41998
-
#1055 Színezés nem nehéz, pusztán végtelen türelem kell hozzá:) Anno én is csináltam, aztán rájöttem hogy az örömöm és a belefektetett munkám aránya igencsak múló, illetve elég irreális:) -
#1054 Mert 1 i betű hiányzik,mert:Geisha. -
#1053 A jeleket te írtad oda vagy ott volt? -
#1052 Ezt hogy szinezted?Nagykira.... -
#1051 Ehh ezt nem vágom h lehet igy kiszinezni...Szép -
#1050 nehogymán' felhasznájjad bárhová is... -
#1049 Ilyenmeg jöhet bármikor ^^ -
#1048 Jóak -
#1047 eszem a szívét aki igy elbaffa a képeit vízjellel...:) -
#1046 Ezt a képet ma szineztem ki
-
#1045 mára az uccso ma korán fekszem... csak amolyan kis szösszenet... -
#1044 épp egy ilyenhez szedtem le képet... ugyhogy akkor mind2 nyitott a téma...
amugy jaja vanank hibák meg tényleg érdekes lett a kép a nyujtás miatt..
amugy viszonylag élethű játékokat kerestem... hogy nelegyen tul eltünő a külnbség... de egye fene... inkább legyen 5letes... -
#1043 Nos igen a az árnyékok meg a fényviszonyok sem az igazik, bár azt már nehezebb megcsinálni főleg egy ilyen képen. Majd ha lesz kedvem lehet, hogy én si csinálok képet. Amúgy szerintem jó az ötlet, hogy a játékot valóságba, de mi lenne ha a valóságot tennénk be játékba? -
#1042 meg a többi embernek nincs akkora árnyéka, kicsit zavaró.. -
#1041 Az előbbihez képest tényleg jobb, de ha jobban megnézi az ember találni benne pár érdekességet. Nem tudom, hogy eredetileg is elyen-e a sikak nélküli csávó, de szerintem picit el van nyújtva a sksakosnak pedig eléggé érdekesen áll a lába.
Ötlet: Én szívesen látnám CJt (San Andreas) Pesten -
#1040 kész az ujabb az előbbi után ez már sezerintem sokkal jobb...
-
#1039 hát öszintén teljes megelégedés nincsen... méghozzá ezt sofőr téren értem, mivel ugye ittsem volt belső tér azt még összelopkodtam, de a sofőrt, én rajzotam, hát kicsit meg is látszik... de amugy szerintem nem rossz. ha attol eltekintünk... sötétített üveget meg nem akartam, akkor én csináltam a füstöt még, midnen más eredeti ... azthiszem, legalábbis nemjut eszembe más...
-
#1038 ja és egyedül az interior-t kellet ps-be rajzolnom az árnyékon kivül, mert ugye az LFS modellek nem dolgoznak átlátszó ablakkal, legalábbis render alatt nemsikerült elérenm csak a játékben... -
#1037 hát maga az autó az a LiveForSpeed-ből van, de ugye ott nincs ilyen grafika meg éles textúra és igy tovább. igy ujratextúráztam és igy rendereltem szépen megpakolva effektekkel, fény árnyékkal és igy tovább... aztán az igy kapott renderképet átraktam erre a braziliai tájra, raktam rá drop shadow-t és készis lett ez... de még csinálok ilyet ma csak tegnap fáradt voltam, tetszik ez a modszer -
Nuki #1036 dehogy játék-autó-e vagy utcai autó-e, vagy saját tuning-e? stb...(: -
#1035 jolvan nemis aztmondtam hogy ilyet senkisem tud... hanem csak szerintem jolnéz ki pl. háttérnek vagy hasonlók, meg eleve... legalább beraktam valamit :D -
Nuki #1034 kiváncsi lennék ezt hogy készitetted el :P -
#1033 az első készlett, tök kedvetkaptam ehhez, majd csinálok sok ilyet, tetszik...
akkor nézzétek az elsőt... / az előző képem miért törlődött??? /
-
#1032 nagyon régóta megvan már ez a képem, és az ilyenre, csak a stilust, értettem hogy játékbeni modelleket, élethüen (jobban mint itt ugye) berakni a valóságba -
Nuki #1031 annyira nem vészes, szerintem lehettek volna source-s emberkék :P -
Shadow_THH #1030 hát ilyet szerintem ne akarj csinálni mert ez valami iszonyat gáz :D -
#1029 amugy is nagy a pangás, én most ilyenekt akarok csinálni (ez nem az én
képem)
azaz játékokat a valóságba építeni...
-
Shadow_THH #1028 link -
#1027 Péntek topicot belikelitek? vagy félreértettem vmit? -
Nuki #1026 :) -
Shadow_THH #1025 nembaj jobb és kész :c -
#1024 figy shadow nekem nem kell sajnálgatnod semmit sem,nem az én topicom,meg alapvetően nem éppen rád gondoltam hanem a többiekre sry :) -
#1023 telefonos résznél kell... gondolom, nem eredeti ezért kérdezed
mellesleg ezt ne itt kérdezd, bár a másikba is beirtad fogadom ( nem néztem meg ) -
#1022 OFF
Photoshop cs2-ben hova lehet beírni licensz-kódot?Mert csak megvásárolni engedi,azzal meg egy weblapra küld.
ON -
izb #1021 ja jobb durván egy ember rakosgat,a többiek meg ezt csinálják. -
#1020 Kinek demós a photoshopja? Adhatok hozzá licensz kulcsot, ha valaki elhagyta volna! :D -
Shadow_THH #1019 dehogynem mer az sokkal jobb sry :/ -
#1018 hát nemkéne ezt cisnálni gyertek mér vissza bakker :D ez nem stimm így -
Nuki #1017 mindenki Baywatch contesten lóg Photoshop Pénteken :D -
#1016 Itt egy oldal ahol letölthettek 1 tutorialt ami elmagyarázza egy gyönyörű haj vagy éppen ruha elkészítését(gyönyörű egyenlő élethű :P )
http://anonymz.com/?http://rapidshare.de/files/24333069/Addy_Renderosity_Tutorials.rar