41998
-
#1375 képzeld eredeti mert ismerősnek van nyomdász cége, és onnan van meg... ;) -
#1374 Csak azt ne mond h neked eredeti a ps-ed meg h a hátulját olvasgatod..
Ha én elolvasnám max ennyit tudnék: CD-R 80 52X Made in India www.philips.com
-
#1373 (duplicate layer (mert a bg-n nemlehet freetransform) szoval aztán ctrl+a ezzel körbemaszkolja (eztmár az uj rétegen mind) és ctrl+t aztán a nagyitsd hátra hogy lásd a széleit és mögötte szürkét, a kép szélre vidd az egeret és ott lenyomva forgatgatod...
csak a vonalat akarod fehérietni? vagy nemis értem szürke háttér? a vonalon? a háttér az hátrébb van mindig ... :S pontositsd és szivesen segitek -
#1372 De vicces :( :D -
#1371 ja jó, csak abból gondoltam, hogy valami pc-s gém, mert a radiátor eléggé szabályos, túl éles. -
#1370 nagyon szépen kérem,valaki segítsen!van egy képem,de ferdén lett bescannelve! és nem tudom precízen kicsit fordítnai rajta.ezt hol tehetem meg? másik problem,hogy szürke a háttér, a fekete vonalakon!(nem vehető észre,csak ha az előr leírt szövegem mellé teszem,és kinyomtatom)hogy bírnám kifehérítneni,hogy a vonalak élesek legyenek? a diploma munkámhoz kell. -
#1369 kösz a fegyelmezést , legalább nemcsak én leszek mindig a gonoszbácsi (:
bo1nyo3 - magyar leirást többek között a dobozában találsz, meg a cd-jén, 3d-ben meg talán 3d-s topic-ot keress, itt maximum az UVmap-hez értünk...
kill4 - nemvettem észre bár vanishing pointal tényleg 4klikkből megvan (megszámoltam :D ) -
#1368 Mi véresen komolyan vesszük a photoshoppolást. -
#1367 Hogy fellendült a topic a vértől:D -
#1366 Nem kéne az összes ps-es témába berakni, másik meg hogy honnan tuggyuk hogy hogy müxik a xara(én nem tom) mind1 biztos van olyan téma is, egyébként www.tutorial.hu, biztoas vn olyan ami jó 7re is. -
#1365 Nem ezt a képet fotóztam. -
bo1nyo3 #1364 Sziasztok!
>két kérdésem lenne, PhotoShop 7.0-hoz hol találok magyar leírást, sehogy sem boldogulok vele, nagyon kellene!
A másik talán nem tartozik ide, de:
> Xara3D6-ban készített animációt hogy kell gif-be menteni? Ugyanis ha beillesztem az oldalamra símán, akkor helyette egy piros X-van,.... szóval csak addig animáció, míg megcsinálom, utána meg..... egy nagy 0,
> ha meg úgy szeretném, hogy először feltöltöm az weblapomra, és onnan raknám be, akkor nem engedi betölteni, hibaüzenetében az van, hogy nem jó a kiterjesztés. De mentéskor sehol nem látom, hogy felajánlaná a gif kiterjesztést. Légyszi valaki a priviben leírná részletesebben, hogy kell gifbe menteni? Üdv
Üdv. mindenkinek -
#1363 Az alapkép az valami játékból van? Amúgy jó kép lett -
#1362 Érdekes. Amúgy az előző képemen a jobb oldalon volt még egy ajtó meg egy kapcsoló -
#1361 és hamár véres téma akkor még1 próba (nemolyan jó mint a #1124 sőt sokhelyen nem tetszik pl maci arca meg ugye eleve, de ha már megcsináltam bedobom)
-
#1360 csempés, jo, falon balközépső jó, jobboldalt az alsóis élethü, sztem, az ajtón sötétítsd... sztem ... de amugy grat hogy legalább dolgozol -
#1359 énmég ezt anno, szoval itt a vér pl. jólett sztem. #1124 -
#1358 Na a véres témán fellendülve ezt alkottam:
Egész jó lett. -
#1357 Az is igaz. -
#1356 azért abban nem nagy macera van... csak egy layer mask kell meg egy opacity-s brush, aztán ennyi -
#1355 Ja. Meg a résekbe jól belevezetni. -
#1354 alapvetően a vértócsa könnyü, itt a gond az hogy alacsony szögben megnyulik... -
#1353 Hát igen. Nem gondooltam volna, hogy ilyen nehéz tényleg jól megcsinálni egy egyszerű vértócsát. -
#1352 nem sértődők, nemis mondtam hogy jólett, csak valami irányelv volt, hogy a vér nem olyan mint az elsőn, de nemis nagyon mozgat meg ez a téma, a gyerekes képem elég volt -
#1351 ja és próbáld meg hogy a kép közepén világosabb legyen a vér és a kép alja fele már sötétebb,akkor sokkal jobb lesz -
#1350 kijelölöd a réses részeket és rámásolod egy uj rétegre azt meg valamivel lesötétíted hogy jobb legyen,adsz rá pár dolgot -
#1349 pedíg ígéretes kép, ha egy picit dolgozol még vele:)
a kövek réseiből ki kell maszkolni a vér-t, mert azon látszik, hogy ráraktad a képre.ha az megvan akkor már ez lesz a legjobb eddigi véres próbálkozás:) -
#1348 Csak a tükröződésen sokat kell szarakodni
Ezt meg csak gyors összedobtem! -
#1347 Hát ez nekem sem megy:
-
#1346 ez már közelít a jó felé :)
láttam a többi próbálkozást is, de nem lettek valami szépek (ne sértődjetek meg)
nem egyszerú megcsinálni jól egy ilyet.
ezen már jó a perspektíva, csak olyan mintha őrőlt piros paprika lenne leszórva, mert a folyadék nem ilyen homogén felületű, hanem csillog/tükröződik... -
#1345 Nincs meg az az ecset meg az a kép de azért itt van valami hasonló:
-
#1344 mindnyájotoknál az a baj hogy nincs rajta az utca sikján a vér, free transform-ba. distortal a layer szélei legyenek az utca szélivel párhuzamosan, és egyből jobblesz... -
#1343 Nagyon levetted az opacityyt! kicsit told vissza -
#1342 Nekem gyorsan ilyenre sikerült a sikátor.
A vér színét elcsesztem, de ilyenre sikerült. -
#1341 -
#1340 ez meg az enyém -
#1339 akkor én is berakom -
#1338 fasza lett -
#1337 én fenntvagyok, de nemkell felvenni...
de azért ez már erős off nem? már bocsánat hogy beleszólok, zsolesz-al csináltunk képet, hát berakom...
-
#1336 Én régen még thai box topicba irogattam de azt behalt aztán ide keveredtem hozzátok