m1 most átalakul sporttelevízióvá,nem úgy mint 2 éve az a szarszemétcsatorna,amiben leadtak egy-két meccset a sok szemét között -.-
ma papírformát várok: 2;1 -
#629 Ronaldot -
#628 Nem mintha ez lenne a stílusuk. -
#627 Tippem mára:
Svájc 1:1 Csehország
Portugália 2:0 Törökország -
#626 Portugáloknál érdekes a helyzet, a középpályán aztán van tömegnyomor:D Ronaldo, Quaresma, Deco, Simao, Moutinho, esetleg Nani. Kit kéne kihagyni?Nehéz... -
#625 miért ne lenne?
sztem buktad a pénzt -
#624 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097
#46565-es hozzászólás
ott példák is láthatóak -
#623 Remélem köcsög M1 nem marad majd le a gagyi reklámok miatt a himnuszokról ... -
QPR #622 Ja és ne menjetek Ljubljanába a városi kivetítőn nézni a meccseket, mert 2,70 EUR lesz egy félliteres sör.... -
QPR #621 Akkor elkezdődik.
A nyitómeccsre (Svájc-Csehország) 1X-t tettem, Cseheknek esélyük sem lesz... -
#620 nemvicc, az eddigi legjobb táblázat amit idén láttam :DD -
#619 meghalok:DDDD DONÁLDKCSA -
#618 vegyél egy donáld kacsa magazint :D de most komolyan, nagyon jó táblázat van benne, ki kivel mikor, továbbjutások is végig tök átláthatóan, lehet írni bele eredményeket (asszony a kiadónál dolgozik, nekem ő hozta) :)
vagy holnap sztem sok napilapban lesz ilyesmi, de sztem donáld kacsa! :D -
#617 :DDD -
#616 nekem van egy jó.
az egész olasz válogatott épp pénzt ad a bírónak közben elesnek és pofátlanul védekeznek.a macskákról má ne is beszéljünk -
#615 Tudtok valami jó posztert amit kel lehetne nyomtatni, hogy lássuk mikor milyen meccsek mennek, nameg esetleg mi magunk is betudjunk írkálni dolgokat, hogy a csoportmeccsek után is képbe legyünk? -
#614 oké hagyjuk látom igazi francia vagy P
egy csomó csapat nyert VB-t két hatalmas hibából kapott gólnál kevesebbel.
-
karajjj #613 én végigolvastam, és utánna is azon a véleményen vagyok, amit leírtam
egyébként szerintem az öngólnál nagyobb és égőbb védelmi hiba pedig nincs...
én nem magyaráztam meg, hogy értetted, amit írtál, hanem csak leírtam, hogy mindenki más hogy érti...(most azért általánosítok, mert teis megtetted) -
#612 nem én leírtam vmit amit te nem olvastál el normálisan hanem jöttél ezzel a dumával
és please ne kezdj már el személyeskedni főleg ha te tévedtél
és ne akard már megmagyarázni, hogy én hogy értettem amit mondtam.....
amúgy #610 remélem végre felfogod másoknak sikerült -
karajjj #611 az tény, és ezt nem vitatom -
#610 semilyen jogos gólt
egy saját játékos rúgott egyet egyet meg a bíró rugatott.
Tehát védelmi hiba nélkül játszották végig tulajdonképpen a VB-t és ez példa nélküli -
karajjj #609 én normálisan kérdeztem valamit, erre jön, hogy "megint meglesz a szint"...
akkor a te szinteden válasz, bár nem vagyok hajlandó lealacsonyodni oda, de hogy megértsd: az öngól is kapott gól, és ha jogtalan, ha nem az a 11-es, a bíró megadta és márpedig akkor az érvényes gól, szóval gyakorlatilag hivatalosan rendelkezik a világbajnok válogatott 2 kapott góllal azon a vb-n...
szerintem nem kapott gól nélkül nyerték...