9806
Foci EB 2008
-
Csesza #528 a 31.00 az az, hogy kvára nincs esélyünk... -
#527 ?:D -
Csesza #526 -
#525 Svájc 31.00
háát szerintem akárhogy is hazai pálya vagy úgymond "félhazai" ennyire nem esélyesek -
#524 én a Svédeket és a portugálokat kicsit előrébb tenném -
Csesza #523 sztem is a Németek most a legesélyesebbek, nemtudom miért, de én most rájuk tennék nagy összeget, ennek ellenére én Holland v. Portugál győzelmet szeretnék :) -
DJ BP #522 még a spanyol is fura, elmúlt éveket látva -
DJ BP #521 németek? ez hogy jött ki
-
#520 Németország a legesélyesebb? Furcsa. Mondjuk én nekik szurkolok. :) -
Grenzjager #519 végő győztes a bukik szerint:
Németország 4.75
Spanyolország 6.75
Olaszország 7.00
Franciaország 8.50
Portugália 8.50
Hollandia 13.00
Horvátország 15.00
Oroszország 21.00
Csehország 22.00
Görögország 26.00
Svájc 31.00
Svédország 34.00
Románia 41.00
Törökország 51.00
Lengyelország 67.00
Ausztria 81.00
Portugálokra érdemes fogadni, mert könnyű a csoportjuk, majd továbbjutás esetén is könnyű ellenfelük lesz az AUT-CRO-POL-ból vki (feltéve a Ger első lesz és ők is), így pikkpakk elődöntősök már. -
Grenzjager #518 Tuti 8nál többet.
24 csoportmeccs
4 nyolcaddöntő
2 elődöntő
és a döntő
össz.: 31 meccs -
Grenzjager #517 bwin:
SWI-CZH
1: 2,85
2: 2,45
x: 3,10
a bukik inkább a csehszkókra mennek -
#516 Még van egy kérdésem:
Hány piros lapot osztanak majd ki összesen?
7-et vagy kevesebbet - 8-at vagy többet?
Lesznek még kérdéseim :)
Egy tippjátékban veszek részt és azért kellenének a válaszok. Én nem értek a focihoz, de ezt az EB-t végig fogom nézni :) -
#515 Oké, köszi! -
#514 Svájc -
Grenzjager #513 Remélem sveeejc (csak vitraisan) -
#512 Hali! Szerintetek ki fog nyerni a Svájc-Csehország meccsen? Melyiknek van több esélye? -
#511 Nemááá! Remélem David Villa felépül! -
Botrányba fulladt az Európa-bajnokságra készülő olasz válogatott kedd esti edzése, a balhéiról híres Antonio Cassano ugyanis nem sokáig bírta türtőztetni magát és őrjöngeni kezdett a gyakorláson - írja a goal.com internetes honlap.
Cassano akkor kezdett el őrjöngeni, amikor Giorgio Chiellini tisztán szerelte őt az edzésen. A Juventus védője ezután Cassano szidalmainak fő célpontjává vált. A Sampdoria csatára azonban ezután sem nyugodott meg, néhány perccel később brutálisan belement Andrea Barzagli-ba, aki végül szerencsésen megúszta az esetet. A gyakorlás végén több játékos is nekitámadt Cassano-nak viselkedése miatt. Őrjöngésével ugyanis komoly sérülést is okozhatott volna, amellyel igen nehéz helyzetbe hozta volna a Fabio Cannavaro-t már amúgy is nélkülöző olasz válogatott.
Margit! Noormális? -
...de ki nyeri az EB-t srácok?
-
#508 Azt is. Csak nálunk az a szégyen, hogy még így is több a kiadás (69,98 milliárd dollár), mint a bevétel, csak tudnám hova megy el az a sok pénz.
-
karajjj #507 wtf????
ezek a spanyolok mit csinálnak??? -
Grenzjager #506 azt hogy nálunk k'va magasak az adók?
(off) -
#505 Az tény, hogy fejlődik az ország, de még mindig nincsenek olyan helyzetben, hogy csak úgy könnyedén felkészüljenek az EB-re. Ráadásul mindenki hallott már az ukrán energiaválságról, hogy az oroszok néhányszor el akarták zárni tőlük a vezetékeket. Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt a táblázatot: állami bevételek.
Eszerint: Ukrajna - 44,63 milliárd dollár, Magyarország - 62,25 milliárd dollár
Azt hiszem, ez elárul valamit az országuk helyzetéről. -
Grenzjager #504 a digókra meg jellemző a korrupció...
akkor még mindig ott vannak a spanyolok.
