11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1163 Első lépés, hogy kiderítitek kinek mi az ip-je. Ezt itt tehetitek meg. A gémet egyáltalán nem ismerem, szal csak elméleti segítséget tudok adni. Szal valaki csinál egy Multi servert. Elképzelhető. hogy van opció netes, vagy Lanos serverre. BF-ben a portot is lehet állítani, itt nemtom' hogy van. Másik fél belép multiplayer-be és "ADD Server", vagy "Join direct connect", vagy valami hasonló fülön megadod a haverod ip-jét, meg portot ha állítottatok rajta. Elvileg ennyi, de valszeg nem fog összejönni, mert a Winfos tűzfal, meg a telepített tuti meg fogja fogni. Wintűzfal kikapcsol( mindkét oldalon) és a másikon tűzfalon engedélyezd vagy a progit, vagy a portot, vagy mindkettőt.
Egyébként van erre más megoldás is, ami tuti műxik csak kicsit bonyolult. Virtuális Lant lehet neten. -
bmate17 #1162 nézz utánna pls mert én már egy hónapja ezzel tökölődök!!!!!!!
és kérdeztem a fifa wc 2006 fórumon csdak ott nem válaszolnak mert túl amatőr a kérdés!!!
szal segííííts pls!!!! -
stitulbi #1161 nem vok lusta!!szted nem kerestem eddig???
de télleg nem találok semmit,nem írtam vna ha nem ez lenne az utsó "esélyem"
na mind1 -
#1160 keress rá guglin, de ha lusta vagy, holnapig utánanézek -
stitulbi #1159 Helloka!
vki nem jáccik az ice age 2-vel?mert elakadtam..:o(Van 1rész amikor 1ijan nagy futómadár hátára kell felugrani és úgy megszerezni az aranydiókat,de van 1dió ami túl magasan van és nem tok oda felugrani,meg a gejzír sem visz fel ojan magasra...hogy kell azt megszerezni,segítsetek,mert nagyon idegesít h elakadtam -
bmate17 #1158 tűzfal van router nincs!!!
és játszani szeretnék a haverommal!!! -
#1157 total commander alulsó sávba farcry.exe -devmode
ha soxor használod parancssroba:
bemész a játék könyvtárába
copy con inditas.bat
farcry.exe -devmode (nemtom mi az exe neve speciel)
Ctrl+Z (ekkor ^Z fog megjelenni)
enter
quit
ezután az inditas.bat-at tudod a devmode paraméterrel elinditani -
#1156 Jobb klikk a prancsikonra - tulajdonságok,
A cím mezõbe: "c:\xxx\Far Cry.exe" -devmode
vagy "c:\xxx\Far Cry.exe -devmode"
vagy "c:\xxx\Far Cry.exe" "-devmode"
Már nem emlékszem melyik verzió jó, de a " kell mindenképp valahova. :-)
-
#1155 Nem windows, Xbox360... -
#1154 Mit is szeretnél csinálni?
Tök nem mind1, hogy játék, vagy adatátvitel. Az sem, hogy milyen gépek, sőt az sem, hogy van e router/tűzfal. -
bmate17 #1153 valaki mondja meg nekem h hogyan lehet direkt ip-vel csatlakizni egymáshoz!!!!
pls -
Master Rick #1152 #1147
Jó, Saddalim de hova kell és hogyan kell beírni ezt a paramétert(Mer ha a parancsikonnál a célhoz beírom akkor ott elkezd rinyálni vmi érvénytelen célról és NEM TUDOM HOGY HOGYAN KŐ BEÍRNI)!!!+ a #1135-höz is helpeljen vki
thx -
#1151 na most egészen pontosan van egy x360-ad
az az oblivion mi akar lenni (nen nézzetek hülyének, de nekem nem ugrik be semmi)
őszintén szólva ha nem támogatja a pal60-at örülnöd kéne hogy ment egyáltalán, nem azon bosszankodni hogy már nem megy. azt hogy miért volt jó és miert rossz most... hát, winfos -
torma1985 #1150 Sziasztok! Nem tudom jo helyre irok-e, de megprobalom.
Az a problemam, h vettem egy X360-at, meg hozza egy Obliviont. Egesz jo parositas lenne, csak hat nem lvastam el a boritojan a figyelmeztetest, h CSAK OLYAN TV-N FUT, AMI TAMOGATJA A PAL60-AT!!!!
Aha...hat hazavittem beraktam, elindult a jatek, de a hang picit akadozott a menu elott. Mondom nem baj ha megy a jatek.
