41998
-
#1255 az a gond hogy regelve voltam egy ilyen fotós oldalra ami televolt hq-s képekkel, (kurvanagyokkal) de csak a kedvencekből hoztam elő folyton, valami stock.xing vagy mittomén, és mostmeg reinstallvolt és nemtudom a cimét :D:D:D: -
Nuki #1254 1024es legyen plz :D (az a legtipikusabb háttér, zsugorítani lehet 800*600asra onnan;)
én is beszállnék csak nekem holnaptól két hétig 'táborozás' van :Ð
úgyhogy ha kapok is darabkát, én majd késni fogok ;D -
#1253 én a jókat felteszem hq-bais (3000*2000 környéke) amugymeg ha nem arányos a monitorral akkor ilyen tüzesnél én fekete szinnel csikokat rakok a szélükre, és máris arányosan nyujtja el ...
többet ésszel mint erővel... tomi gyerek is megmondta, mármint a mosóporos
oks, akkor már vagyunk 3-an próbakörnek jólesz szerintem...
azaz... a képpel aztcsinálsz amit akarsz, mármint a te részeddel, a lényeg hogy a széleket könnyen passzinthassam. alapképet meg mint kitaláló keresek...
és linkelem -
#1252 És az én logóm csak átmenetileg ilyen sz*r!! -
#1251 Nagyon jó!
De!! Lehetne az a kérésem és ez mindenkinek szól, hogy a képeket 800*600-as méretben csinálnátok? Vagy nekem mindegy milyenben, csak arányos legyen a monitor által támogatott felbontással! (Értitek mire gondolok!?). Mert az ilyen jól sikerült képeket be lehetne tenni háttérnek. Megértésüket köszönjük! :DDDDDD -
#1250 höhö,ez jó lehet. -
#1249 asztafaszt.Ki ez a csávó a képen?ilyenek nemek is kellenének.Honnan szedted? -
#1248 még várjunk legalább 2emberre, de többen mégjobb lenne...
a munka meg tetszik (bár sztem vágd le a lábánál hogy nelátszodjon az alja -
#1247 Itt egy újjab munkám:
-
#1246 nekem igen -
#1245 akarjunk má' alkotni is valamit... nekem eszembejutott egy jóó
keresek egy képet, amit feldarabolok annyi részre ahányan akarunk játszani
és mindenkii a saját részével csinál akármit, de csak ugy hogy a széleit könnyen lehessen a másik kép szélével passzoltatni, kinek van kedve játszani? és akkor a közös képet mindenki csodálhatná dejókvagyunk :D -
Nuki #1244 is :D -
Shadow_THH #1243 a southparkban a szőke kiscsajt hivják bébének :C -
Nuki #1242 ismerős....talán forrest gumpban volt egy emberke akit bébé-nek hívtak :D -
#1241 amugy az airsoft bullet az a BB, igy mondják. -
#1240 ja
amugy apu repülős ismerősének a cége ilyen extrudált müanyagtermékeket gyárt, és egy olyan cégnél, kocsiba be, utazgatunk, kocsirol le, bepakoljuk a könnyü kis fosi müanyagcsatornákat, csöveket, kocsiba be vissza nevetgélés,... és jólis fizet.
szoval itt. de végre itthon(pénteken ugye csak 2ig vagyok) mindjárt tolok is vmi ps munkát- -
Nuki #1239 mit dolgozol? :)
air-soft bullet szedegető? -
#1238 belekezdtem a nyárimunka szépségeibe, igyaztán nem fogok annyit alkotni :D mint eddig, de azért ittvagyok, cask nézegetem miket is tudnak a többiek. hajrá... sogronosra még kivi lennék párra. énis akarok cask nincs időm -
#1237 Köd
1ébként Itt van 10.916db tutorial -
#1236 Már CS3 is van.Igaz még csak béta. -
Ronin666 #1235 Üdv.
Valaki tudna adni egy tippet, hogy hogyan tudnék PS-ben élethű ködöt csinálni gyorsan és egyszerűen? Egy kastély látványtervéhez kéne, mert rémisztőbbé szeretném tenni.
előre is köszi! -
#1234 áá, nekem CS2 van! :(((( -
#1233 úgytom 9.0 -
#1232 A Photoshop CS-ből létezik magyar verzió. Ebben lehet cserélgetni az angol-magyar nyelveket, ha a programban Ctrl+K-t nyomsz.
A Photoshop CS2-ben nincsen nyelvcserélési lehetőség. Először magyarul sikerült megszereznem. Aztán addig, ameddig nem volt meg a CS2 angolul, inkább a CS-t használtam.
Én inkább az angol nyelvet ajánlom neked. -
Nuki #1231 milyen verzsön te :P
az effektek névileg nekem mindegy mi-melyik, csak szép legyen :D -
#1230 ps= photoshop
Ja és nem diffuse glow hanem glowing edges effekt! -
Nuki #1229 igen :)
#1226: nem is béna, régi :D
#1228: milyen ps? -
#1228 Mondja már el valaki, hogy hogyan tudom a ps nyelvét magyarra változtatni! És a telepítésnél mikor állítanám be a nyelvet, a magyar nem szerepel köztük! Előre tenksz!! -
#1227 Egy csomó diffuse glow effekt van még, ugye? -
#1226 Aha, látom! Egy béna gitár :) -
Nuki #1225 ha benézel a galériába látni fogod =)
amúgy az a lilás-kékes dolog engem emlékeztet egy Haegemoniás-űrszörnyre :D -
#1224 Ez mi lenne?? -
Nuki #1223
nézzetek be galériámba, érdekes drágaszág, effektekkel :P
(nem nagy effektezés de nekem tetszik ^.^) -
Nuki #1222 köszi ^.^
(de jó lenne ha így is lehetne hitet téríteni!! :D)
-
#1221 Sogron elött tisztelgek a meghajlással -
#1220 Ok, hajlongjunk egy kört a monitor felé -
#1219 -
#1218 hát ez !! -
Nuki #1217 várom a következő műsort a tévében, inkább kisérletezgetek, most nagyon üres a fejem témázgatáshoz :P
-
#1216 pangásvan, énmeg beteg vagyok...