41998

photoshop-banner.jpg
  • Nuki
    nálunk üvegben vannak képek, másik szobákban, én inkább nem......
  • VRSDM
    énsem szoktam, ( mi számit szokásnak ) csak mesélték hogy mire jo ez a sapi ...
    de inkább képeket dobáljunk
  • Nuki
    bár állítot már le hogy "ne azt a zsebed mutasd ahol nincs, hanem azt ahol van a drog" címszóval a közeg.
  • Nuki
    kezdjük ott hogy nem is drogozom -.-
  • PESK
    jahh ez király ez a sapka de énnemhordok fullcapet
  • VRSDM
    mert a zoknit asszed nemnézi meg a yard ha gyanakodik a szimata? hogy a fenébe ne...

épp ezért az AND1 (ugye mint kosaras ruhákat gyártó cég is) csinált egy olyan fullcap-et ami ilyen szeletekből van ugye összevarva hogy 2 szelet között van egy is nagyon apró pár mm-es zipzár, és ha azt kinyitod ottvan alatta egy szelet méretű zseb, ahova legalább 20G elfér gondolom értitek, és a szeletek szélén lévő ilyen nagyobb anyagrészt vagy miaz, meg ráhajtod és nemlátszik semmisem ... FUCK DA COPS

bocs hogy off de kellett. :D
    /ilyen style csak ez nem magrejtős...
  • PESK
    Hát kivágtam a 6-ost meg a nyolcatkülön léjerre tettem és megcseréltem őket. És ahol kellet a klónbélyegzővel "lemostam a festéket" csak nemvolt kedvem már este ugy szarakodni h pontosan legyenek a téglák.
  • zsolesz92
    pesk amugy hogyan cserélted meg?
  • zsolesz92
    akkor mi az a kis izé? ilyet még nem láttam:P
  • PESK
    magrelytőhely
    Inkább tegye a zokniba
  • VRSDM
    na fogalmam sincs, a rockörök nek még van jelentése meg ilyen kis vicces, de hogy miért váltották át 168-ra nemtudom flhivom a srácot, majd...

amugy mondta hogy köszöni szépen meg jóak cask hogy lógóra gondolt konkrétan... amit nemcsak a falra lehetne tenni hanem mittomén pohárra vagy akármi... szoval értitek... persze köszönöm meg ezekis jok arra is, csak minjárt mutatok egyet énis... akossatok tovább, és köszönöm még1x...

amugymeg az neked diáigazolvány tartó? és akkor mi rajta az a kis foliás rész jobb felül? magrejtőhely? (füvesek értik) ... az egy mappa mint az x-files ba még a font is hasonló... ááá hogy mik vannak, (nem baszogatos a hangsuly csak igysikerült neértsd félre)
  • Nuki
    #1145 lécciköszi:)
  • zsolesz92
    én is fáradt vagyok éás itt flamelek ahelett hogy lefeküdnék vagy hogy megköszönném hogy kijaítottad az enyémet. szal kösz, aszittem az előzőt linkelted be ujra
  • zsolesz92
    ahhh! befogtam
  • zsolesz92
    de ügyes vagy!:D
  • zsolesz92
    LOOOL
  • PESK

Légyszi nea hibákt számoljátok már tök fáradt vok nem si látok csak uyg gyoers poénból összedobtam
  • zsolesz92
    belseJe :D
  • zsolesz92
    az a bajom vle h olyan mintha nem a falon lenne... a mélyedésekbe nem folyik bele a festék, hanem mintha ott ewlőtte lebegne. pedig soft l8ighton van(a belselye asszem overlay
  • SiteDisagner
    Lehet még rajta csiszolni, de jól néz ki!!!
  • PESK
    heh Most mehjöttt a kedvema festéshez h ezt a képet megláttam
  • zsolesz92

nézzétek el hogy a 168 helyett 186ot irtam, fejből irtam nem sikerült és már rasterize typre-ra nyomtam
  • Nuki
    ebből látszik hogy nem lopott :D
  • PESK
    jaja tényleg!! Ehh neked milyen szemed van???
  • zsolesz92
    ja nem akarok beleszolni mer még ilyet se tok, de van benn egy kis hiba
    van ez a négylevelü lóhere féle és a lefele néző levele mentén ahol befejeződik a szárny, azt is szegélyezni kéne(a szárnyat) mert mindenhol szegéyezve van.
  • zsolesz92
    teccik ez a logókészítés asszem csinálok még
  • PESK
    ráérünk
  • zsolesz92
    pen tool-lal csináltad az alap mintát? elég időigényes lehetett elkészíteni
  • zsolesz92
    bocs, nem akartam belédkötni, poénnak szántam, a buxa meg pénztárcát jelent igazad van, ez meg ilyen diákigazolvány féle tok ahogy elnézem...
  • PESK
    A belső tűz az nem az enyém meg aszárnyakat si rávágtam
  • Nuki
    miért pont 168?
  • VRSDM
    üyges, tetszik, de a képek mind tőled vannak? mert copyright itt már él ... értitek nemlehet össezlopott képekből...
  • PESK

Sztem ezt a képet egy komolyan festéssel foglalkozó writer el tudja készíteni avn benne Inline, outline bőven, szinátmenet, a szárnyak se tul bonyolultak, arra kell figyelni h szöveg arányosan legyen felfestve
  • VRSDM
    / a buxa az pénztárcát jelent, nem mappát
  • VRSDM
    akkor csinálok egy motort, aminek a lángjából kijön hogy 168
  • zsolesz92
    hát a rockereknek valszeg rockos stílusa van, és nem buxát :D:D:D akarnak a falon látni hanem monnyuk motort vagy nem tom.
  • VRSDM
    kinek mi a stilusa...
  • zsolesz92
    kisbetüvel
  • zsolesz92
    de ezt felfesteni egy rockeres helyre? HÁT SZTEM ELÉG GAGYIN NÉZNE KI:P
  • VRSDM
    nem feltétel...