9806
Foci EB 2008
-
#728 nso.hu -
#727 honnan szereztél ilyen gyorsan képet? egyébként nem hinném hogy puha lenne a labda csak egy kicsit erős volt a beadás. -
#726 Myvippen fogadtam és eltaláltam mindent. 3-1 a portugáloknak sztem. -
#725 3 kopasz :ASD_:ASD:A -
#724 2:0 Nyunyó és Ronaldo góljával.:) -
#723 Tippek a portugál-törökre(2-1-sztem)? -
#722 Az igen! -
kretyás #721 én mint talán egyetlen svájci szurkoló a fórumon..(angolok ugye nincsenek:( ) szerint ma Inler+Fernandes tengely rohadt jól szűrt,mint az egész középpálya klasszisokkal jobb volt a cshenél, Degen nemtom mértnem jáccott a hibázó Liechtenstein (:DF:ASDF:SDF) helyett, és hát gólérzékeny csatárok nélkül nem lehet meccset nyerni még igy sem.. nagyon sajnálom a mai meccset :\ -
#720 meccs képe:D
-
#719 Gyökérklubbnak nem szabadna hagyni hogy sporteseményt közvetítsenek... -
#718 valamit benézhettél!2 éve a retek klub közvetítette a VB-t,és volt,hogy már játékban volt a labda,mire véget ért a reklám!ráadásul csak a kieséses szakaszt közvetítették helyszínről
ezzel szemben az m1 kiküldött 4 kommentátort,és biztos lehetsz benne,hogy egyetlen himnuszról sem maradunk le! -
#717 Gondolom a Portugál meccs előtt lesz a Hírado után. -
#716 Hát majd az esti mecset várja szerintem mindenki :)
közben aki filmezne annak az rtl online való
RTL KLUB ONLINE -
#715 ennyi? se elemzés, se visszajátszás? ez így elég szar... -
#714 ha a lesen helyezkedő játékso alabda pillanatába a védők mögött helyezkedik el és vissza fele fut és pl vissza passzolná vagy fejelné akkro is les de pont az a cseh játékso nem volt lesen és így gól:) -
#713 Láma kérdés következik: elmagyarázná nekem valaki, hogy miért nem volt a gólnál les? Úgy nézett ki, hogy két cseh is a védők mögött volt az elrúgás pillanatában. Azért nem volt az, mert hátrafele futottak, és ez már tétlen lesnek számít? De gondolom, ha hátrafele fut és beleér a labdába, akkor már les lett volna, ugye? -
#712 hát a második félidő sokkal jobb. -
petersz #711 Hmm, a propeller.hu -n is indult egy pofás EB melléklet. Elég nagy a pörgés, online lehet kommentelni az egyes meccseket. -
#710 juj bazdmeg igy eltalálni kapufát hihetetlen :D
labdát meg énis eltenném :D:D:D:D -
#709 bááááh mi maradt ki...:( -
#708 na én lépek spanhoz :) további jó szurkolást :) -
#707 gól...szépen külsővel -
#706 remélem nem jön össze :) már bocs :) -
#705 én 1-1 tippeltem szóval reménykedek:P -
#704 éééééés igeeeen :D 0:1 -
#703 na Gól :o -
#702 jóó:) -
#701 GÓL! Vezetnek a csehek :D -
#700 hál istennek nem vagyok pesti (nem sértés). én jobban szeretem a nyugit :). -
#699 ugye. nem szeretem az ilyen 1 játékos jó és akkor minden zsííír cuccot. mint ahogy itt írtátok frei-re... -
#698 uccsó mondatodra: csak nem :) -
#697 Portugál csapat = C.Ronaldo ? :-CCCccccc -
#696 Azért az esti meccset két nagy mentalitással rendelkező csapat játsza. Ott lesz őrjöngés ^^
Ami tény, nem C. Ronaldón fog múlni a meccs hangulata.. -
#695 arra hogy a VIII. kerületben van, a ..gány negyedben -
#694 lehet, h kéne olvasnom a sorok közt. de a "..." ből nem sikerült :) persze sejtem, h miről beszélsz... -
#693 .... -
#692 "ott rendben nyugis de hazfelé érthetik embert késön kelemes meglepetések" mire gondolsz? -
#691 amúgy meg ha a magyarok játszanának akkor elégedett lennék és bizakodó. még a mák helyzetet is direktnek venném :). de most nem ez a helyzet.. -
#690 Orczy park oriáskivetitő jobb helyen nem is lehetne .....
ott rendben nyugis de hazfelé érthetik embert késön kelemes meglepetések
http://www.aplacc.hu/ -
#689 Mostanság? Amikor utoljára az M1 VBt közvetített, egy rakat meccs elejéről lemaradtak a himnuszok, pont a reklámok miatt. Egyelőre örülök, de ez a nyitómeccs a megnyitóünnepséggel.