Ment is, 4 napig. Aztan hirtelen legkozelebb mikor el akartam inditani, kurva lassan toltott be es sokat lassult a jatek, toltogetett jatek kozben. Mostmar el sem indul. Olvastam neten olyan hozaszolast vmi forumon, h akinek a tv-je nem tamogatja a PAL60-at, az rafaragott. Az X-et atalitottam Pal60-ra. Utana ua volt. VISZONT, az Outfit demoja is pAL60-AT igenyel, es az ment miutan az x-et atallitottam. Tehat, vegkepp nem tudom mi a gond. Valaki, akinek van halvany fogalma a dologrol, kerem irjon, mert mar nagyon tepem a serom, h mi lehet a gond!
Elore is koszonom a segito valaszokat!
-
#1149 eredeti vagy tört? -
munyez #1148 Cső! Légyszi segítsetek, ha tudtok. A GTR Fia Gt Racing-el lenne egy kis gondom!
Lehúzom a cd-t rendesen be is checking-eli, de aztán kiírja hogy error és mellé két soros hibaüzenetet, hogy nem jó a cd-kulcsom, pedig rendesen írtam be! Ha tudtok küldjetek hozzá cd key-t, vagy ha tudjátok miért van írjátok le légyszi!
Előre is köszi -
#1147 #1140: nicht warez. ellenben e-mailban elmondom, írj: [email protected]
#1141: létezik játék, amihez nincsenek kódok
#1142: marha nehéz. pl. farcry.exe -devmode
#1143: grafika legalacsonyabbra, majd szép lassan lépésenként egyre följebb amig jó
#1144: minek az neked? ha megy, megy
#1145: nicht warez -
#1146 (pcre kéne)
-
#1145 Hali!!!! Valaki nem tudja hogy a pokemon bluet honnan lehet letölteni????
Please !!!Nagyon sürgős!
-
Adam350 #1144 Üdv: Azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet-e elhitetni a Windowsal, hogy egy játék felvan installálva? Mert a játék feltelepíti magát, csak kihagy néhány fontos dolgot, helyretuttam állítani, megy a játék. De ezt a gép nem tudja, mert a játék nem "jegyezte fel magát", hogy installálva van. Előre is köszönöm! -
#1143 üdv.eelég hülye problémám van,van egy MSI 7600gt-m,és n.f.s. most wantedben állandóan elmegy a kép.nagyon zavaró,de úgyhallottam,hogy ez nem egyedi probléma.ha vki tud vmi megoldást,írjon.köszi
-
Master Rick #1142 + még azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell paraméterekkel elindítani bizonyos játékokat? pl.: a Far Cry-nál a -DEVMODE paraméter
-
Master Rick #1141 pls valaki segítsen már!!! az #1135-ös hozzászólásnál
-
#1140 Kéne Cd kulcs a Fifa World cuphoz! -
skate punk #1139 valaki plz segitsen már -
HaryG #1138 A Star Warsnál is ezt montad, és nem jött össze.Az eredeti CD-t kéri!! -
#1137 Írd ki, majd kapcsold ki a daemon tools-ot, és/vagy alcohol120%-ot. -
HaryG #1136 Csőztök.A Hitman Blood Money indításkor azt írja ki hogy emulátort talált és nem indul el.Mit csináljak?Nem tudtok hozzá cracket, vagy valamit amitől elindul!! -
Master Rick #1135 Hogyan kell a Far Cry-ban csítelni?
Már 2-szer végigvittem, de egyszer sem jöttem rá hogyan kell úgy beírni a csíteket, hogy azok működjenek.
plíz segítsetek mert szeretném egyszer nem lopakodva hanem "őrjöngve" végigvinni (játszhatnék Unreal Tournamentet de annak nem ilyen szép a grafikája)
PLS HELPELJETEK. előre is kösz -
skate punk #1134 hijába rakom ujra, ugyan az a probléma.. -
#1133 Direkt Ip-n keresztül !
-
Sz Matyi021 #1132 hogy hogy másolt ? nekem letöltötték Image fálba a netről. -
#1131 Sz Matyi021:ha a Fifa 06 neked másolt akkor nem lehet megcsinálni... -
17 #1130 heló. én úgy csináltam hogy nem crackeltem és gond nélkül ki tudok szálni az autókból. -
Sz Matyi021 #1129 Valaki meg tudná mondani nekem hogy hogy lehet megcsinálni hogy a Fifa 06-al lehessen neten játszani ?Kössz
-
#1128 Valaki írja már le neki :/
Egyébként annyi a lényeg, crackelni kell a játékot. A crack -et letöltheted a gamecopyworld.com -ről. -
Remus756 #1127 Valaki küdje má el az e-mail cimemre hogy kell pontosan feltenni a godfathert hogy ki tudjak szálni az autóbol??????????????????????????????????????????????????????????????????adri881019@freemail.hu -
#1126 LAN hálózatban akarsz játszani? -
lexmark #1125 Heló...
Nem tudná valaki megmondani nekem, hogy lehet-e Train Simulatort hálozatban játszani ???
És ha igen, akkor hogy tudom megcsinálni ???
A válszt előre is köszi !!!
( Miki ) -
#1124 reinstall