41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    képzeld eredeti mert ismerősnek van nyomdász cége, és onnan van meg... ;)
  • PESK
    Csak azt ne mond h neked eredeti a ps-ed meg h a hátulját olvasgatod..
    Ha én elolvasnám max ennyit tudnék: CD-R 80 52X Made in India www.philips.com

• VRSDM
    (duplicate layer (mert a bg-n nemlehet freetransform) szoval aztán ctrl+a ezzel körbemaszkolja (eztmár az uj rétegen mind) és ctrl+t aztán a nagyitsd hátra hogy lásd a széleit és mögötte szürkét, a kép szélre vidd az egeret és ott lenyomva forgatgatod...

csak a vonalat akarod fehérietni? vagy nemis értem szürke háttér? a vonalon? a háttér az hátrébb van mindig ... :S pontositsd és szivesen segitek
  • Nuxa
    De vicces :( :D
  • Nuxa
    ja jó, csak abból gondoltam, hogy valami pc-s gém, mert a radiátor eléggé szabályos, túl éles.
  • Palinko
    nagyon szépen kérem,valaki segítsen!van egy képem,de ferdén lett bescannelve! és nem tudom precízen kicsit fordítnai rajta.ezt hol tehetem meg? másik problem,hogy szürke a háttér, a fekete vonalakon!(nem vehető észre,csak ha az előr leírt szövegem mellé teszem,és kinyomtatom)hogy bírnám kifehérítneni,hogy a vonalak élesek legyenek? a diploma munkámhoz kell.
  • VRSDM
    kösz a fegyelmezést , legalább nemcsak én leszek mindig a gonoszbácsi (:

bo1nyo3 - magyar leirást többek között a dobozában találsz, meg a cd-jén, 3d-ben meg talán 3d-s topic-ot keress, itt maximum az UVmap-hez értünk...

kill4 - nemvettem észre bár vanishing pointal tényleg 4klikkből megvan (megszámoltam :D )
  • KILLER2
    Mi véresen komolyan vesszük a photoshoppolást.
  • zsolesz92
    Hogy fellendült a topic a vértől:D
  • zsolesz92
    Nem kéne az összes ps-es témába berakni, másik meg hogy honnan tuggyuk hogy hogy müxik a xara(én nem tom) mind1 biztos van olyan téma is, egyébként www.tutorial.hu, biztoas vn olyan ami jó 7re is.
  • KILLER2
    Nem ezt a képet fotóztam.
  • bo1nyo3
    Sziasztok!

>két kérdésem lenne, PhotoShop 7.0-hoz hol találok magyar leírást, sehogy sem boldogulok vele, nagyon kellene!
    A másik talán nem tartozik ide, de:

> Xara3D6-ban készített animációt hogy kell gif-be menteni? Ugyanis ha beillesztem az oldalamra símán, akkor helyette egy piros X-van,.... szóval csak addig animáció, míg megcsinálom, utána meg..... egy nagy 0,
    > ha meg úgy szeretném, hogy először feltöltöm az weblapomra, és onnan raknám be, akkor nem engedi betölteni, hibaüzenetében az van, hogy nem jó a kiterjesztés. De mentéskor sehol nem látom, hogy felajánlaná a gif kiterjesztést. Légyszi valaki a priviben leírná részletesebben, hogy kell gifbe menteni? Üdv
    Üdv. mindenkinek
  • Nuxa
    Az alapkép az valami játékból van? Amúgy jó kép lett
  • KILLER2
    Érdekes. Amúgy az előző képemen a jobb oldalon volt még egy ajtó meg egy kapcsoló
  • VRSDM
    és hamár véres téma akkor még1 próba (nemolyan jó mint a #1124 sőt sokhelyen nem tetszik pl maci arca meg ugye eleve, de ha már megcsináltam bedobom)

• VRSDM
    csempés, jo, falon balközépső jó, jobboldalt az alsóis élethü, sztem, az ajtón sötétítsd... sztem ... de amugy grat hogy legalább dolgozol
  • VRSDM
    énmég ezt anno, szoval itt a vér pl. jólett sztem. #1124
  • KILLER2
    Na a véres témán fellendülve ezt alkottam:

Egész jó lett.
  • KILLER2
    Az is igaz.
  • VRSDM
    azért abban nem nagy macera van... csak egy layer mask kell meg egy opacity-s brush, aztán ennyi
  • KILLER2
    Ja. Meg a résekbe jól belevezetni.
  • VRSDM
    alapvetően a vértócsa könnyü, itt a gond az hogy alacsony szögben megnyulik...
  • KILLER2
    Hát igen. Nem gondooltam volna, hogy ilyen nehéz tényleg jól megcsinálni egy egyszerű vértócsát.
  • VRSDM
    nem sértődők, nemis mondtam hogy jólett, csak valami irányelv volt, hogy a vér nem olyan mint az elsőn, de nemis nagyon mozgat meg ez a téma, a gyerekes képem elég volt
  • xelag
    ja és próbáld meg hogy a kép közepén világosabb legyen a vér és a kép alja fele már sötétebb,akkor sokkal jobb lesz
  • xelag
    kijelölöd a réses részeket és rámásolod egy uj rétegre azt meg valamivel lesötétíted hogy jobb legyen,adsz rá pár dolgot
  • Amse
    pedíg ígéretes kép, ha egy picit dolgozol még vele:)
    a kövek réseiből ki kell maszkolni a vér-t, mert azon látszik, hogy ráraktad a képre.ha az megvan akkor már ez lesz a legjobb eddigi véres próbálkozás:)
  • oO VinyuS Oo
    Csak a tükröződésen sokat kell szarakodni
    Ezt meg csak gyors összedobtem!
  • Gascoigne
    Hát ez nekem sem megy:
  • Amse
    ez már közelít a jó felé :)
    láttam a többi próbálkozást is, de nem lettek valami szépek (ne sértődjetek meg)
    nem egyszerú megcsinálni jól egy ilyet.
    ezen már jó a perspektíva, csak olyan mintha őrőlt piros paprika lenne leszórva, mert a folyadék nem ilyen homogén felületű, hanem csillog/tükröződik...
  • oO VinyuS Oo
    Nincs meg az az ecset meg az a kép de azért itt van valami hasonló:
  • VRSDM
    mindnyájotoknál az a baj hogy nincs rajta az utca sikján a vér, free transform-ba. distortal a layer szélei legyenek az utca szélivel párhuzamosan, és egyből jobblesz...
  • PESK
    Nagyon levetted az opacityyt! kicsit told vissza
  • KILLER2
    Nekem gyorsan ilyenre sikerült a sikátor.

A vér színét elcsesztem, de ilyenre sikerült.
  • m66
  • zsolesz92
    ez meg az enyém
  • zsolesz92
    akkor én is berakom
  • zsolesz92
    fasza lett
  • VRSDM
    én fenntvagyok, de nemkell felvenni...
    de azért ez már erős off nem? már bocsánat hogy beleszólok, zsolesz-al csináltunk képet, hát berakom...
  • PESK
    Én régen még thai box topicba irogattam de azt behalt aztán ide keveredtem hozzátok