9806
Foci EB 2008
-
#608 akciogólt nem kapott válogatott. -
#607 nem figyeltél
részletesen leírtam pedig
egy öngólon és egy jogtalan 11-esen kívül
ajánlom a #578-es figyelmes elolvasását......
látom megint meglesz a szint..... -
karajjj #606 most ne haragudj meg, de emlékeim szerint a döntőben kaptak gólt...
akkor nemtudom, te most miről is beszélsz???????????????? -
#605 Görögország?:D -
#604 én pont azért szeretem az olaszokat mert rohadt máker lébecolós focit nyomnak, és mégis sokra viszik :D
amúgy meg tessék tisztességesen szurkolni, ne az ellent fikázni! -
pacclacc #603 Hajrá mindenki csak ne az olaszok nyerjék meg !
Bocs de valahogy én szeretem a focit xD
-
daviddavid #602 HAJRÁ OLASZOK!!!!! -
#601 Minden idők legszebb Eb-góljai - videó!
http://www.fliggo.com/video/yAzNeN96
Marco van Basten, Davor Suker, Karel Poborsky, Paul Gascoigne. Mi a közös ezekben a futballistákban amellett, hogy mindannyian sokunk kedvencei voltak? A válasz egyszerű, további hat csillag mellett ők mondhatják el magukról, hogy olyan emlékezetes gólt szereztek Európa-bajnokságon, mely befért minden idők tíz legszebb Eb-találata közé.
Mint minden lista, persze ez is szubjektív, de az biztos, hogy egyik gól sem érdemtelenül tagja az elitnek. Adott a feladat az idei próbálkozóknak: ezeket kellene felülmúlni!
10. John Jensen (DÁNIA – Németország, 1992): Ez a találat szépsége mellett fontos is, hiszen a svédországi torna fináléjában született.
9. Marc Overmars (HOLLANDIA – Jugoszlávia, 2000): A villámléptű szélső is hozzájárult zseniális bombájával déli szomszédaink legyőzéséhez.
8. Davor Suker (HORVÁTORSZÁG – Dánia, 1996): A valaha volt talán legjobb játékos már két évvel a vb-gólkirályi címe előtt is letette névjegyét, nem kisebb egyéniséget tréfált meg csúnyán, mint Peter Schmeichel.
7. Frank de Boer (HOLLANDIA – Franciaország, 2000): Frank de Boer kihagyott büntetői miatt negatív hőse volt a hazai rendezésű viadalnak, de azért egy bombával is hozzájárult a csapat szerepléséhez.
6. Karel Poborsky (CSEHORSZÁG – Portugália, 1996): Az ezüstérmes cseh csapat kulcsfigurája volt Karel Poborsky, az angliai Eb legpimaszabb találatát is ő szerezte.
5. Maniche (PORTUGÁLIA – Hollandia, 2004): A legutóbbi Európa-bajnokság sem volt híján hatalmas góloknak, talán a portugál Maniche rúgta a legnagyobbat, ráadásul az elődöntőben.
4. Ronnie Whelan (ÍRORSZÁG – Szovjetúnió, 1988): Whelan minden bizonnyal a legismeretlenebb név a sorban, de nagyon nagy gólt rúgott a sarló-kalapácsosoknak. Mi mindent ki lehet hozni egy bedobásból...
3. Tomas Brolin (SVÉDORSZÁG – Anglia, 1992): Tizenhat éve a svédek hazai pályán egészen a négyig meneteltek. Abban a csapatban nem kisebb játékosok futballoztak mint Thomas Brolin, aki találatai mellett sajátos gólöröméről is híres.
2. Paul Gascoigne (ANGLIA – Skócia, 1996): Ez a gól hatványozottan fontos volt az angol szurkolóknak. Gyönyörű, a Wembley-ben esett, de mindenek előtt azért bír nagy jelentőséggel, mert a skótoknak rúgta Gascoigne.
1. Marco van Basten (HOLLANDIA – Szovjetúnió): Nincs vita, ennél nagyobb gólt nehéz rúgni. Csikar-szögből, kapásból, borzalmasan nagy erővel, pontosan, Dasszajev csak pislogott az 1988-as fináléban.
