11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• JAG1
    Első lépés, hogy kiderítitek kinek mi az ip-je. Ezt itt tehetitek meg. A gémet egyáltalán nem ismerem, szal csak elméleti segítséget tudok adni. Szal valaki csinál egy Multi servert. Elképzelhető. hogy van opció netes, vagy Lanos serverre. BF-ben a portot is lehet állítani, itt nemtom' hogy van. Másik fél belép multiplayer-be és "ADD Server", vagy "Join direct connect", vagy valami hasonló fülön megadod a haverod ip-jét, meg portot ha állítottatok rajta. Elvileg ennyi, de valszeg nem fog összejönni, mert a Winfos tűzfal, meg a telepített tuti meg fogja fogni. Wintűzfal kikapcsol( mindkét oldalon) és a másikon tűzfalon engedélyezd vagy a progit, vagy a portot, vagy mindkettőt.

Egyébként van erre más megoldás is, ami tuti műxik csak kicsit bonyolult. Virtuális Lant lehet neten.
  • bmate17
    nézz utánna pls mert én már egy hónapja ezzel tökölődök!!!!!!!
    és kérdeztem a fifa wc 2006 fórumon csdak ott nem válaszolnak mert túl amatőr a kérdés!!!
    szal segííííts pls!!!!
  • stitulbi
    nem vok lusta!!szted nem kerestem eddig???
    de télleg nem találok semmit,nem írtam vna ha nem ez lenne az utsó "esélyem"
    na mind1
  • Saddalim #1160
    keress rá guglin, de ha lusta vagy, holnapig utánanézek
  • stitulbi
    Helloka!
    vki nem jáccik az ice age 2-vel?mert elakadtam..:o(Van 1rész amikor 1ijan nagy futómadár hátára kell felugrani és úgy megszerezni az aranydiókat,de van 1dió ami túl magasan van és nem tok oda felugrani,meg a gejzír sem visz fel ojan magasra...hogy kell azt megszerezni,segítsetek,mert nagyon idegesít h elakadtam
  • bmate17
    tűzfal van router nincs!!!
    és játszani szeretnék a haverommal!!!
  • Saddalim #1157
    total commander alulsó sávba farcry.exe -devmode
    ha soxor használod parancssroba:
    bemész a játék könyvtárába
    copy con inditas.bat
    farcry.exe -devmode (nemtom mi az exe neve speciel)
    Ctrl+Z (ekkor ^Z fog megjelenni)
    enter
    quit
    ezután az inditas.bat-at tudod a devmode paraméterrel elinditani
  • JAG1
    Jobb klikk a prancsikonra - tulajdonságok,
    A cím mezõbe: "c:\xxx\Far Cry.exe" -devmode
    vagy "c:\xxx\Far Cry.exe -devmode"
    vagy "c:\xxx\Far Cry.exe" "-devmode"
    Már nem emlékszem melyik verzió jó, de a " kell mindenképp valahova. :-)
  • JAG1
    Nem windows, Xbox360...
  • JAG1
    Mit is szeretnél csinálni?

Tök nem mind1, hogy játék, vagy adatátvitel. Az sem, hogy milyen gépek, sőt az sem, hogy van e router/tűzfal.
  • bmate17
    valaki mondja meg nekem h hogyan lehet direkt ip-vel csatlakizni egymáshoz!!!!
    pls
  • Master Rick
    Jó, Saddalim de hova kell és hogyan kell beírni ezt a paramétert(Mer ha a parancsikonnál a célhoz beírom akkor ott elkezd rinyálni vmi érvénytelen célról és NEM TUDOM HOGY HOGYAN KŐ BEÍRNI)!!!+ a #1135-höz is helpeljen vki
    thx
  • Saddalim #1151
    na most egészen pontosan van egy x360-ad
    az az oblivion mi akar lenni (nen nézzetek hülyének, de nekem nem ugrik be semmi)
    őszintén szólva ha nem támogatja a pal60-at örülnöd kéne hogy ment egyáltalán, nem azon bosszankodni hogy már nem megy. azt hogy miért volt jó és miert rossz most... hát, winfos
  • torma1985
    Sziasztok! Nem tudom jo helyre irok-e, de megprobalom.

Az a problemam, h vettem egy X360-at, meg hozza egy Obliviont. Egesz jo parositas lenne, csak hat nem lvastam el a boritojan a figyelmeztetest, h CSAK OLYAN TV-N FUT, AMI TAMOGATJA A PAL60-AT!!!!
    Aha...hat hazavittem beraktam, elindult a jatek, de a hang picit akadozott a menu elott. Mondom nem baj ha megy a jatek.
    Ment is, 4 napig. Aztan hirtelen legkozelebb mikor el akartam inditani, kurva lassan toltott be es sokat lassult a jatek, toltogetett jatek kozben. Mostmar el sem indul. Olvastam neten olyan hozaszolast vmi forumon, h akinek a tv-je nem tamogatja a PAL60-at, az rafaragott. Az X-et atalitottam Pal60-ra. Utana ua volt. VISZONT, az Outfit demoja is pAL60-AT igenyel, es az ment miutan az x-et atallitottam. Tehat, vegkepp nem tudom mi a gond. Valaki, akinek van halvany fogalma a dologrol, kerem irjon, mert mar nagyon tepem a serom, h mi lehet a gond!

