9806
Foci EB 2008
  • Carlos HUN
    Mobil háttér:
  • Carlos HUN
    Vistához gadget:
    http://data.hu/get/312025/EM2008_vista.gadget.html
  • Carlos HUN

ITT
  • Carlos HUN
    http://www.port.hu/pls/w/eb.place_list

me ezek közt nem találtam :(
  • Carlos HUN
    Help help help

régeben szokás volta pl városligetben vb ligetet eb ligetet csinálni idén is lesz ugyanott vagy valamerre?

köszi a válaszokat!
  • Breki33
    Fapados osztrák Eb-stadionok félpénzért
    Csepregi J. Botond - [email protected]
    2008. június 4., szerda 15:55 | Frissítve: 18 perce
    Sok vagy kevés az a százmillió euró, amit Ausztria az Európa-bajnokság helyszíneire elköltött? Az biztos, feleannyi, amennyit a társrendező fordított az Eb miatt épített-felújított stadionjaira. Helyszínbejárás előtt elemzünk.

http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/fapados_osztrak_eb-stadionok_felpenzert/
  • KFCMajorka
    már van honfoglaló eb 2008 is
  • Rolka
  • ProGabe #480
    ott a link a hsz-ben!
  • Vanek
    hi! vmi jó 5let,ahol nézni lehet nagykivetítőn a meccseket bp-n? vagy mindenki otthon fog szurkolni?
  • campy
    ez a szurkoloi füzet...le lehet már szedni?
  • campy
    jaja de tök jo nekem uj nekem csak fél éve van iwiwem...
  • banok
    Közvetítések: itthon az m1 (párhuzamos meccsek idején az m2 a másik fél.) közvetít itthon élőben. Ismétlések az m1-en, Sport TV-n és az Eurosporton.
    Külföldi közvetítők: ORF1, ZDF, HRT2 (horvát2), TVR1 (román1), STV2 (szlovák2), RTS1-2 (szerb)
    streeamek: CCTV5, Shanghai Sports, Guangdong
  • banok
    iwiwen van tippjáték. Ugyanolyan mint 2 éve a vb idején.
  • Csesza
  • ProGabe #473
    amúgy mindenkinek ajánlom EZT

azt hiszem az előző eb-n kezdtem használni egy ehhez hasonlót,jópofa kis "program" :)

• Csesza
    megérdemelten jutottak ki és bízunk benne, hogy tovább is jutnak!

bírom az ilyen pesszimista embereket...
  • lampard99
    1. #467 köszönöm többet ilyet nem írok be.
    2. #470 Krisztiánéknak csak nagy szerencséjük van hogy ki jutottak az eb-re 1 mecsetse fognak nyerni,

3.#468 Erre gondoltam köszönöm
  • campy
    először azt gondoltam Németh Krisztiánra gondolsz:):D
  • Barni86
    Bocs,hogy belerondítok ide a beszélgetésbe, de
    Eladó EB döntőre 5db 2.kategóriás jegy 1250euro/db áron akár darabonként vagy együtt is!!!!! Ha valakit érdekel írjon!!!
  • Tigristank
    2008-06-08 20:45 Németország - Lengyelország (Wörthersee Stadion, Klagenfurt)
    2008-06-12 18:00 Horvátország - Németország (Wörthersee Stadion, Klagenfurt)
    2008-06-16 20:45 Ausztria - Németország (Ernst Happel Stadion, Vienna)
  • ProGabe #467
    itt minden kérdésedre megkapod a választ
  • daviddavid
    mecsek
  • lampard99
    hello a németh mecsek mikor lesz?
  • daviddavid
    és hazaiban voltak
  • szucsy89
    ehh:SSss
  • campy
    tudom a nemzetisporton már régen elolvastam:)
  • ProGabe #461
    Cannavarót elveszítheti a világbajnok

Fabio Cannavaro, az olasz nemzeti válogatott aranylabdás csapatkapitánya megsérült az együttes hétfői ausztriai edzésén az Admira Wacker stadionjában. A védőnek kificamodott a bokája, az első vizsgálatok szerint nem szenvedett törést, de csak 48 órán belül derül, ki, hogy játszhat-e a hollandok elleni Eb-csoportmeccsen jövő hétfőn. Az is benne van a pakliban, hogy kihagyja az Eb-t a klasszis.

a teljes cikk
  • campy
    rengeteg sérült van... de akkora terhelés alatt voltak egész szezonban ezek a játékosok hogy nem csoda...

mit szóltok ahhoz h az öreg Larsson kihagyhatatlan a Svéd keretből megáll sz ész 36 éves az ürge:P:)
  • campy
    mi is megvertük őket nem régiben 2-1 re sztem gyengébbek jelenleg még nálunk is:)
  • Tigristank
  • Duby
    Patrick Vieira sérülése miatt Raymond Domenech utólag behívta Mathieu Flaminit.
    „Flamini ma érkezik meg Clairefontaine-be, és csatlakozik az edzőtáborozó válogatotthoz” – nyilatkozta a francia csapat szóvivője, Yann Le Guillard.
    A csapatkapitány Vieira a francia válogatott utolsó két mérkőzését kihagyta edzésen elszenvedett sérülése miatt, állapotáról a kapitány Raymond Domenech nem nyilatkozott.
  • Punker
    bekaphatják F1 nyer úgyis :D
  • desigo
    nah a vasárnapi meccs meg pont akkor lesz amikor az F-1 :(
  • KFCMajorka
    szombaton 18.00-kor Svájc-Csehország meccsel
  • Punker
    mikor kezdődik?
  • desigo
    Kezdődhetne igazán már xD
  • KFCMajorka
    Az azért elég durva,hogy Ausztria 101.helyen van a fifa-ranglistán.Ilyen gyenge csapat még nem volt az eb-n.
  • daviddavid
    1. Olaszország
    2. Hollandia
    3. Franciaország
    4. Románia
  • Notarius
    Horvátország-Ausztria csoportmeccsre, június 8-ára (18 óra) 1db eladó jegyem van. Busz ingyenes Budaörsről, oda-vissza. Névre szól. Részletekért: [email protected]