41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    na a piálás kibeszélve... jöhet a sex...
    én 12évesen vesztettem el egy tanyasi táborban, fergeteges volt bevittem a szénakazalba és addig pakoltam... (: sőt a tesója is ottvolt és látta az egészet
    de csak annyit szolt: "beeee-beeee" (: jolvan szarvolt :Dcsa már irási kényszerem támadt
  • VRSDM
    jájjjj én béna... kimaradt a parancs...
  • VRSDM
    ja csak hogy legyen képis, ezt tegnap hajnalban csináltam...nem élethü, nem vicces, csak amolyan szösszenet a cicusomnak...
    http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/25601_westnight1_copy.jpg
  • VRSDM
    érdekes... szomszédom is ilyen... bár Ő egy akkora kocka... na mind1, mi megyünk bulizni Ő meg inkabb M.A.G.U.S-ozik .. ő dolga..
    amugy meg MW eltaláltad, barnavagyok,néni, és nagy keblekkel

csak éppp

75éves, a bőrőm barna mert már poshad - a mellem kurvanagy de belelósg a sárba - és hát a néni azmeg a korom miatt

na alkohol kibeszélve... szerintem még dobhatunk fel ilyen témákat...
  • Nuki
    én kiskoromban ősöm bögrényi almapaprika levét húztam meg mert aszt hittem szörpi, mindenki égszakás-földindulást várt, de én csak néztem ki a fejemből bután
    ettől függetlenül nekem még máig nem ízlik semmilyen alkohol íze...kissebb koromban se, most se. a buli kedvéért megiszom egy pohárkával de ennyi.
  • Nuki
  • zsolesz92
    LOL, én 3 évesen ittam 2 deci vadászt a kóla helyett, azt bedobtam a szunyát :D
  • MerlinW
    Könyörgöm mond, hogy magas barna néni vagy hatalmas keblekkel
  • VRSDM
    ja és MW nagy forma vagy... tetszik a stilusod...
    /nem seggnyaló csak jófej
  • VRSDM
    uristen hova keveredtem???
    12évesen, engedtek el előszőr szilveszterezni a barátomékhoz... akkori osztálytárs aztán kocsmájukvan... és mimeg szépen végigkostoltunk mindent, aztán ami izlett abbol még1picit... erre 10kor otthonvoltam a soksok vendég előtt és nemtudtam megállni 5másodpercig egyenesen... :D namármost... képzelhetitek...
  • PESK
    én későn kezdtem el inni de annál többet szoval bepotoltam amit kiskoromban kihagytam
  • MerlinW
    Zááándriaaaa fincsi:D
  • MerlinW
    Háhá, háhá, érezem én a tiszteletteljes pillantásokat:)

Semmi extra, vendégség vége, ősök kikisérték a népet, én meg megkostoltam a színes löttyöket amik a pohrakban maradtak, majd 12órát aludtam:)

#1080: Csak elfújtam felőled a felhőket:D
  • Danee
    gondolom ugy mint nekem :)

2 vagy 3 éves voltam, mikor szüleim elvittek Törökországba nyaralni, és vettek nekem egy általuk szőlőlének hitt szőlős dobozú italt.. találjátok ki mi volt :)
  • VRSDM
    gratula mester...
    és ezt hogy sikerült összehoznod?
  • MerlinW
    2 éves koromban ittam először alkoholt...
  • Nuki
    egyszer mindnekit ki kell :]
  • VRSDM
    beszéljük ki VRSDM-emet??? vagy mivan ma? enm mintha zavarna...

pesh...amugy a lényegre tapintottál (csak én nem crew-t irok hanem egy barátommal rajzokat festünk, gondolom értitek... no azért streetart-ban terjesztem magunkat
  • PESK
    Writerkedés alatt mit értesz? firkász vagy??
  • VRSDM
    igaz off de ha már képek nincsnek...
    bizony, járok... meg hogyis mondjam elég komolyan is veszem. szoval swat taktikus csapatal járok gyakorolni...őőő aszthiszem ez mindent elárul... na mind1... ha még érdekel valami keres pm-en
  • Nuki
    járkálsz ilyen nagy airsoft-összeröffenésekre? (van egy punk osztálytársam aki jár ilyenekre, sőt éffojamtársam is, néha szoktak mesélni miket össze nem hoznak :o )
  • VRSDM
    hogy te mit össze tudsz kombinálni... mind1, már nem magyarázkodom...
  • Nuki
    [adatlap megnéz] ja bocs mostmár értem, fiúk vs. lányok csapat és mentek airsoftozni
    (vagy túszejtés-kiszabadítás).........akkor az tulajdonképpen barátnő is meg vadászat is egyszerre :D
  • Nuki
    barátnő, vagy vadászat? :)
  • VRSDM
    neem, mondom bmx-ezek és lányozok... és ez már elve sok időt elvesz, namég mellette játszom is a gépen és akkor még nemis ps-eltem...

de cserébe ha valakinek kéne háttérnek ittvan HQ-ba (értsd :3456 x 2304)
    HQ LAMBO
  • gazgoblin
    hmmm BMX-es lányok...képeket akarok róluk^^
  • VRSDM
    kösz ... ma még csinálok jókat, csak sok más dolgom is van (lányozás-bmx-ezés kiteszi az egész napom)
  • Nuki
    érteni kell hozzá, hogy csináld hogy a nem túl sok munkát sokra értékeljék :D
  • VRSDM
    próbáltam visszaadni azt amilyen az autó maga...
    ezekszerint sikerült. és lám milyen fura hogy a a semmi is milyen sok...
  • izb
    ez a durva háttérnélküliség sokkoló.
  • Hrisskar
    Jó lett
    Főlleg a a rendszám tábla(teljesen élethű)
  • Nuki
    zsííííír lett
  • VRSDM
    semmi téma ami volt eddig, csak egy jo háttérképet akartam. aztán ezlett (netes név plusz csikok vannak tőlem... ) nem bonyolult de ugye a lambok is a letisztult vonalakrol hiresek...
  • Shiwo
    mint a Gésa ? :)

pár olyat én is tok :)
  • berlinboy6329
  • PESK
    Én nem tudok japánul csak pár harcművészetben használt kifejezést :P
  • Hrisskar

Így már jó????
  • Shiwo

Shiwo-t hogy írják ?:P
  • Hrisskar
    A kiszinezendő kép fülé csinálsz egy új layer, blending mode: Multiply és már kezdhetsz is szinezni.
  • Hrisskar
    Én írtam oda( sajna nem nagy a japán tudásom;fölleg a helyesírás)