Elore is koszonom a segito valaszokat!
  • Saddalim #1149
    eredeti vagy tört?
  • munyez
    Cső! Légyszi segítsetek, ha tudtok. A GTR Fia Gt Racing-el lenne egy kis gondom!
    Lehúzom a cd-t rendesen be is checking-eli, de aztán kiírja hogy error és mellé két soros hibaüzenetet, hogy nem jó a cd-kulcsom, pedig rendesen írtam be! Ha tudtok küldjetek hozzá cd key-t, vagy ha tudjátok miért van írjátok le légyszi!
    Előre is köszi
  • Saddalim #1147
    #1140: nicht warez. ellenben e-mailban elmondom, írj: [email protected]
    #1141: létezik játék, amihez nincsenek kódok
    #1142: marha nehéz. pl. farcry.exe -devmode
    #1143: grafika legalacsonyabbra, majd szép lassan lépésenként egyre följebb amig jó
    #1144: minek az neked? ha megy, megy
    #1145: nicht warez
  • maateking
    (pcre kéne)

• maateking
    Hali!!!! Valaki nem tudja hogy a pokemon bluet honnan lehet letölteni????

Please !!!Nagyon sürgős!
  • Adam350
    Üdv: Azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet-e elhitetni a Windowsal, hogy egy játék felvan installálva? Mert a játék feltelepíti magát, csak kihagy néhány fontos dolgot, helyretuttam állítani, megy a játék. De ezt a gép nem tudja, mert a játék nem "jegyezte fel magát", hogy installálva van. Előre is köszönöm!
  • gio1969
    üdv.eelég hülye problémám van,van egy MSI 7600gt-m,és n.f.s. most wantedben állandóan elmegy a kép.nagyon zavaró,de úgyhallottam,hogy ez nem egyedi probléma.ha vki tud vmi megoldást,írjon.köszi
  • Master Rick
    + még azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell paraméterekkel elindítani bizonyos játékokat? pl.: a Far Cry-nál a -DEVMODE paraméter
  • Master Rick
    pls valaki segítsen már!!! az #1135-ös hozzászólásnál
  • SG rock
    Kéne Cd kulcs a Fifa World cuphoz!
  • skate punk
    valaki plz segitsen már
  • HaryG
    A Star Warsnál is ezt montad, és nem jött össze.Az eredeti CD-t kéri!!
  • JAG1
    Írd ki, majd kapcsold ki a daemon tools-ot, és/vagy alcohol120%-ot.
  • HaryG
    Csőztök.A Hitman Blood Money indításkor azt írja ki hogy emulátort talált és nem indul el.Mit csináljak?Nem tudtok hozzá cracket, vagy valamit amitől elindul!!
  • Master Rick
    Hogyan kell a Far Cry-ban csítelni?
    Már 2-szer végigvittem, de egyszer sem jöttem rá hogyan kell úgy beírni a csíteket, hogy azok működjenek.
    plíz segítsetek mert szeretném egyszer nem lopakodva hanem "őrjöngve" végigvinni (játszhatnék Unreal Tournamentet de annak nem ilyen szép a grafikája)
    PLS HELPELJETEK. előre is kösz
  • skate punk
    hijába rakom ujra, ugyan az a probléma..
  • eZo
    Direkt Ip-n keresztül !

• Sz Matyi021
    hogy hogy másolt ? nekem letöltötték Image fálba a netről.
  • zeli
    Sz Matyi021:ha a Fifa 06 neked másolt akkor nem lehet megcsinálni...
  • 17
    heló. én úgy csináltam hogy nem crackeltem és gond nélkül ki tudok szálni az autókból.
  • Sz Matyi021
    Valaki meg tudná mondani nekem hogy hogy lehet megcsinálni hogy a Fifa 06-al lehessen neten játszani ?Kössz
  • Kandurex
    Valaki írja már le neki :/

Egyébként annyi a lényeg, crackelni kell a játékot. A crack -et letöltheted a gamecopyworld.com -ről.
  • Remus756
    Valaki küdje má el az e-mail cimemre hogy kell pontosan feltenni a godfathert hogy ki tudjak szálni az autóbol??????????????????????????????????????????????????????????????????adri881019@freemail.hu
  • zeli
    LAN hálózatban akarsz játszani?
  • lexmark
    Heló...
    Nem tudná valaki megmondani nekem, hogy lehet-e Train Simulatort hálozatban játszani ???
    És ha igen, akkor hogy tudom megcsinálni ???
    A válszt előre is köszi !!!
    ( Miki )
  • Saddalim #1124
    reinstall