(na jó csak vicces volt az 5tusa dolog) -
#503 így van egyik nagy ország sem akarja elvállalni -
#502 az a kivitelező hibája!az olasz fejes is megmondtam,hogy ez nem veti vissza M.o-t a sportdiplomáciai ranglétrán,valamint ha náluk lett volna ilyen,3 hét alatt sem javítják ki.a magyar média kezelte úgy a dolgot,hogy a vízzel elúszott az is,hogy a következő 10 évben mi bármit is rendezhessünk^^
ráadásul olyan volt,mintha semmi sem történt volna (számok felcserélése megszokott,előző,cseh(?) vb-n is volt) hiszen kijavították a hibát,és volt b-terv is:a 100 méterre levő uszoda
amúgy elolvashatnátok a linkelt cikket,a végén írják,hogy sem anglia,sem franciaország,sem németország nem vállalná az EB-t.az olaszok pedig mostanában nem igen tárgyalnak az UEFA-val.persze pénz beszél,szóval... -
Grenzjager #501 Pesten még az öttusa VB-én is kifolyt a víz a medencéből... -
Grenzjager #500 akkor már inkább az olaszoknak adják (teljesen jogosan), seccprec alatt lebonyolítják.
stadionok, repterek, szállodák, autópályák...mind mind megvan már nekik. -
#499 esélyünk sincs már rá,hiszen már akkor,amikor megnyerte a lengyel-ukrán páros,jelentkezett vagy 4-5 nagy európai ország,hogy ha esetleg nem sikerülne megrendezni,akkor átveszik...elég átlátszó ez a 2012-es eb-s dolog,szinte már látni lehetett,hogy ez lesz a vége :\ -
#498 érdekes érdekes:/ itt leeht esély talán hogy még is Magyarország és Horvátország rendezze a 2012-es EB-t bár stadionjaink nem vannak annyira a helyzet magaslatán asszem 3stadiont tudok ahol rendezhetnénk és engedélyezve van vagy mi a nemzetközi versenyek mert asszema rra is engedély kell -
#497 Gundel Takács Gábor, Egri Viktor és a Somos testvérpár
#492:a gond az,hogy szinte kivitelezhetetlen megépíteni ennyi mindent 4 év alatt.több ezer km autópálya,repterek,stadionok,szállodák,megfelelő tömegközlekedés (elsősorban vonatra gondolok itt),stbstb
azt is figyelembe kell venni,hogy az ottani körülmények még az itteninél is jóval rosszabbak.kis túlzással ott a főútvonalak olyanok,mint itt a bekötőutak!és még egyszer:óriási területről van szó!több,mint 600ezer négyzetkilóméter!
magyarok vállalkozók kimennek autópályát építeni?elteszik a pénzt,aszfaltcsík meg nem nagyon lesz.fúdejó! -
#496 hát szinte semmit se csináltak még eddig...a határidők meg rég lejártak már márciusban hogy egyáltalán elkezdjenek vmit is... -
meszi3 #495 Egy kérdés: nem tudja valaki kik lesznek a kommentátorok az EB meccsein? -
#494 összes magyar vállakozó vonul ki autópályát építeni,hogy csak 1 példát mondjak.Ja és annyit kérnek érte amit nem szégyellnek... -
#493 Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? -
#492 Ukrajnában van lóvé
összehozzák simán 4 év alatt... -
#491 kis off
Az UEFA elvenné a lengyel-ukrán duótól az Eb-t
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egyre komolyabban foglalkozik azzal a lehetőséggel, hogy elvegye a 2012-es kontinenstorna rendezési jogát Lengyelországtól és Ukrajnától. A dpa német hírügynökség az UEFA-hoz közeli forrásokból úgy értesült, hogy a szombaton kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű Eb után foglalkozik a szervezet a négy év múlva esedékes tornával.
teljes cikk
tudom,most jön az,hogy csak beszélnek róla,és nem lesz semmi,hogy az athéni olimpiánál is eljátszották ezt,stb.csakhogy!3 nappal az EB előtt nem beszélnének a következőről ilyen megközelítésben,ha nem lennének igazán nagy gondok -
#490 OFF Vége csak gondoltam hátha érdeklnek iylen kütyük valakit am ilyen hátteret bármelyik mobilra lehet csinálni bármilyen zászloval ingyen mert firefoxal mikor beirtál tetsző szöveget kilopod linket hivatkozások média részböl! :D
http://reddodo.com/featured-generator.php?d=36&cntry= -