41998

photoshop-banner.jpg
  • MerlinW
    Színezés nem nehéz, pusztán végtelen türelem kell hozzá:) Anno én is csináltam, aztán rájöttem hogy az örömöm és a belefektetett munkám aránya igencsak múló, illetve elég irreális:)
  • berlinboy6329
    Mert 1 i betű hiányzik,mert:Geisha.
  • berlinboy6329
    A jeleket te írtad oda vagy ott volt?
  • ronihun
    Ezt hogy szinezted?Nagykira....
  • PESK
    Ehh ezt nem vágom h lehet igy kiszinezni...Szép
  • artschi
    nehogymán' felhasznájjad bárhová is...
  • gazgoblin
    Ilyenmeg jöhet bármikor ^^
  • gazgoblin
    Jóak
  • MerlinW
    eszem a szívét aki igy elbaffa a képeit vízjellel...:)
  • Hrisskar
    Ezt a képet ma szineztem ki
  • VRSDM
    mára az uccso ma korán fekszem... csak amolyan kis szösszenet...
  • VRSDM
    épp egy ilyenhez szedtem le képet... ugyhogy akkor mind2 nyitott a téma...
    amugy jaja vanank hibák meg tényleg érdekes lett a kép a nyujtás miatt..

amugy viszonylag élethű játékokat kerestem... hogy nelegyen tul eltünő a külnbség... de egye fene... inkább legyen 5letes...
  • KILLER2
    Nos igen a az árnyékok meg a fényviszonyok sem az igazik, bár azt már nehezebb megcsinálni főleg egy ilyen képen. Majd ha lesz kedvem lehet, hogy én si csinálok képet. Amúgy szerintem jó az ötlet, hogy a játékot valóságba, de mi lenne ha a valóságot tennénk be játékba?
  • Shiwo
    meg a többi embernek nincs akkora árnyéka, kicsit zavaró..
  • KILLER2
    Az előbbihez képest tényleg jobb, de ha jobban megnézi az ember találni benne pár érdekességet. Nem tudom, hogy eredetileg is elyen-e a sikak nélküli csávó, de szerintem picit el van nyújtva a sksakosnak pedig eléggé érdekesen áll a lába.

Ötlet: Én szívesen látnám CJt (San Andreas) Pesten
  • VRSDM
    kész az ujabb az előbbi után ez már sezerintem sokkal jobb...
  • VRSDM
    hát öszintén teljes megelégedés nincsen... méghozzá ezt sofőr téren értem, mivel ugye ittsem volt belső tér azt még összelopkodtam, de a sofőrt, én rajzotam, hát kicsit meg is látszik... de amugy szerintem nem rossz. ha attol eltekintünk... sötétített üveget meg nem akartam, akkor én csináltam a füstöt még, midnen más eredeti ... azthiszem, legalábbis nemjut eszembe más...
  • VRSDM
    ja és egyedül az interior-t kellet ps-be rajzolnom az árnyékon kivül, mert ugye az LFS modellek nem dolgoznak átlátszó ablakkal, legalábbis render alatt nemsikerült elérenm csak a játékben...
  • VRSDM
    hát maga az autó az a LiveForSpeed-ből van, de ugye ott nincs ilyen grafika meg éles textúra és igy tovább. igy ujratextúráztam és igy rendereltem szépen megpakolva effektekkel, fény árnyékkal és igy tovább... aztán az igy kapott renderképet átraktam erre a braziliai tájra, raktam rá drop shadow-t és készis lett ez... de még csinálok ilyet ma csak tegnap fáradt voltam, tetszik ez a modszer
  • Nuki
    dehogy játék-autó-e vagy utcai autó-e, vagy saját tuning-e? stb...(:
  • VRSDM
    jolvan nemis aztmondtam hogy ilyet senkisem tud... hanem csak szerintem jolnéz ki pl. háttérnek vagy hasonlók, meg eleve... legalább beraktam valamit :D
  • Nuki
    kiváncsi lennék ezt hogy készitetted el :P
  • VRSDM
    az első készlett, tök kedvetkaptam ehhez, majd csinálok sok ilyet, tetszik...
    akkor nézzétek az elsőt... / az előző képem miért törlődött??? /
  • VRSDM
    nagyon régóta megvan már ez a képem, és az ilyenre, csak a stilust, értettem hogy játékbeni modelleket, élethüen (jobban mint itt ugye) berakni a valóságba
  • Nuki
    annyira nem vészes, szerintem lehettek volna source-s emberkék :P
  • Shadow_THH
    hát ilyet szerintem ne akarj csinálni mert ez valami iszonyat gáz :D
  • VRSDM
    amugy is nagy a pangás, én most ilyenekt akarok csinálni (ez nem az én
    képem)
    azaz játékokat a valóságba építeni...
  • Shadow_THH
    link
  • Danee
    Péntek topicot belikelitek? vagy félreértettem vmit?
  • Nuki
    :)
  • Shadow_THH
    nembaj jobb és kész :c
  • xelag
    figy shadow nekem nem kell sajnálgatnod semmit sem,nem az én topicom,meg alapvetően nem éppen rád gondoltam hanem a többiekre sry :)
  • VRSDM
    telefonos résznél kell... gondolom, nem eredeti ezért kérdezed

mellesleg ezt ne itt kérdezd, bár a másikba is beirtad fogadom ( nem néztem meg )
  • zolo
    OFF

Photoshop cs2-ben hova lehet beírni licensz-kódot?Mert csak megvásárolni engedi,azzal meg egy weblapra küld.

ON
  • izb
    ja jobb durván egy ember rakosgat,a többiek meg ezt csinálják.
  • Nuxa
    Kinek demós a photoshopja? Adhatok hozzá licensz kulcsot, ha valaki elhagyta volna! :D
  • Shadow_THH
    dehogynem mer az sokkal jobb sry :/
  • xelag
    hát nemkéne ezt cisnálni gyertek mér vissza bakker :D ez nem stimm így
  • Nuki
    mindenki Baywatch contesten lóg Photoshop Pénteken :D
  • xelag
    Itt egy oldal ahol letölthettek 1 tutorialt ami elmagyarázza egy gyönyörű haj vagy éppen ruha elkészítését(gyönyörű egyenlő élethű :P )

http://anonymz.com/?http://rapidshare.de/files/24333069/Addy_Renderosity_Tutorials.rar