-
#600 Aki normálisan szól hozzá az elismeri a világbajnokot
Nem tudsz még egy olyan vállogatottat mondani aki tulajdonképpen kapott gól nélkül lett az.
És ugyebár nem egyszeres világbajnokról beszélünk
Aki meg fikázni akar nyisson fikázó fórumot.
-
#599 Volt aki normálisan szólt hozzá... Amúgy nem az az egy egyén ihletett meg.
Na ok FLÉM Off majd eldől minden hamarosan.. -
#598 Ez szubjektív
Sztem meg az Olasz-Német volt a legjobb
Előtted egy idegbeteg utálkozó elfogult egyén szólt.......
Egyáltalán nem szánalmas módon nyerték.
Normális gólt se tudtak nekik lőni.
Csatáraik meg legjobbak közé tartoznak a világon, bármelyik válogatott elfogadná őket.
Sokaknak savanyú a szőllő. -
#597 Azt viszont ne felejtsd el, hogy egy jogos gólt nem adtak meg a franciáknak a csoportmérkőzések alatt... Mellesleg spanyolok ellen, hiába a Henry kamu szabálytalanság, akkor is megynerték volna a meccset.
Brazilok meg alázva voltak, szó szerint. A legjobb VB meccs volt.
És igazuk van az előttem szólóknak, ennyire szánalmas módon VB-t nyerni csak olaszok tudnak. Dugig van a "játékuk" színészkedéssel meg alibi focival.. Ennyit a jogos-jogtalan győzelemről!
-
#596 jajj látom még 2 év után is savanyú a szőlő...
egy dolog hogy utálsz egy csapatot vagy játékost de legalább ismernéd el, én is utálok nem egy csapatot, játékost de elismerem őket... -
#595 én csak jót akartam a pénzben játszóknak, ha tudom h ekkora flame lesz meg se szólalok :) -
#594 Euro 2008: Blaszczykowski helyett Piszczek a lengyel keretben
Változás történt a lengyel labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki keretében, mivel Jakub Blaszczykowski sérülése miatt nem tudja vállalni a játékot.
A szélső térdszalag problémája miatt biztosan nem léphetne pályára a csoportkörben, ezért Leo Beenhakker szövetségi kapitány úgy döntött, helyette a Hertha BSC játékosára, Lukasz Piszczekre számít.
Euro 2008: valószínűleg esőáztatta lesz az Eb-nyitány
Az osztrák és a svájci házigazdák szerint az összes feltétel adott, hogy zökkenőmentesen, jó hangulatban kezdődjön szombaton a labdarúgó Európa-bajnokság - egyedül a fránya időjárás szólhat közbe.
Az osztrák Központi Meteorológiai és Geodinamikai Intézet (ZAMG) nem sok jóval kecsegteti az osztrák szervezőket. Míg a szombati svájci - bázeli és genfi - nyitómérkőzésekre csöndes, száraz időt jósol, addig a két, vasárnapi ausztriai mérkőzést valószínűleg szakadó esőben kell majd lebonyolítani.
...
Ami persze nemcsak a játék képét befolyásolhatja, hanem a hangulatra is nyomasztóan hathat. Legalábbis egy orvos meteorológus úgy nyilatkozott, hogy a felhős, csapnivaló időjárás még jobban felborzolhatja az amúgy is felajzott szurkolók idegeit, jelentősen fokozhatja az agresszivitást. -
#593 látod ennyi :DDdd utálatból nem tudod elfogadni a tényeket, és magadnak szeretnéd bebizonyítani a történtek ellenkezőjét :} de minden más ember aki nem azt a stílust és felfogást képviseli mint amit te, az elismeri napuszi:} -
#592 Lezárva ezt a gondolatmenetet előző EB nél nagyobb szégyen ugyse lehet xD -
#591 Hát igen, kellett is a szerencse a 4 VB címhez, nagy mákjuk van
2000ben is mákjuk volt.
