9806
Foci EB 2008
-
#488 Mobil háttér:
-
#487 Vistához gadget:
http://data.hu/get/312025/EM2008_vista.gadget.html -
ITT -
#485 http://www.port.hu/pls/w/eb.place_list
me ezek közt nem találtam :( -
#484 Help help help
régeben szokás volta pl városligetben vb ligetet eb ligetet csinálni idén is lesz ugyanott vagy valamerre?
köszi a válaszokat! -
#483 Fapados osztrák Eb-stadionok félpénzért
Csepregi J. Botond - [email protected]
2008. június 4., szerda 15:55 | Frissítve: 18 perce
Sok vagy kevés az a százmillió euró, amit Ausztria az Európa-bajnokság helyszíneire elköltött? Az biztos, feleannyi, amennyit a társrendező fordított az Eb miatt épített-felújított stadionjaira. Helyszínbejárás előtt elemzünk.
http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/fapados_osztrak_eb-stadionok_felpenzert/ -
#482 már van honfoglaló eb 2008 is -
#481 -
#480 ott a link a hsz-ben! -
#479 hi! vmi jó 5let,ahol nézni lehet nagykivetítőn a meccseket bp-n? vagy mindenki otthon fog szurkolni? -
campy #478 ez a szurkoloi füzet...le lehet már szedni? -
campy #477 jaja de tök jo nekem uj nekem csak fél éve van iwiwem... -
#476 Közvetítések: itthon az m1 (párhuzamos meccsek idején az m2 a másik fél.) közvetít itthon élőben. Ismétlések az m1-en, Sport TV-n és az Eurosporton.
Külföldi közvetítők: ORF1, ZDF, HRT2 (horvát2), TVR1 (román1), STV2 (szlovák2), RTS1-2 (szerb)
streeamek: CCTV5, Shanghai Sports, Guangdong -
#475 iwiwen van tippjáték. Ugyanolyan mint 2 éve a vb idején. -
Csesza #474 -
#473 amúgy mindenkinek ajánlom EZT
azt hiszem az előző eb-n kezdtem használni egy ehhez hasonlót,jópofa kis "program" :)
-
Csesza #472 megérdemelten jutottak ki és bízunk benne, hogy tovább is jutnak!
bírom az ilyen pesszimista embereket... -
lampard99 #471 1. #467 köszönöm többet ilyet nem írok be.
2. #470 Krisztiánéknak csak nagy szerencséjük van hogy ki jutottak az eb-re 1 mecsetse fognak nyerni,
3.#468 Erre gondoltam köszönöm -
campy #470 először azt gondoltam Németh Krisztiánra gondolsz:):D -
Barni86 #469 Bocs,hogy belerondítok ide a beszélgetésbe, de
Eladó EB döntőre 5db 2.kategóriás jegy 1250euro/db áron akár darabonként vagy együtt is!!!!! Ha valakit érdekel írjon!!! -
#468 2008-06-08 20:45 Németország - Lengyelország (Wörthersee Stadion, Klagenfurt)
2008-06-12 18:00 Horvátország - Németország (Wörthersee Stadion, Klagenfurt)
2008-06-16 20:45 Ausztria - Németország (Ernst Happel Stadion, Vienna) -
#467 itt minden kérdésedre megkapod a választ -
daviddavid #466 mecsek -
lampard99 #465 hello a németh mecsek mikor lesz? -
daviddavid #464 és hazaiban voltak -
#463 ehh:SSss -
campy #462 tudom a nemzetisporton már régen elolvastam:) -
#461 Cannavarót elveszítheti a világbajnok
Fabio Cannavaro, az olasz nemzeti válogatott aranylabdás csapatkapitánya megsérült az együttes hétfői ausztriai edzésén az Admira Wacker stadionjában. A védőnek kificamodott a bokája, az első vizsgálatok szerint nem szenvedett törést, de csak 48 órán belül derül, ki, hogy játszhat-e a hollandok elleni Eb-csoportmeccsen jövő hétfőn. Az is benne van a pakliban, hogy kihagyja az Eb-t a klasszis.
a teljes cikk -
campy #460 rengeteg sérült van... de akkora terhelés alatt voltak egész szezonban ezek a játékosok hogy nem csoda...
mit szóltok ahhoz h az öreg Larsson kihagyhatatlan a Svéd keretből megáll sz ész 36 éves az ürge:P:) -
campy #459 mi is megvertük őket nem régiben 2-1 re sztem gyengébbek jelenleg még nálunk is:) -
#458 -
#457 Patrick Vieira sérülése miatt Raymond Domenech utólag behívta Mathieu Flaminit.
„Flamini ma érkezik meg Clairefontaine-be, és csatlakozik az edzőtáborozó válogatotthoz” – nyilatkozta a francia csapat szóvivője, Yann Le Guillard.
A csapatkapitány Vieira a francia válogatott utolsó két mérkőzését kihagyta edzésen elszenvedett sérülése miatt, állapotáról a kapitány Raymond Domenech nem nyilatkozott. -
#456 bekaphatják F1 nyer úgyis :D -
#455 nah a vasárnapi meccs meg pont akkor lesz amikor az F-1 :( -
#454 szombaton 18.00-kor Svájc-Csehország meccsel -
#453 mikor kezdődik? -
#452 Kezdődhetne igazán már xD -
#451 Az azért elég durva,hogy Ausztria 101.helyen van a fifa-ranglistán.Ilyen gyenge csapat még nem volt az eb-n. -
daviddavid #450 1. Olaszország
2. Hollandia
3. Franciaország
4. Románia -
Notarius #449 Horvátország-Ausztria csoportmeccsre, június 8-ára (18 óra) 1db eladó jegyem van. Busz ingyenes Budaörsről, oda-vissza. Névre szól. Részletekért: [email protected]