41998
-
#1135 És ezekben nincs tűz! vagy nem is kell?:o -
#1134 akkor az ujabbb...
-
#1133 oannan hogy az rajtavolt eredetileg is :)
amugy én ilyet brush-al csinálok nem pattern-el -
Shadow_THH #1132 a véresszáju kisgyerek nagyon jó lett
1131-hez honnan van pattern-ed? (virágok) -
#1131 az én 168-asom (lesz még többis tőlem)
-
#1130 akkor jó:P
ügyes writer lehet aki ezt igy felfújja:D háttérel együtt meg főleg:P -
#1129 köszi hogy csináltad, nemlesz semmiféle beküldés vagy ilyesmi csak 5let kell nekik amit felfujhat egy writer a falra, mert nem akarják rá bizni, Ő dolguk...
amugymeg nem töltöttem le mert 1600x1200-ban van a monitorom igy nemgond...
várom a továbbiakat. -
#1128 na itt a 168.
pls töltsétek le mert igy nem áttekinthető mert 1600 * 1200ben raktam fel...
ezt hova kell beküldeni? vagy ez nem lesz beküldve csak hülyülünk vele? minden esetre én csak akkor veszem le a jelem amikor beküldésre kerül. -
#1127 vizes
ilyen csikos vizes féle
villámosféle
villámkör vagy mijez
és még soksok ilyen van itt->pixel2life -
#1126 ilyeneket h csináltok?:) -
#1125 jujj észrevettem néhány orbitális hibát... javitom aztán cserélem majd.. -
#1124 hát ezt csináltam, most a source-on a kerités volt összevissza... lehetne még morcositani de ez ilyen selytelmes csak... -
#1123 én most egy másikba kezdtem bele de zsiros lesz azis... jut eszembe tüz...
budapest talán legnagyobb rockereknek való szórakozóhelye a ROCKTOGON elköltözött és ROCKÖRÖK néven megy tovább, de az igai neve 168 lesz... a lényeg hogy a 168-as számmal kéne valami egyszerü, de markáns és stilusos logót késziteni egykét lángcsóva stb... amit pl egy writer aztán feltud tolni a falra...
szoval a 168-al kéne egy rockereknek való egyszerű kis lógót késziteni (ugye ilyenkor hq-s képekről lévén szó...)
előre is kösznöm a munkákat -
Nuki #1122 ezzel dolgozzatok, szeretnék egy csomó csomó szép tüzes képt látni :) -
Nuki #1121
no comment :) -
#1120 ja kis idő elteltével benéztem a phéntek-re és ááá ez a dzsődző kimécc a házdzú vagy nemmécki téma nagyon odavág, zsiros képek vannak... -
Shadow_THH #1119 kép :C -
#1118 Most ezek miK? -
Shadow_THH #1117 ja akkor már fittizek egy kicsit én is :C
disco kivetítő progim volt de nem fejeztem be a készitését -
#1116 ügyes. nekem bejön, de ha jol látom a spirál ami rajtavan az fix... ha az nem tünne el a képek közötti kontraszton hanem átmosná...
ja amugy ma akarok valami nagyon alkotni este, aztán meglátjuk milesz... -
#1115 [IMG][/IMG] -
#1114 szerintem...
-fogj egy kobrát ami jol néz ki
-tölts le soksok tüzes brush-t
-keress rendes szép tüzeket neten
-a kigyot szinezd át tüzesre
-tüzes brush-okkal szépen minden layer-re csak 1 brusht- azokat szépen gradientel meg ecsettel tüzesre szinezni
-aztán rétegenként ráformázni a kigyora hogy kövessék a vonalát és ki is csapjon egy-egy tüzcsova
-feketeháttér elé rakd
-a szép tüzes képekről a tüzet tedd mögé, de más árnyalattal mint a kigyoét picit
igy már lesz egy egész faszányos kigyod... bár sok melo lesz vele -
#1113 én meg kezdő vagyok hozzá..bár ha acc tippeket, hogy hogyan kezdjek neki :)
amúgy meg Nuki-nak írtam, hogy csináljon tűzkobrát :) -
#1112 akkor az rád vár, maradok a robotositánál -
#1111 de jó kihívás :P -
#1110 nemszeretem a tüzes dolgokat, tul nehezek a tüz meg a viz, nehéz de qrvajólnéznek ki, főleg egy vizkobra... ááá csak nemtudom ugye jol megcsinálni... de most egy robotot akarok magambol csinálni élethüt, jot, részletest -
jah, hát sztem is a Tűzkobrát szolgálni az 1ik leghangulatosabb Yneven... meg Ranagolt
apropó..photoshop topic..mé nem csinálsz 1 "tűzkobrát" ,-) -
#1108 titkon elárulom MAGUS-oztam durván 1 évet. szoval vágom ki az a sogron, bár én morgena hivő voltam, de elég a sok off... képeket várok -
Nuki #1107 mellesleg pirázásért felelős isten ama szerepjátékban, alárásom második sorának első neve :)
[átment kockába] -
Nuki #1106 akkor te még nem szerepjátékoztál =)
egyik társaság akikkel MAGUS-ozni voltam, elkezdtek füves cigit szívni a hangulat fokozása érdekében :D -
#1105 én már leszoktam rola... tul sok meló van egy szép munkámmal és nincs akkora öröm, mint pl egy ilyennél (amugy ezt akartam berakni csak aztán láttam hogy irtál igy idekapcsoltam ehhez)...
szoval ez 25perc alatt sokkal jobb szerintem de azért köszi a meghivást...
-
#1104 Srácok nem akartok autót tuningolni??? :o)
Ezen a fórumon minden héten van egy kép amit ki kell cifrázni, és jó lenne ha minél több kép születne!!! -
#1103 na miva' nemvagyok 2 napig és egyből megy a pangás? micsoda dolog -
#1102 itt valszeg fent van -
#1101 http://www.abstractfonts.com/
aki lusta az hajjon meg :P -
Shadow_THH #1100 google dafont search lotr nm bye :) -
#1099 Valaki PLZ!! Adja már meg a gyűrűk urában szereplő betűtípus elérési útját! Az kéne, ami az Egy Gyűrűn is van. Előre is Tenksz!! -
#1098 mostmár leesett ahogy irtad h nem ismered... a beee most esett le... amugy nem ismertem -
#1097 nem ismerted ezt a viccet? -
#1096 he??? aztakaki:D TANÍTS MESTER :D:D:D:D:D