Szerintem aludd át az EB-t mert lehet nem fog tetszeni a sok "szabálytalan" gól
200
-
#590 sssssssss -
#589 elég idegbajos vagy te magadtól is -
#588 Utálom őket, de akkor se érdemelték meg a VB-t!
Mert egy mákos, bundás, köcsögdigók! És most biztos,hogy nem lesz ilyen mákkjuk sőt még a csoportból se juttnak tovább!
és most jöhet a bünti pont!
Faszért kell felidegesítened! -
#587 erről van szó
utálatból írsz erősen ferdítve a tényeket -
#586 Aha
Hogy én mennyire utálom az olaszokat -
karajjj #585 megy a fájt -
#584 valami csúnyát súghatott Vieira fülébe -
#583 te kezdtél el vitatkozni, hameg kiderül nincs igazad és egyoldalúan látod máris elkennéd a dolgokat......
Áruld már el nekem kicsi huszár Materazzi góljában mi volt szabálytalan?
Segítségképpen
http://www.youtube.com/watch?v=nyxfM7mTUWw
-
#582 Jaj istenem jogos nem jogos! Ha emlékeznél a franciáknak a csoportkörben két gólt nem adtak meg, Svájc és Korea ellen! Jah és ha már Zizu jogtalan tizinél járunk akkor materazzi gólja mien volt? Mert azt se volt szabályos és jah egy jogos tizit nem fujtak meg a franciáknak! Ezen hülyeség vitatkozni!
De én ezzel be is fejeztem mert nem akarok itt offolni! Csak faszom lascarnak se kellene beszólni! -
#581 Ez igaz.
Akkor nekik szurkoltam.
A másik még nagyobb divatcsapat -
#580 Viszont a brazilokat szépen "bedarálták". -
#579 most leszek nagy csoportos jó!!! -
#578 Ausztrália(kamu Materazzi kiállítás)-->Ukrajna(3-0 ugye feledékenyek)-->Németország(a 119. percben rúgott gól megfejelve egy még szebben Del Pero csodás góljával mérkőzés után még a németek is elismerték az olasz csapat teljesítményét)-->Franciaország(jogtalan Zidane 11-es negyed óra alatt egalizálva, szval anélkül sima győzelem)
Szóval először gondolkozni kéne és utánna írni
A Franciáknál ahol több a néger honosított mint egy bantu törzsben egy ponton múlt a csoportból való továbbjutás első meccsükön egy gólra és két döntetlenre voltak képesek csoportjukban több gólt kaptak mint az Olaszok egész VB alatt........(öngólt jogtalan 11-est nem számolva) -
#577 ovis kiscsoportos szint már bocs
-
#576 Hát igen Buffonnak sokat köszönhettek! -
#575 fú bazzeg ne is mondd...leestem a székről a német és a francia rohamoktól!megállás nélkül tüzelték szegény Buffon kapuját és a köcsög digók azt se tudták hol vannak!ja meg Materazzit kellett volna kiállítani mer hát hogybeszél a köcsög macskazabálója! -
#574 Persze, nem akarok én offolni! -
#573 1998-ban meg nem érdemelték volna meg, különösen a Horvát meccs miatt. -
#572 Ezt a témát hagyjuk majd EB utánra inkább -
#571 Ausztrália(kamu tizi)-->Ukrajna(ne mutassam be)-->Németország(legeslegutolsó percben rúgott gól)-->Franciaország(120percig kivédekezni 11emberrel a 10 ellen és pofátlan módon tizikkel megnyerni a VB-t)
Igazad van ehez csapat kell, de sztem most fejezzük be mert ez EB 2008 topik!
Amugy meg mindenki szerint(kivéve olaszfanokat) a franciák jobban meg érdemelték volna a VB-t! Csak nézd meg, hogy jutottak el a döntőig! -
#570 istenem ennyi hülye embert, de tudom , hogy csak az irigység beszél belőletek, de igazad van mákkal nem lehet VB-t EB-t nyerni oda csapat kell mégpedig az olaszok azért ennyire jók mert nekik van csapatuk ..
amíg az atlétikabajnokság házigazdáinak olasz segítséggel talán lehet :Aaa -
#569 azt hittem kinőtted ezt 2 év alatt