41998
-
#1415 Ezt a tüzet hogy csináljátok? Simán ecsettel vagy van valami trükk, esetleg bursh? -
#1414 /lehetne átlátszóbb igy hátrafelémenet sztem -
#1413 nekem tetszik, főleg hogy kosarazok (and1 dime és notic)... csinálok énis ilyet, kedvetkaptam -
#1412 nem rossz... -
#1411 Na ha ekkor a pangás akkor én rakok egyet nehogy már behaljon a topik
-
#1410 ekkora a pangás? senki nem csinál semmilyen képet? ... -
#1409 kösz szerintem is, -
#1408 Nekem tetszik, sztem jobb, mint az előző. -
#1407 új lógó ... csak hogy ne legyen furcsaság mint nekem THH-nál -
#1406 köszönöm a gratulációkat
[apró]örül a feje :)[/apró] -
#1405 tudom nem nagy tudás szám... csak hogy mégislegyen képis...
-
#1404 nehez feladat.. de csukott szájjal jobb lett volna:)) De amugy mindne elismerésem! -
#1403 amugy grat, ez igazán jólett -
Shadow_THH #1402 lol -
#1401 áhh ez nem nekem való:D -
#1400 szóval nem kevés meló egy ilyen, és akkor lássátok hány rétegből áll egy kész arc (ami még közelsem tökéletes)
részletes haj
hajfény
szempilla és barátai
szempilla
pupilla és szemfényfogszem
ajakredők
arc alapjaiban
alap arc nélkül minden
közelről minden
outline
minden kijelölve a véglegesen
és a VÉGLEGES -
#1399 arcrol készült wireframe és a bőr szine
a wireframe
száj átrakása... szinmásolás
átrakott arc... félig
szemnél
végleges szem
szeménél a fény-árnyék
hajrol az alapforma
mellkas fény-árnyéka
hajszálak
haj mosott árnyéka
haj megvilágitása -
#1398 hát amit itt láttál azok ugy néznek ki, hogy csinálnak egy wireframe-t mely a kép szögéből ábrázolja az arcot, aztán szépen megadnak szineket, és a program a közöttük lévő outline találkozásoknál interpolál, azaz minden irányban, hozzáigazitja,de ugye minél részletesebbre szeretnéd, annál több mesh-t kell... kb ennyi...
szoval ha már megvannak az átmenetek, akkor "egyszerü" másolással vannak áttéve a dolgok a már előbb emlitett módszerrel
a vektor meg azt jelenti hogy ninscenek pixelek a képeiden, nem abbol áll, hanem adatokbol, megadott vonalakbol, ez idáig tart és ott FIX vége, van, ergó konturos nincs mósodás (nem félreérteni ha nagyitod egy szint látsz majd csak és mellette egy konturos vonallal már mást, nemlesz részletgazdagabb) szoval ilyenből áll, előnye hogy torzitható akárhogy akarod, (ha eddig csak pixeles képekkel foglalkoztál, nemis sejted milyen mókás módon ) szoval, biztos láttál már flash-t azok mind ilyenek, rányagyitasz és látod miről beszéltem...
ps-ben meg a vektor rész ugye, a shape-eknél érhető el... -
#1397 psben hogy lehet ilyen vectoros izét?vagy ez tul. képpen mi?nem a semmiből csinálnak egyí emberfejet vagy ilyesmit? -
#1396 mert vip -
#1395 jaja... nemis ismertelek meg az uj lógod miatt... az előzző jobban bejött bár ezis édes.. nekemis kéne egy uj... ( neked hogy ilyen hosszu ?) honnan van büntid? -
Shadow_THH #1394 macromedia fireworks még jó de én nem használom... flashben ugyanugy meg tudom csinálni ugyanazokat a dolgokat akkor minek egy butitott program más célra -
#1393 corel draw is egyik jóneves vektoros de az adobenak aszhitem a " illustrator " van vektoros célra, de ps-el is lehet -
Shadow_THH #1392 kéznek hivják
egyébként bármilyen vektorgrafikát támogató programmal pl phostoshoppal -
#1391 ezt milyen progival csinálják? -
#1390 Ez oltári jó!!!!4
Heil Sogron -
#1389 ennek a proginak mi a teljes neve? letöltöm aztá szórakozok vele kicsit... -
Shadow_THH #1388 bazdmeeeeeeeeg.....
volt szerencsém találkozni kirupa fórumon egy vektoros proval, ő is megtévesztette a szememet, de ezek valami hihetetlenek -
#1387 -
#1386 link kimaradt :)
pro vektrososok -
#1385 nemvágom miez, de találtam ilyet, ezek minde VEKTOROS KÉPEK azért ittis vannk pro-k -
Shadow_THH #1384 vektordai? -
Shadow_THH #1383 ja paintba emlékszem én is mennyit nyomtam :D még most is egy csomószor abban fejezem be amunkát, a psp hiányosságai miatt -
#1382 én még anno corel-al kezdtem igy a grafikai mókát, előtte meg paint ugye... (csináltam még elég jóat :D ) szoval azért igy vektorban otthon vagyok, ott csináltam volna meg énis aztán át ps-be... -
Shadow_THH #1381 sajnos vektor grafesban meg ezekben az indákban nem vagyok jó
igaz a psp alatt nem is nagyon lehet ilyeneket csinálni mivel csak naggyából hasonló opciók vannak amiket a tutorokban mutatnak a készitésükhöz -
#1380 deviantart-rol (lustavoltam rajzolni) -
Shadow_THH #1379 az inda szerü minták honnan vannak? -
#1378 ööö azt nemtudjátok hogy lehet-e vektoros részből (ugye a shape-ek) olyan szép iveket mint a sziveken, mert azis shape de mégse olyan sokrészből állós szaros -
#1377 unatkoztam csináltam 2 szerelmes smiley-t... legalább KÉP (igenis vegyétek magatkra :D )
-
#1376 Jahh király!!
Jövőhééten nem leszek