9806
Foci EB 2008
-
campy #408 nagy lesz az Eb pont akkor kezdődik amikor megyek osztálykirándulásra hogy a fene enné meg:D na majd valami kocsmába beülünk csak hallani semmit nem fogok tudni:S tippem hogy a németek nyerik meg bár az utóbbi 2 EB nem sikerült nekik még a csoportból se jutottak tovább...
Olaszok, Spanyolok nekik iszonyúan jó a keretük
Franciák rohadjanak meg:D Portugáloknál csak C. Ronaldo takarodjon haza:D
még az is benne lesz a pakliban hogy a 2 rendező ország közül 1-et biztos bejuttatnak vagy az elődöntőig vagy pedig legalább a csoportból jussanak tovább már... bírók segítségével:):D
CSAK JÖJJÖN MÁR!:) -
#407 sztem is ez a banner lenne a legjobb... -
#406 Az én tippem pontszámmal együtt:
1.Portugália 7p.
2.Svájc 5p.
3.Csehország 4p.
4.Törökország 0p. -
#405 1.Portugália
2.Csehország
3.Svájc
4.Törökország -
Csesza #404 Ausztria se lesz olyan könnyű ellenfél, hisz hazai pályán vannak, nem akarnak majd leégni, biztos vagyok benne, hogy mindent beleadnak, netán ha még segíti is őket a hazai pálya előnye akkor mindenkinek nehéz dolga lesz velük -
DJ BP #403 ez nagyon kemény EB lesz, Ausztrián kívül nincs könnyű ellenfél. Vagy nagyon szép meccsek lesznek, vagy sok 0-0-ás, 1-0-ás meccs -
#402 látom a portugál 1.helyben nagy egyetértés van:D
ez is kemény csoport lesz ám..:D -
focieb2008 #401 -nincs reklám az sg-n- -
#400 Portugál
Svájc
Cseh
Török -
freebet #399 Hello srácok,
ezt nézzétek meg, szerintem titeket érdekelni fog:
focieb2008.net -
QPR #398 Portugál
Cseh
Svájc
Török -
daviddavid #397 1. Portugália
2. Törökország
3. Svájc
4. Csehország -
Csesza #396 Portugál
Török
Svájc
Cseh -
#395 1.Portugália
2.Csehország
3.Törökország
4.Svájc -
#394 Amúgy mi a véleményetek a csoportokról? Mondjuk először is ki mit jósol az A csoport (Csehország, Portugália, Svájc, Töröko.) végeredményére?
Szerintem meglepetés születik, és Svájc továbbmegy másodikként, tekintettel a hazai pályára, ennek lélektani feldobó erejére, a várható játékvezetői támogatásra, és a csehek meggyengült csapatára. De bárhogy is, egyből a nyitómeccs döntheti el a csoport második helyét, aki itt győz, az a portugálok mögött tovább megy sztem. Szóval én 1. Portugália, 2. Svájc, 3. Csehország, 4. Törökországot jósolok. -
QPR #393 sok bába közt elveszik a gyerek... -
#392 :Ddd -
#391 csak szerintem elcseszett ez a két figura?ha japó vb lenne,még megérteném,de ilyet hogy követhettek el svájciak (na jó,meg osztrákok)?! :S -
#390 előbb talán írja be a többi csapat nevét is nem? :D -
#389 simán jó ezis, akkor ezt rakjam be miszter? -
Csesza #388 gabber-t kéne megkérdezni, mivel nincs hg ezért ö dönti el, hogy mehet e vagy nem -
#387 Lehet ilyen lenne a legjobb, deha túl nagy nem csinálom meg végig feleslegesen
-
Csesza #386 -
#385 játékosokkal
-
Csesza #384 igen, de nagyon nagy volt a méret
nemtudtam máshogy megfogalmazni :D
thx! -
#383 a fehér rész a böngésződ P
DE csináltam egyet
-
QPR #382 Pogrebnyakot még a 20. perc előtt (pár perccel fantasztikus 30 méteres szabadrúgásgólja után) sérülés (!) miatt le kellett cseréni a mai orosz-szerb (2-1) felkészülési meccsen.
Néztem és megmondom őszintén csalódtam a zbornajaban. Nem fognak most sem sok vízet zavarni, ha nem változik semmi. (Egyedül a csoportjukban bizhatnak) -
#381 és Clichy sincs ott mondjuk..hát ennyit ér a PL álomcsapatában lenni -
Csesza #380 csináld meg plz ha megy, mert valami nemkápise, mivel a paint az csak ezt az euro2008as képet jeleníti meg a fehér részt pedig nem, mert ha letöltöd és rendesen megnyitod akkor akkor jó de ha így nézed akkor marad ugyanerkkora a kép :S -
#379 hát igen sajnos :(( -
Csesza #378 ooo faszdmeg :D én nem láttam, hogy ez így van ez a kép :D
levágom -
Csesza #377 én csak belinkeltem a modi topikba és gabber mondta, hogy túlnagy :S -
#376 mivel a fehér részt nem vágta le róla :D
de az aljából és tetejéből le lehet vágni és akkor már nem akkora -
Csesza #375 túl nagy ez bannernek :S -
focieb2008 #374 Sziasztok!
Ha további információkat szeretnétek megtudni látogassátok meg a www.focieb2008.cwi.hu -t. Hírek,Képek,Videók,Tippek,Fórum,Statisztikák,Szavazás-Minden ami Svájc/Ausztria Eb!
Gyertek és nem bánjátok meg!! -
#373 Vieira fos? szezon elején tényleg nem volt vmi jó Interbe, de akkor tért vissza hosszú sérüléséből, de a tavszi szezonban legjobbak közt volt, emg hát a ő csapatkapitány, rádáasul psoztján még mindig legjobb francia, szte m az ő neve megkérődjelezhetetlen... -
#372 Viera már egy fos....Flamonak meg et az eddigi legjobb szezonja volt...
Boumsong meg szintén nyomorék, Mexes a Romaba jobban tolta szvsz -
#371 Vieira a csapatkapitány, am Mexes se egy éeltbiztosítás...
Cisset és Trezeguet nem vitte ki, ez óriási hiba... -
#370 Jaj tényleg, ő a kivétel, a fekete ló:DD -
Csesza #369 ott van Vieira :)